ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ

Από τα αρχαία χρόνια στη δύση αλλά και στην ανατολή πίστευαν ότι οι πολύτιμοι λίθοι μπορούν να εκπέμπουν θετική ενέργεια και μας βοηθούν στην αφθονία, την ψυχική ηρεμία την εύρεση του ιδανικού συντρόφου ή ακόμη και την καταξίωση των επαγγελματικών μας!!!

Αμέθυστος: Είναι η πέτρα που μας βοηθάει για τα ερωτικά μας καθώς μας κάνει να αισθανόμαστε περισσότερο αυτοπεποίθηση και έτσι μπορούμε να προσεγγίσουμε πολύ πιο εύκολα τα άτομα που μας ενδιαφέρουν!!!

Αβεντουρίνης: Είναι ο λίθος που προτιμάται από τους περισσότερους που ξέρουν από φυλαχτά καθώς μας βοηθάει στην καλή μας τύχη και γενικότερα μας κάνει να ανεβαίνει η διάθεση και η ψυχολογία μας και έτσι απομακρύνουμε αρνητική ενέργεια από πάνω μας!!!

Αγγελίτης: Είναι ο λίθος που βοηθάει να έρθει η αρμονία μέσα στο σπίτι καθώς κάνει τον ιδιοκτήτη να σκέφτεται πάρα πολύ αρμονικά και έξυπνο και να φέρνει γύρω του τις ισορροπίες!!!!

Αιματίτης: Βοηθάει να κάνουμε μία καινούργια αρχή…. να θυμηθούμε το τι αξίζουμε και γενικότερα μας κάνει να είμαστε περισσότερο προσηλωμένοι στους στόχους μας!!!

Aκουαμαρίνα: Είναι ο λίθος της θάλασσας που προσφέρει ψυχική ηρεμία και μας βοηθάει στο να κάνουμε νέες φιλίες και γενικότερα να αλλάξουμε το περιβάλλον μας με νέα πρόσωπα!!!

Αχάτης: Βοηθάει πάρα πολύ στην εξουσία ιδίως πάνω στα επαγγελματικά μας ενώ είναι μία πολύ καλή βοήθεια για τον οργανισμό μας καθώς όταν το έχουμε μαζί μας ανεβάζει στην υγεία μας ψυχικά και σωματικά στα ύψη!!!

Γρανάτης: Βοηθάει πάρα πολύ στο όταν είμαστε κουρασμένοι ιδίως πάνω στα επαγγελματικά μας, ενώ προσελκύει τα βλέμματα των ανδρών ή των γυναικών γύρω μας καθώς ανεβάζει τον ερωτικό μαγνητισμό μας!!!

Ζωισίτης: Ο πολύτιμος λίθος που έχουν παραδεχτεί ακόμη και μεγάλοι σχεδιαστές ότι πάντα έχουν κοντά τους καθώς βοηθάει πάρα πολύ στο εκλεπτυσμένο γούστο και δίνει γοητεία στον κάτοχό της!!!

Ιασπής: Το πετράδι που φαίνεται να ολοκληρώσει καθώς βοηθάει στο να τελειώσουμε ανοιχτές εκκρεμότητες που έχουμε στην ζωή μας!!!

Κορνεόλη: Η πέτρα αυτή είναι σύμβολο δύναμης και ομορφιάς ενώ βοηθάει πολύ τα ζευγάρια να τονώσουν και πάλι το πάθος που έχει χαθεί από ανάμεσά τους!!!

Κιτρίνης: Η πέτρα που μας βοηθάει πάρα πολύ στα χρήματα και προσελκύει τον πλούτο….Ενώ πολλοί λένε ότι βοηθάει και στην πίστη του συντρόφου μας!!!

Ροζ νεφρίτης: Αυτή η πέτρα μπορεί να βοηθάει γενικά στην υγεία μας όμως περισσότερο φέρνει τύχη στη θηλυκότητα, την γονιμότητα και την εγκυμοσύνη!!!

Λαμπραδορίτη: Η πέτρα που βοηθάει στη συγκέντρωση, την ηρεμία και πάνω από όλα την αποφυγή του άγχους και του στρες που καθημερινά έχουμε όλοι μας!!!

Lapis lazuli Και λεπιδόλιθος: Αυτός ο συνδυασμός τον δυο κρυστάλλων μας βοηθούν πάρα πολύ στο να έχουμε σθενος, δυναμικότητα πάνω στα επαγγελματικά να παίρνουμε σωστές αποφάσεις και γενικότερα τίποτα να μην μπαίνει εμπόδιο μπροστά μας!!!

Μάτι της τίγρης: Ένας λίθος που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν μας καθώς διώχνουν την αρνητική ενέργεια από τυρί τους γύρω μας και γενικότερα μας δίνει δύναμη και ενέργεια!!!

Όνυχας: Η απόλυτη προστασία από την κακία και τη ζήλια τρίτων ανθρώπων γύρω μας…. Από προσωπική εμπειρία μη σας κάνει καθόλου εντύπωση είτε κοντά σε κάποιο αρνητικό πρόσωπο και σπάσει ακόμη και στην μέση!!!

Ροζ χαλαζίας: Βοηθάει τους ελεύθερους να βρουν την πραγματική αγάπη της ζωής τους αρκεί να έχετε λίγο πίστη μέσα σας!!!

Φθορίτης: Υπάρχουν προβλήματα στη δουλειά σας και θέλετε ένα ήρεμο περιβάλλον? αυτή είναι ιδανική πέτρα!!!

Χαολίτης: Είναι η πέτρα που φέρνει πίσω τη χαμένη χαρά, την ηρεμία, την διάθεση, καθώς στις μέρες μας η κατάθλιψη και γενικότερα τα ψυχικά νοσήματα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα!!!

Υπάρχουν εκατομμύρια πολύτιμοι λίθοι και αν σας άρεσε το άρθρο μπορούμε να έχουμε και part 2…. Διαλέξτε προσεκτικά έναν ή ακόμη και περισσότερους λίθους για να φέρουν τις ισορροπίες της στην ζωή σας!!!!

 

by Katerina Divination

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *