*Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Το να βλέπεις τον Ιεροφάντη σε μια ανάγνωση είναι να αγκαλιάσεις το συμβατικό, γιατί υποδηλώνει ότι έχεις κάποια επιθυμία να ακολουθήσεις πραγματικά μια διαδικασία που έχει καθιερωθεί από το παρελθόν . Προτείνει επίσης ότι θέλετε να παραμείνετε εντός ορισμένων συμβατικών ορίων αυτού που θα μπορούσε να θεωρηθεί ορθόδοξη προσέγγιση. Έτσι, αντί να είστε καινοτόμοι, θα προσαρμόζεστε σε ορισμένες πεποιθήσεις και συστήματα που έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ και υπάρχουν από παλιά .

Όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα η κάρτα του Ιεροφάντη δηλώνει ότι μπορεί να δείχνει τις επιπτώσεις της συμβατικής επιλογής σε αισθηματικά θέματα  και στην επιλογή συντρόφων. Θα μπορούσατε να προσελκύσετε συντρόφους που είναι ασφαλείς, παραδοσιακοί και σεβαστοί από την κοινότητά σας, και να αποφύγετε συντρόφους που θεωρούνται “ταμπού”. Η έννοια του ιεροφάντη μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει τις πιο πνευματικές πτυχές της αγάπης, και μια υπενθύμιση ότι οι σύντροφοι μας πρέπει να αντιμετωπίζονται ηθικά και με αγάπη. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδεικνύει γάμο.

Οι σχέσεις που επηρεάζονται από την κάρτα Ιεροφάντη είναι συνήθως παραδοσιακές, συμβατικές και κοινωνικά εγκεκριμένες. 

The Hierophant

Με τον Ιεροφάντη, θα βρείτε επιτυχία από τη συνεργασία με άλλους αυτήν τη στιγμή. Αυτό μπορεί μερικές φορές να σημαίνει επίσης την επιλογή να μην κάνεις τίποτα και να παραμείνει στο δοκιμασμένο και αληθινό μονοπάτι. Με τόσες πολλές μεταβλητές όταν πρόκειται για εργασία, ίσως είναι καλύτερο να παραμείνετε ασφαλείς για τώρα. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει ότι η ομαδική συνοχή και όχι η ατομικότητα μπορεί να είναι πιο σημαντική αυτή τη στιγμή. Μερικές φορές, ο Ιεροφάντης μπορεί επίσης να δηλώσει έναν πιο ανώτερο μέντορα που μπορεί να είναι μια χρήσιμη βοήθεια για να προχωρήσετε στη σταδιοδρομία σας. Η κάρτα είναι επίσης αντιπροσωπευτική της εκπαίδευσης, που σημαίνει ότι ένας χρόνος μάθησης, είτε μέσω σχολείου είτε επαγγελματικής κατάρτισης, μπορεί να σας βοηθήσει.

Όσον αφορά τα οικονομικά σας, ο Ιεροφάντης μπορεί να προτείνει ότι τα χρήματά σας θα πρέπει να παραμένουν ασφαλή σε παραδοσιακά, καθιερωμένα ιδρύματα. Νέοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα, είτε πρόκειται για μια δευτερεύουσα κίνηση που δεν καταλαβαίνετε πραγματικά, είτε για νέα χρηματοοικονομικά προϊόντα, μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα. αποφύγετε τον τζόγο με τα χρήματά σας.
Comments are Closed