🌓 𝜨𝝄𝝁ί𝜻𝜺𝜾ς 𝝉𝜶 𝝃έ𝝆𝜺𝜾ς ό𝝀𝜶 𝜸𝜾𝜶 𝝉𝝄 𝜻ώ𝜹𝜾𝝄 𝝈𝝄𝝊 ❓❓

Ίσως ήδη από 3.000 χρόνια μια μοναδική μορφή αστρολογίας άρχισε να εξελίσσεται στην περιοχή των Μεσοαμερικανών του Νέου Κόσμου, στο σημερινό Μεξικό και στη Βόρεια Κεντρική Αμερική. Μια ακολουθία 20 σημείων, όχι χώρου όπως ο Δυτικός μας ζωδιακός κύκλος, αλλά του χρόνου, εξελίχθηκε και έγινε ο πυρήνας μιας μεγάλης αστρολογικής παράδοσης που έχει διαιωνιστεί μέχρι σήμερα. Το κλειδί για αυτήν την παράδοση και το πλαίσιο μέσα στο οποίο ο κύκλος των 20 σημείων είναι το αστρολογικό ημερολόγιο των 260 ημερών.

107
Created on By Personal Coffee Teller

1. Αστρολογία των Μάγια

Δες τα ζώδια των Μάγια, βρες το ζώδιο σου και τα χαρακτηριστικά του

1 / 1

Επέλεξε την ημερομηνία γέννησης σου. ( Εάν δεν την βρεις σε αυτόν το πίνακα πήγαινε στον επόμενο )

Question Image

Το αστρολογικό ημερολόγιο των 260 ημερών, επίσης γνωστό ως ιερό ημερολόγιο ή θρησκευτικό ημερολόγιο, χρησιμοποιήθηκε από όλους τους μεγάλους πολιτισμούς μέχρι τους Αζτέκους και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από τους λαούς των Μάγια στα πιο απομακρυσμένα τμήματα του Μεξικού και της Γουατεμάλας. Αποτελείται από έναν κύκλο 20 ημερών, ο καθένας με όνομα και συγκεκριμένο συμβολισμό που κυκλοφορεί 13 φορές. Σε ένα πιο λεπτό επίπεδο είναι ένας κύκλος 13 που επαναλαμβάνεται 20 φορές μέσα στην ίδια περίοδο.

75
Created on By Personal Coffee Teller

2. Αστρολογία των Μάγια

Δες τα ζώδια των Μάγια, βρες το ζώδιο σου και τα χαρακτηριστικά του

1 / 1

Επέλεξε την ημερομηνία γέννησης σου.

Question Image

Η Κινέζικη Αστρολογία

τώρα βασίζεται σε έναν 12ετή κύκλο. Κάθε ένα από τα 12 έτη του κύκλου παίρνει το όνομα ενός από τα 12 ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου.

Κάθε ζώδιο έχει την δική του προσωπικότητα και μερικές ξεχωριστές ιδιότητες. Τα 12 ζώδια της Κινέζικης αστρολογίας θεωρείται ότι αποτελούν σημαντικό παράγοντα του ανθρώπινου τρόπου ζωής και επηρεάζουν τα άτομα σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Στη Κινέζικη αστρολογία δεν υπάρχουν αντιστοιχίες ανάμεσα στα ζώδια και σε αστερισμούς όπως συμβαίνει με την δυτική αστρολογία. Ωστόσο, οι Κινέζοι αστρολόγοι ανέκαθεν παρατηρούσαν τις κινήσεις των αστερισμών και των πλανητών.

162
Created on By Personal Coffee Teller

1. Κινέζικα Ζώδια

Βρες το κινέζικό ζώδιο σου βάση της χρονολογίας γέννησης σου , το συμπαντικό στοιχείο που σε αντιπροσωπεύει και την φύση του Γιν Γιανγκ

1 / 1

Επέλεξε την χρονολογία γέννησης σου !!

Τι ζώδιο είσαι ανάλογα με τον μήνα γέννησης – Εσωτερικό ζώδιο

Εξίσου σημαντικό ρόλο με το κύριο ζώδιο (εξωτερικό ζώδιο) με βάση τη χρονιά γέννησης παίζει το λεγόμενο “εσωτερικό ζώδιο” ανάλογα με τον κινέζικο μήνα γέννησης .

Οι μήνες με βάση το Κινέζικο ημερολόγιο διαφέρουν σε σχέση με τους μήνες του δυτικού. Βασίζονται στον ηλιακό κύκλο και την τροχιά και φάση του φεγγαριού. Στον παρακάτω πίνακα φαίνεται η διάρκεια των Κινέζικων μηνών.

Επίσης φαίνεται πως τα 12 ζώδια είναι συνδεδεμένα με τους μήνες του Κινέζικου ημερολογίου και τους μήνες του κλασικού δυτικού ημερολογίου.

165
Created on By Personal Coffee Teller

2. Κινέζικα ζώδια

Βρες το "εσωτερικό' σου κινέζικό ζώδιο σου βάση του Κινέζικου μήνα γέννησης σου .

1 / 1

Επέλεξε μία διάρκεια χρόνου μέσα στην οποία έχεις γεννηθεί .

Τι ζώδιο είσαι ανάλογα με την ώρα γέννησης – Μυστικό κινέζικο ζώδιο

Στη Κινέζικη αστρολογία υπάρχει αντιστοιχία των 12 ζωδίων με τις ώρες της ημέρας.

Κάθε ζώδιο συνδέεται με ένα δίωρο χρονικό διάστημα (2 ώρες Χ 12 ζώδια = 24 ώρες).

Σχετίζεται με την πραγματική φύση του ατόμου ή αλλιώς την πραγματική του αναπαράσταση στον φυσικό κόσμο. Είναι το ζώδιο που δείχνει τον πραγματικό χαρακτήρα του ατόμου.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το μυστικό ζώδιο βασίζεται στην θέση του ήλιου στον ουρανό.

108
Created on By Personal Coffee Teller

3. Κινέζικα Ζώδια

Βρες το Μυστικό κινέζικο ζώδιο σου βάση της ώρας .

1 / 1

Επέλεξε ένα δίωρο χρονικό διάστημα που έχεις γεννηθεί

Κινέζικο ημερολόγιο ή Ημερολόγιο του Ήλιου και του Φεγγαριού

Το Κινέζικο ημερολόγιο βασίζεται σε εποχές των 60 χρόνων και αποτελείται από πέντε 12ετής κύκλους (5Χ12=60).

Ο κάθε ένας από τους πέντε κύκλους είναι στην ουσία συνδυασμός περισσότερων κύκλων που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Για παράδειγμα έχουμε τον κύκλο των πέντε συμπαντικών στοιχείων (ή κύκλο των δέκα τμημάτων, ή ουράνιο κύκλο) που αποτελείται από τα πέντε στοιχεία (Ξύλο, Φωτιά, Γη, Μέταλλο, Νερό) στην Γιν και στην Γιανγκ μορφή τους (Γιν Ξύλο, Γιανγκ Ξύλο, Γιν Φωτιά, Γιανγκ Φωτιά κλπ).

Ένας άλλος κύκλος που αλληλεπιδρά με τον κύκλο των πέντε στοιχείων είναι ο κύκλος των 12 ζωδίων (ή κύκλος των δώδεκα τμημάτων ή γήινος κύκλος, 12Χ5=60).

Αφού τώρα βρήκες το ζώδιο του έτους , το εσωτερικό και το μυστικό σου ζώδιο , δες και τα χαρακτηριστικά σου !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Αιγυπτιακά ζώδια

Σύνολο – 12 θεοί για 28 περιόδους 7-21 ημερών. Αποδεικνύεται ότι η βάση του αιγυπτιακού «θεού κύκλου» είναι το ημερολόγιο της Σελήνης, και η μέση διάρκεια της περιόδου για κάθε θεότητα είναι 13 ημέρες (2 εβδομάδες ή μισό του σεληνιακού μήνα). Κάτι σαν το βενετσιάνικο ημερολόγιο των αρχαίων Μάγια, στο οποίο υπήρχαν 20 μήνες έως 13 ημέρες – μόνο 260 ημέρες. Αλλά ακόμη περισσότερο, είναι παρόμοιο με τον αρχαίο ινδικό ζωδιακό κύκλο των 27 σεληνιακών στρατοπέδων Nakshatra για 13 ημέρες, από τις οποίες, προφανώς, έγινε ο Σουμέριος, περνώντας στους Βαβυλώνιους (Χαλδαίους) και μετά στους Έλληνες. Ποιο ζωδιακό είναι πιο πρωτόγονο – Αρχαία Ινδική ή Αρχαία Ελληνική – δεν είναι ακόμη σαφές.

172

Βρες το Αιγυπτιακό σου ζώδιο

Επέλεξε μία από της 28 περιόδους του Αιγυπτιακού Ημερολογίου .

1 / 1

Επέλεξε την περίοδο που έχεις γεννηθεί

Your score is

Ινδική Αστρολογία ή Βεδική αστρολογία και οι Nakshatra

Στην Βεδική αστρολογία, οι Nakshatra δεν είναι παρά οι σεληνιακοί αστερισμοί που επηρεάζουν άμεσα τις εκφράσεις του. Το φεγγάρι επίσης γνωστό ως Chandra αλλάζει ότι τα σπίτια αναφέρονται επίσης ως πινακίδες κάθε 2 ημέρες και 8 ώρες. Κάθε περίοδος ζωδιακού σημείου είναι γενικά 28 ημέρες και από αυτές τις 28 ημέρες δύο εβδομάδες μεταφράζεται σε φεγγάρι αποτρίχωσης που είναι το φωτεινότερο μισό και οι υπόλοιπες δύο εβδομάδες μεταφράζονται σε φεγγάρι που εξασθενεί που είναι το πιο σκοτεινό μισό. Οι διαισθήσεις, τα φυσικά συναισθήματα και η νοημοσύνη εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη θέση του φεγγαριού και αυτά τα συνεχώς μεταβαλλόμενα συναισθήματα και συναισθήματα αντιμετωπίζονται από τα 28 Nakshatra που βασίζονται στη θέση του φεγγαριού .

188
Created on By Personal Coffee Teller

Βεδική αστρολογία

Επέλεξε την ημερομηνία σου και βρες το δικό σου Nakshatra

1 / 1

Επέλεξε για να βρεις το Nakshatra

Your score is

ASHWINI NAKSHATRABHARANI NAKSHATRAKRITTIKA NAKSHATRAROHINI NAKSHATRAMRIGASHIRA NAKSHATRAAARDRA NAKSHATRAPUNARVASU NAKSHATRAPUSHYA NAKSHATRAASHLESHA NAKSHATRAMAGHA NAKSHATRAPURVA PHALGUNI NAKSHATRAUTTARA PHALGUNI NAKSHATRACHITRA NAKSHATRASWATI NAKSHATRAVISHAKHA NAKSHATRAANURADHA NAKSHATRAJYESHTA NAKSHATRAMOOLA NAKSHATRAPURVA SHADHA NAKSHATRAUTTARASHDHA NAKSHATRASRAVANA NAKSHATRADHANISHTA NAKSHATRASATABISHAK NAKSHATRAPURVA BHADRA NAKSHATRAUTTARA BHADRAPADA NAKSHATRAREVATI NAKSHATRA

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Είστε αρκετά ενεργητικός και ενεργός στη φύση. Επιπλέον, είστε πάντα γεμάτοι ενθουσιασμό. Τα βασικά πράγματα δεν σας δίνουν ικανοποίηση και προσπαθείτε πάντα να κάνετε κάτι μεγάλο. Είναι συνήθεια σας να τελειώσετε τα πάντα γρήγορα. Η ταχύτητα, η ενέργεια και η δραστικότητα μπορούν να φανούν καθαρά μέσα σας. Εάν έχετε ποτέ κάποια ιδέα, βεβαιωθείτε ότι θα εφαρμοστεί. Είστε αρκετά αθλητικοί και έξυπνοι.

Η καλύτερη ποιότητα που έχετε είναι να λάβετε σοφές αποφάσεις αφού κατανοήσετε τα πάντα γρήγορα. Από τη φύση σας, είστε αρκετά μυστηριώδεις, γεγονός που σας κάνει να ενδιαφέρεστε για πράγματα όπως η θρησκεία, η παραφυσική και η απόκρυφη. Είστε αρκετά άφοβοι και θαρραλέοι, αλλά το να διατηρείτε τον έλεγχο του θυμού είναι απαραίτητο για εσάς. Οι εχθροί δεν μπορούν ποτέ να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα, επειδή φυσικά ξέρετε πώς να τα αντιμετωπίσετε. Δύναμη, πίεση ή οτιδήποτε δεν μπορεί να σας ελέγξει. μόνο η αγάπη και η στοργή μπορούν να σε κερδίσουν.

Από την εμφάνιση, φαίνεται αρκετά γαλήνια και ελεγχόμενη. που δεν παίρνει ποτέ καμία βιαστική απόφαση. Όλες οι αποφάσεις που λαμβάνετε είναι το αποτέλεσμα της βαθιάς ανάλυσής σας για το θέμα. και μόλις αποφασίσετε κάτι, δεν είναι εύκολο να ανατρέψετε την απόφασή σας. Δεν είναι στη φύση σας να αλλάξετε την απόφασή σας στην επιρροή των άλλων. Ξέρετε πολύ καλά πώς να ολοκληρώσετε τα έργα σας. Εκτός από όλα αυτά, αποδεικνύετε ότι είστε υπέροχος φίλος. Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν έχετε δει κάποιον που υποφέρει, προσπαθήστε να κάνετε τα πάντα για να τον βοηθήσετε. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, παραμένετε υπομονετικοί και η πίστη σας στον Θεό παραμένει σταθερή.

Παρά το γεγονός ότι είστε λάτρης των παραδόσεων, αγκαλιάζετε επίσης τον εκσυγχρονισμό. Εκτός από όλα αυτά, προσπαθείτε να διατηρήσετε το περιβάλλον σας καθαρό και διαχειριζόμενο. Από την εμφάνιση, φαίνεται αρκετά γαλήνια και ελεγχόμενη. που δεν παίρνει ποτέ καμία βιαστική απόφαση. Όλες οι αποφάσεις που λαμβάνετε είναι το αποτέλεσμα της βαθιάς ανάλυσής σας για το θέμα. και μόλις αποφασίσετε κάτι, δεν είναι εύκολο να ανατρέψετε την απόφασή σας. Δεν είναι στη φύση σας να αλλάξετε την απόφασή σας με την επιρροή των άλλων. Ξέρετε πολύ καλά πώς να ολοκληρώσετε τα έργα σας. Εκτός από όλα αυτά, αποδεικνύετε ότι είστε υπέροχος φίλος. Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν έχετε δει κάποιον που υποφέρει, προσπαθήστε να κάνετε τα πάντα για να τον βοηθήσετε.

Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, παραμένετε υπομονετικοί και η πίστη σας στον Θεό παραμένει σταθερή. Παρά το γεγονός ότι είστε λάτρης των παραδόσεων, αγκαλιάζετε επίσης τον εκσυγχρονισμό. Εκτός από όλα αυτά, προσπαθείτε να διατηρήσετε το περιβάλλον σας καθαρό και διαχειριζόμενο. και μόλις αποφασίσετε κάτι, δεν είναι εύκολο να ανατρέψετε την απόφασή σας. Δεν είναι στη φύση σας να αλλάξετε την απόφασή σας με την επιρροή των άλλων. Ξέρετε πολύ καλά πώς να ολοκληρώσετε τα έργα σας. Εκτός από όλα αυτά, αποδεικνύετε ότι είστε υπέροχος φίλος.

Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν έχετε δει κάποιον που υποφέρει, προσπαθήστε να κάνετε τα πάντα για να τον βοηθήσετε. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, παραμένετε υπομονετικοί και η πίστη σας στον Θεό παραμένει σταθερή. Παρά το γεγονός ότι είστε λάτρης των παραδόσεων, αγκαλιάζετε επίσης τον εκσυγχρονισμό. Εκτός από όλα αυτά, προσπαθείτε να διατηρήσετε το περιβάλλον σας καθαρό και διαχειριζόμενο. και μόλις αποφασίσετε κάτι, δεν είναι εύκολο να ανατρέψετε την απόφασή σας. Δεν είναι στη φύση σας να αλλάξετε την απόφασή σας με την επιρροή των άλλων. Ξέρετε πολύ καλά πώς να ολοκληρώσετε τα έργα σας. Εκτός από όλα αυτά, αποδεικνύετε ότι είστε υπέροχος φίλος. Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν έχετε δει κάποιον που υποφέρει, προσπαθήστε να κάνετε τα πάντα για να τον βοηθήσετε. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, παραμένετε υπομονετικοί και η πίστη σας στον Θεό παραμένει σταθερή. Παρά το γεγονός ότι είστε λάτρης των παραδόσεων, αγκαλιάζετε επίσης τον εκσυγχρονισμό. Εκτός από όλα αυτά, προσπαθείτε να διατηρήσετε το περιβάλλον σας καθαρό και διαχειριζόμενο.

Οικογενειακή ζωή

Αγαπάτε την οικογένειά σας σαν οτιδήποτε. Ωστόσο, ορισμένα tiffs είναι δυνατά με τον πατέρα. Ωστόσο, οι μητρικοί συγγενείς θα είναι πάντα δίπλα σας και αναμένεται βοήθεια από άτομα εκτός της οικογένειας. Η παντρεμένη ζωή σας φαίνεται αρκετά ευτυχισμένη. Μπορεί να έχετε περισσότερους γιους σε σύγκριση με τις κόρες.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Γεννιέσαι στη Bharani Nakshatra και σε κάνει να είσαι γενναίος. Επίσης, δεν σας πειράζει σκληρά λόγια που είπε κανένας. Έχετε μεγάλα και ελκυστικά μάτια που εκφράζουν πολλά για εσάς. Φαίνεται σαν τα μάτια σας να μιλούν με τον παρατηρητή. Με το μαγικό χαμόγελο και τη δολοφονική σας στάση, μπορείτε να κάνετε όλους να τρελαθούν για εσάς.

