Φυσιογνωμία

Είναι η επιστήμη που μελετά μέσα από τη δομή του προσώπου τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου!!! Το πρόσωπο χωρίζεται σε τρεις ζώνες η πρώτη που ξεκινάει το τριχωτό της κεφαλής και καταλήγει στην αρχή της μύτης και από κει μπορείς να καταλάβεις το πνεύμα του ανθρώπου και το πόσο έξυπνος είναι ή όχι!!!

Η δεύτερη ζώνη ξεκινάει από κει που σταματάει η πρώτη και καταλήγει στα χείλη και μπορείς να δεις κατά πόσο ένα άτομο είναι επικοινωνιακό και γενικότερα τι ευαισθησίες μπορεί να έχει!!!!

Και η τρίτη ζώνη ξεκινά από εκεί που σταματάει η δεύτερη και καταλήγει στο πηγούνι μας και μας δείχνει τα ζωώδη στοιχεία μας και τις βαθύτερες φοβίες μας!!! Το σχήμα του προσώπου παίζει μεγάλο ρόλο στο να κατανοήσουμε το χαρακτήρα του ανθρώπου καθώς το οβάλ πρόσωπο μας δείχνει ένα άτομο ευαίσθητο, διαισθητικό και γενικότερα πάρα πολύ καλό σαν χαρακτήρα…

Το οβάλ πρόσωπο μας δείχνει ένα άτομο αρκετά έξυπνο και δραστήριο ενώ το τετράγωνο μας δείχνει ένα πρόσωπο δυναμικό που δεν κολλάει σε τίποτα….

Το τριγωνικό σχήμα δείχνει καλλιτεχνία, ενώ το μακρόστενο δείχνει ένα άτομο λίγο δύστροπο!!! Ανάλογα το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το μέτωπό μας μπορούμε να ξεχωρίσουμε το πόσο ένα άτομο είναι λογικό και γενικότερα δεν ασχολούνται τόσο πολύ με συναισθήματα ή το αντίθετο….

 

Μικρό και στενό μέτωπο σημαίνει πως αυτός ο άνθρωπος είναι εγωιστής ενώ ένα ισορροπημένο μέτωπο δείχνει και ότι αυτός που έχουμε απέναντι μας μπορεί να διευθετήσει τα πάθη και τα συναισθήματά του!!!

Τα μάτια είναι και το πιο βασικό στοιχείο του προσώπου καθώς από κει μπορείς να καταλάβεις το πόσο αγνο και το πόσο πονηρό είναι το άτομο που έχεις απέναντί σου και να πράξεις ανάλογα!!!

Η μύτη τώρα, όσο περισσότερο μεγάλη και γαμψή είναι μας δείχνει ότι ένας άνθρωπος μπορεί να γίνει πάρα πολύ δυναμικός ενώ η ίσια μύτη μας δείχνει ένα λογικό άτομο, αντίθετα από την στραβιά μύτη που μας δείχνει πώς ένα άτομο θέλει να ανακατεύεται εκεί που δεν τον σπέρνουν, η μικρή και λεπτή μύτη δείχνει μεγάλη τσιγκουνιά!!! Όσο πιο μεγάλα αυτιά έχεις τόσο πιο αρχοντικός είσαι, ενώ όσο πιο μικρά είναι τα αυτιά σου σημαίνει πως δεν ασχολείσαι και με υποθέσεις των άλλων, όταν κάποιος έχει μυτερά αυτιά σημαίνει πως είναι ένα πολύ διαισθητικό άτομο.

Τα στρογγυλά αυτιά βγάζουν καλλιτεχνία, ενώ τα μακριά αυτιά μας δείχνουν ένα τίμιο και εργατικό άτομο!!! Το πλατύ στόμα δείχνει ένα άτομο ανοιχτόκαρδο και γενικότερα ότι ξέρει να διασκεδάζει, ενώ τα σαρκώδη χείλη μας βγάζουνε πάρα πολύ μεγάλο πάθος και μας δείχνουν ότι είναι ένα πολύ ερωτικό άτομο. Τα κανονικά χείλη δείχνουν ισορροπία, ενώ τα λεπτά δείχνουν ντροπαλότητα. Τα ανύπαρκτα χείλη συμβολίζουν πως ο άλλος είναι πολύ σκληρό άτομο, ενώ όταν τα κάτω χείλη είναι πιο μεγάλα από τα πάνω μας δείχνει πολύ μεγάλο και έντονο εγωισμό, το αντίθετο σημαίνει ότι είναι πάρα πολύ αλτρουιστής!!!

Τέλος το τετράγωνο πηγούνι σημαίνει πως ο άλλος που έχουμε δίπλα μας είναι πολύ αξιόπιστος….Το στρογγυλό πηγούνι μας δείχνει ένα άτομο καλοπροαίρετο και ευγενή…Το μυτερό πηγούνι μας δείχνει άνθρωπο με φαντασία, ενώ αυτό που πηγαίνει προς τα μέσα δείχνει ένα άτομο ντροπαλό και αγχώδη…Τέλος το πολύ μακρύ πηγούνι δείχνει άτομο δύστροπο και δύσκολο σαν χαρακτήρα!!!

by Katerina Divination

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *