*Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η αυτοκράτειρα είναι  μια ισχυρή ένδειξη εγκυμοσύνης και μητρότητας ακόμα μία ένδειξη μητρικής ή παιδικής  φροντίδας. Η κάρτα αυτοκράτειρα θα μπορούσε επίσης να σημαίνει τη γέννηση μιας νέας ιδέας, επιχείρησης ή έργου στη ζωή σας. Λόγω της καλής τύχης που περιβάλλει αυτήν την κάρτα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τέτοιες καταστάσεις και έργα θα τελειώσουν με επιτυχία στη ζωή σας. Ανακαλύψτε και παρουσιάστε εκείνες τις ιδέες που σας προσκολλούν και βεβαιωθείτε ότι έχετε αφιερωθεί στην επίτευξή τους. Αυτή η κάρτα είναι ένα σημάδι ότι πρόκειται να είναι επιτυχημένη και καλά φροντισμένη. Η αυτοκράτειρα, ως το αρχέτυπο της μητέρας γης, σας ενθαρρύνει επίσης να περάσετε χρόνο αλληλεπιδρώντας με τη φύση, τη μητέρα όλων μας.

The Empress

Στον αισθηματικό τομέα η αυτοκράτειρα προέρχεται από το στοιχείο της γης. Το άτομο που εκπροσωπείται από αυτήν την κάρτα μπορεί να είναι στοργικό, να αγαπάει να φροντίζει , να έχει οικονομική ασφάλεια ή να εκτιμά τις ανέσεις. Μερικές φορές, η αυτοκράτειρα μπορεί να δείξει την αγάπη της μέσα στην δουλειά , είτε με έναν συνάδελφο, είτε ίσως με μια νέα επιχειρηματική επιχείρηση.

Όσον αφορά τις σχέσεις, αυτή η κάρτα αποκαλύπτει επίσης μια σταθερή, σοβαρή και αφοσιωμένη σχέση. Επειδή η κάρτα αντιπροσωπεύει επίσης τη μητρότητα, μερικές φορές μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει γάμο ή εγκυμοσύνη, ή τουλάχιστον μια νέα οικογένεια, με οποιαδήποτε μορφή που σημαίνει για εσάς.

Η καριέρα σας τώρα μπορεί να σας δίνει ώθηση αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είστε πιο δημιουργικοί και παθιασμένοι από το συνηθισμένο και να βάλετε όλες τις ιδέες σας για να δουλέψετε στα έργα σας. Δεδομένου ότι η Αυτοκράτειρα σχετίζεται με τη διατροφή και τη φροντίδα, μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι αισθάνεστε ιδιαίτερα πρόθυμη και γενναιόδωρη όταν πρόκειται για το χώρο εργασίας σας. Μπορεί να εργάζεστε για να φτιάξετε ένα πιο αρμονικό και φιλόξενο γραφείο, είτε αυτό σημαίνει ότι υποστηρίζετε τους συναδέλφους σας, είτε τοποθετώντας ένα νέο όμορφο αντικείμενο στο γραφείο σας. Το να κάνεις το περιβάλλον σου καλύτερο μπορεί σίγουρα να σου δώσει ακόμη περισσότερη δυναμική. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να οδηγεί σε άλλο άτομο στο χώρο εργασίας σας που έχει αυτές τις ιδιότητες. 

Η αυτοκράτειρα είναι άφθονη τόσο δημιουργικά όσο και υλικά, οπότε αυτή η κάρτα μπορεί να δείξει μια άνετη οικονομική κατάσταση. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε πολύ γενναιόδωρος με τα χρήματά σας τώρα, θέλοντας να ευεργετήσετε τους φίλους και την οικογένειά σας με την αφθονία και την καλή σας τύχη. Είναι σίγουρα μια καλή στιγμή να μοιραστείτε ό, τι έχετε.
Comments are Closed