Έχετε πολύ ισχυρή έλξη. Ανεξάρτητα από το πόσο είστε πανικοβλημένοι στο εσωτερικό, φαίνονται αρκετά γαλήνιοι στην επιφάνεια. Καθώς είστε αρκετά φιλικοί, δεν σκέφτεστε πολλά για το μακροπρόθεσμο. Ζείτε τη ζωή σας στο έπακρο και απολαμβάνετε τους κινδύνους. Η σωστή κατεύθυνση και η στοργική υποστήριξη σάς βοηθούν να επιτύχετε το στόχο σας σύντομα. Αποφεύγετε να κάνετε συντομεύσεις και προτιμάτε τον απλό ευθύ τρόπο. Δεν υπάρχει τίποτα που κάνετε ενάντια στη συνείδησή σας και προσπαθείτε να βάλετε τα πάντα ξεκάθαρα μπροστά σε άλλους. Ακόμα κι αν υπάρχει κίνδυνος να χάσετε μια υγιή σχέση, προτιμάτε να είστε ξεκάθαροι από την πλευρά σας. Είστε ειλικρινείς και προσέχετε τον αυτοσεβασμό σας.

Γι ‘αυτό προτιμάτε να κάνετε όλες τις εργασίες σας μόνοι σας. Ο Άρχοντας της Bharani Nakshatra είναι η Αφροδίτη, που δηλώνει ευφορία, ομορφιά και τέχνη, που σας κάνει έξυπνους, λάτρεις της ομορφιάς, υλιστικός, λάτρεις της μουσικής, λάτρης της τέχνης και ταξιδιώτη. Σας αρέσει να φοράτε καλά ρούχα και να ζείτε βασιλικός τρόπος ζωής. Επίσης, μοιράζεστε τα ενδιαφέροντά σας για τις τέχνες, το τραγούδι, τα παιχνίδια και τον αθλητισμό. Αυτός ο αστερισμός θεωρείται επίσης αρκετά θετικός για τις γυναίκες, διότι ενισχύει τις γυναικείες ιδιότητες που υποδηλώνουν το αποτέλεσμα της Αφροδίτης (ηγέτης της ομορφιάς και λάτρης της τέχνης) Είστε αρκετά αισιόδοξος και σεβασμός στους ηλικιωμένους σας. Δεν περιμένετε τις ευκαιρίες, αλλά αρχίζετε να τις αναζητάτε. Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι καλή. Δεν θα αγαπηθείτε μόνο από τον σύντροφό σας, αλλά θα τους κυβερνήσετε και λόγω της φύσης σας.

Εκπαίδευση & εισόδημα

Μπορείτε να αποκτήσετε αποκλειστική επιτυχία στους τομείς της μουσικής, του χορού, της τέχνης και της υποκριτικής. έργα που σχετίζονται με την ψυχαγωγία και το θέατρο · μοντελοποίηση, σχεδιασμός μόδας, φωτογραφία και επεξεργασία βίντεο, καθώς και σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με την ομορφιά. διοικητικές εργασίες · καλλιέργεια; διαφήμιση; εργασίες σχετικές με μηχανοκίνητα οχήματα · ξενοδοχειακή βιομηχανία; νόμος; κλπ. Έχετε επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξοικονόμηση χρημάτων.

Οικογενειακή ζωή

Αγαπάτε την οικογένειά σας πάρα πολύ και δεν θέλετε να μείνετε χωρίς αυτούς ακόμη και για μια μέρα. Όταν πρόκειται για γάμο, μπορεί να παντρευτείτε από την ηλικία των 23 έως 27 ετών. Ξοδεύετε πολλά για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες της οικογένειάς σας επειδή το θεωρείτε πολύ σημαντικό. Από τον σύζυγό σας, θα έχετε αρκετή αγάπη, υποστήριξη και πίστη. Σέβεστε επίσης τους πρεσβύτερους σας. Λόγω αυτού, απολαμβάνετε μια όμορφη οικογενειακή ζωή.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Είστε καλός σύμβουλος και αισιόδοξος. Είναι η ειδικότητά σας να συμπεριφέρεστε χαριτωμένα και να ζήσετε μια αξιοπρεπή ζωή. Το πρόσωπό σας φαίνεται αρκετά ζωντανό και περπατάτε επίσης με μεγάλη ταχύτητα. Η λέξη κριτική στα Αγγλικά προέρχεται από τα Κρίτικα. Ως εκ τούτου, είναι μια ιδιαίτερη ποιότητα από εσάς να βρείτε κρίσιμα ελαττώματα στους ανθρώπους και να προσπαθήσετε να τα διορθώσετε.

Επίσης, είστε ειδικοί στην ανάλυση του αποτελέσματος οποιασδήποτε εργασίας και στη συνέχεια στην εύρεση των κρυφών πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων. Είστε ο άντρας (ή η γυναίκα) των λέξεων σας και επίσης ενδιαφέρεστε για την κοινωνική υπηρεσία. Όταν πρόκειται για το όνομα και τη φήμη, δεν έχετε καμία σχέση με αυτό, και απλά δεν θέλετε να λάβετε εύνοιες από κανέναν. Πιστεύετε ότι κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Επίσης, δεν ξέρετε πώς να προσαρμόσετε την κατάσταση και παραμένετε σταθεροί στις αποφάσεις σας. Μπορεί να φαίνεσαι πιο αυστηρός έξω, αλλά πολλή αγάπη, στοργή, και η συμπόνια έχει κρυφτεί μέσα σου.

Όταν θυμώνεις, έχει να κάνει με τη διατήρηση της πειθαρχίας. Ποτέ δεν θέλετε να τρομάξετε κανέναν. Εκτός από αυτό, έχετε επίσης ενδιαφέρον για την πνευματικότητα. Μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο στη θρησκευτική ζωή εκτελώντας Japa, Tapa, νηστείες κ.λπ. Μόλις αποφασίσετε να περπατήσετε στο μονοπάτι της πνευματικότητας, τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να σας σταματήσει. Όντας πολύ σκληρός εργαζόμενος, πιστεύετε ότι κάνετε κάτι τακτικά. Είτε πρόκειται για το πεδίο της εκπαίδευσης, της εργασίας ή της επιχείρησης, απλά θέλετε να μείνετε μπροστά από όλους.

Η αποτυχία ή η καθυστέρηση είναι κάτι που δεν αντέχετε. Όντας πολύ ειλικρινής στη φύση, μπορεί επίσης να εξαπατηθείτε Εάν προσπαθήσετε να μείνετε μακριά από τη γενέτειρά σας όσο το δυνατόν συχνότερα, θα σας ωφελήσει περισσότερο. Είστε αρκετά ικανοί να δώσετε αποτελεσματικές προτάσεις για τα προβλήματα των άλλων. Όσον αφορά το όνομα, τη φήμη, τον πλούτο, απλά δεν τα θέλετε από υδράργυρο κανενός ή με λάθος τρόπους. Έχετε μια αξιοσημείωτη ικανότητα να κερδίζετε χρήματα και είναι συνήθεια σας να επιτύχετε οποιοδήποτε στόχο με τη σκληρή δουλειά. Η δημόσια ζωή σας θα είναι επίσης ένδοξη. Φαίνεσαι ελκυστικός και αγαπάς την καθαριότητα. Όταν πρόκειται για τη ζωή σας, όλα αφορούν τους κανόνες και τα δόγματα σας. Θα έχετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μουσική και τις τέχνες. Επίσης, μπορείτε πολύ καλά να διδάξετε άλλους.

Εκπαίδευση & Εισόδημα

Δεν θα μείνετε συνήθως στη γενέτειρά σας και συνεχίζετε να μετακινείστε σε διαφορετικά μέρη για εργασία. Υπάρχουν κάποια επαγγέλματα που μπορούν να σας κάνουν τυχερούς σαν φαρμακοποιός. μηχανική; έργα που σχετίζονται με την κατασκευή διακοσμήσεων · ανώτερα στελέχη πανεπιστημίου ή πρόεδρος τμήματος · δικηγόρος; δικαστής; στρατός; αστυνομία ή δύναμη ασφαλείας · αξιωματικός πυροσβεστικής υπηρεσίας μονάδα φροντίδας μωρών σχετική με το ορφανοτροφικό έργο · έργα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της προσωπικότητας και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης · πνευματικός γκουρού ή ρήτορας · επιχειρήσεις που σχετίζονται με την πυρκαγιά, όπως ζαχαροπλαστική, αρτοποιία, συγκόλληση, σιδηρουργία. ράψιμο-κέντημα, ραπτική, κατασκευή κεραμικών ή καολίν, και όλα αυτά τα έργα που περιλαμβάνουν φωτιά ή αιχμηρά όργανα.

Οικογενειακή ζωή

Η παντρεμένη ζωή σας θα είναι ευτυχισμένη. Ο σύζυγος θα είναι ικανός, αφοσιωμένος, πιστός και φιλόξενος. Παρά το ότι έχετε ένα τόσο υπέροχο περιβάλλον στο σπίτι, η υγεία του συζύγου σας θα είναι θέμα ανησυχίας. Ο σύντροφός σας μπορεί να σας γνώριζε στο παρελθόν. Υπάρχουν επίσης καλές πιθανότητες γάμου αγάπης. Έχετε μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα σας και θα έχετε περισσότερη αγάπη από αυτήν από τα αδέλφια σας. Υπάρχουν πιθανότητες η ζωή να παραμείνει αρκετά δύσκολη μέχρι τη δεκαετία του ’50. Όμως, τα πράγματα είναι εκπληκτικά από την ηλικία των 50 έως 56 ετών.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Μπορεί να είστε λεπτός, ευέλικτος, ελκυστικός, μαζί με μαγνητισμό στην προσωπικότητά σας. Τα μάτια σας είναι αρκετά όμορφα με ένα καρδιακό χαμόγελο. Μαζί με μια συναισθηματική καρδιά, είστε λάτρης της φύσης. Είστε πάρα πολύ σεμνότητα, ευγενικοί και ευγενικοί. Επίσης, γνωρίζετε πολύ καλά πώς να συμπεριφέρεστε σύμφωνα με τους άλλους ανθρώπους. Είναι επίσης αλήθεια ότι είστε αρκετά δημοφιλής και κέντρο έλξης μεταξύ των ατόμων της κατηγορίας σας. Δεν δυσκολεύεστε να εντυπωσιάσετε άτομα με τις δεξιότητές σας και την εμφάνισή σας. Έτσι, οι άνθρωποι συνήθως σας εμπιστεύονται αρκετά εύκολα.

Ωστόσο, είστε απόλυτα απλοί, απλοί και αληθινοί από τη φύση τους. Θέλετε απλώς να δείξετε τις ικανότητές σας εξυπηρετώντας την οικογένεια, το σπίτι, την κοινωνία, το έθνος ή ολόκληρο τον κόσμο. Με ωραίες εκφραστικές ικανότητες, είστε και ένας λαμπρός ηθοποιός. Είσαι λάτρης της τέχνης, που ξέρει τι είναι, και γεμάτο δημιουργικές ικανότητες. Επιπλέον, είστε ικανός να προσελκύσετε την προσοχή των ανθρώπων. Συνήθως σέβεστε τους όρους και τις αξίες της οικογένειας και της κοινωνίας.

Επίσης, είστε αρκετά αφοσιωμένοι και αποφασισμένοι για το στόχο σας. Λατρεύετε την ευδαιμονία και την ικανοποίηση με τους στενούς σας φίλους. Μπορεί να θεωρηθείτε παραδοσιακό, αλλά δεν ακολουθείτε καθόλου τα παλιά δόγματα γιατί καλωσορίζετε τις νέες σκέψεις και τις αλλαγές ευτυχώς. Όσον αφορά την υγεία, παραμένετε πάντα σε εγρήγορση και επίγνωση. Πιθανότατα, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παίρνετε μια ασθένεια χωρίς μεγάλη ηλικία. Συνήθως, αποφασίζετε για τη ροή των συναισθημάτων και εμπιστεύεστε τους ανθρώπους αμέσως, κάτι που σας προκαλεί απάτη κατά καιρούς. Ωστόσο, δεν αλλάζει το πάθος σας να είσαι αλήθεια. Ζείτε στο παρόν? πάντα μακριά από τις εντάσεις του αύριο. Η ζωή σου είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Προσπαθείτε να ολοκληρώσετε τα πάντα με αφοσίωση. Εάν ολοκληρώσετε τα πάντα με υπομονή, μπορεί να επιτευχθεί αποκλειστική επιτυχία. Ίσως χρειαστεί να κάνετε λίγο αγώνα σε νεαρή ηλικία, αλλά μετά την ηλικία των 38, τα πράγματα μπορεί να αρχίσουν να διευθετούνται.

Εκπαίδευση & Εισόδημα

Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσω της καλλιέργειας, της κηπουρικής ή με πράγματα που σχετίζονται με την καλλιέργεια ειδών διατροφής. Επιπλέον, πράγματα όπως η επεξεργασία ή η πραγματοποίηση αλλαγών στα φαγητά και η μεταφορά τους στην αγορά μπορεί επίσης να σας ωφελήσουν. Εκτός από αυτό, ορισμένα πεδία μπορεί να σας ευνοούν για να κερδίζετε το καθημερινό ψωμί όπως βοτανική, μουσική, τέχνη, προϊόντα ομορφιάς, σχεδιασμός μόδας, σαλόνι ομορφιάς, κοσμήματα, ακριβά ρούχα, τουρισμός, μεταφορές, αυτοκινητοβιομηχανία, τράπεζα, χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, λάδι & παραγωγή πετρελαίου, βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας, υπηρεσία μεταφοράς υδάτων, είδη διατροφής, φαστ φουντ, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις ζαχαροκάλαμου, χημική μηχανική, έργα ψύξης ή μεταλλικού νερού

Οικογενειακή ζωή

Ο σύζυγός σας θα είναι όμορφος, ελκυστικός και έξυπνος. Επίσης, θα έχει πολλές προσδοκίες από εσάς. Θα είναι συναισθηματικό και κοινωνικό όπως εσείς. Επίσης, θα έχετε έναν καλό συντονισμό μαζί τους. Η προσωπικότητά σας θα είναι δελεαστική και η συμπεριφορά θα είναι απαλή. Θα συμπεριφερθείτε όμορφα με όλους. Έτσι, θα ήταν δικαιολογημένο να σας θεωρήσουμε έμπνευση. Θα φροντίσετε καλά την οικογένειά σας και θα ολοκληρώσετε τις οικιακές εργασίες πολύ αποτελεσματικά, γεγονός που θα κάνει την οικογενειακή σας ζωή ευχάριστη.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Εάν πρέπει να υπάρχει μια λέξη για εσάς, θα είναι «ερευνητής» επειδή έχετε μια περίεργη φύση. Είστε πάντα έτοιμοι να βρείτε νέα πράγματα για την πνευματικότητα, την ψυχολογία και τα συναισθήματα. Το μοναδικό σας κίνητρο είναι να αυξήσετε τη γνώση και την εμπειρία. Έχετε μυαλό και καταλαβαίνετε πολλά θέματα συνολικά. Η φύση σας είναι ευγενική, ευγενική, χαρούμενη, φιλική και ενθουσιώδης. Το μυαλό και ο εγκέφαλός σας παραμένουν ενεργά όλη την ώρα και νέες σκέψεις συνεχίζουν να έρχονται στο μυαλό σας.

Σας δίνει ηρεμία για να συναντήσετε ανθρώπους και να τους βοηθήσετε. Λατρεύετε να ζείτε μια απλή ζωή ακολουθώντας τα δόγματα. Επίσης, οι σκέψεις σας είναι δίκαιες και αμερόληπτες. Είστε εξαιρετικά έξυπνοι στην επικοινωνία και μεταφέρετε τις δεξιότητες ενός υπέροχου τραγουδιστή και ποιητή. Επιπλέον, δεν είστε πουθενά λιγότερο από οποιονδήποτε σε σχέση με τη σάτιρα και το χιούμορ. Συνήθως αποφεύγετε τα επιχειρήματα, διαφωνίες και συζητήσεις. Κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι είσαι πρόθυμος, κάτι που δεν είναι αλήθεια.

Η αλήθεια είναι ότι θέλετε να αγαπάτε το καλύτερο της ζωής σας και να μην δίνετε σημασία στα άχρηστα πράγματα. Πιστεύετε ότι η αγάπη και η υποστήριξη είναι η βάση της επιτυχίας και της ευτυχίας. Οι λογικές είναι πολύ σημαντικές για εσάς. γι ‘αυτό αναλύετε τα πάντα αρκετά βαθιά. Έχετε μια ισχυρή πίστη στις πεποιθήσεις και τις σκέψεις σας. Όταν πρόκειται για άλλους, συμπεριφέρεστε καλά και περιμένετε το ίδιο από αυτούς. Αλλά δυστυχώς, δεν συμβαίνει. Πρέπει να μείνετε σε εγρήγορση ενώ έρχεστε σε επαφή με φίλους, συνεργάτες και συγγενείς επειδή είστε πολύ επιρρεπείς σε εξαπάτηση. Υπάρχει μια αποκλειστική ικανότητα ηγεσίας μέσα σας. Προσπαθείτε να ξεκινήσετε όλες τις νέες εργασίες και να διορθώσετε όλα τα προβλήματα. Η αλήθεια είναι ότι θέλετε να αγαπάτε το καλύτερο της ζωής σας και να μην δίνετε σημασία στα άχρηστα πράγματα. Πιστεύετε ότι η αγάπη και η υποστήριξη είναι η βάση της επιτυχίας και της ευτυχίας. Οι λογικές είναι πολύ σημαντικές για εσάς. γι ‘αυτό αναλύετε τα πάντα αρκετά βαθιά. Έχετε μια ισχυρή πίστη στις πεποιθήσεις και τις σκέψεις σας. Όταν πρόκειται για άλλους, συμπεριφέρεστε καλά και περιμένετε το ίδιο από αυτούς. Αλλά δυστυχώς, δεν συμβαίνει.

