*ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Το πρωταρχικό νόημα των εραστών είναι η αρμονία, η ελκυστικότητα και η τελειότητα σε μια σχέση. Η εμπιστοσύνη και η ενότητα που έχουν οι εραστές δίνουν στον καθένα αυτοπεποίθηση και δύναμη, ενισχύοντας τον άλλο. Ο δεσμός που δημιούργησαν είναι πολύ ισχυρός και μπορεί να δείξει ότι τα δύο είναι ενωμένα σε γάμο και άλλες στενές και οικείες σχέσεις.

Ένα άλλο νόημα πίσω από την κάρτα εραστών είναι η έννοια της επιλογής – μια επιλογή μεταξύ πραγμάτων που αντιτίθενται και αλληλοαποκλείονται. Αυτό μπορεί να είναι ένα δίλημμα που πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά και να λάβετε την καλύτερη απόφαση για την περίπτωσή σας.

Μια πιο προσωπική έννοια των Εραστών που μπορεί να εφαρμοστεί στα άτομα είναι η ανάπτυξη των δικών σας προσωπικών συστημάτων πεποιθήσεων, ανεξάρτητα από τους κοινωνικούς κανόνες. Αυτή είναι μια από τις στιγμές που καταλαβαίνετε τι πρόκειται να υποστηρίξετε και ποια θα είναι πραγματικά η φιλοσοφία σας στη ζωή. Πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε τι θεωρείτε σημαντικό και ασήμαντο στη ζωή σας. Θα πρέπει να είστε τόσο αληθινοί στον εαυτό σας όσο μπορείτε, έτσι ώστε να είστε γνήσιοι και αυθεντικοί στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας.

The Lovers

Όσον αφορά την αγάπη και τις σχέσεις, η κάρτα Εραστές μπορεί να είναι ένα ευπρόσδεκτο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε αναζήτηση . Η κάρτα ταρώ Εραστές σηματοδοτεί μια υπέροχη συνοχή και ισορροπία δυνάμεων, δείχνοντας δωρεάν ενέργειες. Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει ένα ζευγάρι που λειτουργεί καλά μαζί. Από την άλλη πλευρά, επειδή αυτή η κάρτα συμβολίζει επίσης την επιλογή  της δέσμευσης, εγείρει επίσης ερωτήματα για το πόσο αφοσιωμένοι είστε να αγαπάτε. Αυτό δεν πρέπει να αναφέρεται αποκλειστικά σε άλλο άτομο, αλλά μπορεί επίσης να υποδείξει μια επιλογή μεταξύ αγάπης ή εργασίας, αγάπης ή οικογένειας, αγάπη ή φιλία, ή ακόμη και μερικές φορές αγάπη και ολόκληρο τον τρόπο ζωής σου. Η ιδέα εδώ είναι ότι μπορεί να υπάρχει μια θυσία που πρέπει να κάνετε για να έχετε αυτήν την αγάπη. Κατά κάποιο τρόπο, όλη η δέσμευση είναι μια θυσία, αλλά μια δέσμευση για το σωστό άτομο μπορεί να σας βοηθήσει να μεγαλώσετε ως άτομο.

Μερικές φορές, οι εραστές μπορούν να σηματοδοτήσουν μια επιχειρηματική συνεργασία ή μια σχέση με έναν συνάδελφο που είναι αρμονική και επωφελής και για τα δύο μέρη. Η κάρτα Εραστές, σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, μπορεί επίσης να συμβολίσει συνεργασίες πλατωνικού είδους, αν και κατά καιρούς, αυτό μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει μια ρομαντική σχέση που μπορεί να ανθίσει. Εάν συμβεί αυτό, βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τα είδη κινδύνου που διατρέχετε και λάβετε μια απόφαση τόσο με το κεφάλι όσο και με την καρδιά σας. Η κάρτα tarot Εραστές μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι υπάρχουν μεγάλες αποφάσεις που πρέπει να λάβετε όταν πρόκειται για τη μελλοντική σας καριέρα. Μπορεί να βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι, ή να αλλάζετε από το ένα μονοπάτι στο άλλο ή μπορεί να χρειαστεί να κάνετε επιλογές μεταξύ της εργασίας σας και άλλων πτυχών της ζωής σας.

Όσον αφορά τα οικονομικά, η κάρτα Εραστές μπορεί να προτείνει ότι πρέπει να ληφθούν μεγάλες οικονομικές αποφάσεις. Ίσως χρειαστεί να επιλέξετε μεταξύ ενός μεγάλου κόστους έναντι ενός άλλου. το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι φαίνεται ότι δεν μπορείτε να έχετε και τα δύο. Ένα μονοπάτι κλείνει την πόρτα σε ένα άλλο μονοπάτι και οι επιλογές σας μπορεί να έχουν μεγαλύτερες επιπτώσεις στο μέλλον.
Comments are Closed