*Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Η κάρτα του Κρεμασμένου φανερώνει  μια θυσία που έπρεπε να κάνεις για να προχωρήσεις προς τα εμπρός – είτε ως μετάνοια για παρελθόντα αδικήματα, είτε ως υπολογιζόμενο βήμα προς τα πίσω για να υπολογίσει εκ νέου το δρόμο σου. Αυτή την θυσία , την κάνει ως μέρος της προόδου του προς τα εμπρός. 

Η κάρτα κρεμασμένος αντικατοπτρίζει μια ιδιαίτερη ανάγκη αναστολής συγκεκριμένης ενέργειας. Ως αποτέλεσμα, αυτό μπορεί να υποδηλώνει μια ορισμένη περίοδο αναποφασιστικότητας. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες ενέργειες ή αποφάσεις που πρέπει να εφαρμοστούν σωστά είναι πιθανό να αναβληθούν ακόμη και αν υπάρχει επείγουσα ανάγκη να δράσουμε τη συγκεκριμένη στιγμή. Στην πραγματικότητα, θα ήταν τελικά το καλύτερο αν είστε σε θέση να αναστείλετε ορισμένες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσετε ότι έχετε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων, αυτό θα είναι τελικά το καλύτερο.

The Hanged Man

Πρόκειται για μια κάρτα που προορίζεται κυρίως για αναμονή και αναστολή. Αυτό υποδηλώνει ότι αυτό μπορεί να είναι το πράγμα που πρέπει να κάνετε για να επιτύχετε την επιτυχία ή να περιμένετε την κατάλληλη ευκαιρία. Λάβετε υπόψη ότι η ανάληψη δράσης δεν είναι πάντοτε η καλύτερη λύση και σε ορισμένες περιπτώσεις η αποφυγή της ενέργειας μπορεί να σας προσφέρει εξίσου πολλά, αν όχι περισσότερα οφέλη.

Σε γενικές γραμμές, ο Κρεμασμένος Άνδρας αφορά τη θυσία, τις νέες προοπτικές και την αναμονή για τη σωστή στιγμή. Για τους μόνους, η όρθια έννοια για αισθηματικά θέματα ο Κρεμασμένος Άνδρας δείχνει ότι τα πράγματα δεν μπορούν να βιαστούν. Ανεξάρτητα από το πόσο ρίχνετε τον εαυτό σας στις ρομαντικές σας αναζητήσεις ή στέλνετε μηνύματα στο ραντεβού σας για όλα τα σωστά πράγματα, μπορεί να μην εξαρτάται από εσάς εάν το άλλο μέρος δεν είναι έτοιμο. Αντί να προσπαθείτε να πιέσετε ή να πιέσετε μια σχέση για να υλοποιηθεί, χρησιμοποιήστε αυτήν τη φορά για να δείτε πώς αλλάζει η προοπτική σας όταν είστε μόνοι. Αυτό το ίδιο ισχύει και στις σχέσεις. Ο συγχρονισμός μπορεί να είναι ένα ζήτημα όταν πρόκειται για σημαντικές συζητήσεις ή για τη μετάβαση της σχέσης σας στο επόμενο επίπεδο.

Εναλλακτικά, η έννοια της θυσίας μπορεί να παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας, ή πιθανές σχέσεις τώρα. Μπορεί να χρειαστεί βοήθεια και μπορεί να είναι στιγμές κατά τις οποίες δοκιμάζεται η δέσμευσή σας, αλλά μπορεί επίσης να φέρει τους δυο σας πιο κοντά.

Όταν πρόκειται για δουλειά, ο Κρεμασμένος μπορεί να σηματοδοτήσει μια αίσθηση αναμονής ή αβεβαιότητας για το τι πρέπει να κάνετε. Τα έργα σας μπορεί να βρίσκονται σε παύση, αναγκάζοντάς σας να κάνετε ένα διάλειμμα, ή μπορεί να περιμένετε και να σκεφτείτε ποια είναι η επόμενη κίνηση σας. Υπάρχει ένα μάθημα σε αυτήν την κάρτα, το οποίο είναι ότι μερικές φορές, ανεξάρτητα από το τι, δεν μπορείτε να επιβάλετε μια απόφαση ή να γίνουν αλλαγές όταν τα πράγματα δεν είναι την κατάλληλη στιγμή. Μερικές φορές, πρέπει απλώς να περιμένετε και τα πράγματα που πιέζετε τόσο σκληρά, είτε πρόκειται για μια απάντηση από έναν επιχειρηματικό συνεργάτη ή έναν συνάδελφο, είτε μια απόφαση από έναν πελάτη ή μια απόφαση για το τι πρέπει να αλλάξετε στην καριέρα σας. Χαλαρώστε, και απλά να είστε ήρεμοι . Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα σας. 

Ο Κρεμασμένος άντρας μπορεί να σηματοδοτήσει ότι απαιτείται αλλαγή στην προοπτική. Εάν υπήρχε κάποιο άγχος σχετικά με τα χρήματα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτή τη στιγμή μια παύση μπορεί πραγματικά να σας φέρει έναν νέο τρόπο να κοιτάτε τα πράγματα. Μπορείτε να μετατρέψετε μια κακή κατάσταση σε ευκαιρία; Τα πράγματα φαίνονται χειρότερα από ό, τι είναι πραγματικά;
Comments are Closed