Chirikli / G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

Chirikli

  • Όνομα : Chirikli (πουλί)
  • Χρόνος : Αρνητικό για το παρόν .
  • Σύμβολο :ΕΞI ΣΠΑΘΙ
  • Βουλοκέρι Bird =Το σημάδι αυτό φανερώνει την έννοια της  αναποφασιστικότητας και της αναβολής , της  ασταθής αλλαγής και του ξαφνικού νέου , απρόσμενη επικοινωνία. Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας είναι ότι άμεσα θα έχετε ανακοίνωση αποτελεσμάτων… θετικών ή αρνητικών .

Η  Chirikli είναι η απροσδόκητη επιτυχία, η ελάχιστη προσπάθεια που φέρνει εξαιρετικό αποτέλεσμα, ευημερία, τύχη, αύξηση μισθού, αύξηση οικονομικών, νίκη στο παιχνίδι. Σε αισθηματικά θέματα αναφέρεται σε γρήγορες εξελίξεις αφού η κάρτα αυτήν έχει σχέση με τον χρόνο … δηλώνει το ερωτικό ξεσήκωμα, τον πόθο και την ερωτική λαχτάρα  καστανού σκούρου άντρα. Μπορεί να σηματοδοτήσει ότι ένας αγώνας φτάνει στο τέλος του.  Σε κάθε περίπτωση, υποδηλώνει την επιθυμία να αφήσουμε το παρελθόν και να προχωρήσουμε προς ένα άγνωστο, αλλά λαμπρό μέλλον. Εάν είστε ανύπαντροι, ίσως είστε έτοιμοι να αφήσετε ένα μέρος του εαυτού σας πίσω, ίσως ένα που σας εμπόδισε να δεχτείτε την αγάπη. Εάν είχατε παλιές πληγές που θέλετε να επουλώσετε ,  δηλώνει ότι μπορεί να είναι ένα ευπρόσδεκτο θέαμα. Μπορεί τελικά να είστε έτοιμοι να της αφήσετε πίσω. Σε επαγγελματικά θέματα ότι η μικρή έστω προσπάθεια μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα αυτήν την περίοδο . Υπάρχουν πολλές αλλαγές και νιώθεις ανασφάλεια .Μπορεί να υπάρχει ανακούφιση και ηρεμία καθώς προχωράτε σε μια πιο χαλαρή φάση εργασίας. Θα πρέπει να σημειώνετε σταθερή πρόοδο στα έργα σας. Σε σύγκριση με τις προηγούμενες εμπειρίες, αυτές οι εποχές μπορεί να είναι μια ευπρόσδεκτη βελτίωση. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδείξει μια πρόσφατη αλλαγή ρόλων ή θέσεων σε κάτι που σας ταιριάζει καλύτερα. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας μία περίοδο ευημερίας και καλής διάθεσης . Είναι η ώρα να κάνεις μία αυτοκριτική και να αλλάξεις όσα δεν σου αρέσουν !! Σε θέματα υγείας προσοχή την μέση και την σπονδυλική σου στήλη … προστάτευσε τα προσέχοντας τον τρόπο που κάθεσαι και δουλεύεις  .

Αντίστροφα

Η Chirikli  ανάποδα  δηλώνει προβλήματα που προκαλούνται από υπερβολική φιλοδοξία, πτώση, καταστροφή, διάλυση λόγω έλλειψης κοινών συμφερόντων … Μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε σε μια σχέση χωρίς να θυμάστε τις ευχάριστες στιγμές της, να μην μπορείτε να προχωρήσετε από μια τοξική πρώην σχέση , ή οι παρελθούσες ανασφάλειες μπορεί να σας εμποδίσουν να ζήσετε πλήρως την ερωτική σας ζωή. Εξετάστε τι σας δεσμεύει και επίσης σκεφτείτε ποιο πιθανό ευτυχισμένο μέλλον είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε για χάρη του.

Φαίνεται ότι κι αν κάνετε, δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τα προβλήματα εργασίας σας. Ο χώρος εργασίας σας μπορεί να είναι γεμάτος από άγχος, μάχες και συγκρούσεις που εξαντλούν και επηρεάζουν την ψυχική σας υγεία. Ακόμα κι αν θέλετε να φύγετε, φαίνεται ότι έχετε παγιδευτεί σε αυτήν τη δουλειά και προς το παρόν δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα καλύτερο.

Προσπαθείτε να ξεφύγετε από τα οικονομικά σας προβλήματα τώρα ; Όταν πρόκειται για ζητήματα χρημάτων, γενικά δεν είναι δυνατόν να  ξεφύγετε. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τους αντιμετωπίσετε πρόσωπο με πρόσωπο και να τους αντιμετωπίσετε ειλικρινά και ήρεμα. Αυτό που φαίνεται ανυπέρβλητο μπορεί να φαίνεται πολύ πιο απλό να αντιμετωπιστεί μόλις ολοκληρώσετε το έργο της αποδοχής της κατάστασής σας. Εάν το χρειάζεστε, αναζητήστε έναν επαγγελματία που μπορεί να σας βοηθήσει με την κατάστασή σας.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *