Ωκεανός franchice

Αυθεντικό, ξεχωριστό και 100% ελληνικό.

Με βασικό προϊόν τον ελληνικό καφέ… και τις προβλέψεις του, ο Ωκεανός κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού εδώ και 20 συνεχόμενα χρόνια. Η καφεμαντεία είναι δωρεάν, ο ελληνικός καφές μόνο 3 € και η απήχηση είναι τέτοια, που για να μάθετε τα μελλούμενα, παίρνετε χαρτί προτεραιότητας! Ναι-χαρτί προτεραιότητας! 
Ο Ωκεανός έχει το δικό του φανατικό κοινό, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Ένα κοινό πιστό και αφοσιωμένο που επισκέπτεται τα καταστήματα του δικτύου ξανά και ξανά! Γιατί στον Ωκεανό περνάς καλά μέσα σε ένα φιλόξενο, οικείο και χαλαρό περιβάλλον και κυρίως, μπορείς να φας, να πιεις, ξοδεύοντας τα ελάχιστα! Και γιατί όχι; Ας μάθεις και την εξέλιξη όσων σε ενδιαφέρουν… Τσάι, χυμοί, καφές espresso, ποτά και λοιπά ροφήματα συμπληρώνουν τον κατάλογο, ενώ μικρά αλλά συνάμα απολαυστικά συνοδευτικά πιάτα, όπως club sandwiches, toasts και τορτίγιες, συντροφεύουν το κοινό την ώρα αναμονής για την «ανάγνωση» του καφέ… 
Με ολοκληρωμένο προϊοντικό μίγμα, καλύπτει κάθε γούστο, κάθε διάθεση και κάθε στιγμή της ημέρας!

100 % Ελλάδα

Βασικοί λόγοι επιτυχίας; «Το καθαρά ελληνικό στοιχείο που μας χαρακτηρίζει! Ο κόσμος πάντα αγαπούσε τις ελληνικές προτάσεις και αυτό συνέβαλε από την πρώτη στιγμή στην καθιέρωση του Ωκεανού ως ένα καθαρά ελληνικό concept που φέρει μαζί του όλη την παράδοση και την κουλτούρα της χώρας μας» δηλώνει ο κ. Κ. Κούκουλης, Γεν. Δ/ντης της Ωκεανός. Tα τελευταία χρόνια μάλιστα, όπου υπάρχει και η μεγαλύτερη κρίση στην αγορά, η Ωκεανός απέδειξε ότι όχι μόνο αντιστέκεται αλλά και αυξάνει το μερίδιο αγοράς της! «Ο κόσμος πλέον στρέφεται σε ελληνικές προτάσεις, σε ελληνικά προϊόντα και σε εναλλακτικές μορφές διασκέδασης. Και ο Ωκεανός αντιπροσωπεύει και τα τρία αυτά στοιχεία με απόλυτη επιτυχία!».

Mε πολύτιμα εφόδια…

Ένα concept που διαφοροποιείται σημαντικά από τον ανταγωνισμό με ένα απλό και εξίσου αποδοτικό μοντέλο καταστήματος. χωρίς απαίτηση σχετικής προϋπηρεσίας και με πολλαπλά profit centers που εξασφαλίζουν υψηλή ρευστότητα. «Το χαμηλό foot cost του ελληνικού καφέ, που είναι και το κυρίαρχο προϊόν μας καλύπτει το 80% των πωλήσεών μας, δημιουργεί πολλά περιθώρια κέρδους σε ανταγωνιστικές τιμές πώλησης για τους πελάτες μας» εξηγεί ο κ. Κούκουλης και συμπληρώνει: «Και εκτός από το sit in, να μην ξεχάσουμε και το καφεκοπτείο, που δίνει πολλές επιλογές για το σπίτι» .
Πέρα από τις διαφορετικές ποικιλίες ελληνικού καφέ, υπάρχει μια πλούσια γκάμα από προϊόντα ελλήνων παραγωγών -βότανα, τσάι, λουκούμια κ.λπ.- κάτι που ευνοεί σημαντικά τη ρευστότητα των καταστημάτων.

… στο franchising  

Απευθύνεται σε ένα ευρύ πελατολόγιο αποτελούμενο από πολλαπλά κοινά χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό αφοσίωσης πελατών

Προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες πωλήσεων κατά το διάστημα αναμονής, μέχρι να διαβαστεί το φλιτζάνι. επαναλαμβανόμενες πωλήσεις καθώς και υψηλότερη μέση απόδειξη

Συνιστά ένα all day διαχρονικό concept βασισμένο σε ένα αγαπημένο προϊόν, τον ελληνικό καφέ και μια διαχρονική τάση, την ανάγκη μας να μάθουμε τα μελλούμενα

Το 80% των πωλήσεων στηρίζεται στην πώληση ελληνικού καφέ, γεγονός που συνεπάγεται υψηλό μικτό περιθώριο κέρδους

Είναι ένα δοκιμασμένο, επιτυχημένο μοντέλο καταστήματος με 20 χρόνια πορείας

Απλό και εξίσου αποδοτικό μοντέλο καταστήματος χωρίς απαίτηση σχετικής προϋπηρεσίας

Και όπως λένε χαρακτηριστικά στον Ωκεανό… «Δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία, αρκεί το μεράκι σας για πωλήσεις και η θέλησή σας για επιτυχία!».

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας ή επιπλέον πληροφορία στην παρακάτω φόρμα .