Πρέπει να μείνετε σε εγρήγορση ενώ έρχεστε σε επαφή με φίλους, συνεργάτες και συγγενείς επειδή είστε πολύ επιρρεπείς σε εξαπάτηση. Υπάρχει μια αποκλειστική ικανότητα ηγεσίας μέσα σας. Προσπαθείτε να ξεκινήσετε όλες τις νέες εργασίες και να διορθώσετε όλα τα προβλήματα. Η αλήθεια είναι ότι θέλετε να αγαπάτε το καλύτερο της ζωής σας και να μην δίνετε σημασία στα άχρηστα πράγματα. Πιστεύετε ότι η αγάπη και η υποστήριξη είναι η βάση της επιτυχίας και της ευτυχίας. Οι λογικές είναι πολύ σημαντικές για εσάς. Γι ‘αυτό αναλύετε τα πάντα αρκετά βαθιά. Έχετε μια ισχυρή πίστη στις πεποιθήσεις και τις σκέψεις σας. Όταν πρόκειται για άλλους, συμπεριφέρεστε καλά και περιμένετε το ίδιο από αυτούς. Αλλά δυστυχώς, δεν συμβαίνει. Πρέπει να μείνετε σε εγρήγορση ενώ έρχεστε σε επαφή με φίλους, συνεργάτες και συγγενείς επειδή είστε αρκετά επιρρεπείς σε εξαπάτηση. Υπάρχει μια αποκλειστική ικανότητα ηγεσίας μέσα σας. Προσπαθείτε να ξεκινήσετε όλες τις νέες εργασίες και να διορθώσετε όλα τα προβλήματα. Οι λογικές είναι πολύ σημαντικές για εσάς. γι ‘αυτό αναλύετε τα πάντα αρκετά βαθιά. Έχετε μια ισχυρή πίστη στις πεποιθήσεις και τις σκέψεις σας. Όταν πρόκειται για άλλους, συμπεριφέρεστε καλά και περιμένετε το ίδιο από αυτούς. Αλλά δυστυχώς, δεν συμβαίνει. Πρέπει να μείνετε σε εγρήγορση ενώ έρχεστε σε επαφή με φίλους, συνεργάτες και συγγενείς επειδή είστε αρκετά επιρρεπείς σε εξαπάτηση. Υπάρχει μια αποκλειστική ικανότητα ηγεσίας μέσα σας.

Προσπαθείτε να ξεκινήσετε όλες τις νέες εργασίες και να διορθώσετε όλα τα προβλήματα. Οι λογικές είναι πολύ σημαντικές για εσάς. Γι ‘αυτό αναλύετε τα πάντα αρκετά βαθιά. Έχετε μια ισχυρή πίστη στις πεποιθήσεις και τις σκέψεις σας. Όταν πρόκειται για άλλους, συμπεριφέρεστε καλά και περιμένετε το ίδιο από αυτούς. Αλλά δυστυχώς, δεν συμβαίνει. Πρέπει να μείνετε σε εγρήγορση ενώ έρχεστε σε επαφή με φίλους, συνεργάτες και συγγενείς επειδή είστε πολύ επιρρεπείς σε εξαπάτηση. Υπάρχει μια αποκλειστική ικανότητα ηγεσίας μέσα σας. Προσπαθείτε να ξεκινήσετε όλες τις νέες εργασίες και να διορθώσετε όλα τα προβλήματα.

Εκπαίδευση & Εισόδημα

Θα έχετε καλή εκπαίδευση και θα πείτε επίσης στους ανθρώπους ότι πώς και πού πρέπει να χρησιμοποιούν τα χρήματά τους. Όμως, θα είναι δύσκολο για εσάς να διατηρήσετε τον έλεγχο των δαπανών σας. Μερικές φορές, θα βρεθείτε στα οικονομικά προβλήματα. Μπορεί να αποδειχθεί καλός τραγουδιστής, μουσικός, καλλιτέχνης, ποιητής, γλωσσολόγος, ρομαντικός μυθιστοριογράφος, συγγραφέας ή στοχαστής. Τα πεδία πιστοποιητικών μπορούν να γίνουν η πηγή του καθημερινού ψωμιού και του βουτύρου σας, όπως η κατασκευή σπιτιού, δρόμου ή γέφυρας. κατασκευή οργάνων και συσκευών · διάφορα έργα που σχετίζονται με τη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας ή ένδυσης · σχεδιασμός μόδας φροντίδα κατοικίδιων ζώων ή πώληση αντικειμένων που σχετίζονται με τα κατοικίδια ζώα. τμήμα τουρισμού οποιαδήποτε εργασία που σχετίζεται με την έρευνα · Φυσική, αστρονομία ή αστρολογία διδακτική και εκπαιδευτική εργασία. υπάλληλος; ομιλητής; ανταποκριτής; χειρουργός; υπηρεσία σε στρατό ή αστυνομία · οδηγός; πολιτικά, ηλεκτρονικά, μηχανικά,

Οικογενειακή ζωή

Συνήθως, η παντρεμένη ζωή σας θα είναι καλή, αλλά είναι πιθανά προβλήματα που σχετίζονται με την υγεία του συζύγου. Προκειμένου να αγαπάτε την καλύτερη παντρεμένη ζωή, δεν πρέπει να συμπεριφέρεστε ανυπόμονοι και ύποπτοι στη συμπεριφορά. Η θετικότητα θα επικρατήσει σταδιακά στην οικογενειακή σας ζωή. Εάν ο σύζυγος-σύζυγος μάθει να αγνοεί τις αδυναμίες του άλλου, και οι δύο θα αποδειχθείτε ένα υπέροχο ζευγάρι όπως το Shiva-Parvati. Μέχρι την ηλικία των 32, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προκλήσεις στη ζωή. Μετά από αυτό, τα πράγματα θα αρχίσουν να διευθετούνται. Μέχρι την ηλικία των 33 έως 50 ετών, ο χρόνος θα είναι πολύ ευνοϊκός και επιτυχημένος για εσάς.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Γεννημένος στην Aadra Nakshatra, θα είστε πιστοί στις ευθύνες και τη σκληρή δουλειά σας. Είστε γεννημένη ιδιοφυΐα επειδή ο άρχοντας αυτού του αστερισμού, ο Ραχού είναι ερευνητής. Υπάρχει μια πείνα σε εσάς να αποκτήσετε τη γνώση για διάφορα θέματα. Είστε αρκετά ευχάριστο άτομο και συμπεριφέρεστε ευγενικά με όλους. Καθώς είστε ο γρύλος όλων των συναλλαγών, από την επιχείρηση έως την έρευνα μπορείτε να πετύχετε σε οτιδήποτε. Υπολογίζετε εύκολα τι σκέφτεται το άλλο άτομο. Γι ‘αυτό έχετε μια διαισθητική φύση και είστε καλός ψυχαναλυτής.

Έχετε μια ειδικότητα κατανόησης του κόσμου και δεν διστάζετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τα πειράματά σας. Είναι συνήθεια σας να αναλύετε τα πάντα βαθιά. Μπορεί να φαίνεται ήρεμος έξω, αλλά το πάντα ενεργό μυαλό σας κρατά έναν ανεμοστρόβιλο μέσα σας. Είναι καλύτερο να διατηρείτε τον έλεγχο του θυμού σας. Οι καταστάσεις συνεχίζουν να σας δοκιμάζουν, αλλά πάντα προστατεύετε τον εαυτό σας από την κατάρρευση. Πιθανότατα, γι ‘αυτό είστε τόσο έμπειροι και ώριμοι.

Μία από τις ιδιότητές σας περιλαμβάνει τη διατήρηση των προβλημάτων σας στον εαυτό σας. Μερικές φορές, συμπεριφέρεστε σαν ένα αθώο παιδί που δεν γνωρίζει τις εντάσεις του μέλλοντος. Είστε μυστηριώδεις και επιλύετε προβλήματα με την ωριμότητα. Αφού κοιμηθείτε για όλα τα προβλήματα, επιτυγχάνετε επιτέλους στην εξουδετέρωσή τους. Είστε δυνατοί και αθλητικοί σωματικά. Το Multi-tasking είναι μια άλλη ποιότητα. Επίσης, έχετε μεγάλο ενδιαφέρον για την πνευματικότητα. Εργάζεστε στους νόμους «γιατί» και «πώς» και συνεχίζετε να επιλύετε τα άλυτα μυστήρια.

Μπορεί να μείνετε μακριά από το σπίτι για το καθημερινό ψωμί σας. Με άλλα λόγια, μπορείτε να πάτε στο εξωτερικό για δουλειά. Από την ηλικία των 32 έως 42, έχετε μια υπέροχη στιγμή. αλλά πάντα προστατεύεις τον εαυτό σου από την κατάρρευση. Πιθανότατα, γι ‘αυτό είστε τόσο έμπειροι και ώριμοι. Μια από τις ιδιότητές σας περιλαμβάνει τη διατήρηση των προβλημάτων σας στον εαυτό σας. Μερικές φορές, συμπεριφέρεστε σαν ένα αθώο παιδί που δεν γνωρίζει τις εντάσεις του μέλλοντος.

Εκπαίδευση & Εισόδημα

Μπορείτε να αποκτήσετε την εκπαίδευσή σας σε θέματα όπως η ηλεκτρολογία, η αστρολογία ή η ψυχολογία. Όταν πρόκειται για καθημερινό ψωμί, ορισμένα πεδία όπως αυτό μπορεί να φτάσουν στις προτιμήσεις σας: ηλεκτρολογία ή έργα που σχετίζονται με υπολογιστές. αγγλική μετάφραση; φωτογραφία; διδασκαλία φυσικής ή μαθηματικών · έρευνα ή σχετική εργασία · φιλοσοφία; μυθιστόρημα? γιατρός που ασχολείται με δηλητήρια · φαρμακευτικός; διάγνωση παθήσεων των ματιών και του εγκεφάλου Μεταφορά; τμήμα επικοινωνίας; τμήμα ψυχιατρικής · επίλυση νοημοσύνης και μυστηρίου. fast food και αλκοολούχα ποτά και τα λοιπά.

Οικογενειακή ζωή

Υπάρχουν πιθανότητες να παντρευτείτε λίγο αργά. Για να έχετε μια όμορφη συζυγική ζωή, αποφύγετε κάθε είδους διαφωνίες. Μπορεί να μείνετε μακριά από την οικογένειά σας λόγω εργασίας ή επιχείρησης. Ο σύντροφός σας θα σας φροντίσει καλά και θα είναι ειδικός στις οικιακές εργασίες.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Είστε ηθικοί, ικανοποιημένοι και ικανοποιημένοι στη φύση. Αυτό το ιδίωμα ταιριάζει καλύτερα σε εσάς – «Απλή ζωή και υψηλή σκέψη». Έχετε μεγάλη πίστη στον Θεό, τις αρχαίες πεποιθήσεις και ιδεολογίες και τις παραδόσεις αγάπης. Όσον αφορά την εξοικονόμηση χρημάτων, δεν είναι στη συνήθεια σας. Όμως, θα έχετε πολύ σεβασμό και τιμή στη ζωή.

Η αθωότητά σας και η διαφάνεια σας κάνουν δημοφιλείς μεταξύ των ανθρώπων. Στέκεστε πάντα σε όσους έχουν ανάγκη. Όταν πρόκειται για παράνομα ή ανήθικα έργα, αντιτίθεστε αυστηρά σε αυτά. Μείνετε μακριά από αρνητικές σκέψεις και ανθρώπους γιατί επηρεάζει την πνευματική σας ανάπτυξη. Ο εγκέφαλος και το μυαλό σας μένουν πάντα ισορροπημένοι. Είναι η ειδική σας ποιότητα για να προσφέρετε άνεση και υποστήριξη σε άλλους. Η απαλή φύση σας, οι φιλανθρωπικές και καλοπροαίρετες προθέσεις σας προσθέτουν γοητεία στην προσωπικότητά σας. Είστε ειρηνικοί, ειλικρινείς, σοβαροί, πιστοί, ειλικρινείς, λάτρεις της δικαιοσύνης, και πειθαρχημένος.

Η τακτική σας να αντιμετωπίζετε ανθρώπους και την άθραυστη φιλία σας είναι αρκετά διάσημη. Πάντα αποφεύγετε να παίρνετε άχρηστους κινδύνους και αν σας παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, εξαφανίζεται από τη χάρη του Θεού. Όταν πρόκειται για την οικογένειά σας, τους αγαπάτε πολύ και μην διστάσετε να ταξιδέψετε πολύ για την ευημερία της κοινωνίας. Ακριβώς όπως ένας τοξότης επιτυγχάνει να επιτύχει το στόχο του, επιλύετε επίσης τα πιο δύσκολα προβλήματα με τη συγκέντρωσή σας και επιτυγχάνετε κάτι τέτοιο. Ανεξάρτητα από το πόσες φορές αποτυγχάνετε, αλλά δεν σταματάτε ποτέ να προσπαθείτε.

Είστε πολύ ταλαντούχοι και μπορείτε να ολοκληρώσετε οτιδήποτε τέλεια. Γι ‘αυτό μπορείτε να επιτύχετε σε όλους τους τομείς. Είτε πρόκειται για το πεδίο της διδασκαλίας ή της δράσης, της γραφής ή της ιατρικής, υπερέχετε παντού. Σέβεστε πολύ τους γονείς και τους πρεσβύτερους σας. Όταν πρόκειται για τη φύση σας, θα είστε ειρηνικοί και λογικοί μαζί με μια ειλικρινή προσωπικότητα. Τα παιδιά σας θα συμπεριφέρονται επίσης καλά με όλους.

Εκπαίδευση & εισόδημα

Μπορείτε να κερδίσετε όνομα και φήμη για τον εαυτό σας ως δάσκαλος, συγγραφέας, ηθοποιός, γιατρός κ.λπ. θρησκευτικός ιεροκήρυκας, Pandit, ιερέας, ξένη επιχείρηση, πώληση ιστορικών αντικειμένων, διατήρηση ζώων, ραδιόφωνο, τηλεόραση, τηλεπικοινωνιακά έργα, ταχυδρομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ταχυμεταφορών, κοινωνικές υπηρεσίες κ.λπ.

Οικογενειακή ζωή

Θα είστε πολύ υπάκουοι στους γονείς σας και θα σέβεστε επίσης τους δασκάλους πολύ. Η παντρεμένη ζωή σας μπορεί να έχει κάποια προβλήματα. Έτσι, θα ήταν καλύτερο να διατηρήσετε μια ισορροπία με τον σύντροφό σας. Ο σύντροφος ζωής μπορεί να ενοχληθεί με ψυχολογικά και άλλα θέματα που σχετίζονται με την υγεία. Όμως, είναι γεμάτο με καλές δεξιότητες και έχει προσωπικότητα που χτυπάει την καρδιά. Ο σύζυγός σας θα σέβεται επίσης τους ηλικιωμένους. Θα είναι υπέροχος στη φροντίδα της οικογένειας και των παιδιών.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Είστε ευσπλαχνικός, συμπονετικός και αρκετά γενναιόδωρος στη φύση. Κύριος αυτού του αστερισμού είναι ο Δίας, λόγω του οποίου η προσωπικότητά σας είναι σοβαρή, αφοσιωμένη, ειλικρινής και δίκαιος σαν Θεός. Θα έχετε ένα μυϊκό σώμα με πλήρη κορνίζα. Το πρόσωπο θα είναι στρογγυλό και φωτεινό. Δεν έχετε ούτε ένα ελάχιστο ποσό εγώ. Είναι το κύριο κίνητρό σας να κερδίσετε ειρήνη, ευτυχία και ευδαιμονία στη ζωή. Είστε αφοσιωμένοι, αξιόπιστοι, κοινωνικοί και βοηθάτε τους ανθρώπους στις κακές στιγμές τους. Το νόστιμο φαγητό μπορεί να σας δελεάσει εύκολα και σας αρέσει να λατρεύετε αυτήν την υλική ζωή. Οι έπαινοι σας κάνουν πολύ χαρούμενους, ενώ δεν μπορείτε να ανεχτείτε την κριτική.

Έτσι, ο μόνος τρόπος να σε κάνει να κάνεις κάτι είναι με γλυκές λέξεις. Σας αρέσει να συλλέγετε όλους τους τύπους ανέσεων. Με αποφασιστικότητα, είστε επίσης πιστοί του Θεού. Λόγω αυτών των χαρακτηριστικών, εάν είστε αρκετά δημοφιλείς, δεν υπάρχει καμία απορία για αυτό. Η φύση σας είναι θρησκευτική και γενναιόδωρη. Επίσης, πηγαίνετε για προσκυνήματα.

Η γιόγκα, η Τάντρα-Μάντρα, η αστρολογία κ.λπ. θα έχουν επίσης το έντονο ενδιαφέρον σας. Θα σεβαστείτε ιδιαίτερα τη μητέρα σας και τις γυναίκες σαν κι αυτήν. Το στυλ εργασίας σας είναι αρκετά δημιουργικό και έχετε ταλέντα από τη γέννηση. Εάν σας δοθεί ένα έργο, μπορεί να ειπωθεί ξεκάθαρα ότι η δουλειά θα γίνει σίγουρα επειδή κάνετε τα πάντα με εξαιρετική ειλικρίνεια και επιδέξια. Λόγω της εργασίας, μπορεί να χρειαστεί να απομακρυνθείτε μερικές φορές από τον σύζυγο και τα παιδιά σας. Όμως, αυτό δεν θα προκαλέσει αποκόλληση από την οικογένεια. Θα καταβάλλετε πάντα προσπάθειες για να κερδίσετε πολυτέλεια της ζωής.

Έχετε μια ειρηνική και αξιοπρεπή συμπεριφορά μαζί με ένα αίσθημα αφοσίωσης. Μπορείτε εύκολα να πέσετε θύματα της κακής συμπεριφοράς των άλλων. Είναι πολύ δύσκολο για εσάς να εκφράσετε αυτό που υπάρχει στο μυαλό σας. Είστε λάτρης του Θεού και προσπαθείτε να βοηθήσετε τους άλλους. Ακόμα και στην παντρεμένη ζωή, δεν είστε πάντα άνετοι να μοιράζεστε τα πάντα με τον σύζυγό σας, κάτι που μερικές φορές προκαλεί παρεξηγήσεις. Ως αποτέλεσμα, προκαλείτε στον εαυτό σας έναν τεράστιο εσωτερικό πόνο.

Εκπαίδευση & εισόδημα

Μπορεί να επιτύχετε στο θέατρο, τις τέχνες και τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με το εμπόριο. Μαζί με αυτό, εργασίες που σχετίζονται με τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τη γεωργία, την κηπουρική, την κτηνοτροφία, την κατασκευή ειδών διατροφής και τη διανομή τους, την πολιτική, τον κοινοβουλευτικό, νομοθέτη, θρησκευτικό ιεροκήρυκα, σύμβουλο, ψυχολόγο, εθελοντή θρησκείας ή δωρεές, δάσκαλος, εκπαιδευτής, φροντίδα παιδιών , παίζουν σχολείο, κατασκευή σπιτιών και κατασκευή δήμων ή κοινωνιών, διαχείριση θρησκευτικών ή κοινωνικών εκδηλώσεων, μερίδιο αγοράς, χρηματοοικονομικό τμήμα, έργα που σχετίζονται με το νερό, κοινωνικές υπηρεσίες, μεταφορά αγαθών και σε άλλες σκληρές δουλειές όπως αυτές.

Οικογενειακή ζωή

Θα θέλατε να ζήσετε με τα παιδιά και τη σύζυγό σας. Όμως, η δουλειά και η επιχείρηση μπορεί να σας κρατήσουν μακριά από αυτούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η οικογενειακή σας ζωή μπορεί να παραμείνει λίγο δύσκολη. Ωστόσο, ο / η σύζυγός σας θα είναι αρκετά αφοσιωμένος και θα φροντίζει την οικογένεια αρκετά καλά όταν απουσιάζει. Κάποιος αγώνας προβλέπεται στη ζωή σας μέχρι την ηλικία των 33 ετών, αλλά μετά από αυτό, θα αυξηθείτε προς όλες τις κατευθύνσεις.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Είστε τυχεροί και έχετε μια υγιή σωματική διάπλαση. Η ομιλία σας έχει τη μαγεία της μαγείας για όλους. Υπάρχει η πιθανότητα να θέλετε να μιλήσετε με άτομα. δεν θα σας πειράξει να περάσετε ώρες συζητώντας για ένα θέμα. Το πρόσωπό σας είναι τετράγωνο με όμορφα χαρακτηριστικά και μικρά μάτια. Μπορεί να υπάρχει τυφλοπόντικας ή σημάδι στο πρόσωπό σας.

Η ευφυΐα και οι ηγετικές σας ικανότητες συνεχίζουν να σας εμπνέουν για να πάτε στην κορυφή. Απλώς δεν σας αρέσουν οι παρεμβολές στην ελευθερία σας. Έτσι, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα λόγια σας δεν απορρίπτονται ενώ συνομιλείτε μαζί σας. Μία από τις ιδιότητές σας περιλαμβάνει το γεγονός ότι μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε για τους φίλους σας. Μερικές φορές, ξεχνάτε να αισθάνεστε ευγνωμοσύνη προς εκείνους που σας έχουν βοηθήσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πιθανότητες να διαταραχθούν οι σχέσεις σας μαζί τους. Ωρες ώρες, Ο θυμός σας κάνει επίσης τους ανθρώπους να εναντιώνονται σε σας. Επομένως, διατηρήστε τον έλεγχο πάντα. Ωστόσο, είστε αρκετά φιλικοί και κοινωνικοί.

Είστε σε θέση να αναλύσετε ένα πρόβλημα πριν από την άφιξή του. Ως εκ τούτου, συνήθως μένετε προετοιμασμένοι για αυτούς. Δεν είναι δική σου φύση να εμπιστεύεσαι κανέναν τυφλά. Αυτό σας σώζει από την εξαπάτηση. Απολαμβάνετε νόστιμο και πλούσιο φαγητό, αλλά πρέπει να μείνετε μακριά από τη δηλητηρίαση. Το μυαλό σας είναι πάντα απασχολημένο να σκέφτεται και να κάνει κάτι. και σας αρέσει να εργάζεστε με μυστηριώδη τρόπο. Είστε ειδικοί στο να κάνετε τους ανθρώπους να υπνωτίζονται με τα λόγια σας. Θα σας δώσει επιτυχία στον τομέα της πολιτικής.

Έχετε ηγετικές ιδιότητες με την ικανότητα να πηγαίνετε στην κορυφή. Όταν πρόκειται για σκληρή δουλειά, επιλέξατε να κάνετε την έξυπνη δουλειά. Θα μείνετε κοντά στους ανθρώπους έως ότου σας ωφελήσουν. Είναι η πείρα σας να κρίνετε τους ανθρώπους και να τους χρησιμοποιείτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μόλις αποφασίσετε κάτι, απλώς κολλάτε σε αυτό. Επίσης, είστε καλός ρήτορας και καλλιτέχνης. Εάν αρχίσετε να μιλάτε, σταματάτε μόνο όταν τελειώσετε με ό, τι θέλετε να πείτε.

Εκπαίδευση & εισόδημα

Είσαι καλός συγγραφέας. Αν πας στον τομέα της υποκριτικής, μπορείς να είσαι επιτυχημένος ηθοποιός. Μπορείτε επίσης να πάτε στον τομέα των τεχνών και του εμπορίου, και να επωφεληθείτε από τις επιχειρήσεις. Ως εκ τούτου, υπάρχει πιθανότητα να μην εργάζεστε σε μια δουλειά για πολύ. Εάν κάνετε μια δουλειά, η επιχείρηση θα λειτουργεί δίπλα-δίπλα. Από υλική άποψη, θα ευημερήσετε και θα έχετε αρκετό πλούτο. Ευνοϊκά επαγγέλματα για εσάς είναι φυτοφάρμακα ή επιχειρήσεις που σχετίζονται με δηλητήριο. βιομηχανία πετρελαίου · χημεία; επιχείρηση τσιγάρων και καπνού · Εκπαιδευτής γιόγκα; ψυχολόγος; έργα λογοτεχνίας, τέχνης και τουρισμού · δημοσιογραφία; Γραφή; πληκτρολόγηση; κλωστοϋφαντουργία θηλασμός; σταθερή παραγωγή και διανομή · και τα λοιπά.

Οικογενειακή ζωή

Ανεξάρτητα από το αν κάποιος σας υποστηρίζει ή όχι, αλλά τα αδέλφια θα είναι πάντα δίπλα σας. Μπορείς να είσαι ο μεγαλύτερος στην οικογένεια και να είσαι μεγαλύτερος, μπορεί να χειριστείς όλες τις οικογενειακές ευθύνες. Θα είναι υπέροχο να αγνοήσετε τα ελαττώματα του συζύγου σας. Αλλιώς είναι πιθανές ιδεολογικές διαφορές. Η συμπεριφορά και η φύση σας θα εντυπωσιάσουν όλους. Εάν γεννηθείτε στην τελευταία φάση αυτής της Nakshatra, είστε εξαιρετικά τυχεροί.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Έχετε μια ελκυστική προσωπικότητα και όπου κι αν πάτε, διατηρείτε την κυριαρχία σας. Όταν αναλαμβάνετε την ευθύνη για κάτι, απλά προσπαθείτε να το κάνετε το συντομότερο δυνατό, επειδή είστε ενεργητικοί και εργατικοί. Έχετε έναν θετικό τρόπο εργασίας. Γι ‘αυτό, μερικές φορές οι άνθρωποι μπορούν να εκπλαγούν από τις ενέργειές σας. Έχετε έναν μεγάλο αυτοσεβασμό, με τον οποίο δεν συμβιβάζεστε ποτέ.

Προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα για να σώσετε τον αυτοσεβασμό σας και να κάνετε τα πάντα αφού το σκεφτείτε σωστά. Όταν πρόκειται για τον Θεό, έχετε μεγάλη πίστη. Θα έχετε βαθιές σχέσεις με την κυβέρνηση ή τις σχετικές υπηρεσίες. Επίσης, θα έχετε επαφές με τους ανθρώπους της υψηλής κοινωνίας. Μπορείτε επίσης να πάρετε καλά οφέλη με αυτές τις σχέσεις. Είστε γλυκοί και μιλάτε καλά για επιστημονικά θέματα.

Επίσης, έχετε ενδιαφέρον για διάφορες τέχνες. Σεβαστείτε την κοινωνία για την ειρηνική συμπεριφορά, τη γαλήνια ζωή και την ευφυΐα σας. Πρέπει να αποφύγετε να θυμώνετε. Όταν πρόκειται να κάνετε κάτι, απλά δεν σας αρέσει να κάνετε τίποτα ενάντια στην αλήθεια. Δοκιμάστε το καλύτερό σας ώστε κανείς να μην αναστατωθεί λόγω της συμπεριφοράς σας. Εάν αισθάνεστε ποτέ ότι κάποιος λυπάται εξαιτίας σας, ζητάτε αμέσως συγνώμη. Μακριά από το προσωπικό συμφέρον, προσπαθείτε πάντα να κάνετε κάτι για τους ανθρώπους και ποτέ να μην περιμένετε τίποτα σε αντάλλαγμα. Μπορεί να λάβετε απώλειες λόγω υπερβολικής τιμιότητας στην επιχείρηση ή τη δουλειά.

Όμως, ποτέ δεν συμβιβάζετε την αλήθεια σας. Όλοι θα πετύχετε να συγκεντρώσετε πολυτέλειες στη ζωή με τη βοήθεια πλούσιων και ισχυρών ανθρώπων. Ωστόσο, πρέπει πάντα να μείνετε μακριά από την υπερηφάνεια που προκαλείται από τη δύναμη. Σας αρέσει να συσσωρεύετε υλικό υλικό, αλλά επίσης ενδιαφέρεστε πάρα πολύ για πνευματικά και θρησκευτικά πράγματα. Το να είσαι ιδεαλιστής και αληθινός είναι η ποιότητά σου. Επίσης, σέβεστε τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και τους ηλικιωμένους. Χρησιμοποιείτε τις καλύτερες από τις διαθέσιμες ανέσεις και έχετε πολλούς εργαζόμενους.

Εκείνοι που εργάζονται κάτω από εσάς παρακολουθούν μια συμπονετική και σεβαστή πλευρά σας. Προσπαθείτε να είστε αρκετά έξυπνοι όταν πρόκειται για πλούτο και περιουσία. Όταν πρόκειται για οικονομικά, βάζετε όλη σας την ενέργεια σε αυτό, γεγονός που σας κάνει να πετύχετε. Έχετε εμπειρία σε διάφορα θέματα. Επίσης, έχετε ενδιαφέρον για την κοινωνική υπηρεσία. Αυτός είναι ο λόγος που συμμετέχετε σε τέτοιου είδους έργα με ενθουσιασμό. Απλώς δεν σας αρέσουν εκείνοι οι άνθρωποι που βάζουν εμπόδια στη δουλειά των άλλων. Ως εκ τούτου, έχετε και πολλούς κρυμμένους εχθρούς. Όσον αφορά τη φιλία, δεν έχετε πολλούς φίλους. Αλλά, αυτοί οι λίγοι άνθρωποι στη ζωή σας σημαίνουν πολλά για εσάς. Η προσωπικότητά σας θα είναι όμορφη και ελκυστική. και είναι στη φύση σας να εξυπηρετείτε ανθρώπους χωρίς κανένα ενδιαφέρον Η ευθύτητα είναι η ταυτότητά σας καθώς και η δύναμη.

Εκπαίδευση & εισόδημα

Θα έχετε πλούτο και υπηρέτες. Ευνοϊκά επαγγέλματα για εσάς είναι η δραστηριότητα των ιστορικών αντικειμένων? ανώτερος υπάλληλος σε εθνικό επίπεδο · μεγάλος επιχειρηματίας δικηγόρος; δικαστής; πολιτικός; ομιλητής; καλλιτέχνης; αστρολόγος; σχεδιαστής εσωτερικών χώρων ή αρχιτέκτονας · διαχειριστής; διευθυντής ενός ιδρύματος · αρχαίες επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον πολιτισμό και τον πολιτισμό · και τα λοιπά.

Οικογενειακή ζωή

Συνήθως θα ζήσετε μια ευτυχισμένη και ευτυχισμένη παντρεμένη ζωή. Επίσης, τα παιδιά σας θα είναι τυχερά. Ο σύντροφος ζωής θα είναι αρκετά έξυπνος και ειδικός στις καθημερινές εργασίες ρουτίνας. Θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις της οικογένειας.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Γνωρίζετε πολλά για τη μουσική, τις τέχνες και τη λογοτεχνία γιατί αυτά τα πράγματα σας ενδιαφέρουν από την παιδική ηλικία. Το σκεπτικό σας είναι αρκετά γαλήνιο. Σας αρέσει να ζείτε τη ζωή σας στο μονοπάτι της αλήθειας. Η αγάπη είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σας.

Προσπαθείτε να μείνετε μακριά από τη βία και τα επιχειρήματα επειδή είστε λάτρης της ειρήνης. Όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, προσπαθείτε να βρείτε μια λύση με πολύ ειρηνικό τρόπο. Όμως, όταν πρόκειται για τον αυτοσεβασμό σας, ξεπερνάτε τους αντιπάλους σας. Επίσης, γνωρίζετε πολύ καλά πώς να καλωσορίζετε φίλους και καλούς ανθρώπους. Όντας διαισθητικοί, γνωρίζετε ήδη τι σκέφτονται οι άλλοι. Από τη φύση σας, είστε αρκετά γενναιόδωροι και λατρεύετε να ταξιδεύετε. Σας αρέσει να εργάζεστε ειλικρινά και για την ανάπτυξη της ζωής, πάντα επιλέγατε τον αληθινό και δίκαιο δρόμο.

Στη ζωή, θα έχετε ιδιαίτερη φήμη σε ένα πεδίο. Ωστόσο, μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι. Για να βοηθήσετε τους άλλους, εμφανίζονται πριν από το αίτημά τους, επειδή είστε συμπονετικοί. Είσαι εραστής της ελευθερίας. Ως εκ τούτου, δεν σας αρέσουν τα όρια. Απλώς δεν θέλετε να κάνετε κάτι που προκαλεί εξάρτηση από άλλους. Υπάρχει μια άλλη ποιότητα σε εσάς που δεν περιποιηθείτε ποτέ τους ηλικιωμένους σας ακόμη και στη δουλειά, γεγονός που σας προκαλεί την απώλεια παροχών από τους ηλικιωμένους σας. Δεδομένου ότι έχετε μια θυσιαστική νοοτροπία, δεν θα θέλατε να επωφεληθείτε από άλλους.

Έχετε μια ιδιαίτερη σχέση με την οικογένεια και είστε πάντα έτοιμοι να αφιερώσετε τα πάντα στην οικογένειά σας. που σας προκαλεί την απώλεια παροχών από τους ηλικιωμένους σας. Δεδομένου ότι έχετε μια θυσιαστική νοοτροπία, δεν θα θέλατε να επωφεληθείτε από άλλους. Έχετε μια ιδιαίτερη σχέση με την οικογένεια και είστε πάντα έτοιμοι να αφιερώσετε τα πάντα στην οικογένειά σας. που σας προκαλεί την απώλεια παροχών από τους ηλικιωμένους σας. Δεδομένου ότι έχετε μια θυσιαστική νοοτροπία, δεν θα θέλατε να επωφεληθείτε από άλλους. Έχετε μια ιδιαίτερη σχέση με την οικογένεια και είστε πάντα έτοιμοι να αφιερώσετε τα πάντα στην οικογένειά σας.

Εκπαίδευση & εισόδημα

Θα συνεχίσετε να αλλάζετε το επάγγελμά σας. Η ηλικία 22, 27, 30, 32, 37 και 44 θα παραμείνει σημαντική για δουλειά και επιχειρήσεις. Τα ευνοϊκά επαγγέλματα για εσάς είναι κυβερνητική εργασία. ανώτερος υπάλληλος γυναικεία ρούχα, αξεσουάρ και παραγωγή ή διανομή καλλυντικών · καλλιτέχνης; μοντέλο; φωτογράφος; τραγουδιστής; ηθοποιός; μουσικός; δημιουργός νυφικών, αξεσουάρ και δώρα. βιολόγος; χρυσοχόος; Έργα που σχετίζονται με βαμβάκι, μαλλί ή μετάξι · και τα λοιπά.

Οικογενειακή ζωή

Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι ευτυχισμένη. Ο σύζυγος και τα παιδιά θα έχουν καλή συμπεριφορά και θα έχετε αρκετή ευτυχία από αυτά. Ο σύντροφός σας θα είναι αξιόπιστος και θα είναι έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα για την ευημερία της οικογένειας. Μπορείτε να πάτε για γάμο αγάπης ή γάμο με γνωστό άτομο.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Είστε αρκετά ενεργητικός και θέλετε να κάνετε τα πάντα με έξυπνο τρόπο. Μπορεί να θεωρηθεί ως δική σας ποιότητα ότι είστε πάντα ενεργός. Θα λάβετε σεβασμό από τα κοινωνικά έργα. Όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό του μέλλοντος, είστε αρκετά ειδικοί σε αυτό. Ακριβώς λόγω αυτής της ιδιαίτερης ποιότητας, μπορεί να πετύχετε στην πολιτική.

Είστε αρκετά φιλόδοξοι και προσπαθείτε να εκπληρώσετε όλες τις επιθυμίες σας. Όταν πρόκειται να κάνεις μικρά πράγματα, απλά δεν σου αρέσει. Επίσης, δεν σας αρέσει να αλλάζετε το επάγγελμά σας ξανά και ξανά επειδή θέλετε να κάνετε κάτι με σταθερότητα. Θα λάβετε περισσότερα οφέλη από τις κυβερνητικές υπηρεσίες. Όταν είστε φίλοι με κάποιον, μένετε συνδεδεμένοι με αυτόν για πολύ. Μείνετε πάντα έτοιμοι να μάθετε κάτι και λόγω αυτής της ποιότητας πετυχαίνετε πάντα.

Ωστόσο, μένετε χαρούμενοι και ευτυχείς, και είστε αρκετά τυχεροί σε ορισμένα θέματα. Προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα με ειλικρίνεια και ειλικρίνεια, και είστε αρκετά θρησκευτικοί. Έχετε καθαρή καρδιά, αλλά είναι σημαντικό να διατηρείτε τον έλεγχο του θυμού σας. Είναι η ειδικότητά σας να βοηθήσετε τους άλλους χωρίς να περιμένετε τίποτα και είστε η αποθήκη γνώσης. Σας αρέσει να κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Για να έχετε μια διαφορετική προσωπικότητα στην κοινωνία, μένετε αρκετά ενθουσιασμένοι.

Προκειμένου να προστατεύσετε την τιμή και τον σεβασμό των άλλων, παραμένετε πάντα έτοιμοι για τη συμφωνία, επειδή συνήθως μένετε μακριά από τους αγώνες. Η ομιλία σας είναι αποτελεσματική και πεπειραμένη. και απολαμβάνεις μια ειλικρινή και αληθινή ζωή. Επίσης, δεν χάνετε την ευκαιρία να βοηθήσετε άτομα που χρησιμοποιούν τον πλούτο και τη δύναμή σας. Είστε επίσης αποτελεσματικοί στην εξοικονόμηση χρημάτων. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσετε προγονική ιδιοκτησία. Οικονομικά, είστε ανεξάρτητοι. Λαμβάνετε οφέλη από τα έργα που σχετίζονται με τις δημόσιες σχέσεις. Όταν πρόκειται για σκληρή δουλειά, δεν φοβάστε ποτέ, κάτι που σας φέρνει την επιτυχία. Μπορεί να υπάρξει κάποιος αγώνας μέχρι την ηλικία των 32, αλλά η θέλησή σας θα είναι υπέροχη μετά τα 38.

Εκπαίδευση & εισόδημα

Το ταλέντο σας λάμπει πολύ στο επάγγελμα που σχετίζεται με τη διδασκαλία, τη γραφή, την επιστημονική έρευνα. Ευνοϊκά επαγγέλματα για εσάς είναι η πολιτική. ΜΟΥΣΙΚΗ; Αθλητισμός; ανώτερος επίσημος βαθμός · βουλευτής ή υπουργός · εργασία μέσων μαζικής ενημέρωσης ή δημοσίων σχέσεων · ψυχαγωγία; παπάς; θρησκευτικός ιεροκήρυκας; ομιλητής; οικονομική υπηρεσία; κοινωνική υπηρεσία; συμβουλευτικές υπηρεσίες γάμου μαθηματικοί ή σχετικοί με την επιστήμη τομείς. μηχανική; αστρονομία; διαφήμιση; δημοσιογραφία; και τα λοιπά.

Οικογενειακή ζωή

Η οικογενειακή σας ζωή είναι καλή. Είστε ευχαριστημένοι με την παντρεμένη ζωή σας επειδή θέλετε να μείνετε ικανοποιημένοι. Ο σύντροφός σας είναι ειδικός στις οικιακές εργασίες και είναι ειρηνικός καθώς και απαλός λόγος. Έχει κάποιο ενδιαφέρον για τα μαθηματικά ή την επιστήμη και μπορεί να έχει επιτυχία στη διδασκαλία και τη διοίκηση. Μπορεί επίσης να επιτύχει στη μοντελοποίηση ή την υποκριτική. Είναι στη φύση τους να μείνουν μακριά από επιδείξεις.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Είστε σκληρά εργαζόμενοι και κοινωνικοί. Επίσης, μοιράζεστε μια καλή σχέση με σχεδόν όλους. Όποιος συναντήσετε, εκφράζετε πολλή αγάπη. Το Eloquence είναι η αποκλειστική σας ποιότητα και πάντα προσπαθείτε να διατηρήσετε μια ισορροπία στις σχέσεις σας. Όταν πρόκειται για σχέσεις, είστε συναισθηματικοί. Όμως, καταλαβαίνετε τις απώλειες και τα κέρδη σας πολύ καλά. Ως εκ τούτου, δεν αφήνετε τα συναισθήματα να σας ξεπερνούν στην κοινωνική ζωή.

Παραμένετε πάντα γεμάτοι ενέργεια και δύναμη. Είτε οτιδήποτε, τελειώστε τα πάντα με την ενέργειά σας. Δεν έχετε μάθει να φοβάστε οποιαδήποτε δυσμενή κατάσταση. μάλλον αντιμετωπίζετε όλα τα προβλήματα με την ανδρεία σας, κερδίστε τα και προχωρήστε. Τα ενδιαφέροντά σας περιλαμβάνουν να κάνετε διαφορετικά πράγματα και απλά δεν θέλετε να μείνετε αδρανείς. Απλά δεν κάνετε δικαιολογίες για τίποτα. ό, τι πρέπει να γίνει, το κάνετε το συντομότερο δυνατόν. Σε κάθε περίπτωση, απλά προσπαθείτε να είστε απασχολημένοι. μόλις τελειώσετε, κάνετε μια νέα δουλειά.

Πιθανότατα, δεν γνωρίζετε τη λέξη ανάπαυσης. Είσαι πεισματάρης κατά καιρούς. Η επιχείρηση προτιμάται περισσότερο από εσάς από τη δουλειά, επειδή ο εγκέφαλός σας λειτουργεί καλύτερα σε θέματα που σχετίζονται με την επιχείρηση. Λόγω αυτού του επιχειρηματικού νου, θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Έχετε εμπειρία στην τέχνη του λόγου. Όμως, ο θυμός πρέπει να αποφεύγεται και πρέπει να ενεργείτε υπομονετικά. Δεν αναστατώνεστε εύκολα γιατί η ελπίδα σας είναι μια άλλη ποιότητα. Η συσσώρευση πλούτου σας ενδιαφέρει και λατρεύετε μια υλιστική ζωή. Έχετε ενδιαφέρον για την επιστήμη και τις τέχνες. Οι αδυναμίες μπορούν να καλυφθούν εύκολα από εσάς και ξέρετε πώς να διατηρήσετε τη δόξα σας.

Η διαίσθησή σας είναι αρκετά καλή, γεγονός που κάνει τις αξιολογήσεις σας συνήθως σωστές. Λόγω της επίμονης συμπεριφοράς σας, μερικές φορές πρέπει να αντιμετωπίζετε αντιθέσεις. Αλλά, αυτά τα εμπόδια τελικά σας βοηθούν στην ανάπτυξη. Έχετε αληθινή συμπόνια και για τις μειονεκτούσες κοινότητες και παραμένετε πάντα έτοιμοι για τη βελτίωσή τους. Μέχρι την ηλικία των 32, αναμένεται κάποιος αγώνας. αλλά μετά από αυτό, όλα θα είναι υπέροχα.

Έχεις ιδιαίτερη αγάπη και προστασία από τον πατέρα σου. Η επιστήμη θα σας ενδιαφέρει πάντα και πιθανότατα θα αποκτήσετε εκπαίδευση μόνο σε αυτόν τον τομέα. Είστε ελκυστικοί, αγαπούν την ελευθερία. αλλά κατά καιρούς, μπορεί να συμπεριφέρεστε και ανεύθυνοι. θα λάβετε εκπαίδευση μόνο σε αυτόν τον τομέα. Είστε ελκυστικοί, αγαπούν την ελευθερία. αλλά κατά καιρούς, μπορεί να συμπεριφέρεστε και ανεύθυνοι. θα λάβετε εκπαίδευση μόνο σε αυτόν τον τομέα. Είστε ελκυστικοί, αγαπούν την ελευθερία. αλλά κατά καιρούς, μπορεί να συμπεριφέρεστε και ανεύθυνοι.

Εκπαίδευση & εισόδημα

Ευνοϊκά επαγγέλματα για εσάς είναι ειδικός της Vastu. σχεδιαστής μόδας; μοντέλο; εργασία που σχετίζεται με το προϊόν ομορφιάς · πλαστική χειρουργική; χειρουργική επέμβαση; φωτογραφία; σχεδιασμός γραφικών; διευθυντής μουσικής ή στιχουργός. χρυσοχόος; ζωγράφος ή καλλιτέχνης · σεναριογράφος; μυθιστοριογράφος; διευθυντής θεάτρου-κινηματογράφου; σκηνοθέτης τέχνης; έργα που σχετίζονται με θέατρο, κινηματογράφο ή παιχνίδι · έργα που σχετίζονται με την ιατρική · διαφημιστική εργασία και τα λοιπά.

Οικογενειακή ζωή

Η αγάπη σας για τους γονείς και τα αδέλφια σας είναι αληθινή. Ωστόσο, υπάρχουν πιθανότητες να χρειαστεί να μείνετε μακριά από αυτούς λόγω εργασίας. Θα πρέπει να ζήσετε μακριά από τη γενέτειρά σας. Ως εκ τούτου, ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείτε από τους γονείς σας. Στην έγγαμη ζωή, πρέπει πάντα να αποφεύγετε τις διαφωνίες και τα επιχειρήματα, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει διαφορές μεταξύ των δύο.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Εάν πρέπει να υπάρχει μια λέξη για εσάς, θα είναι «αποφασισμένη». Βάζετε όλη σας την αφοσίωση για να επιτύχετε αυτό που επιθυμείτε. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να αποφασίσετε το κίνητρο. Μετά από αυτό, απλά βάζετε όλη σας την ενέργεια σε αυτό. Σας αρέσει να εργάζεστε όλη την ώρα. Υπάρχει μια επιθυμία μέσα σας να πάρετε περισσότερες ανέσεις στη ζωή και θεωρείτε τον εορτασμό, την αγάπη και την πολυτέλεια ως σημαντικά μέρη της ζωής. Οι δυνατότητές σας είναι ευκρινείς και τα μάτια είναι όμορφα. Είστε ευγενικοί, κοινωνικοί και μείνετε πάντα ευτυχείς.

Η φωνή σου είναι γλυκιά και ποτέ δεν μιλάς πικρά σε κανέναν. Εκπαιδευτικά, η κατάστασή σας είναι καλή. Λόγω της επίδρασης του Δία, έχετε ενθουσιασμό για να αποκτήσετε γνώσεις από την παιδική σας ηλικία. Είσαι καλός με σπουδές. αυτός είναι ο λόγος που θα λάβετε υψηλή εκπαίδευση. Όταν πρόκειται για σωματική σκληρή δουλειά, προσπαθείτε να το αποφύγετε.

Ωστόσο, χρησιμοποιείτε τον εγκέφαλό σας πολύ. Εάν θεωρηθείτε από κοινωνική άποψη, ο κύκλος σας είναι αρκετά μεγάλος επειδή είστε αρκετά φιλικοί στη φύση. Συμπεριφέρεσαι με αγάπη και σεβασμό με τους ανθρώπους. Εάν κάποιος σας χρειάζεται, πάντα έρχεστε στη διάσωσή του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι έρχονται σε εσάς όταν τους χρειάζεστε περισσότερο. Είστε επίσης συνδεδεμένοι με τα ιδρύματα που ασχολούνται με την κοινωνική πρόνοια. Οι συντηρητικές ή παλιές παραδόσεις δεν έχουν καμία αξία στη ζωή σας. Δεν θέλετε τίποτα κακό για κανέναν στη ζωή. Η φωνή σας είναι ζωντανή, η οποία προσελκύει ανθρώπους. Ως εκ τούτου, εάν δοκιμάσετε το χέρι σας στην πολιτική, μπορείτε να κάνετε πολλή κοινωνική πρόνοια. Όταν πρόκειται να κερδίζετε καθημερινό ψωμί, προτιμάτε να κάνετε δουλειά και όχι δουλειά. Θα καταβάλλετε σκληρές προσπάθειες για να αποκτήσετε κυβερνητική δουλειά. Ακόμα κι αν κάνετε επιχειρήσεις, θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε τους όρους με την κυβέρνηση με κάποιο τρόπο.

Η κατάστασή σας είναι αρκετά καλή οικονομικά και αναμένονται επίσης ξαφνικά χρηματικά οφέλη. Οι λαχειοφόροι αγορές κ.λπ. μπορούν επίσης να σας ωφελήσουν. Σας αρέσει ήδη να εξοικονομείτε χρήματα και όλα αυτά τα πράγματα θα σας βοηθήσουν σε αυτό. Οι οικονομικές πιέσεις δεν θα γίνουν ποτέ αισθητές από εσάς και ακόμη και αν αισθανθήκατε κάτι τέτοιο, θα είναι αρκετά προσωρινό.

Εκπαίδευση & εισόδημα

Προσπαθείτε να υπερέχετε μοναδικά σε όλα, κάτι που μπορεί να σας κάνει πάντα επιτυχημένους. Ευνοϊκά επαγγέλματα για εσάς είναι το σχεδιασμό μόδας πρίπλασμα; ερμηνευτής σκηνής ραδιόφωνο και τηλεόραση; πολιτική; στρατός; χορός; έθιμο; αστυνομία; δύναμη ασφαλείας · φύλακας; και τα λοιπά.

Οικογενειακή ζωή

Αγαπάτε πολύ τον σύντροφό σας και τα παιδιά σας και προσπαθείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους. Όταν πρόκειται για οικογένεια, προτιμάτε να ζείτε σε μια κοινή οικογένεια. Είστε αρκετά προσκολλημένοι με την οικογένειά σας και επίσης γνωρίζετε πολύ καλά πώς να φροντίζετε την οικογένειά σας.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Εάν πρέπει να υπάρχει μια λέξη για εσάς, θα είναι «αποφασισμένη». Βάζετε όλη σας την αφοσίωση για να επιτύχετε αυτό που επιθυμείτε. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να αποφασίσετε το κίνητρο. Μετά από αυτό, απλά βάζετε όλη σας την ενέργεια σε αυτό. Σας αρέσει να εργάζεστε όλη την ώρα. Υπάρχει μια επιθυμία μέσα σας να πάρετε περισσότερες ανέσεις στη ζωή και θεωρείτε τον εορτασμό, την αγάπη και την πολυτέλεια ως σημαντικά μέρη της ζωής. Οι δυνατότητές σας είναι ευκρινείς και τα μάτια είναι όμορφα.

Είστε ευγενικοί, κοινωνικοί και μείνετε πάντα ευτυχείς. Η φωνή σου είναι γλυκιά και ποτέ δεν μιλάς πικρά σε κανέναν. Εκπαιδευτικά, η κατάστασή σας είναι καλή. Λόγω της επίδρασης του Δία, έχετε ενθουσιασμό για να αποκτήσετε γνώσεις από την παιδική σας ηλικία. Είσαι καλός με σπουδές. αυτός είναι ο λόγος που θα λάβετε υψηλή εκπαίδευση. Όταν πρόκειται για σωματική σκληρή δουλειά, προσπαθείτε να το αποφύγετε. Ωστόσο, χρησιμοποιείτε τον εγκέφαλό σας πολύ. Εάν θεωρηθείτε από κοινωνική άποψη, ο κύκλος σας είναι αρκετά μεγάλος επειδή είστε αρκετά φιλικοί στη φύση. Συμπεριφέρεσαι με αγάπη και σεβασμό με τους ανθρώπους. Εάν κάποιος σας χρειάζεται, πάντα έρχεστε στη διάσωσή του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι έρχονται σε εσάς όταν τους χρειάζεστε περισσότερο.

Είστε επίσης συνδεδεμένοι με τα ιδρύματα που ασχολούνται με την κοινωνική πρόνοια. Οι συντηρητικές ή παλιές παραδόσεις δεν έχουν καμία αξία στη ζωή σας. Δεν θέλετε τίποτα κακό για κανέναν στη ζωή. Η φωνή σας είναι ζωντανή, η οποία προσελκύει ανθρώπους. Ως εκ τούτου, εάν δοκιμάσετε το χέρι σας στην πολιτική, μπορείτε να κάνετε πολλή κοινωνική πρόνοια. Όταν πρόκειται να κερδίζετε καθημερινό ψωμί, προτιμάτε να κάνετε δουλειά και όχι δουλειά. Θα καταβάλλετε σκληρές προσπάθειες για να αποκτήσετε κυβερνητική δουλειά. Ακόμα κι αν κάνετε επιχειρήσεις, θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε τους όρους με την κυβέρνηση με κάποιο τρόπο. Η κατάστασή σας είναι αρκετά καλή οικονομικά και αναμένονται επίσης ξαφνικά χρηματικά οφέλη. Οι λαχειοφόροι αγορές κ.λπ. μπορούν επίσης να σας ωφελήσουν. Σας αρέσει ήδη να εξοικονομείτε χρήματα και όλα αυτά τα πράγματα θα σας βοηθήσουν σε αυτό. Οι οικονομικές πιέσεις δεν θα γίνουν ποτέ αισθητές από εσάς και ακόμη και αν αισθανθήκατε κάτι τέτοιο, θα είναι αρκετά προσωρινό.

Εκπαίδευση & εισόδημα

Προσπαθείτε να υπερέχετε μοναδικά σε όλα, κάτι που μπορεί να σας κάνει πάντα επιτυχημένους. Ευνοϊκά επαγγέλματα για εσάς είναι το σχεδιασμό μόδας, ερμηνευτής σκηνής ραδιόφωνο και τηλεόραση; πολιτική; στρατός; χορός; έθιμο; αστυνομία; δύναμη ασφαλείας · φύλακας; και τα λοιπά.

