*Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η κάρτα Εγκράτεια υπονοεί ότι έχετε ένα σαφές όραμα και γνωρίζετε τι θέλετε να επιτύχετε. Αυτή είναι μια ένδειξη της τριτοβάθμιας μάθησης, η οποία είναι ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό στο ταξίδι της ζωής. Αντικατοπτρίζει ότι βρήκατε την ειρήνη με αυτό που κάνετε και όλα ξεδιπλώνονται όπως θα έπρεπε. Η κάρτα Εγκράτεια, σε σχέση με άλλα άτομα, δείχνει ότι είστε σε θέση να προσαρμοστείτε και να εργαστείτε αρμονικά με την κοινότητά σας, τους συναδέλφους σας και τους αγαπημένους σας. Η ηρεμία σας σε όλα τα θέματα τους δίνει άνεση και τα κάνει άνετα.

Η ιδιοσυγκρασία μπορεί επίσης να υποδεικνύει μια ώρα για την αξιολόγηση και επανεξέταση των προτεραιοτήτων που έχετε επιλέξει. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ισορροπία μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού σας εαυτού. Στο τέλος όλων αυτών, θα βρείτε μεγαλύτερο σκοπό και νόημα στις ενέργειές σας, γιατί το μήνυμά της είναι ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε πλήρως ούτε.

Temperance

Στον αισθηματικό τομέα η κάρτα της Εγκράτειας υποδηλώνει υπομονή, μετριοπάθεια, κατανόηση και μετάβαση στο μεσαίο μονοπάτι. Αυτή η κάρτα υποδεικνύει ότι πρέπει να αποφύγουμε τα άκρα και να είμαστε προσεκτικοί και προσεκτικοί με τις ενέργειές μας. Σκεφτείτε τις ενέργειές σας όταν πρόκειται για αγάπη. και σε ποιες πτυχές οι στάσεις, οι πεποιθήσεις ή οι σκέψεις σας μπορεί να είναι υπερβολικές. Είστε πολύ πιεστικοί με πιθανούς συνεργάτες; Ή αντ ‘αυτού, είστε πολύ δεσμευμένοι; Δίνεις κι εσύ; Ή δεν δίνετε αρκετά; Πώς μπορείτε να ισορροπήσετε αυτά τα χαρακτηριστικά; Επιπλέον, η σχέση σας ή οι πιθανές σχέσεις σας μπορεί να απαιτούν κάποια υπομονή αυτή τη στιγμή και να προσπαθήσετε να συνεργαστείτε για να βρείτε συμβιβασμό και αρμονία.

Η υπομονή και η μετριοπάθεια μπορεί να είναι χρήσιμα εργαλεία για την επίτευξη των στόχων της σταδιοδρομίας σας. Είναι πιθανό να βρείτε αυτό που επιθυμείτε όταν πρόκειται για τη δουλειά σας, αλλά μπορεί να έρχεται αργά και ήσυχα καθώς κάνετε την εργασία κάθε μέρα. Η αφοσίωσή σας και η ικανότητά σας να περιηγείστε σε συναισθηματικά φορτισμένες καταστάσεις στην εργασία με ηρεμία μπορούν να σας βοηθήσουν να παρατηρήσετε τους συνομηλίκους και τους προϊσταμένους σας. Όταν πρόκειται για αλλαγές στην πορεία της καριέρας σας, η κάρτα Εγκράτεια μπορεί να είναι μια υπενθύμιση για να παραμείνετε υπομονετικοί, σταθεροί και αφοσιωμένοι. όλα τα καλά πράγματα χρειάζονται χρόνο. Η ιδιοσυγκρασία μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει την καλή δουλειά στην εξισορρόπηση της καριέρας σας με διαφορετικές πτυχές της ζωής σας. δεν είναι ούτε μια παντοδύναμη φιλοδοξία ή απλώς ένας μισθός για εσάς.

Η κάρτα Εγκράτεια μπορεί να είναι μια κλήση για να βεβαιωθείτε ότι η προσέγγισή σας στα οικονομικά σας είναι μια μετριοπάθεια και ισορροπία. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχετε επιμελήσει την εξοικονόμηση, ενώ παράλληλα είστε σε θέση να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με κάτι που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά κάθε φορά. Με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να δημιουργείτε τους πόρους σας με σταθερή, επιμελή εξοικονόμηση.
Comments are Closed