*Ο ΗΛΙΟΣ

Η κάρτα Ήλιος αντιπροσωπεύει επιτυχία, αφθονία και λάμψη. Όπως ο ίδιος ο ήλιος, δίνει δύναμη και ζωντάνια σε όλους εκείνους που είναι αρκετά τυχεροί για να αισθανθούν τις ακτίνες του. Υπάρχει μεγάλη χαρά και ευτυχία που  έρχεται σε εσάς .

Λόγω της προσωπικής σας εκπλήρωσης, παρέχετε και σε άλλους έμπνευση και χαρά. Οι άνθρωποι έλκονται από εσάς επειδή είναι σε θέση να δουν τη ζεστή και όμορφη ενέργεια που φέρνεται στη ζωή τους. Είστε επίσης σε μια θέση να μοιραστείτε τις ιδιότητές σας καθώς και τα επιτεύγματά σας με άλλους ανθρώπους. Εκπέμπει αγάπη  προς αυτούς που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Η κάρτα δείχνει ότι έχετε μια σημαντική αίσθηση εμπιστοσύνης στον εαυτό σας αυτήν τη στιγμή. Η ζωή αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα καλή και ο ήλιος λάμπει στο δρόμο σας καθώς επιτυγχάνετε τους στόχους που έχετε θέσει. Ο Ήλιος είναι ένα από τα χαρτιά στην ταρώ που δεν προσφέρουν τίποτα άλλο παρά καλά συναισθήματα και ικανοποίηση.

The Sun

Ο ήλιος στα αισθηματικά θέματα  σημαίνει προφανώς το ίδιο στη σχέση σας και τη ρομαντική σας ζωή γενικά. Υπάρχει ευτυχία, γιορτή και εκπλήρωση σε αυτήν την κάρτα. Η σχέση σας μπορεί να ανθίσει κάτω από αυτό το φως, φέρνοντας τους δυο σας πιο κοντά καθώς απολαμβάνετε τις ευλογίες της ζωής. Υπάρχει πιθανή αρμονία τώρα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη φορά για να δημιουργήσετε μια ακόμη στενότερη σύνδεση με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Εάν είστε ανύπαντροι, τώρα είναι επίσης η ώρα να βγείτε και να αφήσετε τον εαυτό σας να λάμψει. Η θετικότητα και η λάμψη σας μπορούν να μαγνητίζει τώρα και να βρείτε το είδος του ρομαντισμού που έχετε ονειρευτεί.

Όσον αφορά την καριέρα σας, ο Ήλιος φέρνει επιτυχία, αισιοδοξία και χαρά όπου κι αν λάμπει. Μπορεί να βιώνετε μια περίοδο μεγάλου ενθουσιασμού, κινήτρου και ευτυχίας όταν πρόκειται για τη δουλειά σας αυτήν τη στιγμή. Η καριέρα σας μπορεί να αισθάνεται τόσο πνευματική όσο και υλική ικανοποίηση. Αυτή η ευτυχία και η θετικότητα μπορούν να ακτινοβολούν τώρα. η ευτυχία σας μπορεί να δημιουργήσει ένα υπέροχο περιβάλλον για τους συναδέλφους σας και για όσους περιβάλλετε τον εαυτό σας. Εάν περνάτε από τη διαδικασία αναζήτησης μιας νέας εργασίας ή μιας προαγωγής, η συνεχής θετικότητά σας θα σας φέρει επιτυχία στους στόχους της σταδιοδρομίας σας.

Η οικονομική σας κατάσταση μπορεί να είναι άνετη και ικανοποιητική αυτή τη στιγμή. Ο Ήλιος προτείνει ένα επίπεδο ευγνωμοσύνης, αφθονίας και ευτυχίας, και αυτό δεν διαφέρει στο πλαίσιο μιας οικονομικής ανάγνωσης ταρώ. Ο ήλιος φωτίζει επίσης τα πράγματα, κάνοντάς τα ορατά και έξω. Εάν υπήρχαν κρυμμένοι παράγοντες που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, μπορούν να αποκαλυφθούν τώρα.
Comments are Closed