Πολιτική Απορρήτου

 

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Τελευταία ενημέρωση 20 Οκτωβρίου 2020
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να γίνετε μέλος της κοινότητάς μας στο Okeanoscafe, δουλεύοντας ως Ωκεανός (“Ωκεανός“,” εμείς “,” εμάς “,” μας “). Έχουμε δεσμευτεί να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και το δικαίωμά σας στην προστασία της ιδιωτικής ζωής. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτήν την ειδοποίηση απορρήτου ή τις πρακτικές μας σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία , επικοινωνήστε μαζί μας στοcoffeeteller@okeanoscafe.com.
Όταν εσύ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας http://www.okeanoscafe.com(ο ” ιστότοπος “),και γενικότερα, χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας (οι ” Υπηρεσίες “, οι οποίες περιλαμβάνουν το Δικτυακός τόπος), εκτιμούμε ότι μας εμπιστεύεστε τα προσωπικά σας στοιχεία. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας. Σε αυτήν την ειδοποίηση απορρήτου, επιδιώκουμε να σας εξηγήσουμε με τον πιο καθαρό τρόπο ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και ποια δικαιώματα έχετε σε σχέση με αυτές. Ελπίζουμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να το διαβάσετε προσεκτικά, καθώς είναι σημαντικό. Εάν υπάρχουν όροι σε αυτήν την ειδοποίηση απορρήτου με τους οποίους δεν συμφωνείτε, διακόψτε αμέσως τη χρήση των υπηρεσιών μας
Αυτή η ειδοποίηση απορρήτου ισχύει για όλες τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω των Υπηρεσιών μας (οι οποίες, όπως περιγράφονται παραπάνω, περιλαμβάνουν τη δική μας Δικτυακός τόπος), καθώς και οποιεσδήποτε σχετικές υπηρεσίες, πωλήσεις, μάρκετινγκ ή εκδηλώσεις.
Διαβάστε προσεκτικά αυτήν την ειδοποίηση απορρήτου, καθώς θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι κάνουμε με τις πληροφορίες που συλλέγουμε.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ
1. ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ;
2. ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;
3. Θα κοινοποιηθούν οι πληροφορίες σας με κανέναν;
4. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ COOKIES ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ;
5. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΧΑΡΤΕΣ GOOGLE;
6. Πόσο καιρό διατηρούμε τις πληροφορίες σας;
7. ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;
8. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ;
9. ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ
10. Μήπως οι κάτοικοι της Καλιφόρνιας έχουν ειδικά δικαιώματα ιδιωτικής ζωής;
11. ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ;
12. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ;
13. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΕΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ Ή ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;
1. ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ;

Προσωπικά στοιχεία που μας αποκαλύπτετε
Εν συντομία:  Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε. 
Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε εθελοντικά όταν εσείς εγγραφείτε στο Δικτυακός τόπος, εκδηλώσετε ενδιαφέρον για τη λήψη πληροφοριών σχετικά με εμάς ή τα προϊόντα και τις Υπηρεσίες μας, όταν συμμετέχετε σε δραστηριότητες στο Δικτυακός τόπος (όπως δημοσιεύοντας μηνύματα στα διαδικτυακά μας φόρουμ ή συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς, διαγωνισμούς ή δώρα) ή αλλιώς όταν επικοινωνείτε μαζί μας.
Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε εξαρτώνται από το πλαίσιο των αλληλεπιδράσεών σας με εμάς και το Δικτυακός τόπος, τις επιλογές που κάνετε και τα προϊόντα και τις δυνατότητες που χρησιμοποιείτε. Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:
Προσωπικά στοιχεία που παρέχονται από εσάς. Συλλέγουμε ονόματα , τηλεφωνικοί αριθμοί , διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διευθύνσεις αλληλογραφίας,  ονόματα χρηστών,  κωδικοί πρόσβασης; διευθύνσεις χρέωσης,  δεδομένα επαφής ή ελέγχου ταυτότητας; και άλλες παρόμοιες πληροφορίες.
Δεδομένα πληρωμής Ενδέχεται να συλλέξουμε δεδομένα που είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της πληρωμής σας, εάν πραγματοποιήσετε αγορές, όπως ο αριθμός του μέσου πληρωμής σας (όπως ένας αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ο κωδικός ασφαλείας που σχετίζεται με το μέσο πληρωμής σας. Όλα τα δεδομένα πληρωμής αποθηκεύονται από Paypal. Μπορείτε να βρείτε τους συνδέσμους ειδοποίησης απορρήτου τους εδώ: https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/ua/privacy-prev.
Όλες οι προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε πρέπει να είναι αληθείς, πλήρεις και ακριβείς και πρέπει να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλαγές σε αυτά τα προσωπικά στοιχεία.

