*Η ΣΕΛΗΝΗ

Η κάρτα Σελήνη μπορεί να συμβολίζει τη φαντασία σας που παίρνει το καλύτερο από εσάς. Στο σκοτάδι της νύχτας, ακολουθείτε ένα μονοπάτι που δεν είστε σίγουροι, γιατί μπορεί να υπάρχει κίνδυνος να κρύβεται στα βάθη του. Το φως του φεγγαριού μπορεί να σας δώσει σαφήνεια και κατανόηση και θα πρέπει να αφήσετε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει μέσα από αυτό το σκοτάδι.

Πρέπει να γνωρίζετε τις καταστάσεις που προκαλούν φόβο και άγχος στο μυαλό σας, είτε είναι τώρα είτε στο μέλλον. Σας προειδοποιεί για να μην επιτρέψετε στις εσωτερικές διαταραχές και την αυταπάτη να εκμεταλλευτείτε το καλύτερο από εσάς. Αυτές οι βαθιές αναμνήσεις και φόβοι πρέπει να αφεθούν, και οι αρνητικές ενέργειες πρέπει να απελευθερωθούν και να μετατραπούν σε κάτι εποικοδομητικό.

Ακόμα η κάρτα Σελήνη είναι η ύπαρξη ψευδαίσθησης. Κάποια κρυφή αλήθεια πρέπει να ανακαλυφθεί, γιατί αυτό που βλέπετε τώρα μπορεί να είναι απλώς ένα τέχνασμα του φωτός. Πρέπει να αναζητήσετε τις κρυφές δυνάμεις που πρέπει να ξετυλιχτούν.

The Moon

Η σελήνη σε αισθηματικά θέματα, δηλώνει ότι τα συναισθήματα είναι περίπλοκα αυτή τη στιγμή. Το περιβάλλον μπορεί να είναι γεμάτο από παρεξηγήσεις και δεν είναι όλα όπως φαίνονται . Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια δουλειά για να φτάσετε στο κάτω μέρος των πραγμάτων, δηλαδή πιο βαθιά , φροντίστε να μην διασφαλίσετε μόνο τις προθέσεις των άλλων, αλλά και να κατανοήσετε τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τα κίνητρά σας. Μπορεί να υπάρχουν παλιές στάσεις, πεποιθήσεις ή ιδέες που θολώνουν την κρίση σας. Πολλά πράγματα μπορεί να κρύβονται στο ασυνείδητό σας επηρεάζοντας την ικανότητά σας να αποδεχτείτε την αγάπη. Σας στοιχειώνουν οι προηγούμενες σχέσεις; Έχετε χάσει την πίστη στην αγάπη; Πιστεύεις ότι αξίζεις την αγάπη; Όλα αυτά μπορούν να έχουν βαθιά επίδραση στον τρόπο προσέγγισης των σχέσεων. Τώρα είναι η ώρα να τα εξετάσουμε και να τα αποκαλύψουμε όπως είναι πραγματικά.

Μπορεί να υπάρχει κάποια αβεβαιότητα όσον αφορά την καριέρα σας τώρα. Μπορεί να μην έχετε ξεκάθαρη κατανόηση για τους στόχους σας και προς ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσετε. Εναλλακτικά, ο χώρος εργασίας σας αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι μια τεταμένη ατμόσφαιρα, που προέρχεται από την αβεβαιότητα και τη σύγχυση σχετικά με τους στόχους του έργου ή τι πρέπει να κάνουν όλοι. Οι παρεξηγήσεις μπορούν να εκδηλωθούν τώρα, οπότε φροντίστε να εκφραστείτε καθαρά. μπορεί να είναι καλύτερο να επαναλάβετε τον εαυτό σας. Με τον ίδιο τρόπο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή για να λάβετε σωστές αποφάσεις εργασίας. Ποιος μπορεί να βοηθήσει να ρίξει λίγο φως στα γεγονότα;

Αυτή τη στιγμή μπορεί να μην είναι η καλύτερη στιγμή για να λάβετε μεγάλες οικονομικές αποφάσεις, καθώς η Σελήνη υποδεικνύει ότι οι διαθέσιμες πληροφορίες τώρα δεν είναι πλήρεις. Εάν είστε στη διαδικασία λήψης οικονομικών μέτρων, μην φοβάστε να σκάψετε βαθιά και να κάνετε ερωτήσεις, ώστε να μπορείτε να λάβετε την καλύτερη δυνατή απόφαση. Η σύγχυση και η αβεβαιότητα γύρω από τα οικονομικά μπορεί να είναι πρόβλημα αυτή τη στιγμή.
Comments are Closed