*Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Οι αποφάσεις που λαμβάνετε τώρα έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα σε όλα τα πράγματα, τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους. Πάντα θα έρθει μια στιγμή όπου θα κριθείτε. Η κάρτα ταρώ δικαιοσύνης που εμφανίζεται σε ανάγνωση σηματοδοτεί ότι μια απόφαση θα ληφθεί δίκαια και αναλόγως. Οι αποφάσεις που έχετε λάβει στο παρελθόν θα σταθμίζονται προσεκτικά με δικαιοσύνη. Τα συναισθήματά σας σχετικά με αυτήν την κάρτα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την περίπτωσή σας.

Εάν έχετε αδικηθεί, η εμφάνιση αυτής της κάρτας μπορεί να σας ανακουφίσει. Από την άλλη πλευρά, εάν οι ενέργειές σας προκάλεσαν πόνο σε άλλους, αυτή η κάρτα χρησιμεύει ως προειδοποίηση. Η εμφάνισή της αντιπροσωπεύει την ευκαιρία να αλλάξετε τις ενέργειές σας τώρα για ένα καλύτερο μέλλον. Όταν μια ανάγνωση κάρτας ταρώ δείχνει την εικόνα της δικαιοσύνης, είναι καιρός να λογοδοτήσετε για τις πράξεις σας.

Justice

Ακόμα αντιπροσωπεύει την αλήθεια. Η αλήθεια πρέπει να πραγματοποιηθεί και αυτό δεν μπορεί να βρεθεί από τα στόματα και τα κουτσομπολιά άλλων. Αντ ‘αυτού, βασίζεται σε γεγονότα. Μάθετε την αλήθεια για τους άλλους και τον εαυτό σας, μιλήστε και μάθετε την αλήθεια πριν αποφασίσετε. Κατά τη διάρκεια μιας ανάγνωσης, όταν βλέπετε την κάρτα δικαιοσύνης, πρέπει να είστε δίκαιοι σε όλες τις πράξεις σας. Ακολουθώντας τη σωστή διαδικασία για να μάθετε την αλήθεια, θα καταλάβετε ποιες είναι οι ενέργειες και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε .

Ένα άλλο νόημα της δικαιοσύνης κατά τη διάρκεια μιας ανάγνωσης είναι να συμβολίζει ότι απαιτείται προσοχή. Θα μπορούσε να αφορά τη ζωή, την καριέρα σας ή μια σημαντική απόφαση που πρέπει να λάβετε. Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι, ήρθε η ώρα να βρείτε μια λύση για πάντα.

Η δικαιοσύνη αφορά το κάρμα, και αν έχετε καταβάλει προσπάθεια, η αγάπη και το ειδύλλιο θα έρθουν στο δρόμο σας. Εάν ήσασταν ευγενικοί, στοργικοί και υποστηρικτικοί, οι σχέσεις σας θα είναι καθρέφτης αυτού που δίνετε σε άλλους. Εάν ήσασταν ανύπαντροι, η αγάπη και η θετική διάθεσή σας θα σας κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικούς σε νέους πιθανούς ρομαντισμούς.

Επειδή αυτή η κάρτα αφορά το νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριφερθεί δίκαια στον σύντροφό σας. Προσέξτε για δυσαρέσκεια και άμυνα και βεβαιωθείτε ότι οι συγκρούσεις στις σχέσεις σας αντιμετωπίζονται με σεβασμό και εμπιστοσύνη στο άλλο μισό σας. Χρειάζεται συμβιβασμός και κατανόηση τώρα. Μερικές φορές αυτή η κάρτα έχει επίσης ως στόχο να είναι διακριτική και να εκφράζετε τις απογοητεύσεις σας με τρόπο που να λαμβάνει υπόψη τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Εφόσον τα θέματα αντιμετωπίζονται με ειλικρίνεια και καλή πίστη, η σχέση σας θα ευδοκιμήσει.

Εάν έχετε εμπλακεί σε οποιεσδήποτε διαφορές στο χώρο εργασίας, η κάρτα δικαιοσύνη μπορεί να σηματοδοτήσει ότι όλα πρέπει να λειτουργούν υπέρ σας αρκεί να είστε ειλικρινείς και δίκαιοι με τις συναλλαγές σας. Εάν αυτό δεν ισχύει για εσάς, αυτή η κάρτα μπορεί απλώς να σας υπενθυμίσει να ενεργείτε πάντα με ακεραιότητα και να διασφαλίζετε ότι αναλαμβάνετε την ευθύνη για τις ενέργειές σας, ακόμα και όταν κάνετε κάποιο λάθος. Όσο τρομακτικό μπορεί να είναι μερικές φορές, άλλοι θα σας εμπιστεύονται και θα σας σέβονται για την ειλικρίνεια και τη δέσμευσή σας στην αλήθεια. Με δίκαιες και ισορροπημένες συναλλαγές, η καριέρα σας μπορεί να αναπτυχθεί.

Αυτή η κάρτα είναι μια υπενθύμιση για να διατηρείτε τα πράγματα ειλικρινά και δίκαια όσον αφορά τις οικονομικές σας συναλλαγές. Βεβαιωθείτε ότι ισορροπείτε τις ανάγκες σας με τους άλλους και ότι αυτό που παίρνετε είναι ισορροπημένο με αυτό που δίνετε. Συνεχίστε να διατηρείτε τα πράγματα ισορροπημένα και τα οικονομικά σας θα είναι καλά.
Comments are Closed