Οι πληροφορίες συλλέγονται αυτόματα
Εν συντομία:  Ορισμένες πληροφορίες – όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP) ή / και τα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιήγησης και της συσκευής σας – συλλέγονται αυτόματα όταν επισκέπτεστε το Δικτυακός τόπος.
Συλλέγουμε αυτόματα ορισμένες πληροφορίες όταν επισκέπτεστε, χρησιμοποιείτε ή πλοηγείστε στο Δικτυακός τόπος. Αυτές οι πληροφορίες δεν αποκαλύπτουν τη συγκεκριμένη ταυτότητά σας (όπως το όνομα ή τα στοιχεία επικοινωνίας σας), αλλά ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες συσκευής και χρήσης, όπως τη διεύθυνση IP, τα χαρακτηριστικά του προγράμματος περιήγησης και της συσκευής, το λειτουργικό σύστημα, τις προτιμήσεις γλώσσας, τις διευθύνσεις URL παραπομπής, το όνομα της συσκευής, τη χώρα, την τοποθεσία , πληροφορίες για το πώς και πότε χρησιμοποιείτε το δικό μας Δικτυακό τόπο και  άλλες τεχνικές πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες είναι κυρίως απαραίτητες για τη διατήρηση της ασφάλειας και της λειτουργίας του Δικτυακoύ μας τόπου για τους σκοπούς της εσωτερικής ανάλυσης και αναφοράς μας.
Όπως πολλές επιχειρήσεις, συλλέγουμε επίσης πληροφορίες μέσω cookie και παρόμοιων τεχνολογιών.
Οι πληροφορίες που συλλέγουμε περιλαμβάνουν:
 • Δεδομένα καταγραφής και χρήσης Τα δεδομένα καταγραφής και χρήσης σχετίζονται με τις υπηρεσίες, τις διαγνωστικές πληροφορίες, τις πληροφορίες χρήσης και απόδοσης που συλλέγουν αυτόματα οι διακομιστές μας όταν αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε το δικό μας Δικτυακό τόπο και τα οποία καταγράφουμε σε αρχεία καταγραφής. Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε μαζί μας, αυτά τα δεδομένα καταγραφής ενδέχεται να περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP, τις πληροφορίες συσκευής, τον τύπο και τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης και πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητά σας στο Δικτυακό τόπο (όπως γραμματόσημα ημερομηνίας / ώρας που σχετίζονται με τη χρήση σας, σελίδες και αρχεία που προβάλλονται, αναζητήσεις και άλλες ενέργειες που πραγματοποιείτε, όπως ποιες δυνατότητες χρησιμοποιείτε), πληροφορίες συμβάντων συσκευής (όπως δραστηριότητα συστήματος, αναφορές σφαλμάτων (μερικές φορές ονομάζονται “dump dumps”) ) και ρυθμίσεις υλικού).
 • Δεδομένα συσκευής. Συλλέγουμε δεδομένα συσκευών, όπως πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή, το τηλέφωνο, το tablet ή άλλη συσκευή που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στοΔικτυακός τόπος. Ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείται, αυτά τα δεδομένα της συσκευής ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως τη διεύθυνση IP (ή διακομιστή μεσολάβησης), αριθμούς αναγνώρισης συσκευής και εφαρμογής, τοποθεσία, τύπο προγράμματος περιήγησης, μοντέλο υλικού πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου ή / και φορέα κινητής τηλεφωνίας, λειτουργικό σύστημα και διαμόρφωση συστήματος πληροφορίες.
 • Δεδομένα τοποθεσίας. Συλλέγουμε δεδομένα τοποθεσίας, όπως πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία της συσκευής σας, που μπορεί να είναι ακριβείς ή ανακριβείς. Ο αριθμός των πληροφοριών που συλλέγουμε εξαρτάται από τον τύπο και τις ρυθμίσεις της συσκευής που χρησιμοποιείτε για πρόσβασηΔικτυακός τόπος. Για παράδειγμα, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε GPS και άλλες τεχνολογίες για τη συλλογή δεδομένων γεωγραφικής τοποθεσίας που μας ενημερώνουν για την τρέχουσα τοποθεσία σας (με βάση τη διεύθυνση IP σας). Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το να μας επιτρέψετε να συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες είτε αρνούμενος την πρόσβαση στις πληροφορίες είτε απενεργοποιώντας τη ρύθμιση Τοποθεσίας στη συσκευή σας. Σημειώστε, ωστόσο, εάν επιλέξετε να εξαιρεθείτε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες πτυχές των Υπηρεσιών.
2. ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;
Εν συντομία:   Επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας για σκοπούς που βασίζονται σε νόμιμα επιχειρηματικά συμφέροντα, την εκπλήρωση του συμβολαίου μας μαζί σας, τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις ή / και τη συγκατάθεσή σας.
Χρησιμοποιούμε προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται μέσω του Δικτυακός τόπος για διάφορους επιχειρηματικούς σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία για αυτούς τους σκοπούς, βασιζόμενοι στα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα, προκειμένου να συνάψουμε ή να συνάψουμε συμβόλαιο μαζί σας, με τη συγκατάθεσή σας ή / και για συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις. Υποδεικνύουμε τους συγκεκριμένους λόγους επεξεργασίας στους οποίους βασίζουμε δίπλα σε κάθε σκοπό που αναφέρεται παρακάτω.
Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε ή λαμβάνουμε:
 • Για τη διευκόλυνση της δημιουργίας λογαριασμού και της διαδικασίας σύνδεσης. Εάν επιλέξετε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας με εμάς σε έναν λογαριασμό τρίτου μέρους (όπως ο λογαριασμός σας Google ή Facebook), χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας επιτρέπετε να συλλέγουμε από αυτά τα τρίτα μέρη για να διευκολύνουμε τη δημιουργία λογαριασμού και τη διαδικασία σύνδεσης για την απόδοση του σύμβαση.
 • Για να δημοσιεύσετε μαρτυρίες. Δημοσιεύουμε μαρτυρίες στο Δικτυακός τόπος που ενδέχεται να περιέχουν προσωπικά στοιχεία. Πριν δημοσιεύσουμε μια μαρτυρία, θα λάβουμε τη συγκατάθεσή σας για να χρησιμοποιήσουμε το όνομά σας και το περιεχόμενο της μαρτυρίας. Εάν θέλετε να ενημερώσετε ή να διαγράψετε την μαρτυρία σας, επικοινωνήστε μαζί μας στοcoffeteller@okeanoscafe.com και φροντίστε να συμπεριλάβετε το όνομά σας, την τοποθεσία της μαρτυρίας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.
 • Ζητήστε σχόλια. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να ζητήσουμε ανατροφοδότηση και να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τη χρήση του δικού μας Δικτυακού τόπου.
 • Για να ενεργοποιήσετε τις επικοινωνίες μεταξύ χρηστών. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να επιτρέψουμε τις επικοινωνίες μεταξύ χρηστών με τη συγκατάθεση κάθε χρήστη.
 • Για τη διαχείριση λογαριασμών χρηστών. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για τους σκοπούς της διαχείρισης του λογαριασμού μας και της διατήρησής τους σε κατάσταση λειτουργίας.
 • Για να σας στείλουμε πληροφορίες διαχείρισης. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας στείλουμε πληροφορίες για το προϊόν, την υπηρεσία και τη νέα δυνατότητα ή / και πληροφορίες σχετικά με αλλαγές στους όρους, τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές μας.
 • Για την προστασία των Υπηρεσιών μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας ως μέρος των προσπαθειών μας για να διατηρήσουμε τις πληροφορίες μαςΔικτυακός τόπος ασφαλές και ασφαλές (για παράδειγμα, για παρακολούθηση και πρόληψη απάτης).
 • Να επιβάλουμε τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές μας για επιχειρηματικούς σκοπούς, να συμμορφωθούμε με τις νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις ή σε σχέση με το συμβόλαιό μας.
 • Για να απαντήσετε σε νομικά αιτήματα και να αποτρέψετε βλάβες Εάν λάβουμε μια κλήση ή άλλο νομικό αίτημα, ενδέχεται να χρειαστεί να επιθεωρήσουμε τα δεδομένα που διατηρούμε για να προσδιορίσουμε τον τρόπο απόκρισης.

 

 • Εκπληρώστε και διαχειριστείτε τις παραγγελίες σας. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να εκπληρώσουμε και να διαχειριστούμε τις παραγγελίες, τις πληρωμές, τις επιστροφές και τις ανταλλαγές σας μέσω τουΔικτυακός τόπος

 

 • Διαχειριστείτε κληρώσεις και διαγωνισμούς βραβείων. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για τη διαχείριση κλήρων και διαγωνισμών όταν επιλέγετε να συμμετάσχετε στους διαγωνισμούς μας.

 

 • Να παρέχει και να διευκολύνει την παροχή υπηρεσιών στον χρήστη. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να σας παρέχουμε την ζητούμενη υπηρεσία.

 