Οικογενειακή ζωή

Αγαπάτε πολύ τον σύντροφό σας και τα παιδιά σας και προσπαθείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους. Όταν πρόκειται για οικογένεια, προτιμάτε να ζείτε σε μια κοινή οικογένεια. Είστε αρκετά προσκολλημένοι με την οικογένειά σας και επίσης γνωρίζετε πολύ καλά πώς να φροντίζετε την οικογένειά σας.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Έχετε βαθιά πίστη στον Θεό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν αναστατώνεστε σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση. Τα εμπόδια μπορεί να έρθουν στη ζωή, αλλά δεν θα μπορέσουν να σας απομακρύνουν από το δρόμο σας επειδή είστε σκληρός εργαζόμενος. Θα αρχίσετε να κερδίζετε σε πολύ μικρή ηλικία. Η φύση σου είναι πολύ δύσκολη. Για την ψυχική ειρήνη, πρέπει να καταβάλλετε τακτικές προσπάθειες. Καθώς είστε αρκετά απλοί, λέτε ό, τι έρχεται στο μυαλό σας. Δεν είναι στη φύση σου να κρατάς τίποτα στην καρδιά σου. Γι ‘αυτό μερικές φορές οι άνθρωποι πληγώνουν με τα λόγια σας. Όποτε προσπαθείτε να βοηθήσετε κάποιον, το κάνετε με όλη σας την καρδιά. Δεν επιδεικνύεις.

Καθώς παραμένετε αρκετά σοβαροί για τον στόχο σας, καταφέρνετε να είστε επιτυχημένοι μετά από τόσα πολλά εμπόδια. Όποια και αν είναι η ευκαιρία, προσπαθείτε να την αξιοποιήσετε στο έπακρο. Σας ενδιαφέρει περισσότερο να κάνετε επιχειρήσεις παρά να δουλεύετε. Οι επιχειρηματικές δεξιότητες μεταφέρονται από εσάς από την παιδική σας ηλικία. Ως εκ τούτου, μπορεί να επιτύχετε πραγματικά σε αυτό. Εάν αρχίσετε να εργάζεστε σε μια εργασία, θα είστε σε θέση να κάνετε όλους τους ηλικιωμένους σας υπέρ.

Είστε αρκετά πειθαρχημένοι στη ζωή σας και αποδίδετε μεγάλη σημασία στις αρχές της ζωής. Προσπαθείτε να διατηρήσετε πλήρη πειθαρχία στην εργασία σας. Όντας δογματικοί, δεν έχετε πολλούς φίλους και ο κύκλος σας είναι αρκετά μικρός. Θα πάρετε τα μαθήματα της ζωής από τους αγώνες σας. Όσοι γνωρίζουν τις ιδιότητες της προσωπικότητάς σας, θα λάβουν προτάσεις από εσάς, επειδή είστε αρκετά έμπειροι. Υπάρχει μια θαυματουργή ικανότητα σε σας για να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση. Εάν ο πλούτος σας ανησυχεί, θα έχετε άφθονο γιατί ενδιαφέρεστε να επενδύσετε σε ακίνητα ή να το διατηρήσετε ως αποταμίευση. Λόγω αυτής της τάσης πραγματοποίησης επενδύσεων.

Εκπαίδευση & εισόδημα

Θα αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα σε πολύ μικρή ηλικία, όπως 17 ή 18 ετών. Τα ευνοϊκά πεδία για εσάς είναι υπνωτιστές. Τάντρικ; αστρολογία; κατασκοπεία; φωτογραφία; έργα που σχετίζονται με τον κινηματογράφο, τη μουσική και την τέχνη · επιχείρηση; διαχείριση; συμβουλευτική; ψυχολογία; επιστήμη; αριθμολογία; μαθηματικά; εργασία που σχετίζεται με τη διακυβέρνηση · βιομήχανος; έργα που σχετίζονται με το τμήμα τουρισμού · και τα λοιπά.

Οικογενειακή ζωή

Θα λάβετε λιγότερη υποστήριξη από τους υποστηρικτές σας στην προσωπική ζωή. Επίσης, υπάρχουν πιθανότητες tiff με τον πατέρα. Συνήθως θα μείνετε μακριά από τη γενέτειρά σας. Το παιδί σας θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία από εσάς στη ζωή

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Είστε υγιείς, ενεργητικοί και ελκυστικοί στην προσωπικότητα. Η ευγενική, σοβαρή και ειλικρινή φύση είναι η ειδικότητά σας. Σας αρέσει να εργάζεστε σύμφωνα με τη συνείδησή σας. Δεδομένου ότι δεν ακούτε άλλους, αισθάνονται ότι είστε ανθεκτικοί στη φύση. Όντας θεωρητικός, κάνετε αυτό που πιστεύετε ότι είναι σωστό. Έχετε ανοιχτό μυαλό, λόγω του οποίου δεν μπορείτε να μείνετε δεσμευμένοι στη συντηρητικότητα. Ο εγκέφαλός σας είναι αιχμηρός και για αυτό μπορείτε να καταλάβετε αμέσως οποιοδήποτε θέμα

Προσπαθείτε να βιαστείτε πάρα πολύ, γεγονός που σας κάνει να κάνετε λάθη πολλές φορές. Υπάρχει μια ισχυρή επιθυμία μέσα σας να αποκτήσετε κάτι ή να γίνετε κάτι. Κατά συνέπεια, προσπαθείτε να κάνετε τόσα πολλά πράγματα για να εντυπωσιάσετε άλλους. Είστε ξεκάθαροι και αξιοπρεπείς, αλλά για να αποτρέψετε την επικοινωνία των συναισθημάτων σας σε οποιονδήποτε άλλο, αυτές οι ιδιότητες σας παραμένουν κρυμμένες. Θα μπείτε στον επαγγελματικό κόσμο αρκετά νωρίς και για αυτό, δεν θα πειράζει να ταξιδεύεις σε μακρινά μέρη. Προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα με αφοσίωση, κάτι που σας φέρνει επίσης επιτυχία. Όντας ευκίνητοι, κάνετε τα πάντα γρήγορα.

Γνωρίζετε πολύ καλά την αξία του χρόνου. Ως εκ τούτου, δεν χάνετε το χρόνο σας σε ηλίθια πράγματα. Είτε πρόκειται για δουλειά είτε για επιχειρήσεις, θα είστε επιτυχημένοι ούτως ή άλλως. Εάν πάτε για δουλειά, θα λάβετε μια υψηλή θέση και πολλοί άνθρωποι θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη σωστή κατεύθυνση. Και στις επιχειρήσεις, θα έχετε πλήρη επιτυχία. Όταν πρόκειται για ανταγωνισμό σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής, θα ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας. Θα αντιμετωπίσετε κάποιο αγώνα από την ηλικία των 18 έως 26 ετών, αλλά θα σας δώσει καλή εμπειρία. Η δηλητηρίαση δεν είναι καλή για την υγεία σας. Είστε αρκετά στοχαστικοί, εξειδικευμένοι και έξυπνοι. Όλοι γύρω σας θα ζήσουν καθαρή αγάπη και για να διατηρήσουν τη φήμη σας, θα είσαι πάντα σε εγρήγορση. Θα πάρετε μια πολύ καλή εκπαίδευση και θα χρησιμοποιήσετε αυτήν την εκπαίδευση σωστά για τη διαχείριση των μέσων διαβίωσης.

Εκπαίδευση & εισόδημα

Τα ευνοϊκά επαγγέλματα για εσάς είναι τομείς που σχετίζονται με το τμήμα ασφαλείας. κυβερνητική υπηρεσία; ανταποκριτής; καλλιτέχνης ραδιοφώνου και τηλεόρασης; αγκυροβόληση ειδήσεων ηθοποιός; αφηγητής; αξιωματικός πυροσβεστικής υπηρεσίας κατάσκοπος; γραφειοκράτες ή ανώτεροι υπάλληλοι · πλοίο ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία πλοίων νερού · αξιωματικός δασών στρατός; διαχείριση καταστροφών; δρομέας; έργα που σχετίζονται με τηλεπικοινωνίες ή διαστημικά συστήματα · χειρουργός; και τα λοιπά.

Οικογενειακή ζωή

Η παντρεμένη ζωή σας συνήθως θα παραμείνει φυσιολογική. Όμως, θα μείνετε μακριά από την οικογένειά σας λόγω εργασίας. Υπάρχουν πιθανότητες ότι ο σύζυγός σας θα έχει μεγάλη επίδραση σε εσάς. Ωστόσο, ο έλεγχός του σε εσάς θα είναι επωφελής. Μπορεί να έχει κάποια προβλήματα που σχετίζονται με την υγεία. Απαιτείται λοιπόν πρόληψη. Μερικά tiffs με αδέλφια είναι δυνατά.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Έχετε μια γλυκιά φύση και είστε λάτρης της ειρήνης. Όσον αφορά τη δικαιοσύνη, έχετε μεγάλη πίστη. Οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους είναι καλές και η φύση σας είναι αρκετά φιλική. Όσον αφορά την υγεία, είστε αρκετά τυχεροί γιατί συνήθως μένετε σε φόρμα και ωραία. Έχετε ισχυρές και σταθερές σκέψεις. Όταν πρόκειται για κοινωνικά έργα, συμμετέχετε σε αυτά με πάθος. Λόγω των ιδιοτήτων και των έργων σας, έχετε πολύ όνομα και φήμη. Η ζωή σας έχει ορισμένους κανόνες.

Είστε ικανοί να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσμενή κατάσταση και φτάνετε στο πεπρωμένο σας αφού σπάσετε όλα τα εμπόδια. Μόλις αποφασίσετε κάτι, το κάνετε ακριβώς. Δεν παίρνετε ένταση για το μέλλον, ούτε ανησυχείτε για τους αγώνες της ζωής σας. Στον Θεό, έχετε μια ισχυρή πίστη. Γι ‘αυτό αφήνετε τα πάντα πάνω σε αυτό. Θα δώσετε καλές προτάσεις στους άλλους, αλλά θα είστε επιεικής στα δικά σας ζητήματα. Στη δουλειά σας, μένετε αρκετά ειλικρινείς.

Επιπλέον, το μυαλό σας μπορεί συνήθως να μην παραμείνει ήρεμο. Γνωρίζετε πολλά πράγματα και θα έχετε αποκλειστική επιτυχία στη γραφή, στις τέχνες, καθώς και στον κοινωνικό τομέα. Η υπερβολική γενναιοδωρία με φίλους μπορεί να σας προκαλέσει οικονομικά προβλήματα. Οι δαπάνες περισσότερο από το εισόδημά σας είναι στη συνήθεια σας. Το ταλέντο και η τύχη σας θα λάμψουν περισσότερο όταν θα είστε μακριά από τη γενέτειρά σας. Εάν έχετε ποτέ την ευκαιρία να πάτε στο εξωτερικό, θα σας ωφελήσει πολύ. Θα γράψεις το δικό σου πεπρωμένο. ασχέτως της υποστήριξης της οικογένειάς σας ή όχι.

Έχετε πολλούς φίλους επειδή είστε πιστοί. Όσον αφορά τις σπουδές, είστε πολύ καλοί σε αυτό και ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα για τη φιλοσοφία. Είστε ιδεαλιστής και προχωράτε στις δικές σας ιδεολογίες. Εάν σας έρθει μια κατάσταση όπου πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στον πλούτο και τον σεβασμό, θα επιλέξετε σεβασμό. Θα είστε επιτυχής τόσο στην εργασία όσο και στην επιχείρηση, αλλά προτιμάτε να κάνετε δουλειά. Όπου κι αν πάτε, μένετε στην κορυφή του πεδίου σας. Αντί να εργάζεστε σκληρά, γνωρίζετε πολύ καλά πώς να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας.

Έχοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πνευματικότητα, δεν έχετε απληστία χρημάτων. Συμμετέχετε σε πολλές εκδηλώσεις για να βοηθήσετε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και σας φέρνει πολύ σεβασμό. Όταν πρόκειται για φιλίες, άτομα από ανώτερες κοινωνίες έρχονται στη λίστα σας. Η κοσμική ζωή σας είναι γεμάτη από ευτυχία και πολυτέλεια και το απολαμβάνετε. Συμμετέχετε σε πολλές εκδηλώσεις για να βοηθήσετε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και σας φέρνει πολύ σεβασμό. Όσον αφορά τις φιλίες, τα άτομα των ανώτερων κοινωνιών έρχονται στη λίστα σας. Η κοσμική σας ζωή είναι γεμάτη ευτυχία και πολυτέλεια και το απολαμβάνετε. Συμμετέχετε σε πολλές εκδηλώσεις για να βοηθήσετε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και σας φέρνει πολύ σεβασμό. Όταν πρόκειται για φιλίες, άτομα από ανώτερες κοινωνίες έρχονται στη λίστα σας. Η κοσμική ζωή σας είναι γεμάτη από ευτυχία και πολυτέλεια και το απολαμβάνετε.

Εκπαίδευση & εισόδημα

Τα ευνοϊκά επαγγέλματα για εσάς είναι φαρμακευτικά. οδοντίατρος; υπουργός; ομιλητής; αστρολόγος; αστυνομικός; κατάσκοπος; δικαστής; στρατιώτης; ερευνητής; ερευνητής για βακτήρια · αστροναύτης; επιχειρηματίας; πολιτικός; τραγουδιστής; σύμβουλος; επιχειρήσεις που σχετίζονται με φάρμακα και βότανα · σωματοφύλακας ή προσωπικό ασφαλείας · παλαιστής; μαθηματικός ή ειδικός υπολογιστών · ψυχολόγος; έργα που σχετίζονται με άνθρακα ή πετρέλαιο · και τα λοιπά.

Οικογενειακή ζωή

Είστε το άτομο που έχει γίνει τα πάντα με τις δικές του προσπάθειες. Δεν έχει σημασία για εσάς αν η οικογένειά σας σας υποστηρίζει ή όχι. Η παντρεμένη ζωή σας θα είναι συνήθως ικανοποιημένη. Ο σύζυγος θα έχει όλες τις ιδιότητες ενός καλού υποστηρικτή.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Η συμπεριφορά σας είναι ταπεινή και ευσεβής. Είστε αρκετά λογικοί και παραμένετε σταθεροί στις πεποιθήσεις σας. Μια ποιότητα γραφής είναι επίσης κρυμμένη σε εσάς. ειδικά μπορεί να σας αρέσει να ακούτε και να γράφετε ποίηση. Αλλά, υπάρχει μόνο ένα λάθος σε εσάς, παίρνετε πολύ βιαστικές αποφάσεις, οι οποίες προκαλούν και παρεξηγήσεις. Υπάρχει μια ιδιαίτερη ποιότητα από εσάς που μόλις αποφασίσετε κάτι, το κάνετε ακριβώς. Δεν έχει σημασία αν η απόφασή σας ήταν σωστή ή λάθος.

Έχετε τη δύναμη να αποφασίσετε αμέσως και κανείς δεν μπορεί να σας κερδίσει όταν μιλάτε. Ακριβώς λόγω αυτής της ποιότητας, οι άνθρωποι τρελαίνονται για εσάς. Έχετε μια εκπληκτική αυτοπεποίθηση και δεν είστε εκείνοι που θα τα παρατήσουν. Σε πολύ δύσκολες καταστάσεις επίσης, θα έχετε καταπληκτική υπομονή. Είστε φιλόδοξοι και πάντα έτοιμοι να αναλάβετε τον κίνδυνο. Με όλη την υπομονή και την πίστη σας, περιμένετε τη σωστή στιγμή. Ποτέ δεν πιέζεστε λόγω εμποδίων. Η εκπαίδευσή σας θα είναι καλή και θα έχετε αποκλειστική επιτυχία στην ιατρική.

Επίσης, θα έχετε μεγάλο ενδιαφέρον για γιόγκα ή θρησκευτικά πράγματα. Μπορεί να επιτύχετε πραγματικά στην επιχείρηση, αλλά η προϋπόθεση είναι ότι οι υπάλληλοί σας πρέπει να είναι ειλικρινείς και αξιόπιστοι. Στην καρδιά σας, έχετε πάντα αγάπη και αγάπη για όλους. Ακριβώς λόγω αυτής της ποιότητας στην προσωπικότητά σας, έχετε αρκετό σεβασμό και τιμή στην κοινωνία. Προσπαθείτε πάντα να είστε ευτυχείς. Από τη φύση σας, είστε ευγενικοί και ενδιαφέρεστε για διάφορες τέχνες καθώς και για τη δράση.

Επίσης, έχετε μεγάλο ενδιαφέρον για τη λογοτεχνία, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε καλή γνώση γι ‘αυτά. Συμπεριφέρεστε ειλικρινά και έχετε καθαρή καρδιά. Θα είναι σωστό να σας καλέσουμε ιδανικό φίλο γιατί διατηρείτε τις φιλίες σας για όλη τη ζωή. Είστε ο άντρας (ή η γυναίκα) των λέξεων σας. Η εκπαίδευσή σας θα είναι αρκετά καλή και η προσωπικότητά σας θα έχει μια ισχυρή έλξη. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό. Σε αντίξοες καταστάσεις, ποτέ δεν θα καθίσετε. Έχετε ένα έντονο μίσος από τα ψέματα γιατί πιστεύετε ότι είστε πάντα αλήθεια και λέτε τα πάντα ξεκάθαρα. Όταν πρόκειται για την υγεία, πρέπει να το προσέχετε και να μην παίρνετε ελαφρά κανένα πρόβλημα που σχετίζεται με την αναπνοή.

Εκπαίδευση & εισόδημα

Ευνοϊκά επαγγέλματα για εσάς είναι αξιωματικός του ναυτικού. έργα που σχετίζονται με το ναυτικό · βιολόγος; επιχείρηση υδατοκαλλιέργειας · χορεύτρια; ερμηνευτής σκηνής τραγουδιστής; ψυχολόγος; φιλόσοφος; ποιητής; συγγραφέας; καλλιτέχνης; ζωγράφος; σχεδιαστής μόδας; έργα που σχετίζονται με ξενοδοχεία · και τα λοιπά.

