*Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Η έννοια της Αρχιέρειας σχετίζεται με την εσωτερική γνώση. Η εμφάνισή της σε μια ανάγνωση μπορεί να σημαίνει ότι είναι καιρός να ακούσετε τη διαίσθησή σας αντί να δώσετε προτεραιότητα στη διάνοια και το συνειδητό μυαλό σας. Όταν εμφανίζεται η Αρχιέρειας, μπορεί να απεικονίσει ένα αρχέτυπο γνωστό ως θεϊκή θηλυκή – τη μυστηριώδη γυναίκα που καταλαβαίνει και κρατά τις απαντήσεις στα βαθιά άγνωστα. θρησκεία, εαυτός, φύση. Εκπροσωπεί κάποιον που είναι διαισθητικός και αρχίζει να ανοίγει σε αυτήν ή την πνευματικότητα του. Υπολογίζεται ο διαλογισμός, η προσευχή και η νέα πνευματική εργασία. 

Η ίδια η κάρτα δείχνει μια νυχτερινή σκηνή, που σημαίνει ότι ο κόσμος στον οποίο προστατεύει και φυλάσσει είναι αυτός που μπορεί στην αρχή να φαίνεται τρομακτικό, αλλά έχει τη δυνατότητα να μας οδηγήσει στην ανάπτυξη του εαυτού μας . Υπάρχει αναζήτηση μέσα στον εαυτό σας για να δώσετε τις απαντήσεις που αναζητάτε. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις που έχετε είναι μέσα σας , όχι κάπου αλλού .

The High Prestess

Η Αρχιέρεια σε αισθηματικά θέματα μπορεί να σηματοδοτήσει σχεδόν ανεπαίσθητες και ασυνείδητες αλλαγές στη συναισθηματική κατάσταση κάποιου. Μια ήρεμη επιφανειακά κατάσταση μπορεί να κρύψει έντονα συναισθήματα και ακόμη και φαινομενικά απλές γνωριμίες μπορούν να μετατραπούν σε οργισμένα πάθη. Η έννοια σε αισθηματικά θέματα για την Ταρώ Υψηλής Ιερέας υποδηλώνει ότι χρειάζεται υπομονή και εμπιστοσύνη για τη διαίσθησή σας. Να είστε ειλικρινείς με τους άλλους και τον εαυτό σας, και αφήστε αυτό που κρύβεται να έρθει στην επιφάνεια.

Σε μια σχέση, η Αρχιέρεια δείχνει αυξανόμενη οικειότητα και απελευθέρωση . Σηματοδοτεί ότι η ειλικρίνεια είναι απαραίτητη για να κάνετε τη σχέση σας όσο πιο ισχυρή μπορεί.
Comments are Closed