*Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Είναι όλα σχετικά με τον έλεγχο όταν πρόκειται για τον αυτοκράτορα σε όρθια θέση , γιατί αυτή η κάρτα σημαίνει εξουσία, ρύθμιση, οργάνωση και πατρότητα. Ο Αυτοκράτορας αντιπροσωπεύει έναν στρατηγικό στοχαστή που καθορίζει σχέδια που πρέπει να δει. Είναι ένα σύμβολο της αρσενικής αρχής – η πατρική φιγούρα στη ζωή που δίνει δομή, δημιουργεί κανόνες και συστήματα και μεταδίδει γνώση. Όπου η επιθυμία της αυτοκράτειρας για το βασίλειό τους είναι να δημιουργήσει ευτυχία, ο αυτοκράτορας επιθυμεί να ενισχύσει την τιμή και την πειθαρχία. Οδηγεί με σταθερό χέρι, ακολουθώντας το κάλεσμα του κορώνα πάνω απ ‘όλα. Αν και είναι κυβερνήτης, καταλαβαίνει ότι η βασιλεία είναι επίσης να υπηρετεί – έτσι ενεργεί ορθολογικά και σύμφωνα με ό, τι είναι για το μεγαλύτερο καλό του βασιλείου….

 Παρουσιάζει την ευκαιρία να αναπτυχθείτε σε σχέση με τους στόχους που έχετε θέσει για τον εαυτό σας. Παρουσιάζει ένα επιτυχημένο μέλλον αρκεί να επιδιώκεις τους στόχους σου …

Θα πρέπει να είστε υπεύθυνοι για κάτι σημαντικό. Θα μπορούσε να είναι μια θέση στην εργασία ή σε οποιοδήποτε είδος οργανισμού ή ιδρύματος που χρειάζεται απεγνωσμένα τάξη και καθαρό αποφασιστικό μυαλό. Μπορεί να κληθείτε να ενεργήσετε στη θέση του αυτοκράτορα, χρησιμοποιώντας τη σοφία του για να αποσαφηνίσετε τι θα πράξετε .

The Emperor

Αν και ο αυτοκράτορας είναι ένας πολύ σοβαρός άντρας, χωρίς πραγματική αίσθηση ρομαντισμού, η εμφάνισή του σε αισθηματικά θέματα μπορεί ακόμα να είναι ευεργετική. Το Ταρώ Αυτοκράτορα  ζητά να φέρουμε κοινή λογική, δομή, πειθαρχία  στις σχέσεις και το ρομαντισμό. Οι σχέσεις γύρω από αυτήν την κάρτα ταρώ μπορεί να είναι μάλλον παραδοσιακές, και ίσως να δυσκολεύουν αν δεν αντιμετωπιστούν πολύ προσεκτικά.

Ως πρόσωπο, ο Αυτοκράτορας εκπροσωπεί κάποιον μεγαλύτερο και οικονομικά ή κοινωνικά σε πολύ καλή κατάσταση , ο οποίος μπορεί επίσης να δυσκολευτεί να εκφράσει τα συναισθήματά του. Μερικές φορές, ωστόσο, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να συμβολίσει ένα άτομο που οδηγείται από το εγώ, το οποίο κυριαρχεί και εκφοβίζει, και δεν μπορεί να συμπαθηθεί από  άλλους.

Η καριέρα σας μπορεί να ανθεί λόγω της σκληρής δουλειάς, της συγκέντρωσης και της οργανωμένης προσέγγισης. Ο αυτοκράτορας σας ζητά να είστε πειθαρχημένοι, αποτελεσματικοί και επίμονοι όταν πρόκειται να βγάλετε αυτό που θέλετε από τη δουλειά σας ή την αναζήτηση εργασίας. Εάν το γραφείο σας ή η διαδικασία εργασίας σας είναι λίγο χαοτική ή απογοητευτική αυτή τη στιγμή, μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε και να εισαγάγετε νέες μεθοδολογίες ή δομές που μπορούν να βοηθήσουν εσάς και τους συνεργάτες σας να συνεργαστείτε πιο αποτελεσματικά. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να σημαίνει ότι έχετε έναν πιο ανώτερο συνάδελφο ή αφεντικό που μπορεί να σας παρέχει υποστήριξη και συμβουλές στην καριέρα σας. 

Όσον αφορά τα οικονομικά σας, ο αυτοκράτορας σηματοδοτεί την ανάγκη ελέγχου, πειθαρχίας και υπευθυνότητας με τα χρήματά σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σαφή κατανόηση του πού πηγαίνουν τα χρήματά σας. συγκεντρώστε έναν προϋπολογισμό, βεβαιωθείτε ότι έχετε τηρήσει αυτό και ελέγχετε κάθε μήνα περίπου. Εφόσον μπορείτε να το διατηρήσετε, πιθανότατα θα είστε σε καλή οικονομική θέση.
Comments are Closed