Οικογενειακή ζωή

Θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας μακριά από τη γενέτειρά σας. Από τους γονείς, δεν θα έχετε πολλά οφέλη. Η παντρεμένη ζωή θα είναι καλή, αλλά προβλέπεται καθυστέρηση στο γάμο. Μπορεί να έχετε μεγαλύτερη κλίση προς τον σύζυγό σας και την οικογένειά του. Μπορεί να έχετε 2 παιδιά και θα είναι υπάκουοι καθώς και τυχεροί.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Είστε ευγενικός, καθαρός στην καρδιά και γλυκός. Μια αθωότητα μπορεί να φανεί στο πρόσωπό σας. Η κοινωνική σας κατάσταση είναι αρκετά καλή και δεν σας αρέσει πάρα πολύ. Όταν πρόκειται για ρούχα, σας αρέσει να μένετε απλοί. Είστε θρησκευτικοί και σέβεστε τους άλλους. Η φύση σου είναι μυστηριώδης. Γι ‘αυτό είναι δύσκολο να σας κρίνουμε σε μία συνάντηση.

Υπάρχει μια λάμψη στο μάτι και το πρόσωπό σας μπορεί να έχει έναν τυφλοπόντικα. Κάνετε τα πάντα με όλη σας την ειλικρίνεια και είστε ξεκάθαροι για τις σκέψεις σας. Ούτε εξαπατάτε κανέναν ούτε δημιουργείτε κανένα πρόβλημα. Όντας πολύ καλοί στην καρδιά, μερικές φορές έχετε κολλήσει σε σοβαρά προβλήματα. Δεν εμπιστεύεστε κανέναν εύκολα, αλλά μόλις αρχίσετε να εμπιστεύεστε, μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε για αυτό. Αγαπάτε μια εύκολη ζωή και δεν παίρνετε καμία απόφαση βιαστικά. Όταν εμπιστεύεστε κάποιον, λαμβάνετε προτάσεις από αυτόν. Εάν ενοχληθείτε με κάποιον, δεν χρησιμοποιείτε σκληρές λέξεις και δεν δείχνετε τη δυσαρέσκειά σας και στους αντιπάλους σας.

Έχετε επίσης ενδιαφέρον για την πνευματικότητα. Japa, Tapa, Vrata κ.λπ. μπορούν να σας κάνουν επιτυχημένους στη ζωή. Μόλις αρχίσετε να περπατάτε στο πνευματικό μονοπάτι, αρχίζετε να βρίσκετε όλους τους δεσμούς και τα πράγματα της υλικής ζωής μονότονα. Όντας σκληρή δουλειά, πιστεύετε ότι εργάζεστε συνεχώς. Είτε πρόκειται για εκπαίδευση είτε για εργασία, σας αρέσει να μένετε μπροστά από όλους. Θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες της οικογένειάς σας από την παιδική σας ηλικία. Ωστόσο, θα έχετε καλή διασκέδαση κατά τη διάρκεια αυτής της νέας ηλικίας.

Πρέπει να είστε σε εγρήγορση σε οποιοδήποτε ζήτημα. Πριν μπείτε σε οποιαδήποτε συνεργασία, γνωρίστε το άτομο πολύ καλά. Διαφορετικά μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα. Μετά την ηλικία των 38, θα έχετε επιτυχία από παντού. Ο σύντροφός σας θα είναι υπεύθυνος και στοργικός. αλλά η υγεία του μπορεί να σας προκαλέσει ανησυχία. Ζητήματα υγείας που σχετίζονται με τα μάτια και το στομάχι μπορεί να σας ενοχλήσουν. Λοιπόν, μείνετε σε εγρήγορση προς αυτήν την κατεύθυνση. Θα έχετε ελκυστική εμφάνιση, αλλά θα είστε πεισματάρης στη φύση. Πρέπει να αποφεύγονται τα ασήμαντα επιχειρήματα. Θα είστε καλά μορφωμένοι και θα έχετε αποκλειστική επιτυχία στη διδασκαλία ή στις τραπεζικές συναλλαγές.

Εκπαίδευση & εισόδημα

Ευνοϊκά επαγγέλματα για εσάς είναι λέκτορας ή ιεροκήρυκας. παπάς; αφηγητής; αστρολόγος; δικηγόρος; δικαστής; δημόσιος υπάλληλος; ψυχολογία; στρατιωτική εργασία κτηνοτροφία; παλαιστής; πυγμάχος; είδος πολεμικής τέχνης; καρατέ; αθλητής; δάσκαλος; τμήμα ασφαλείας σωματοφύλακας; πνευματικός θεραπευτής πολιτικός; επιχείρηση; ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ; και τα λοιπά.

Οικογενειακή ζωή

Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι καλή, αλλά η ένταση που σχετίζεται με τον σύντροφό σας μπορεί να σας ενοχλεί συνεχώς. Ο σύζυγος θα έχει καλή φύση και κοινωνική. Τα παιδιά σας θα λάβουν καλή εκπαίδευση, αλλά είναι πιθανή κάποια αποξένωση μαζί τους.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Κάνετε τα πάντα πολύ καθαρά και αποτελεσματικά. Υπάρχουν κάποιες σταθερές αρχές στη ζωή σας. Σας αρέσει να μένετε με την υγιεινή και όσους δεν φροντίζουν την καθαριότητα, απλά δεν τους αρέσουν. Όταν βλέπετε ένα άδικο άτομο, δεν διστάζετε να τους προτείνετε. Βλέποντας τα προβλήματα των άλλων, η καρδιά σας λιώνει εύκολα. Είστε ειδικοί στο καλωσόρισμα των επισκεπτών και λατρεύετε ένα καλό υγιεινό φαγητό. Επίσης, είσαι θρησκευτικός και ο πιστός του Γκουρού.

Περπατάτε στο μονοπάτι του «Satyameva Jayate» (επικρατεί η αλήθεια). Όταν βοηθάς κάποιον, δεν περιμένεις κάτι από αυτόν. Μπορεί να εξαπατηθείτε από τους ανθρώπους. Το χαμόγελό σας έχει μια ισχυρή έλξη. Γι ‘αυτό όταν συναντάς κάποιον με το χαμόγελό σου, γίνονται οπαδοί σου. Ανεξάρτητα από το πόσα σκαμπανεβάσματα αντιμετωπίζετε, συνεχίζετε να ζείτε μια απλή ζωή. Είστε καλός σύμβουλος και βοηθάτε τους ανθρώπους για τα προβλήματά τους. Ακόμα κι αν δεν είστε πολύ μορφωμένοι, θα είστε πολυ-ταλαντούχοι. Επίσης, είστε ένας καλός πολλαπλός. Εάν διοριστείτε σε υψηλότερη ή ισχυρή θέση, θα έχετε πολλά οφέλη. Έχετε υψηλές δαπάνες στη ζωή λόγω πολλών ευθυνών.

Κατά καιρούς, μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε οικονομική κρίση. Έχετε ένα καλό πνεύμα να εξυπηρετείτε άλλους. Γι ‘αυτό και είστε πολύ αφοσιωμένοι και στους γονείς σας. Η αξιοπρέπεια και η ηθική φαίνονται ξεκάθαρα στη συμπεριφορά σας. Στην προσωπική ζωή, θεωρείτε αξιόπιστη επειδή δεν θέλετε να σπάσετε την πίστη κανενός ακόμη και κατά λάθος. Έχετε μια ισχυρή πίστη στον Θεό και προσπαθείτε πάντα να βρείτε την αλήθεια. Στη θρησκεία και στην πνευματικότητα, μπορείτε να κερδίσετε πολλή φήμη και χρήματα. Είναι η ειδικότητα του χαρακτήρα σας που κάνετε τα πάντα αφού σκεφτείτε σωστά.

Ως εκ τούτου, δεν κάνετε καθόλου λάθος. Η ψυχική σας δύναμη είναι αρκετά καλή, κάτι που σας κάνει καλό στις σπουδές. Είστε γεμάτοι με ανοχή και αυτοσεβασμό. Είσαι γενναίος και θαρραλέος. Είτε οτιδήποτε, απλά δεν το θυμάστε και το λέτε ξεκάθαρο. Από άποψη εισοδήματος, η δουλειά και η επιχείρηση είναι ωφέλιμες για εσάς. Μεταξύ αυτών των δύο, οποιοσδήποτε τομέας θα επιλέξετε θα σας δώσει επιτυχία.

Εκπαίδευση & εισόδημα

Οι αλλαγές θα ξεκινήσουν από την ηλικία των 30 ετών. Ο πλήρης διακανονισμός θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 30 και 45 ετών. Τα ευνοϊκά επαγγέλματα για εσάς είναι μηχανικά ή τεχνικά έργα. μηχανική; εργασίες σχετικές με το πετρέλαιο και το πετρέλαιο · διδασκαλία; εκπαίδευση; κήρυγμα; ερευνητής; μεταφράστης; αφηγητής; έργα που σχετίζονται με τη μουσική και τις ταινίες · τηλεφωνητής Παρουσιαστής Ειδήσεων; έργα σχετικά με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση · σύμβουλος; ψυχολόγος; ταξιδιωτικός πράκτορας; έργα που σχετίζονται με ταξίδια και τουρισμό · εργαζόμενος ξενοδοχείου ή εστιατορίου · κοινωνική εργασία; και τα λοιπά.

Οικογενειακή ζωή

Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι αρκετά ευτυχισμένη. Ο σύζυγος θα είναι αρκετά κατανοητός. Αυτός / αυτή θα φροντίσει σωστά την οικογένειά σας σε περίπτωση απουσίας σας. Τα παιδιά σας θα σας δώσουν επίσης μεγάλη ευτυχία και θα λάβουν υψηλή εκπαίδευση

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Είστε πολυ ταλαντούχοι και ειδικοί σε ό, τι κάνετε. Σε κάθε περίπτωση, προσαρμόζεστε αποτελεσματικά. Δεν πληγώνεις κανέναν με μυαλό, δράση και λόγια. Το μυαλό σας είναι αρκετά ευκρινές και πάντα είστε έτοιμοι να μάθετε κάτι. Το δελεαστικό σας χαμόγελο σας κάνει αρκετά ελκυστικό. Έχετε θρησκευτικό χαρακτήρα και προσπαθείτε πάντα να συμπεριφέρεστε καλά με τις ικανότητες, τον χαρακτήρα και τις προσπάθειές σας. Όντας καλοί στην ομιλία, μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα την αγάπη και την υποστήριξη των ανθρώπων. Ξέρετε πολύ καλά πώς να τιμάτε και να σέβεστε τους άλλους. Όλοι παίρνουν ευτυχία και ικανοποίηση γύρω σας. Είστε ευχάριστα, κοινωνικά και φιλικά. Ως εκ τούτου, δεν θέλετε να μείνετε μόνοι. Αισθάνεται καλά όταν περνάς χρόνο με τους ανθρώπους.

Είστε ευσεβείς και ενθουσιώδεις. Γι ‘αυτό δεν θέλετε να αφήσετε τις ευθύνες σας. Είναι η φύση σας να πολεμήσετε όλα τα προβλήματα και τα εμπόδια. Σας ενδιαφέρει ο χορός και η μουσική και μπορείτε να γίνετε καλός τραγουδιστής και χορευτής. Όταν πρόκειται για επιχειρήματα, είστε ο καλύτερος, που σας κάνει καλό για την πολιτική και το νόμο.

Καθώς μπορείτε να κρατήσετε τα πράγματα μυστικά, είστε ιδανικοί για το τμήμα πληροφοριών ή ως προσωπικός γραμματέας ανώτερου αξιωματούχου. Δεν έχει σημασία τι είναι η εκπαίδευσή σας, αλλά είστε γνωστοί για τη σοφία σας. Είναι συνήθεια σας να κάνετε κάτι ή το άλλο όλη την ώρα. Λόγω της αφοσίωσης και της δραστικότητάς σας, θα πετύχετε με επιτυχία την επίτευξη του στόχου σας. Είστε επίσης αρκετά φιλόδοξοι και ό, τι κι αν αποφασίσετε, συνεχίζετε να εργάζεστε μέχρι να ολοκληρωθεί.

Επίσης, μένετε πολύ μπροστά στο να είστε κτητικοί. Σας αρέσει να κρατάτε τους ανθρώπους υπό την επήρεια σας. Ως εκ τούτου, ό, τι κι αν κάνετε, το κάνετε με εγρήγορση. Έχετε υψηλή αυτοεκτίμηση, η οποία καθιστά τον σεβασμό και την τιμή πιο σημαντική για εσάς. Η ψυχική σας δύναμη είναι ισχυρή και είστε σε θέση να λάβετε οποιαδήποτε απόφαση γρήγορα. Δεν αισθάνεστε κανένα πρόβλημα σε αυτό. Με τις ικανότητές σας στη λήψη αποφάσεων, μπορείτε να κερδίσετε καλή επιτυχία. Δίνεις περισσότερη σημασία στην εργασία παρά στην επιχείρηση. Ωστόσο, είτε πρόκειται για δουλειά είτε για δουλειά, θα είστε σε υψηλότερη θέση.

Εκπαίδευση & εισόδημα

Τα ευνοϊκά επαγγέλματα για εσάς είναι ιστορικοί. μουσικός; χορεύτρια; ερμηνευτής σκηνής αθλητής ή παίκτης · τραπεζικός υπάλληλος; επιστήμονας ή ειδικός φυσικής · έργα που σχετίζονται με υπολογιστή · στρατιώτης; ποιητής; τραγουδοποιός; τραγουδιστής και μουσικός; αστρολόγος; πνευματικός γκουρού χειρουργός; πώληση ή κατασκευή ειδών ηλεκτρονικής · υπάλληλος διοίκησης Για εσάς, η μηχανική και το υλικό είναι επίσης πολύ θετικά. Από επιχειρηματική άποψη, η εργασία σε ακίνητα είναι πιο επωφελής για εσάς.

Οικογενειακή ζωή

Θα έχετε ιδιαίτερη αγάπη με τα αδέλφια και η παντρεμένη ζωή θα είναι ευτυχισμένη. Ο σύντροφος ζωής θα αποδειχθεί τυχερός. Θα λάβετε άφθονα χρήματα ως διάδοχος, αλλά δεν θα λάβετε μεγάλη χάρη από τους πεθερούς σας. Ο σύζυγός σας θα είναι ελεήμων και ευεργετικός. Ωστόσο, μπορεί να έχει την τάση να ξοδεύει περισσότερα από το εισόδημα. Ωστόσο, ο γάμος θα σας φέρει οικονομική βελτίωση.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Πιστεύετε στη φιλοσοφία του «Satyameva Jayate» (επικρατεί η αλήθεια). Για την αλήθεια, μπορείτε ακόμη και να παραδώσετε τη ζωή σας. Υπάρχουν ορισμένες σταθερές αρχές στη ζωή, λόγω των οποίων συνήθως έρχεστε σε σύγκρουση με άλλους ανθρώπους. Δεν κάνετε πράγματα προς το συμφέρον. Η καρδιά σου είναι αρκετά μαλακή και είσαι αρκετά θρησκευτική. Είσαι γενναίος και θαρραλέος. Οι προθέσεις σας είναι αρκετά δυνατές και ανυψωμένες και αν αποφασίσετε κάτι μία φορά, το τελειώνετε.

Γνωρίζετε τις ευθύνες σας και προσπαθείτε να τις εκπληρώσετε σωστά. Η σκέψη σας είναι εμπνευσμένη από την πολιτική και είστε ειδικοί στα πολιτικά κόλπα. Δεν πιστεύετε ότι κάνετε υπερβολική σωματική εργασία. μάλλον χρησιμοποιείτε τον εγκέφαλό σας περισσότερο. Όντας εθελοντές, προτιμάτε να εργάζεστε ελεύθερα μάλλον σε συνεργασία. Η φύση σας είναι λίγο τεμπέλης επίσης και σας αρέσει να διασκεδάζετε. Σας αρέσει να ζείτε μια ζωή γεμάτη ευδαιμονία. Η εργασία σαν μηχανή είναι κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε και θέλετε να αγαπάτε τη ζωή ελεύθερα. Δεν έχετε πανικοβληθεί σε κανένα πρόβλημα. μάλλον αντιμετωπίστε την κατάσταση με τόλμη και πολεμήστε με αυτήν.

Η πίστη και η δύναμη που έχετε σας δίνει δύναμη, η οποία σας κάνει να κερδίσετε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση. Υπάρχει μια ακόμη ποιότητα στην προσωπικότητά σας ότι αν κάποιος προσπαθήσει να είναι ασύμφορος μαζί σας, απλά τους νικήσετε. Αν και δεν θυμώνεις εύκολα. αλλά αν το πάρετε, είναι πολύ δύσκολο να σας ελέγξουμε. Όμως, καθώς έχετε απαλή καρδιά και έξυπνο μυαλό, ο θυμός σας πετάει σε χρόνο μηδέν. Μόλις αποφασίσετε κάτι, απλά δεν θα κάνετε πίσω. Επιτυχείς σε όλους τους τομείς της ζωής επειδή είσαι ικανός και λαμπρός. Όταν μιλάτε σε κάποιον, το άλλο άτομο γίνεται οπαδός σας. Ωστόσο, δεν πιστεύετε στην επίδειξη και προσπαθείτε να το αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η δύναμη της μνήμης σας είναι αρκετά εκπληκτική και αν διαβάσετε κάτι μία φορά, το θυμάστε για πολύ. Έχετε λογοτεχνικό ταλέντο μέσα σας και πολύ σύντομα, αυτό το ταλέντο θα έρθει στο προσκήνιο. Λόγω της καλής σας φύσης, είστε αρκετά δημοφιλείς.

Εκπαίδευση & Εισόδημα

Είστε ικανοί να λάβετε τα υψηλότερα προσόντα. Στους τομείς της ψυχολογίας ή της θεραπείας αφής, μπορείτε να αποκτήσετε εμπειρία. Έχετε επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αστρολογία και μπορεί επίσης να γίνετε ένας καλός, αλλά και αποφασισμένος ειδικός αστρολόγος. Επίσης, έχετε την αποτελεσματικότητα να κερδίσετε όνομα και φήμη στον ιατρικό τομέα. Ευνοϊκά επαγγέλματα για εσάς είναι ηλεκτρολόγος. χημειοθεραπευτής; αστροναύτης ή αστρολόγος πιλότος; στρατιωτικός εκπαιδευτής; έργα που σχετίζονται με τον κινηματογράφο ή την τηλεόραση · ηθοποιός ή καλλιτέχνης μοντέλο; φωτογράφος; δάσκαλος ή συγγραφέας της επιστήμης · έργα που σχετίζονται με την πυρηνική φυσική · φαρμακευτικες εργασιες γιατρός ή χειρουργός παρασκευή αλκοόλ ή έργα που σχετίζονται με τοξικά, πλαστικά ή πλαστικά έργα που σχετίζονται με την παραγωγή · έργα που σχετίζονται με το πετρέλαιο · Εκπαιδευτής γιόγκα; εφευρέτης; και τα λοιπά.

Οικογενειακή ζωή

Υπάρχουν πιθανότητες να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Λόγω της γενναιοδωρίας σας, είστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσετε τους άλλους, αλλά εσείς οι ίδιοι υποφέρετε από κάποια ψυχική πίεση. Ειδικά, υπάρχει κάποια πιθανότητα αποξένωσης με τους αδελφούς. Θα λάβετε πλήρη αγάπη από τους γονείς σας. Η παντρεμένη ζωή σας θα είναι ικανοποιητική γιατί θα αγαπήσετε τον σύζυγό σας χωρίς όρους. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως η επιτομή της γενναιοδωρίας. Θα φροντίζει την οικογένεια και θα σέβεται επίσης τους ηλικιωμένους. Ο σύντροφός σας θα ζήσει μια ζωή σαν – «Κάνε το καλό και ξεχάστε το.»

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Είστε ειρηνικοί και έξυπνοι. Η συμπεριφορά σας είναι αμερόληπτη και λατρεύετε μια απλή ζωή. Έχετε πλήρη πίστη στον Θεό και τα θρησκευτικά πράγματα σας ενδιαφέρουν επίσης. Καθώς η καρδιά σας είναι καθαρή, πάντα είστε έτοιμοι να βοηθήσετε τους άλλους. Περισσότερο από τον υλικό πλούτο, έχετε τον πλούτο καλής φήμης και bonafides.

Είναι η ποιότητά σας να μιλάτε αλήθεια και να είστε ειλικρινείς. Για να είμαι ειλικρινής, αποφεύγετε την ανεντιμότητα και τα φτηνά κόλπα. Σε κάθε περίπτωση, δεν απογοητεύεστε γιατί είστε αισιόδοξοι. Πάντα παραμένετε έτοιμοι να βοηθήσετε τους άλλους επειδή είστε καλοπροαίρετοι. Κάθε φορά που κάποιος έχει πρόβλημα, προσπαθείτε να τον βοηθήσετε. Είστε εξελιγμένοι και φιλικοί. Αυτός είναι ο λόγος που συναντάς ανθρώπους με τόση αγάπη και αγάπη. Στη φιλία, προσέχετε την ειλικρίνεια και τον ορθολογισμό. Είστε καθαρή καρδιά με μια ιερή συμπεριφορά και ποτέ δεν προσπαθείτε να πληγώσετε κανέναν. Λόγω αυτής της ειδικότητας στην προσωπικότητά σας, οι άνθρωποι σας εμπιστεύονται. Εάν εξεταστεί από την άποψη της εκπαίδευσης και της σοφίας, είστε αρκετά έξυπνοι.

Ενδιαφέρεστε επίσης για τη λογοτεχνία. Εκτός από αυτό, τα ενδιαφέροντά σας περιλαμβάνουν την επιστήμη, την αστρονομία και την αστρολογία. Επίσης, μπορείτε να είστε ειδικός σε αυτά τα θέματα. Βάζετε τις σκέψεις σας να είναι αμερόληπτες. Εκτός από την πνευματικότητα, έχετε καλή γνώση διαφόρων θεμάτων. Επίσης, γνωρίζετε πολύ καλά την αστρολογία. Είστε ιδεαλιστής και αποδίδετε μεγαλύτερη σημασία στη γνώση παρά στο χρήμα. Όσον αφορά τα προς το ζην, η δουλειά και η επιχείρηση είναι και οι δύο θετικές για εσάς.

Προτιμάτε να κάνετε επιχειρήσεις από τη δουλειά και θα τοποθετηθείτε σε υψηλότερη θέση στη δουλειά. Εάν πηγαίνετε για δουλειά, καταβάλλετε όλες τις προσπάθειές σας για να την αναπτύξετε. Σας αρέσει να κάνετε επιχειρήσεις σε συνεργασία. Όταν πρόκειται για ευθύνες, τα καταλαβαίνετε πολύ καλά και εκτελείτε το καθήκον σας με ειλικρίνεια. Δεν αφήνετε τα αρνητικά συναισθήματα να σας υπερνικήσουν και να βγείτε από αρνητικές καταστάσεις αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία με θάρρος. Για να επιτύχετε το όνομά σας, δεν βιάζεστε ποτέ και δεν χρειάζεστε πολύ χρόνο στο σχεδιασμό.

Εκπαίδευση & Εισόδημα

Είστε γεννημένοι έξυπνοι και μπορείτε να κερδίσετε επιτυχία σε οποιονδήποτε τομέα. Εάν βρίσκεστε σε κυβερνητική εργασία, μπορείτε να λάβετε απροσδόκητα οφέλη και προωθήσεις από την κυβέρνηση. Είστε σε θέση να ζήσετε μια ελεύθερη ζωή οικονομικά και κοινωνικά. Από την ηλικία των 24 έως 33 ετών, θα ζήσετε έναν υπέροχο χρόνο ανάπτυξης. Ευνοϊκά επαγγέλματα για εσάς είναι χειρουργός. συγγραφείς περιπέτειας; παπάς; αστρολόγος; Εκπαιδευτής γιόγκα; ψυχαναλυτής; πολιτικός; έργα που σχετίζονται με την κατασκευή όπλων · στρατιώτης; συναντήστε ειδικό? συγκόλληση έργα σιδηρουργού και χρυσοχόου. φαρμακευτικες εργασιες και τα λοιπά.

Οικογενειακή ζωή

Υπάρχουν πιθανότητες ότι θα λάβετε λιγότερη μητρική αγάπη σύμφωνα με τις προσδοκίες. Ο μόνος λόγος μπορεί να είναι ο χωρισμός από τη μητέρα. Όμως, η παντρεμένη ζωή σας θα είναι ευτυχισμένη. Η σύζυγος θα είναι έξυπνη και ευγενική. Θα πάρετε επίσης την πλήρη ευδαιμονία από τα παιδιά σας.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Η προσωπικότητά σας είναι μαγνητική και ελκυστική. Επίσης, υπάρχει πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Αν κοιτάξετε κάποτε κάποιον με χαμόγελο, αυτό το άτομο θα σας πέσει. Είστε πεπειραμένοι, σοφοί και λογικοί. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη συμπεριφορά σας για κανέναν. αντιμετωπίζεις όλους σε όλους. Δεν σας αρέσει να δίνετε πόνο σε κανέναν. επίσης δεν μπορείτε να δείτε κανέναν σε μπελάδες. Ο θυμός σας πρέπει πάντα να ελέγχεται. αλλά όποτε θυμώνεις, είναι για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Είστε αρκετά μαλακοί και καθαροί στην καρδιά. Όσοι σας αγαπούν, μπορείτε ακόμη και να θυσιάσετε τη ζωή σας για αυτούς. Η φωνή σου είναι γλυκιά και είσαι υπέροχος στη διάλεξη. Θα κερδίσετε τους εχθρούς σας. Μία από τις ιδιότητές σας είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε εμπειρία σε διάφορα πράγματα ταυτόχρονα. Ακόμα κι αν δεν έχετε πολύ εκπαίδευση, οι γνώσεις σας ισούνται με εκείνους που είναι ειδικευμένοι Ενδιαφέρεστε για τις καλές τέχνες και μπορείτε να γράψετε διάφορα βιβλία και άρθρα. Λόγω των εξαιρετικών ικανοτήτων και αποτελεσματικότητάς σας, ενδέχεται να λάβετε αναγνώριση σε όλους σχεδόν τους τομείς. Η τεμπελιά δεν έχει σημασία στη ζωή σας. Όταν αποφασίζετε να κάνετε κάτι, το κάνετε ακριβώς.

Δεν αναστατώνεστε λόγω οποιασδήποτε αποτυχίας. Πιστεύοντας στο παρόν και την αλήθεια της ζωής, δεν σας αρέσει να χτίζετε κάστρα στον αέρα. Με χαρακτήρα, είστε αρκετά δυνατοί και δεν προσελκύεστε στα θέματα της λαγνείας. Μείνετε σταθεροί στα λόγια σας και κάνετε ό, τι λέτε. Το αίσθημα του ελέους γεμίζει μέσα σας και όποτε ένα αδύναμο άτομο έρχεται σε εσάς, προσπαθείτε να βοηθήσετε αυτόν. Έχετε επίσης βαθιά πίστη στη θρησκεία και παραμένετε συνδεδεμένοι με θρησκευτικά έργα. Είτε πρόκειται για δουλειά είτε για επιχειρήσεις, θα είστε επιτυχημένοι ούτως ή άλλως.

Ο λόγος της επιτυχίας σας είναι η σκληρή δουλειά σας. Με τη σκληρή δουλειά σας, θα αγγίξετε τα ύψη της επιτυχίας. Έχετε βαθύ ενδιαφέρον για την επιστήμη, τη φιλοσοφία και τα μυστηριώδη θέματα. Στην κοινωνία, είστε γνωστοί ως μελετητές. Ενώ είστε συνδεδεμένοι με κοινωνικές οργανώσεις, θέλετε να μείνετε μόνοι. Οι προθέσεις σας είναι θυσιαστικές και πιστεύετε ότι δίνετε δωρεές. Παίρνετε πολύ σεβασμό και τιμή στην κοινωνία λόγω της προσωπικότητάς σας. Η ενηλικίωσή σας θα είναι γεμάτη ευτυχία και ευδαιμονία.

Εκπαίδευση & Εισόδημα

Η εκπαίδευσή σας θα είναι καλή και θα έχετε τη γνώση πολλών θεμάτων. Ευνοϊκά επαγγέλματα για εσάς είναι ο διαλογισμός και η γιόγκα διαγνωστικός και ιατρικός ειδικός · σύμβουλος; πνευματικός γκουρού ασκητής; Γιόγκι θεός άνθρωπος έργα που σχετίζονται με φιλανθρωπικούς οργανισμούς · ερευνητής; φιλόσοφος; ποιητής; συγγραφέας; μουσικός; καλλιτέχνης; καταστηματάρχης; κυβερνητικός υπάλληλος; ιστοριογράφος; φύλακας; και τα λοιπά.

Οικογενειακή ζωή

Θα ζήσετε μακριά από τη γενέτειρά σας. Πιθανότατα, μπορεί να μην επωφεληθείτε περισσότερο από τον πατέρα σας και να αισθανθείτε παραμελημένοι στην παιδική ηλικία. Η παντρεμένη ζωή σας θα είναι γεμάτη ευτυχία. Ο σύντροφος ζωής θα είναι αρκετά ικανός και τα παιδιά θα είναι ο πραγματικός σας πλούτος. Η πραγματική τύχη θα αυξηθεί μετά το γάμο. Τα παιδιά θα είναι υπάκουα, ευφυή και σεβαστά στους ηλικιωμένους.

हिंदी में पढ़ने के लिए यहाँ क्लिक करें

Είστε γλυκοί ομιλητές, φιλικοί και ελεύθεροι. Δεν θέλετε να ενοχλείτε τη δουλειά κανενός χωρίς κανένα λόγο και περιμένετε το ίδιο από άλλους. Κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να σας αποσπάσει από τις αρχές σας, γίνετε άγριοι. Σύμφωνα με τις καταστάσεις, αλλάζετε τη συμπεριφορά σας με τους ανθρώπους. Είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι. Είναι δύσκολο για εσάς να κρατήσετε κάτι μυστικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δεν εμπιστεύεσαι κανέναν με δεμένα μάτια. αλλά αν το κάνετε, το κάνετε σωστά. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, συμπεριφέρεστε σύμφωνα με τα ένστικτά σας.

Η συμπεριφορά σας είναι αρκετά θρησκευτική και μερικές φορές σας κάνει αρκετά ορθόδοξους. Έχετε μεγάλο ενδιαφέρον για τους αρχαίους πολιτισμούς και την ιστορία. Η αστρονομία και η αστρολογία είναι επίσης μια από τις γνώσεις σας. Έχεις επίσης το ταλέντο της ποίησης και παρά το ότι είσαι συντηρητικός, συνεχίζετε να κάνετε έρευνες και να βρίσκετε επιστημονικές λύσεις. Αυτό που λένε οι άλλοι, δεν σημαίνει πολλά για εσάς εύκολα. Αν και επιμένεις στις πεποιθήσεις σου, αλλά είσαι επίσης ευέλικτος.

Όταν πρέπει να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας, το κάνετε ευγενικά. Ακριβώς λόγω αυτής της ποιότητας, μένετε επιτυχημένοι. Είστε έξυπνοι και έξυπνοι και ο εγκέφαλός σας είναι αιχμηρός. Το επίπεδο εκπαίδευσης είναι υψηλό. Με βάση τη σοφία σας, κάνετε τα πάντα γρήγορα. Έχετε καταπληκτικές ικανότητες λήψης αποφάσεων. Πάντα γλυκιά, είσαι λόγιος.

Η συμπεριφορά σας είναι καλή με τους άλλους και είστε καλός φίλος. Ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια της ζωής, προσπαθείτε πάντα να μείνετε μπροστά. Είστε ένα σεβαστό άτομο στην κοινωνία και είστε ειδικός στη διατήρηση της αγάπης μεταξύ των ανθρώπων. Οι άνθρωποι σας μετρούν ανάμεσα στα αποτελεσματικά άτομα. Έχετε έντονο ενδιαφέρον και πίστη στην πνευματικότητα. Η ζωή σας θα περάσει με πολυτέλεια και ευτυχία, καθώς επιθυμείτε ευδαιμονία. Θα είστε αρκετά χαρούμενοι και ευημερούμενοι και από οικονομική άποψη.

Εκπαίδευση & Εισόδημα

Έχετε μια ισχυρή κλίση προς την εργασία σε μια εργασία. Με τη σκληρή δουλειά, τη νοημοσύνη και την επιμέλεια σας, θα επιτύχετε μια υψηλή θέση στην εργασία. Ωστόσο, θα έχετε επιτυχία στην επιχείρηση. Ευνοϊκά επαγγέλματα για εσάς είναι καλλιτέχνης. ζωγράφος; υπνωτιστής; ηθοποιοί μουσικός; μάγος; έργα που σχετίζονται με ρολόγια ή ρολόγια. έργα που σχετίζονται με την κατασκευή κτιρίων · ημερολόγιο ή almanac maker? αστρολόγος; αεροσυνοδός; έμπορος πολύτιμων λίθων έργα που σχετίζονται με τη μεταφορά νερού · εργασία που σχετίζεται με το ορφανοτροφείο · διαχειριστής θρησκευτικών ιδρυμάτων · τμήμα ελέγχου κυκλοφορίας και αστυνομίας · εργασίες που σχετίζονται με το τμήμα ηλεκτρικής ενέργειας · προσωπικό οδικής ασφάλειας · και τα λοιπά.

Οικογενειακή ζωή

Η παντρεμένη ζωή σας θα είναι συνήθως ευτυχισμένη. Αναμένεται καλός συντονισμός με τον σύντροφο ζωής. Θα έχετε επίσης αρκετή ευτυχία από τα παιδιά, αλλά υπάρχουν πιθανότητες να μην λάβετε πολλές εύνοιες από τον πατέρα σας. Ο σύντροφός σας μπορεί να έχει πεισματάρης συμπεριφορά, αλλά θα είναι λατρευτής του θεού και θα ακολουθεί σωστά τις τελετές και τα έθιμα.

 

Τι σημάδι αστρολογίας κελτικού δέντρου είστε;

Η αστρολογία των κελτικών δέντρων βασίζεται στην αρχαία ιδέα ότι ο χρόνος γέννησής μας είναι καθοριστικός για τη διαμόρφωση της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς μας. Αλλά όταν οι Δρυίδες επινόησαν τα αστρολογικά τους γραφήματα, δεν χρησιμοποίησαν αστερισμούς όπως άλλους πολιτισμούς. Αντ ‘αυτού, τα σύμβολα τους ήταν δέντρα.

Οι druids είχαν μια βαθιά σχέση με τα δέντρα και πίστευαν ότι ήταν αγγεία άπειρης σοφίας. Ένιωσαν ότι ολόκληρο το σύμπαν υπήρχε με τη μορφή ενός δέντρου. Οι ρίζες μεγάλωσαν βαθιά κάτω, αντιπροσωπεύοντας το παρελθόν. Ο κορμός καθόταν στην καθημερινή ζωή, αντιπροσωπεύοντας το παρόν. Τα κλαδιά έφτασαν ψηλά στους ουρανούς, αντιπροσωπεύοντας το μέλλον και τη μετά θάνατον ζωή.

75
Created on By Personal Coffee Teller

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΕΛΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ

Ποιο δέντρο είσαι; Τα μυστικά των κελτικών δέντρων

1 / 1

Βρες το Celtic Tree σου επιλέγοντας την ημερομηνία γέννησης σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *