*Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Η λήψη της κάρτας διαβόλων στην ανάγνωσή σας δείχνει ότι έχετε συναισθήματα παγίδευσης, κενού και έλλειψης εκπλήρωσης στη ζωή σας. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι είστε σκλάβος του υλισμού και της χλιδής και ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε, απλά δεν μπορείτε να απομακρύνετε την αίσθηση ότι θέλετε να απολαύσετε πολυτελή ζωή.
Ο εθισμός σε ουσίες ή υλικές απολαύσεις μπορεί επίσης να είναι ο λόγος για τα συναισθήματά σας αδυναμίας και παγίδευσης. Σε καταστάσεις όπως αυτές, μπορεί να αισθάνεστε σαν να είστε σκλάβος, ανίκανος να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας ή τη βούληση να κατευθυνθείτε προς κάτι άλλο εκτός από την ικανοποίηση αυτών των επιθυμιών.

The Devil

Η λαγνεία και ο πειρασμός συμβολίζονται από τον Διάβολο στα αισθηματικά σας . Μπορεί να υπάρχει μια αίσθηση ηδονισμού και μια εγωιστική επιθυμία για ικανοποίηση με αυτήν την κάρτα. Σε λιγότερο σοβαρές περιστάσεις, μπορεί επίσης απλά να σημαίνει αναζήτηση για όλες τις γήινες απολαύσεις της ζωής. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να έχεις λίγη διασκέδαση, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν πληγώνετε άλλους ή δεν τους δίνετε λάθος εντυπώσεις όταν το κάνετε. Βεβαιωθείτε ότι αποφεύγετε να πιέζετε τους άλλους αν αποφασίσουν ότι ο τρόπος ζωής σας δεν είναι κάτι που τους ταιριάζει. Η επικοινωνία θα είναι πιο σημαντική από ποτέ.

Εναλλακτικά, η έννοια της αγάπης μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει τον εθισμό, και στο πλαίσιο της αγάπης και των σχέσεων, συν-εξάρτηση. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό για την ατομικότητα και τον εαυτό και των δύο συντρόφων. Να είστε προσεκτικοί και να διασφαλίσετε ότι οι δύο σας παραμένετε ισχυροί άνθρωποι στη σχέση σας.

Μπορεί να αισθάνεστε κολλημένοι ή παγιδευμένοι όταν πρόκειται για την καριέρα σας αυτή τη στιγμή, σαν να μην έχετε άλλες επιλογές παρά να μείνετε κάπου που δεν σας αρέσει. Σε αυτήν την κατάσταση, μπορεί να είναι ευκολότερο να κατηγορήσετε τις περιστάσεις σας, την κακή τύχη ή μια σειρά από εξωτερικούς παράγοντες. Μπορεί να αισθάνεστε εξαρτημένοι από αυτήν τη δουλειά, χωρίς τη δύναμη να κάνετε τις αλλαγές που θα σας έφεραν ευτυχία. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει αυτο-σαμποτάζ και να παίζει το θύμα όταν πρόκειται για εργασιακές σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεται, η εμφάνιση του διαβόλου μπορεί να σηματοδοτήσει ότι έχετε περισσότερες επιλογές από ό, τι νομίζετε ότι έχετε, χρειάζεται μόνο να ανακτήσετε τη δύναμή σας. Αυτό μπορεί να είναι τρομακτικό, να λογοδοτείτε για μια κατάσταση που δεν σας αρέσει, αλλά μπορεί επίσης να είναι ενδυναμωτική.

Οι δύσκολες οικονομικές καταστάσεις μπορεί να είναι υπερβολικές με κακές συνήθειες με τον Διάβολο στην ανάγνωση. Αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει ότι υπάρχουν συχνά περισσότερα που μπορείτε να κάνετε για να βγείτε από αυτήν την κατάσταση, αλλά μπορεί να μην βλέπετε τις λύσεις ή να μην μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τα οικονομικά σας. Μπορεί να ξοδεύετε υποχρεωτικά, να παίζετε τζόγο ή να μην μπορείτε να ελέγξετε τους υλικούς πόρους σας. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε ό, τι μπορείτε.
Comments are Closed