*Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

Ο θάνατος είναι ένα από τα πιο φοβισμένα φύλλα σε ένα Tarot Deck και είναι πολύ παρεξηγημένο. Πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν να αναφέρουν αυτήν την κάρτα επειδή έχει τόσο μεγάλη δύναμη. Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι παίρνουν κυριολεκτικά το όνομα της κάρτας. Ωστόσο, το πραγματικό νόημα της κάρτας Θάνατος είναι ένα από τα πιο θετικά σε ολόκληρο το κατάστρωμα.

Η κάρτα θανάτου σηματοδοτεί ότι μια μεγάλη φάση στη ζωή σας τελειώνει και μια νέα πρόκειται να ξεκινήσει. Απλά πρέπει να κλείσετε μια πόρτα, ώστε να ανοίξει η νέα πόρτα. Το παρελθόν πρέπει να τοποθετηθεί πίσω σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε την ενέργειά σας σε ό, τι είναι μπροστά σας.

Ένα άλλο νόημα είναι ότι θα περάσετε από μια σημαντική αλλαγή, μετάβαση ή μεταμόρφωση. Η παλιά έκδοση πρέπει να «πεθάνει» για να επιτρέψει τη δημιουργία της νέας σας. Αυτό μπορεί να είναι μια τρομακτική στιγμή για εσάς, επειδή μπορεί να μην είστε σίγουροι για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Ακόμα κι αν είστε φοβισμένοι, θα πρέπει να χαιρετίσετε την αλλαγή, επειδή ανοίγετε την πόρτα σε νέα γεγονότα ζωής.

Ο θάνατος μπορεί επίσης να σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε τυχόν ανθυγιεινές προσκολλήσεις που έχετε στη ζωή σας. Αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής, οπότε το να μαθαίνεις να συνεχίζεις είναι ένα από τα μαθήματα που μας διδάσκει ο Θάνατος.

Death

Όσον αφορά την αγάπη και τις σχέσεις, το νόημα στον αισθηματικό τομέα μπορεί να υποδηλώνει ότι έχετε κολλήσει σε συναισθηματική δυναμική που δεν λειτουργούν πλέον. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, για να συνεχιστεί η σχέση, πρέπει να μάθετε να αγκαλιάζετε την αλλαγή. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδεικνύει ότι μπορεί να θέλετε να τερματίσετε τη σχέση, ειδικά εάν δεν πήγε καλά. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι όλες οι πόρτες που κλείνουν με την κάρτα Tarot θάνατος ανοίγουν και άλλες. Ενώ ο Θάνατος μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτός σε μια ανάγνωση ταρώ για αισθηματικά θέματα , οι μετασχηματισμοί για έναν σύντροφο ή κάποιον  άλλο μπορεί να είναι αυτό που απαιτείται για να βοηθήσουν και τα δύο άτομα να αναπτυχθούν. Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι οι κάρτες είναι προτάσεις και ότι έχετε την επιλογή είτε να αποδεχτείτε και να καλωσορίσετε τη μετατροπή της σχέσης σας είτε να την αφήσετε.

Αν και αρχικά τρομακτικό, οι μετασχηματισμοί που μπορεί να φέρει η κάρτα θάνατος Tarot στην αγάπη μπορούν επίσης να είναι θετικοί. Με λιγότερο αγχωτικούς όρους, μπορεί να είναι η έλευση μιας νέας εποχής, όπως μια εμπλοκή.

Εάν δεν είστε σε μια σχέση, το νόημα αγάπης κάρτας Ταρώ μπορεί να δείχνει αντίθεση σε πεποιθήσεις, στάσεις ή συμπεριφορές που ρίχνετε αυτήν τη στιγμή που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε πιο υγιείς και ισχυρότερες σχέσεις.
Comments are Closed