 • Για να απαντήσετε σε ερωτήσεις χρηστών / να προσφέρετε υποστήριξη στους χρήστες. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας και να λύσουμε τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να έχετε με τη χρήση των Υπηρεσιών μας. \
 • Για να σας στείλουμε μάρκετινγκ και διαφημιστικές ανακοινώσεις. Εμείς και / ή οι συνεργάτες μάρκετινγκ τρίτων μερών ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά στοιχεία που μας στέλνετε για τους σκοπούς μάρκετινγκ, εάν αυτό είναι σύμφωνο με τις προτιμήσεις μάρκετινγκ. Για παράδειγμα, όταν εκφράζετε ενδιαφέρον για τη λήψη πληροφοριών για εμάς ή για εμάςΔικτυακός τόπος, εγγραφώντας στο μάρκετινγκ ή επικοινωνώντας μαζί μας με άλλο τρόπο, θα συλλέξουμε προσωπικά στοιχεία από εσάς. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τα email μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή (ανατρέξτε στην ενότητα ” ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ” παρακάτω).
 • Παραδώστε στοχευμένη διαφήμιση σε εσάς.  Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να αναπτύξουμε και να προβάλλουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο και διαφήμιση (και να συνεργαζόμαστε με τρίτα μέρη που το κάνουν) προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντά σας ή / και στην τοποθεσία σας και για να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητά τους.
 • Για άλλους επιχειρηματικούς σκοπούς.  Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για άλλους επιχειρηματικούς σκοπούς, όπως ανάλυση δεδομένων, προσδιορισμός τάσεων χρήσης, προσδιορισμός της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών μας καμπανιών και αξιολόγηση και βελτίωση τωνΔικτυακός τόπος, προϊόντα, μάρκετινγκ και την εμπειρία σας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να αποθηκεύσουμε αυτές τις πληροφορίες σε συγκεντρωτική και ανώνυμη μορφή, ώστε να μην συσχετίζονται με μεμονωμένους τελικούς χρήστες και να μην περιλαμβάνουν προσωπικά στοιχεία. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε αναγνωρίσιμα προσωπικά στοιχεία χωρίς τη συγκατάθεσή σας.
3. Θα κοινοποιηθούν οι πληροφορίες σας με κανέναν;
Εν συντομία:   Μοιραζόμαστε πληροφορίες μόνο με τη συγκατάθεσή σας, για συμμόρφωση με τους νόμους, για να σας παρέχουμε υπηρεσίες, για την προστασία των δικαιωμάτων σας ή για την εκπλήρωση επιχειρηματικών υποχρεώσεων.
Μπορούμε να επεξεργαστούμε ή να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας που διατηρούμε με βάση την ακόλουθη νομική βάση:
 • Συγκατάθεση: Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας εάν μας έχετε δώσει συγκεκριμένη συγκατάθεση για τη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων για συγκεκριμένο σκοπό.
 • Νόμιμα ενδιαφέροντα: Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας όταν είναι εύλογα απαραίτητο για την επίτευξη των νόμιμων επιχειρηματικών μας συμφερόντων.
 • Εκτέλεση συμβολαίου: Όταν έχουμε συνάψει σύμβαση με εσάς, ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να εκπληρώσουμε τους όρους της σύμβασής μας.
 • Νομικές υποχρεώσεις: Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα στοιχεία σας όπου απαιτείται από το νόμο για να συμμορφωθούμε με το εφαρμοστέο δίκαιο, κυβερνητικά αιτήματα, δικαστική διαδικασία, δικαστική απόφαση ή νομική διαδικασία, όπως σε απάντηση δικαστικής απόφασης ή κλήσης ( συμπεριλαμβανομένης της ανταπόκρισης στις δημόσιες αρχές να πληρούν τις εθνικές απαιτήσεις ασφάλειας ή επιβολής του νόμου).
 • Ζωτικά συμφέροντα: Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα στοιχεία σας όπου πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να διερευνήσουμε, να αποτρέψουμε ή να αναλάβουμε δράση σχετικά με πιθανές παραβιάσεις των πολιτικών μας, υποψίες απάτης, καταστάσεις που συνεπάγονται πιθανές απειλές για την ασφάλεια οποιουδήποτε ατόμου και παράνομες δραστηριότητες ή ως αποδεικτικά στοιχεία δικαστικές διαφορές στις οποίες εμπλέκουμε.
Πιο συγκεκριμένα, ενδέχεται να χρειαστεί να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας ή να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία στις ακόλουθες περιπτώσεις:
 • Μεταφορές επιχειρήσεων. Μπορούμε να κοινοποιήσουμε ή να μεταφέρουμε τα στοιχεία σας σε σχέση με ή κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων για οποιαδήποτε συγχώνευση, πώληση εταιρικών περιουσιακών στοιχείων, χρηματοδότηση ή απόκτηση όλου ή μέρους της επιχείρησής μας σε άλλη εταιρεία.
 • Συνεργάτες. Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας στους συνεργάτες μας, οπότε θα απαιτήσουμε από αυτούς τους συνεργάτες να τηρήσουν αυτήν την ειδοποίηση απορρήτου. Οι συνεργάτες περιλαμβάνουν τη μητρική μας εταιρεία και οποιεσδήποτε θυγατρικές εταιρείες, συνεργάτες κοινοπραξίας ή άλλες εταιρείες που ελέγχουμε ή που βρίσκονται υπό κοινό έλεγχο μαζί μας.
 • Συνέταιροι. Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας στους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες για να σας προσφέρουμε ορισμένα προϊόντα, υπηρεσίες ή προσφορές.
4. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ COOKIES ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ;
Εν συντομία:   Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης για τη συλλογή και αποθήκευση των πληροφοριών σας.
Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookie και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης (όπως web beacons και pixel) για πρόσβαση ή αποθήκευση πληροφοριών. Συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τέτοιες τεχνολογίες και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να απορρίψετε ορισμένα cookie παρατίθενται στη Σημείωση cookie.
5. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΧΑΡΤΕΣ GOOGLE;
Εν συντομία:   Ναι, χρησιμοποιούμε τους Χάρτες Google με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση.
Αυτός ο Δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί API Χαρτών Google που υπόκεινται στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών της Google. Μπορείτε να βρείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών των Χαρτών Google API εδώ . Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Πολιτική απορρήτου της Google, ανατρέξτε σε αυτόν τον σύνδεσμο .  
6. Πόσο καιρό διατηρούμε τις πληροφορίες σας;
Εν συντομία:   Διατηρούμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται σε αυτήν την ειδοποίηση απορρήτου, εκτός εάν απαιτείται διαφορετικά από το νόμο.
Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται σε αυτήν την ειδοποίηση απορρήτου, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής από το νόμο (όπως φορολογικές, λογιστικές ή άλλες νομικές απαιτήσεις). Κανένας σκοπός σε αυτήν την ειδοποίηση δεν απαιτεί από εμάς να διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για περισσότερο απότο χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι χρήστες έχουν λογαριασμό μαζί μας.
Όταν δεν έχουμε τρέχουσα νόμιμη επιχείρηση να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, θα διαγράψουμε ή ανωνυμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες ή, εάν αυτό δεν είναι δυνατό (για παράδειγμα, επειδή τα προσωπικά σας στοιχεία έχουν αποθηκευτεί σε εφεδρικά αρχεία), τότε θα ασφαλίσουμε αποθηκεύστε τα προσωπικά σας στοιχεία και απομονώστε τα από οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία έως ότου είναι δυνατή η διαγραφή.
7. ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;
Εν  ολίγοις  Στοχεύουμε στην προστασία των προσωπικών σας στοιχείων μέσω ενός συστήματος οργανωτικών και τεχνικών μέτρων ασφαλείας.
Έχουμε εφαρμόσει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν την ασφάλεια τυχόν προσωπικών πληροφοριών που επεξεργαζόμαστε. Ωστόσο, παρά τις διασφαλίσεις και τις προσπάθειές μας για την προστασία των πληροφοριών σας, καμία ηλεκτρονική μετάδοση μέσω Διαδικτύου ή τεχνολογία αποθήκευσης πληροφοριών δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι 100% ασφαλής, επομένως δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ή να εγγυηθούμε ότι οι χάκερ, οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο ή άλλα μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη δεν θα είναι σε θέση να νικήσουμε την ασφάλειά μας και να συλλέξουμε, να αποκτήσουμε πρόσβαση, να κλέψουμε ή να τροποποιήσουμε ακατάλληλα τα στοιχεία σας. Παρόλο που θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, τη μετάδοση προσωπικών πληροφοριών από και προς μαςΔικτυακός τόποςείναι με δική σας ευθύνη. Θα πρέπει να έχετε πρόσβαση μόνο στοΔικτυακός τόπος μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
8. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΑΣ;
Εν συντομία:  Σε ορισμένες περιοχές, όπως ο Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος, έχετε δικαιώματα που σας επιτρέπουν μεγαλύτερη πρόσβαση και έλεγχο των προσωπικών σας πληροφοριών. Μπορείτε να ελέγξετε, να αλλάξετε ή να τερματίσετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή.
Σε ορισμένες περιοχές (όπως ο Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος), έχετε ορισμένα δικαιώματα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν το δικαίωμα (i) να ζητήσετε πρόσβαση και να αποκτήσετε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας στοιχείων, (ii) να ζητήσετε διόρθωση ή διαγραφή. (iii) να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων · και (iv) κατά περίπτωση, στη φορητότητα δεδομένων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί επίσης να έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών. Για να υποβάλετε ένα τέτοιο αίτημα, χρησιμοποιήστε τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω. Θα εξετάσουμε και θα ενεργήσουμε μετά από οποιοδήποτε αίτημα σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων.
Εάν στηριζόμαστε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Σημειώστε, ωστόσο, ότι αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα της επεξεργασίας πριν από την απόσυρσή της, ούτε θα επηρεάσει την επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων που διεξάγονται με βάση νόμιμους λόγους επεξεργασίας εκτός από τη συγκατάθεση.
Εάν είστε κάτοικος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και πιστεύετε ότι επεξεργαζόμαστε παράνομα τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην τοπική εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας τους εδώ: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm .
Εάν είστε κάτοικος Ελβετίας, τα στοιχεία επικοινωνίας για τις αρχές προστασίας δεδομένων είναι διαθέσιμα εδώ: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html .
Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με τα δικαιώματα απορρήτου σας, μπορείτε να μας στείλετε email στη διεύθυνση coffeeteler@okeanoscafe.com.

Πληροφορίες λογαριασμού
Εάν θέλετε ανά πάσα στιγμή να ελέγξετε ή να αλλάξετε τις πληροφορίες στον λογαριασμό σας ή να τερματίσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε:
 • Συνδεθείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και ενημερώστε τον λογαριασμό χρήστη σας.
Κατόπιν αιτήματός σας για τερματισμό του λογαριασμού σας, θα απενεργοποιήσουμε ή θα διαγράψουμε τον λογαριασμό και τις πληροφορίες σας από τις ενεργές βάσεις δεδομένων μας. Ωστόσο, ενδέχεται να διατηρήσουμε ορισμένες πληροφορίες στα αρχεία μας για την αποτροπή απάτης, την αντιμετώπιση προβλημάτων, τη βοήθεια με τυχόν έρευνες, την επιβολή των Όρων Χρήσης και / ή τη συμμόρφωση με τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις.
Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες: Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης στο Web έχουν ρυθμιστεί να δέχονται cookie από προεπιλογή. Αν προτιμάτε, συνήθως μπορείτε να επιλέξετε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ώστε να αφαιρεί cookie και να απορρίπτει cookie. Εάν επιλέξετε να αφαιρέσετε cookie ή να απορρίψετε cookie, αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει συγκεκριμένες δυνατότητες ή υπηρεσίες τουΔικτυακός τόπος. Για να εξαιρεθείτε από διαφημίσεις βάσει ενδιαφέροντος από διαφημιζόμενους στο δικό μας Δικτυακό τόπο επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.aboutads.info/choices/ .
Εξαίρεση από το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα email μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνουμε ή επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες που παρέχονται παρακάτω. Στη συνέχεια, θα απομακρυνθείτε από τη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ – ωστόσο, ενδέχεται να εξακολουθούμε να επικοινωνούμε μαζί σας, για παράδειγμα για να σας στέλνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση, τα οποία είναι απαραίτητα για τη διαχείριση και τη χρήση του λογαριασμού σας, για την απάντηση σε αιτήματα υπηρεσίας ή για άλλα μη εμπορικούς σκοπούς. Για να εξαιρεθείτε διαφορετικά, μπορείτε:
 • Αποκτήστε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και ενημερώστε τις προτιμήσεις σας.
9. ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ
Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού και ορισμένα λειτουργικά συστήματα και εφαρμογές για κινητές συσκευές περιλαμβάνουν τη λειτουργία Do-Not-Track (“DNT”) ή τη ρύθμιση που μπορείτε να ενεργοποιήσετε για να επισημάνετε την προτίμηση απορρήτου σας για να μην παρακολουθούνται και συλλέγονται δεδομένα σχετικά με τις δραστηριότητες περιήγησής σας στο διαδίκτυο. Σε αυτό το στάδιο δεν έχει οριστικοποιηθεί ομοιόμορφο τεχνολογικό πρότυπο για την αναγνώριση και την εφαρμογή σημάτων DNT. Ως εκ τούτου, προς το παρόν δεν απαντούμε σε σήματα του προγράμματος περιήγησης DNT ή σε οποιονδήποτε άλλο μηχανισμό που κοινοποιεί αυτόματα την επιλογή σας να μην παρακολουθείται στο διαδίκτυο. Εάν υιοθετηθεί ένα πρότυπο παρακολούθησης στο διαδίκτυο που πρέπει να ακολουθήσουμε στο μέλλον, θα σας ενημερώσουμε για αυτήν την πρακτική σε μια αναθεωρημένη έκδοση αυτής της ειδοποίησης απορρήτου.
10. Μήπως οι κάτοικοι της Καλιφόρνιας έχουν ειδικά δικαιώματα ιδιωτικής ζωής;
Εν συντομία:   Ναι, εάν είστε κάτοικος της Καλιφόρνια, σας παρέχονται συγκεκριμένα δικαιώματα σχετικά με την πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία.
Η Ενότητα 1798.83 του Αστικού Κώδικα της Καλιφόρνιας, επίσης γνωστή ως νόμος “Shine The Light”, επιτρέπει στους χρήστες μας που είναι κάτοικοι της Καλιφόρνια να ζητούν και να λαμβάνουν από εμάς, μία φορά το χρόνο και δωρεάν, πληροφορίες σχετικά με κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών (εάν υπάρχουν) εμείς αποκαλύπτεται σε τρίτους για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ και τα ονόματα και τις διευθύνσεις όλων των τρίτων με τα οποία κοινοποιήσαμε προσωπικά στοιχεία το αμέσως προηγούμενο ημερολογιακό έτος Εάν είστε κάτοικος της Καλιφόρνια και θέλετε να υποβάλετε ένα τέτοιο αίτημα, υποβάλετε το αίτημά σας γραπτώς σε εμάς χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω.
Εάν είστε κάτω των 18 ετών, διαμένετε στην Καλιφόρνια και έχετε έναν εγγεγραμμένο λογαριασμό στο η ιστοσελίδα, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την κατάργηση ανεπιθύμητων δεδομένων που δημοσιεύετε δημόσια στο Δικτυακός τόπος. Για να ζητήσετε την κατάργηση τέτοιων δεδομένων, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω και συμπεριλάβετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας και μια δήλωση ότι κατοικείτε στην Καλιφόρνια. Θα διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα δεν θα εμφανίζονται δημόσια στο Δικτυακό μας τόπο, αλλά λάβετε υπόψη ότι τα δεδομένα ενδέχεται να μην αφαιρεθούν πλήρως ή συνολικά από όλα τα συστήματά μας (π.χ. αντίγραφα ασφαλείας κ.λπ.).

Σημείωση απορρήτου CCPA
Ο Κώδικας Κανονισμών της Καλιφόρνιας ορίζει τον “κάτοικο” ως:
(1) κάθε άτομο που βρίσκεται στην Πολιτεία της Καλιφόρνια για άλλο από προσωρινό ή παροδικό σκοπό και
(2) κάθε άτομο που έχει την κατοικία του στην Πολιτεία της Καλιφόρνια και βρίσκεται εκτός της Πολιτείας της Καλιφόρνια για προσωρινό ή παροδικό σκοπό
Όλα τα άλλα άτομα ορίζονται ως “μη κάτοικοι”.
Εάν αυτός ο ορισμός “κάτοικος” ισχύει για εσάς, πρέπει να τηρούμε ορισμένα δικαιώματα και υποχρεώσεις σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία.
Ποιες κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών συλλέγουμε;
Συλλέξαμε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες:
Κατηγορία Παραδείγματα Συγκεντρωμένος
A. Αναγνωριστικά
Στοιχεία επικοινωνίας, όπως πραγματικό όνομα, ψευδώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου ή κινητού τηλεφώνου, μοναδικό προσωπικό αναγνωριστικό, διαδικτυακό αναγνωριστικό, διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου, διεύθυνση email και όνομα λογαριασμού
ΝΑΙ
Β. Κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών που αναφέρονται στο καταστατικό των Πελατών της Καλιφόρνια
Όνομα, στοιχεία επικοινωνίας, εκπαίδευση, απασχόληση, ιστορικό απασχόλησης και οικονομικές πληροφορίες
ΝΑΙ
Γ. Προστατευόμενα χαρακτηριστικά ταξινόμησης σύμφωνα με την Καλιφόρνια ή την ομοσπονδιακή νομοθεσία
Φύλο και ημερομηνία γέννησης
ΝΑΙ
Δ. Εμπορικές πληροφορίες
Πληροφορίες συναλλαγής, ιστορικό αγορών, οικονομικά στοιχεία και στοιχεία πληρωμής
ΝΑΙ
Ε. Βιομετρικές πληροφορίες
Δακτυλικά αποτυπώματα και φωνητικά αποτυπώματα
ΟΧΙ
ΣΤ. Διαδίκτυο ή άλλη παρόμοια δραστηριότητα δικτύου
Ιστορικό περιήγησης, ιστορικό αναζήτησης, διαδικτυακή συμπεριφορά, δεδομένα ενδιαφέροντος και αλληλεπιδράσεις με και άλλους ιστότοπους, εφαρμογές, συστήματα και διαφημίσεις μας
ΟΧΙ
 
