Εκκρεμές

Η μέθοδος του Εκκρεμές

Το εκκρεμές κρατάει από τα αρχαία χρόνια και βοηθούσε στους ανθρώπους στην καθημερινότητα της ζωής τους κάποια από αυτά που μπορείς να κάνεις με το εκκρεμές είναι, να βρεις νερό, πετρέλαιο ακόμη για κάποια μέταλλα…. Σε διάφορες ανακαλύψεις πχ θησαυρών… Στην αναζήτηση κάποιων αντικειμένων αλλά ακόμη και δικών σου ανθρώπων… Μπορούσε ακόμα και να βοηθήσει σε κάποιες περιπτώσεις στο να βρίσκεις και κάποια προβλήματα υγείας…. Όμως πάνω από όλα το εκκρεμές σε βοηθάει να αναπτύξεις τις μαντικές σου ικανότητες ιδίως όταν είσαι αρχάριος με απλές ερωτήσεις καθώς μας απαντάει με ναι ή όχι κάνοντας κυκλικές η οριζόντιες κινήσεις….. 

ΗΤο εκκρεμές κρατάει από τα αρχαία χρόνια και βοηθούσε στους ανθρώπους στην καθημερινότητα της ζωής τους κάποια από αυτά που μπορείς να κάνεις με το εκκρεμές είναι, να βρεις νερό, πετρέλαιο ακόμη για κάποια μέταλλα…. 

Σε διάφορες ανακαλύψεις πχ θησαυρών… Στην αναζήτηση κάποιων αντικειμένων αλλά ακόμη και δικών σου ανθρώπων… Μπορούσε ακόμα και να βοηθήσει σε κάποιες περιπτώσεις στο να βρίσκεις και κάποια προβλήματα υγείας…. Όμως πάνω από όλα το εκκρεμές σε βοηθάει να αναπτύξεις τις μαντικές σου ικανότητες ιδίως όταν είσαι αρχάριος με απλές ερωτήσεις καθώς μας απαντάει με ναι ή όχι κάνοντας κυκλικές η οριζόντιες κινήσεις….. 

Για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το εκκρεμές πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ένα ήσυχο μέρος χωρίς να μας ενοχλούν διάφοροι ήχοι ή ακόμη και άτομα, να κάνουμε συγκεκριμένες ερωτήσεις και όχι μπερδεμένες ή ασήμαντες για να παίξουμε μαζί του. κάθε φορά να μην ξεπερνούν τις 20 ερωτήσεις και πάνω από όλα μετά να το αποφορτίσουμε καθαρίζοντας το με αλάτι και καίγοντας φασκόμηλο δίπλα !!!! Μπορούμε να βρούμε εκκρεμές σε διάφορα καταστήματα τα οποία ασχολούνται ραβδοσκοπία, ακόμη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κάποιο τυχερό μας μέταλλο, ημιπολύτιμο λίθο και αν θέλουμε να εισχωρήσουμε περισσότερο στον τομέα της μεταφυσικής βοηθάει πάρα πολύ και το δαχτυλίδι της μητέρας μας (βέρα) Πρέπει όμως να ξέρουμε ότι χρειάζεται πολλή συγκέντρωση αρκετό χρόνο για να μπορέσει το εκκρεμές να ενωθεί μαζί σου να μην αφήνουμε κάποιον άλλον να το πειράξει ώστε να μην παίρνει την ενέργεια του και να ξέρουμε ότι τις περισσότερες φορές όπως σε όλους τους τομείς της μαντείας θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνουμε κάποια πρόβλεψη για τον εαυτό μας!!!! 

by Katerina Divination

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *