Ωκεανός Evosmos

         Δείτε την παρουσία μας στον ιστό Google business site


Αστικές Συγκοινωνίες και διαδρομές για τον Ωκεανό Εύοσμο.
 

 

Μετά από 24 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του καφέ και στην δημιουργία χωρών καφεστίασης και αφού είχε κατασταλάξει στην σωστή φόρμουλα λειτουργώντας με το ίδιο concept καταστήματα σε όλες σχεδόν της περιοχές της Θεσσαλονίκης αποφασίσαμε την λειτουργία ενός Ωκεανού και στα Δυτικά της πόλης μας.

Έτσι τα Χριστούγεννα του 2016 ήρθε στην ζωή μας αλλά και στην δικιά σας φυσικά ο Ωκεανός Evosmos

 

 

Στον Ωκεανό® ο καφές δεν είναι μόνο μια καθημερινή αγαπημένη συνήθεια είναι η “μπροστινή αυλή του σπιτιού μας” είναι η επιστροφή στον τρόπο που μάθανε οι Έλληνες να πίνουν τον καφέ τους στα βάθη του χρόνου.

Με τον ελληνικό καφέ σαν κυρίαρχο προϊόν και την συνοδεία ολόφρεσκου λουκουμιού από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας οι ρίζες της κουλτούρας των Ελλήνων ξαναξυπνούν καθώς το “επιδόρπιο ” είναι η ανάγνωση του φλιτζανιού του καφέ όπως ακριβώς κάνανε οι μανάδες και οι γιαγιάδες μας.

 

 

Concept:

Ο “Ωκεανός®” αποτελεί ένα ιδιαίτερο concept που δημιούργησε μια νέα κατηγορία στο χώρο διαχείρισης ελεύθερου χρόνου, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Θεσσαλονίκη στην οδό Εγνατίας το 1995 .

Ο Ωκεανός είναι ένα αμιγώς ελληνικό και ταυτόχρονα καινοτόμο concept, που βασίστηκε εξαρχής στο αγαπημένο ρόφημα των Ελλήνων, τον ελληνικό καφέ… καθώς και στη βαθιά ριζωμένη ελληνική κουλτούρα και παράδοση της «ανάγνωσης» του φλιτζανιού. Εδώ, η καφεμαντεία είναι δωρεάν, ο ελληνικός καφές κοστίζει 3,00 € ενώ η απήχηση είναι τέτοια, που για να μάθετε τα μελλούμενα, παίρνετε χαρτί προτεραιότητας!

Είναι η πρώτη αλυσίδα καφέ στην Ελλάδα, που ξανασύστησε στο κοινό την κατηγορία του ελληνικού καφέ και το μόνο δίκτυο, που το 80% των πωλήσεων της στηρίζεται στην πώληση ελληνικού καφέ «Λουμίδη»!

Ένα all day και ιδιαίτερα συγκροτημένο concept που αναδιέταξε τον χάρτη της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας, επανατοποθετώντας την καφεμαντεία ως μια ξεχωριστή face -to- face μορφή ψυχαγωγίας!

Λειτουργώντας και ως καφεκοπτείο, καλύπτει το σύνολο της δυναμικής αγοράς του καφέ. Διαθέτοντας 3 profit centers (καφεκοπτείο, sit in, take away) επωφελείται από το σύνολο των τάσεων στην ελληνική αγορά καφέ και εξασφαλίζει υψηλή ρευστότητα και κερδοφορία!

Ο Ωκεανός έχει το δικό του φανατικό κοινό, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Ένα κοινό πιστό και αφοσιωμένο που επισκέπτεται τα καταστήματα του δικτύου ξανά και ξανά! Και αυτούς που ενδιαφέρονται για τον καφέ, και αυτούς που είναι απλά… «περίεργοι», ακόμα και αυτούς… που δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το «μέλλον!».

  • Ελληνικό όνομα & σήμα, που “ταξιδεύει” νοερά στην ελληνική κουλτούρα και παράδοση της κατανάλωσης ελληνικού καφέ  & της καφεμαντείας.
  • Ελληνικό προϊόν: Κύριο προϊόν, ο  αγαπημένος σε όλους μας ελληνικός καφές! Ο Ωκεανός είναι η πρώτη αλυσίδα καφέ στην Ελλάδα, που ξανασύστησε στο κοινό την κατηγορία του ελληνικού καφέ.  Το μόνο δίκτυο, που το 80% των πωλήσεων της στηρίζεται στην πώληση ελληνικού καφέ «Λουμίδη».
  • Μακρόχρονη Ελληνική Παράδοση Καφεμαντείας: Ένας εναλλακτικός τρόπος ψυχαγωγίας & διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου, που έχει παγιωθεί στην ελληνική κουλτούρα και παράδοση! Το επίτευγμα του Ωκεανού είναι ότι κυριολεκτικά  “έβγαλε” το κοινό  έξω από το σπίτι, στρέφοντας το σε μια εναλλακτική μορφή ψυχαγωγίας . “Αναδιέταξε” έτσι τον χάρτη της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας, επανατοποθετώντας την καφεμαντεία ως μια ξεχωριστή face -to- face μορφή ψυχαγωγίας!