Ζ. Δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας
Τοποθεσία συσκευής
ΝΑΙ
Η. Ηχητικές, ηλεκτρονικές, οπτικές, θερμικές, οσφρητικές ή παρόμοιες πληροφορίες
Εικόνες και εγγραφές ήχου, βίντεο ή κλήσεων που δημιουργήθηκαν σε συνδυασμό με τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες
ΟΧΙ
I. Επαγγελματικές ή σχετικές με την απασχόληση πληροφορίες
Στοιχεία επαγγελματικής επικοινωνίας για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε επιχειρηματικό επίπεδο, τίτλο εργασίας, καθώς και ιστορικό εργασίας και επαγγελματικά προσόντα, εάν υποβάλλετε αίτηση για εργασία μαζί μας
ΟΧΙ
J. Εκπαιδευτικές πληροφορίες
Φοιτητικά αρχεία και πληροφορίες καταλόγου
ΟΧΙ
K. Συμπεράσματα που προέρχονται από άλλες προσωπικές πληροφορίες
Συμπεράσματα από οποιαδήποτε από τις συλλεγόμενες προσωπικές πληροφορίες που αναφέρονται παραπάνω για τη δημιουργία προφίλ ή περίληψης σχετικά με, για παράδειγμα, τις προτιμήσεις και τα χαρακτηριστικά ενός ατόμου
ΟΧΙ
Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε άλλες προσωπικές πληροφορίες εκτός αυτών των κατηγοριών σε περιπτώσεις όπου αλληλεπιδράτε μαζί μας προσωπικά, στο διαδίκτυο ή μέσω τηλεφώνου ή ταχυδρομείου στο πλαίσιο:
 • Λήψη βοήθειας μέσω των καναλιών υποστήριξης πελατών.
 • Συμμετοχή σε έρευνες ή διαγωνισμούς πελατών. και
 • Διευκόλυνση της παράδοσης των Υπηρεσιών μας και απάντηση στα ερωτήματά σας.
Πώς χρησιμοποιούμε και κοινοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία;
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές συλλογής και κοινής χρήσης δεδομένων μπορείτε να βρείτε σε αυτήν την ειδοποίηση απορρήτου.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο coffeteller@okeanoscafe.com, ή με αναφορά στα στοιχεία επικοινωνίας στο κάτω μέρος αυτού του εγγράφου.
Εάν χρησιμοποιείτε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για να ασκήσετε το δικαίωμά σας να εξαιρεθείτε, ενδέχεται να απορρίψουμε ένα αίτημα εάν ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος δεν υποβάλει απόδειξη ότι έχουν εγκριθεί έγκυρα να ενεργήσουν για λογαριασμό σας.
Θα κοινοποιηθούν οι πληροφορίες σας σε κανέναν άλλο;
Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία στους παρόχους υπηρεσιών μας σύμφωνα με γραπτή σύμβαση μεταξύ μας και κάθε παρόχου υπηρεσιών. Κάθε πάροχος υπηρεσιών είναι μια κερδοσκοπική οντότητα που επεξεργάζεται τις πληροφορίες εκ μέρους μας.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για δικούς μας επιχειρηματικούς σκοπούς, όπως για εσωτερική έρευνα για τεχνολογική ανάπτυξη και επίδειξη. Αυτό δεν θεωρείται “πώληση” των προσωπικών σας δεδομένων.
Okeanoscafe δεν έχει αποκαλύψει ή πουλήσει προσωπικά στοιχεία σε τρίτους για επαγγελματικούς ή εμπορικούς σκοπούς τους προηγούμενους 12 μήνες. Okeanoscafe δεν θα πουλήσει προσωπικά στοιχεία στο μέλλον που ανήκουν σε επισκέπτες ιστότοπων, χρήστες και άλλους καταναλωτές.
Τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα
Δικαίωμα αίτησης διαγραφής δεδομένων – Αίτημα διαγραφής
Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων. Εάν μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, θα σεβαστούμε το αίτημά σας και θα διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, με την επιφύλαξη ορισμένων εξαιρέσεων που προβλέπονται από το νόμο, όπως (αλλά δεν περιορίζονται σε) την άσκηση από άλλο καταναλωτή του δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου , οι απαιτήσεις συμμόρφωσης που απορρέουν από νομική υποχρέωση ή οποιαδήποτε επεξεργασία που ενδέχεται να απαιτείται για την προστασία από παράνομες δραστηριότητες
Δικαίωμα ενημέρωσης – Αίτηση γνώσης
Ανάλογα με τις περιστάσεις, έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε:
 • εάν συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία;
 • τις κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε ·
 • τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται οι συλλεγόμενες προσωπικές πληροφορίες ·
 • εάν πωλούμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους ·
 • τις κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών που πουλήσαμε ή κοινοποιήσαμε για επαγγελματικούς σκοπούς ·
 • τις κατηγορίες τρίτων στα οποία πωλήθηκαν ή κοινοποιήθηκαν τα προσωπικά στοιχεία για επιχειρηματικό σκοπό · και
 • τον επιχειρηματικό ή εμπορικό σκοπό για τη συλλογή ή πώληση προσωπικών πληροφοριών.
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε ή να διαγράφουμε πληροφορίες για τους καταναλωτές που έχουν απενεργοποιηθεί ως απόκριση σε αίτημα καταναλωτή ή για να επαναπροσδιορίσουμε μεμονωμένα δεδομένα για να επαληθεύσουμε ένα αίτημα καταναλωτή.
Δικαίωμα μη διάκρισης για την άσκηση των δικαιωμάτων απορρήτου του καταναλωτή
Δεν θα σας κάνουμε διακρίσεις σε περίπτωση που ασκήσετε τα δικαιώματα απορρήτου σας.
Διαδικασία επαλήθευσης
Μόλις λάβουμε το αίτημά σας, θα πρέπει να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας για να διαπιστώσουμε ότι είστε το ίδιο άτομο για το οποίο έχουμε τις πληροφορίες στο σύστημά μας. Αυτές οι προσπάθειες επαλήθευσης απαιτούν από εμάς να σας ζητήσουμε να παράσχετε πληροφορίες, ώστε να μπορούμε να τις αντιστοιχίσουμε με τις πληροφορίες που μας παρείχατε προηγουμένως. Για παράδειγμα, ανάλογα με τον τύπο του αιτήματος που υποβάλλετε, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να παράσχετε ορισμένες πληροφορίες, ώστε να μπορούμε να αντιστοιχίσουμε τις πληροφορίες που παρέχετε με τις πληροφορίες που έχουμε ήδη στο αρχείο ή να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω μιας μεθόδου επικοινωνίας (π.χ. τηλέφωνο ή email) που μας παρείχατε προηγουμένως. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε άλλες μεθόδους επαλήθευσης όπως υπαγορεύουν οι περιστάσεις.
Θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα προσωπικά στοιχεία που παρέχονται στο αίτημά σας για την επαλήθευση της ταυτότητάς σας ή της αρχής σας για την υποβολή του αιτήματος. Στο μέτρο του δυνατού, θα αποφύγουμε να ζητήσουμε πρόσθετες πληροφορίες από εσάς για σκοπούς επαλήθευσης. Εάν, ωστόσο, εάν δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας από τις πληροφορίες που διατηρούμε ήδη από εμάς, ενδέχεται να ζητήσουμε να παράσχετε πρόσθετες πληροφορίες για τους σκοπούς της επαλήθευσης της ταυτότητάς σας και για λόγους ασφάλειας ή πρόληψης της απάτης. Θα διαγράψουμε αυτές τις πρόσθετες πληροφορίες μόλις ολοκληρώσουμε την επαλήθευσή σας.
Άλλα δικαιώματα απορρήτου
 • μπορεί να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων
 • Μπορείτε να ζητήσετε διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων εάν είναι λανθασμένα ή δεν είναι πλέον σχετικά, ή ζητάτε να περιορίσετε την επεξεργασία των δεδομένων
 • μπορείτε να ορίσετε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για να υποβάλλετε ένα αίτημα βάσει του CCPA εκ μέρους σας. Μπορούμε να απορρίψουμε ένα αίτημα από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο που δεν υποβάλλει απόδειξη ότι έχουν εγκριθεί έγκυρα να ενεργήσουν εκ μέρους σας σύμφωνα με το CCPA.
 • μπορείτε να ζητήσετε να εξαιρεθείτε από τη μελλοντική πώληση των προσωπικών σας στοιχείων σε τρίτους. Μόλις λάβουμε ένα αίτημα για εξαίρεση, θα ανταποκριθούμε στο αίτημα το συντομότερο δυνατό, αλλά το αργότερο 15 ημέρες από την ημερομηνία υποβολής του αιτήματος.
Για να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο coffeteller@okeanoscafe.com, ή με αναφορά στα στοιχεία επικοινωνίας στο κάτω μέρος αυτού του εγγράφου. Αν έχετε παράπονο σχετικά με τον τρόπο χειρισμού των δεδομένων σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε.
11. ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ; 
 
Εν συντομία:  Ναι, θα ενημερώσουμε αυτήν την ειδοποίηση, όπως απαιτείται, για να συμμορφωθούμε με τους σχετικούς νόμους.
Ενδέχεται να ενημερώνουμε αυτήν την ειδοποίηση απορρήτου κατά καιρούς. Η ενημερωμένη έκδοση θα υποδεικνύεται από μια ενημερωμένη ημερομηνία “Αναθεωρημένη” και η ενημερωμένη έκδοση θα τεθεί σε ισχύ μόλις είναι προσβάσιμη. Εάν πραγματοποιήσουμε σημαντικές αλλαγές σε αυτήν την ειδοποίηση απορρήτου, ενδέχεται να σας ειδοποιήσουμε είτε δημοσιεύοντας εμφανώς μια ειδοποίηση για τέτοιες αλλαγές είτε στέλνοντας απευθείας μια ειδοποίηση. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε συχνά αυτήν την ειδοποίηση απορρήτου για να ενημερώνεστε για το πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας.
12. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ; 
Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ειδοποίηση, μπορείτε στείλτε μας email στο coffeteller@okeanoscafe.com ή ταχυδρομικώς στο:
Okeanoscafe
SLAVIANSKA 4
PETRICH 2850
BLAOGOEVGRAD
13. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ Ή ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΣ; 
Με βάση τους ισχύοντες νόμους της χώρας σας, ενδέχεται να έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς, να αλλάξετε αυτές τις πληροφορίες ή να τις διαγράψετε σε ορισμένες περιπτώσεις. Για να ζητήσετε έλεγχο, ενημέρωση ή διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων, παρακαλώ υποβάλετε μια φόρμα αιτήματος κάνοντας κλικ  εδώ. Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας εντός 30 ημερών.

PRIVACY NOTICE
Last updated October 20, 2020
Thank you for choosing to be part of our community at Okeanoscafe, doing business as Okeanos (“Okeanos“, “we“, “us“, “our“). We are committed to protecting your personal information and your right to privacy. If you have any questions or concerns about this privacy notice, or our practices with regards to your personal information, please contact us at coffeeteller@okeanoscafe.com.
When you visit our website http://www.okeanoscafe.com (the “Website“), and more generally, use any of our services (the “Services“, which include the Website), we appreciate that you are trusting us with your personal information. We take your privacy very seriously. In this privacy notice, we seek to explain to you in the clearest way possible what information we collect, how we use it and what rights you have in relation to it. We hope you take some time to read through it carefully, as it is important. If there are any terms in this privacy notice that you do not agree with, please discontinue use of our Services immediately.
This privacy notice applies to all information collected through our Services (which, as described above, includes our Website), as well as, any related services, sales, marketing or events.
Please read this privacy notice carefully as it will help you understand what we do with the information that we collect.
TABLE OF CONTENTS
1. WHAT INFORMATION DO WE COLLECT?
2. HOW DO WE USE YOUR INFORMATION?
3. WILL YOUR INFORMATION BE SHARED WITH ANYONE?
4. DO WE USE COOKIES AND OTHER TRACKING TECHNOLOGIES?
5. DO WE USE GOOGLE MAPS?
6. HOW LONG DO WE KEEP YOUR INFORMATION?
7. HOW DO WE KEEP YOUR INFORMATION SAFE?
8. WHAT ARE YOUR PRIVACY RIGHTS?
9. CONTROLS FOR DO-NOT-TRACK FEATURES
10. DO CALIFORNIA RESIDENTS HAVE SPECIFIC PRIVACY RIGHTS?
11. DO WE MAKE UPDATES TO THIS NOTICE?
12. HOW CAN YOU CONTACT US ABOUT THIS NOTICE?
13. HOW CAN YOU REVIEW, UPDATE OR DELETE THE DATA WE COLLECT FROM YOU?
1. WHAT INFORMATION DO WE COLLECT?

Personal information you disclose to us
In Short:  We collect personal information that you provide to us.
We collect personal information that you voluntarily provide to us when you register on the Website, express an interest in obtaining information about us or our products and Services, when you participate in activities on the Website (such as by posting messages in our online forums or entering competitions, contests or giveaways) or otherwise when you contact us.
The personal information that we collect depends on the context of your interactions with us and the Website, the choices you make and the products and features you use. The personal information we collect may include the following:
Personal Information Provided by You. We collect names; phone numbers; email addresses; mailing addresses; usernames; passwords; billing addresses; contact or authentication data; and other similar information.
Payment Data. We may collect data necessary to process your payment if you make purchases, such as your payment instrument number (such as a credit card number), and the security code associated with your payment instrument. All payment data is stored by Paypal. You may find their privacy notice link(s) here: https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/ua/privacy-prev.
All personal information that you provide to us must be true, complete and accurate, and you must notify us of any changes to such personal information.

Information automatically collected
In Short:  Some information — such as your Internet Protocol (IP) address and/or browser and device characteristics — is collected automatically when you visit our Website.
We automatically collect certain information when you visit, use or navigate the Website. This information does not reveal your specific identity (like your name or contact information) but may include device and usage information, such as your IP address, browser and device characteristics, operating system, language preferences, referring URLs, device name, country, location, information about how and when you use our Website and other technical information. This information is primarily needed to maintain the security and operation of our Website, and for our internal analytics and reporting purposes.
Like many businesses, we also collect information through cookies and similar technologies.
The information we collect includes:
 • Log and Usage Data. Log and usage data is service-related, diagnostic, usage and performance information our servers automatically collect when you access or use our Website and which we record in log files. Depending on how you interact with us, this log data may include your IP address, device information, browser type and settings and information about your activity in the Website (such as the date/time stamps associated with your usage, pages and files viewed, searches and other actions you take such as which features you use), device event information (such as system activity, error reports (sometimes called ‘crash dumps’) and hardware settings).
 • Device Data. We collect device data such as information about your computer, phone, tablet or other device you use to access the Website. Depending on the device used, this device data may include information such as your IP address (or proxy server), device and application identification numbers, location, browser type, hardware model Internet service provider and/or mobile carrier, operating system and system configuration information.
 • Location Data. We collect location data such as information about your device’s location, which can be either precise or imprecise. How much information we collect depends on the type and settings of the device you use to access the Website. For example, we may use GPS and other technologies to collect geolocation data that tells us your current location (based on your IP address). You can opt out of allowing us to collect this information either by refusing access to the information or by disabling your Location setting on your device. Note however, if you choose to opt out, you may not be able to use certain aspects of the Services.
2. HOW DO WE USE YOUR INFORMATION?
In Short:  We process your information for purposes based on legitimate business interests, the fulfillment of our contract with you, compliance with our legal obligations, and/or your consent.
We use personal information collected via our Website for a variety of business purposes described below. We process your personal information for these purposes in reliance on our legitimate business interests, in order to enter into or perform a contract with you, with your consent, and/or for compliance with our legal obligations. We indicate the specific processing grounds we rely on next to each purpose listed below.
We use the information we collect or receive:
 • To facilitate account creation and logon process. If you choose to link your account with us to a third-party account (such as your Google or Facebook account), we use the information you allowed us to collect from those third parties to facilitate account creation and logon process for the performance of the contract.
 • To post testimonials. We post testimonials on our Website that may contain personal information. Prior to posting a testimonial, we will obtain your consent to use your name and the content of the testimonial. If you wish to update, or delete your testimonial, please contact us at coffeteller@okeanoscafe.com and be sure to include your name, testimonial location, and contact information.
 • Request feedback. We may use your information to request feedback and to contact you about your use of our Website.
 • To enable user-to-user communications. We may use your information in order to enable user-to-user communications with each user’s consent.
 • To manage user accounts. We may use your information for the purposes of managing our account and keeping it in working order.
 • To send administrative information to you. We may use your personal information to send you product, service and new feature information and/or information about changes to our terms, conditions, and policies.
 • To protect our Services. We may use your information as part of our efforts to keep our Website safe and secure (for example, for fraud monitoring and prevention).
 • To enforce our terms, conditions and policies for business purposes, to comply with legal and regulatory requirements or in connection with our contract.
 • To respond to legal requests and prevent harm. If we receive a subpoena or other legal request, we may need to inspect the data we hold to determine how to respond.

 

 • Fulfill and manage your orders. We may use your information to fulfill and manage your orders, payments, returns, and exchanges made through the Website

 

 • Administer prize draws and competitions. We may use your information to administer prize draws and competitions when you elect to participate in our competitions.

 

 • To deliver and facilitate delivery of services to the user. We may use your information to provide you with the requested service.

 

 • To respond to user inquiries/offer support to users. We may use your information to respond to your inquiries and solve any potential issues you might have with the use of our Services.\
 • To send you marketing and promotional communications. We and/or our third-party marketing partners may use the personal information you send to us for our marketing purposes, if this is in accordance with your marketing preferences. For example, when expressing an interest in obtaining information about us or our Website, subscribing to marketing or otherwise contacting us, we will collect personal information from you. You can opt-out of our marketing emails at any time (see the “WHAT ARE YOUR PRIVACY RIGHTS” below).
 • Deliver targeted advertising to you. We may use your information to develop and display personalized content and advertising (and work with third parties who do so) tailored to your interests and/or location and to measure its effectiveness.
 • For other business purposes. We may use your information for other business purposes, such as data analysis, identifying usage trends, determining the effectiveness of our promotional campaigns and to evaluate and improve our Website, products, marketing and your experience. We may use and store this information in aggregated and anonymized form so that it is not associated with individual end users and does not include personal information. We will not use identifiable personal information without your consent.
3. WILL YOUR INFORMATION BE SHARED WITH ANYONE?
In Short:  We only share information with your consent, to comply with laws, to provide you with services, to protect your rights, or to fulfill business obligations.
We may process or share your data that we hold based on the following legal basis:
 • Consent: We may process your data if you have given us specific consent to use your personal information for a specific purpose.
 • Legitimate Interests: We may process your data when it is reasonably necessary to achieve our legitimate business interests.
 • Performance of a Contract: Where we have entered into a contract with you, we may process your personal information to fulfill the terms of our contract.
 • Legal Obligations: We may disclose your information where we are legally required to do so in order to comply with applicable law, governmental requests, a judicial proceeding, court order, or legal process, such as in response to a court order or a subpoena (including in response to public authorities to meet national security or law enforcement requirements).
 • Vital Interests: We may disclose your information where we believe it is necessary to investigate, prevent, or take action regarding potential violations of our policies, suspected fraud, situations involving potential threats to the safety of any person and illegal activities, or as evidence in litigation in which we are involved.
More specifically, we may need to process your data or share your personal information in the following situations:
 • Business Transfers. We may share or transfer your information in connection with, or during negotiations of, any merger, sale of company assets, financing, or acquisition of all or a portion of our business to another company.
 • Affiliates. We may share your information with our affiliates, in which case we will require those affiliates to honor this privacy notice. Affiliates include our parent company and any subsidiaries, joint venture partners or other companies that we control or that are under common control with us.
 • Business Partners. We may share your information with our business partners to offer you certain products, services or promotions.
4. DO WE USE COOKIES AND OTHER TRACKING TECHNOLOGIES?
In Short:  We may use cookies and other tracking technologies to collect and store your information.
We may use cookies and similar tracking technologies (like web beacons and pixels) to access or store information. Specific information about how we use such technologies and how you can refuse certain cookies is set out in our Cookie Notice.
5. DO WE USE GOOGLE MAPS?
In Short:  Yes, we use Google Maps for the purpose of providing better service.
This Website uses Google Maps APIs which is subject to Google’s Terms of Service. You may find the Google Maps APIs Terms of Service here. To find out more about Google’s Privacy Policy, please refer to this link.
6. HOW LONG DO WE KEEP YOUR INFORMATION?
In Short:  We keep your information for as long as necessary to fulfill the purposes outlined in this privacy notice unless otherwise required by law.
We will only keep your personal information for as long as it is necessary for the purposes set out in this privacy notice, unless a longer retention period is required or permitted by law (such as tax, accounting or other legal requirements). No purpose in this notice will require us keeping your personal information for longer than the period of time in which users have an account with us.
When we have no ongoing legitimate business need to process your personal information, we will either delete or anonymize such information, or, if this is not possible (for example, because your personal information has been stored in backup archives), then we will securely store your personal information and isolate it from any further processing until deletion is possible.
7. HOW DO WE KEEP YOUR INFORMATION SAFE?
In Short:  We aim to protect your personal information through a system of organizational and technical security measures.
We have implemented appropriate technical and organizational security measures designed to protect the security of any personal information we process. However, despite our safeguards and efforts to secure your information, no electronic transmission over the Internet or information storage technology can be guaranteed to be 100% secure, so we cannot promise or guarantee that hackers, cybercriminals, or other unauthorized third parties will not be able to defeat our security, and improperly collect, access, steal, or modify your information. Although we will do our best to protect your personal information, transmission of personal information to and from our Website is at your own risk. You should only access the Website within a secure environment.
8. WHAT ARE YOUR PRIVACY RIGHTS?
In Short:  In some regions, such as the European Economic Area, you have rights that allow you greater access to and control over your personal information. You may review, change, or terminate your account at any time.
In some regions (like the European Economic Area), you have certain rights under applicable data protection laws. These may include the right (i) to request access and obtain a copy of your personal information, (ii) to request rectification or erasure; (iii) to restrict the processing of your personal information; and (iv) if applicable, to data portability. In certain circumstances, you may also have the right to object to the processing of your personal information. To make such a request, please use the contact details provided below. We will consider and act upon any request in accordance with applicable data protection laws.
If we are relying on your consent to process your personal information, you have the right to withdraw your consent at any time. Please note however that this will not affect the lawfulness of the processing before its withdrawal, nor will it affect the processing of your personal information conducted in reliance on lawful processing grounds other than consent.
If you are a resident in the European Economic Area and you believe we are unlawfully processing your personal information, you also have the right to complain to your local data protection supervisory authority. You can find their contact details here: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.
If you are a resident in Switzerland, the contact details for the data protection authorities are available here: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.
If you have questions or comments about your privacy rights, you may email us at coffeeteler@okeanoscafe.com.

Account Information
If you would at any time like to review or change the information in your account or terminate your account, you can:
 • Log in to your account settings and update your user account.
Upon your request to terminate your account, we will deactivate or delete your account and information from our active databases. However, we may retain some information in our files to prevent fraud, troubleshoot problems, assist with any investigations, enforce our Terms of Use and/or comply with applicable legal requirements.
Cookies and similar technologies: Most Web browsers are set to accept cookies by default. If you prefer, you can usually choose to set your browser to remove cookies and to reject cookies. If you choose to remove cookies or reject cookies, this could affect certain features or services of our Website. To opt-out of interest-based advertising by advertisers on our Website visit http://www.aboutads.info/choices/.
Opting out of email marketing: You can unsubscribe from our marketing email list at any time by clicking on the unsubscribe link in the emails that we send or by contacting us using the details provided below. You will then be removed from the marketing email list — however, we may still communicate with you, for example to send you service-related emails that are necessary for the administration and use of your account, to respond to service requests, or for other non-marketing purposes. To otherwise opt-out, you may:
 • Access your account settings and update your preferences.
9. CONTROLS FOR DO-NOT-TRACK FEATURES
Most web browsers and some mobile operating systems and mobile applications include a Do-Not-Track (“DNT”) feature or setting you can activate to signal your privacy preference not to have data about your online browsing activities monitored and collected. At this stage no uniform technology standard for recognizing and implementing DNT signals has been finalized. As such, we do not currently respond to DNT browser signals or any other mechanism that automatically communicates your choice not to be tracked online. If a standard for online tracking is adopted that we must follow in the future, we will inform you about that practice in a revised version of this privacy notice.
10. DO CALIFORNIA RESIDENTS HAVE SPECIFIC PRIVACY RIGHTS?
In Short:  Yes, if you are a resident of California, you are granted specific rights regarding access to your personal information.
California Civil Code Section 1798.83, also known as the “Shine The Light” law, permits our users who are California residents to request and obtain from us, once a year and free of charge, information about categories of personal information (if any) we disclosed to third parties for direct marketing purposes and the names and addresses of all third parties with which we shared personal information in the immediately preceding calendar year. If you are a California resident and would like to make such a request, please submit your request in writing to us using the contact information provided below.
If you are under 18 years of age, reside in California, and have a registered account with the Website, you have the right to request removal of unwanted data that you publicly post on the Website. To request removal of such data, please contact us using the contact information provided below, and include the email address associated with your account and a statement that you reside in California. We will make sure the data is not publicly displayed on the Website, but please be aware that the data may not be completely or comprehensively removed from all our systems (e.g. backups, etc.).

CCPA Privacy Notice
The California Code of Regulations defines a “resident” as:
(1) every individual who is in the State of California for other than a temporary or transitory purpose and
(2) every individual who is domiciled in the State of California who is outside the State of California for a temporary or transitory purpose
All other individuals are defined as “non-residents.”
If this definition of “resident” applies to you, we must adhere to certain rights and obligations regarding your personal information.
What categories of personal information do we collect?
We have collected the following categories of personal information in the past twelve (12) months:
Category Examples Collected
A. Identifiers
Contact details, such as real name, alias, postal address, telephone or mobile contact number, unique personal identifier, online identifier, Internet Protocol address, email address and account name
YES
B. Personal information categories listed in the California Customer Records statute
Name, contact information, education, employment, employment history and financial information
YES
C. Protected classification characteristics under California or federal law
Gender and date of birth
YES
D. Commercial information
Transaction information, purchase history, financial details and payment information
YES
E. Biometric information
Fingerprints and voiceprints
NO
F. Internet or other similar network activity
Browsing history, search history, online behavior, interest data, and interactions with our and other websites, applications, systems and advertisements
NO
 
G. Geolocation data
Device location
YES
H. Audio, electronic, visual, thermal, olfactory, or similar information
Images and audio, video or call recordings created in connection with our business activities
NO
I. Professional or employment-related information
Business contact details in order to provide you our services at a business level, job title as well as work history and professional qualifications if you apply for a job with us
NO
J. Education Information
Student records and directory information
NO
K. Inferences drawn from other personal information
Inferences drawn from any of the collected personal information listed above to create a profile or summary about, for example, an individual’s preferences and characteristics
NO
We may also collect other personal information outside of these categories instances where you interact with us in-person, online, or by phone or mail in the context of:
 • Receiving help through our customer support channels;
 • Participation in customer surveys or contests; and
 • Facilitation in the delivery of our Services and to respond to your inquiries.
How do we use and share your personal information?
More information about our data collection and sharing practices can be found in this privacy notice.
You may contact us by email at coffeteller@okeanoscafe.com, or by referring to the contact details at the bottom of this document.
If you are using an authorized agent to exercise your right to opt-out we may deny a request if the authorized agent does not submit proof that they have been validly authorized to act on your behalf.
Will your information be shared with anyone else?
We may disclose your personal information with our service providers pursuant to a written contract between us and each service provider. Each service provider is a for-profit entity that processes the information on our behalf.
We may use your personal information for our own business purposes, such as for undertaking internal research for technological development and demonstration. This is not considered to be “selling” of your personal data.
Okeanoscafe has not disclosed or sold any personal information to third parties for a business or commercial purpose in the preceding 12 months. Okeanoscafe will not sell personal information in the future belonging to website visitors, users and other consumers.
Your rights with respect to your personal data
Right to request deletion of the data – Request to delete
You can ask for the deletion of your personal information. If you ask us to delete your personal information, we will respect your request and delete your personal information, subject to certain exceptions provided by law, such as (but not limited to) the exercise by another consumer of his or her right to free speech, our compliance requirements resulting from a legal obligation or any processing that may be required to protect against illegal activities.
Right to be informed – Request to know
Depending on the circumstances, you have a right to know:
 • whether we collect and use your personal information;
 • the categories of personal information that we collect;
 • the purposes for which the collected personal information is used;
 • whether we sell your personal information to third parties;
 • the categories of personal information that we sold or disclosed for a business purpose;
 • the categories of third parties to whom the personal information was sold or disclosed for a business purpose; and
 • the business or commercial purpose for collecting or selling personal information.
In accordance with applicable law, we are not obligated to provide or delete consumer information that is de-identified in response to a consumer request or to re-identify individual data to verify a consumer request.
Right to Non-Discrimination for the Exercise of a Consumer’s Privacy Rights
We will not discriminate against you if you exercise your privacy rights.
Verification process
Upon receiving your request, we will need to verify your identity to determine you are the same person about whom we have the information in our system. These verification efforts require us to ask you to provide information so that we can match it with information you have previously provided us. For instance, depending on the type of request you submit, we may ask you to provide certain information so that we can match the information you provide with the information we already have on file, or we may contact you through a communication method (e.g. phone or email) that you have previously provided to us. We may also use other verification methods as the circumstances dictate.
We will only use personal information provided in your request to verify your identity or authority to make the request. To the extent possible, we will avoid requesting additional information from you for the purposes of verification. If, however, if we cannot verify your identity from the information already maintained by us, we may request that you provide additional information for the purposes of verifying your identity, and for security or fraud-prevention purposes. We will delete such additionally provided information as soon as we finish verifying you.
Other privacy rights
 • you may object to the processing of your personal data
 • you may request correction of your personal data if it is incorrect or no longer relevant, or ask to restrict the processing of the data
 • you can designate an authorized agent to make a request under the CCPA on your behalf. We may deny a request from an authorized agent that does not submit proof that they have been validly authorized to act on your behalf in accordance with the CCPA.
 • you may request to opt-out from future selling of your personal information to third parties. Upon receiving a request to opt-out, we will act upon the request as soon as feasibly possible, but no later than 15 days from the date of the request submission.
To exercise these rights, you can contact us by email at coffeteller@okeanoscafe.com, or by referring to the contact details at the bottom of this document. If you have a complaint about how we handle your data, we would like to hear from you.
11. DO WE MAKE UPDATES TO THIS NOTICE? 
 
In Short:  Yes, we will update this notice as necessary to stay compliant with relevant laws.
We may update this privacy notice from time to time. The updated version will be indicated by an updated “Revised” date and the updated version will be effective as soon as it is accessible. If we make material changes to this privacy notice, we may notify you either by prominently posting a notice of such changes or by directly sending you a notification. We encourage you to review this privacy notice frequently to be informed of how we are protecting your information.
12. HOW CAN YOU CONTACT US ABOUT THIS NOTICE? 
If you have questions or comments about this notice, you may email us at coffeteller@okeanoscafe.com or by post to:
Okeanoscafe
SLAVIANSKA 4
PETRICH, BLAOGOEVGRAD 2850
Bulgaria
13. HOW CAN YOU REVIEW, UPDATE, OR DELETE THE DATA WE COLLECT FROM YOU? 
Based on the applicable laws of your country, you may have the right to request access to the personal information we collect from you, change that information, or delete it in some circumstances. To request to review, update, or delete your personal information, please submit a request form by clicking here. We will respond to your request within 30 days.