*Η ΔΥΝΑΜΗ

Η Δύναμη είναι η κάρτα που  δείχνει ότι έχετε εσωτερική δύναμη και ένταση σε στιγμές κινδύνου και αγωνίας. Δείχνει ότι έχετε την ικανότητα να παραμείνετε ήρεμοι και δυνατοί ακόμα και όταν η ζωή σας περνάει από τεράστιο αγώνα. Δείχνει επίσης ότι είστε συμπονετικός άνθρωπος και έχετε πάντα χρόνο για άλλους ανθρώπους, ακόμη κι αν είναι με δικά σας κόστος .

Η λήψη της κάρτας δύναμης σημαίνει ότι είστε ένα πολύ υπομονετικό άτομο που είναι πιθανό να επιτύχει οτιδήποτε βάζει στο μυαλό του . Η ανθεκτικότητά σας θα σας βοηθήσει πολύ και το ατρόμητο του χαρακτήρα σας σας οδηγεί στην επιτυχία  . Αυτή η κάρτα δείχνει επίσης ότι αυτό το είδος συμπόνιας θα ανταμείβεται πάντα με το να έχεις πολλή σταθερότητα στη ζωή σου είτε προς το παρόν είτε στο εγγύς μέλλον.

Strength

Μπορεί να βρεθείτε σε ένα παθιασμένο και φλογερό  ειδύλλιο στον αισθηματικό σας τομέα . Τα έντονα συναισθήματα που προτείνει αυτή η κάρτα μπορεί να υποδηλώνουν τόσο μια ισχυρή σχέση, όσο και μια σχέση που μπορεί να είναι επιρρεπής σε θυμό, ζήλια ή άλλες συναισθηματικές εκρήξεις. Υπάρχουν τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα με αυτό το είδος σχέσης. Η συμπόνια, η ενσυναίσθηση και η εσωτερική δύναμη. που διαθέτετε  μπορεί να διαπιστώσετε ότι θα προσελκύσουν τους συντρόφους που χρειάζεστε ή θα φέρουν εσάς και τον υπάρχοντα σύντροφο σας πιο κοντά από ποτέ. Η ενσυναίσθηση μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη εικόνα τόσο για τις δικές σας όσο και για τις ανάγκες και τις ανασφάλειες του συντρόφου σας. Εάν βρεθείτε μπροστά σε ένα πρόβλημα   ή σε έντονες στιγμές θυμού ή προβληματισμού , μπορεί να είναι καλύτερο να αντιμετωπίζετε ο ένας τον άλλον με υπομονή και ευγένεια .

Θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε τα ζωώδη σας ένστικτα ? τον θυμό σας, την επιθυμία σας και το πάθος σας, μπορείτε να κάνετε μεγάλα βήματα στην καριέρα σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε αυτά τα ένστικτα να αναλάβουν, αλλά να λειτουργήσουν αρμονικά μαζί τους ή να τα διοχετεύσουν σε παραγωγική χρήση. Εδώ θα μπορείτε να βρείτε τη δύναμή σας. Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί ότι πιθανότατα έχετε ήδη το ταλέντο και την ικανότητα, πρέπει μόνο να συγκεντρώσετε το θάρρος σας για να κάνετε μεγάλες κινήσεις. Αν ψάχνετε για δουλειά η προαγωγή , κάντε κάτι για να σας παρατηρήσουν . Εάν ψάχνετε να αλλάξετε ολόκληρη την καριέρα σας, πάρτε την απόφαση και κάντε το. Εάν ονειρεύεστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, πιέστε τον εαυτό σας για να κάνετε αυτά τα επόμενα βήματα και απλώς ξεκινήστε…
Comments are Closed