*Ο ΜΑΓΟΣ

Ο Μάγος είναι η αναπαράσταση της καθαρής θέλησης. Με τη δύναμη των στοιχείων γη, το νερό, ο αέρας και η φωτιά , παίρνει το δυναμικό έμφυτο  με τη δύναμη της επιθυμίας. Είναι η δύναμη σύνδεσης μεταξύ ουρανού και γης, γιατί καταλαβαίνει το νόημα πίσω από τις λέξεις – ότι ο νους και ο κόσμος είναι μόνο αντανακλάσεις του άλλου. Θυμηθείτε ότι είστε ισχυροί, δημιουργήστε τον εσωτερικό σας κόσμο, και το εξωτερικό θα ακολουθήσει.

Όταν παίρνετε τον μάγο στην ανάγνωσή σας, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας χωρίς δισταγμό. Μπορεί να είναι στη νέα σας δουλειά, σε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια, σε μια νέα αγάπη ή σε κάτι άλλο. Δείχνει ότι ο χρόνος για ανάληψη δράσης είναι τώρα και τυχόν σημάδια αναστολής θα σήμαινε ότι χάνετε την ευκαιρία να γίνετε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας. Ορισμένες επιλογές θα πρέπει να γίνουν και αυτές μπορούν να φέρουν μεγάλες αλλαγές. Αξιοποιήστε μερικές από τις δυνάμεις του Μάγος για να κάνετε τον κόσμο που θέλετε περισσότερο ιδανικό για εσάς .

The Magician

Όπως και με το γενικό νόημά του, του Μάγου σε αισθηματικά θέματα δείχνει ότι τα πράγματα εκδηλώνονται. Η ικανότητα, η δημιουργικότητα, η επιθυμία και η αποφασιστικότητα θα φέρουν επιτυχία στην αγάπη. Εάν ψάχνετε για αγάπη, ο Μάγος προτείνει να αναλάβετε δράση και να δημιουργήσετε ευκαιρίες για να συναντήσετε κάποιον που επιθυμείτε. Επειδή ο μάγος στην ταρώ αντιπροσωπεύει επίσης επινοητικότητα και επιδεξιότητα, είναι επίσης σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει εξαπάτηση ή ψευδαίσθηση. Και για τους ελεύθερους και τα ζευγάρια, ο μάγος φέρνει ενθουσιασμό και επιθυμία να πειραματιστεί.

Είναι πιθανό να υπάρχουν ευκαιρίες μπροστά σας και μπορεί να είστε σε θέση να τις εκμεταλλευτείτε εάν λάβετε αποφασιστική δράση. Ο μάγος είναι η κάρτα εκδήλωσης, που σημαίνει ότι εάν έχετε την επιθυμία και τη δέσμευση να ακολουθήσετε ό, τι θέλετε στην καριέρα σας, είναι πιθανό να βρείτε επιτυχία. Κοιτάξτε πίσω από οποιοδήποτε επιτυχημένο άτομο, και πιθανότατα θα βρείτε έντονη θέληση και κίνηση. αυτή είναι η ρίζα κάθε φιλοδοξίας. Το ίδιο ισχύει και αν θέλετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. εκμεταλλευτείτε αυτόν τον δρόμο  και συνεχίστε να παρακινείτε ώστε να δημιουργήσετε  την καριέρα των ονείρων σας. Μερικές φορές, εάν αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει ένα άλλο άτομο, όπως έναν συνάδελφο ή έναν συνεργάτη, ίσως θελήσετε να προσεγγίσετε με προσοχή, καθώς μπορεί να μην είναι ό, τι φαίνεται.

Μπορεί να υπάρχουν αυξημένες οικονομικές ευκαιρίες διαθέσιμες αυτή τη στιγμή, πιθανότατα θα πρέπει απλώς να τις ακολουθήσετε . Ο μάγος εργάζεται με πολλά εργαλεία για να εκδηλώσει τη θέλησή του Δοκιμάστε και ρίξτε μια ματιά στα εργαλεία που διαθέτετε. μπορούν να είναι το κλειδί για εσάς τώρα. Τι δεξιότητες έχεις? Ποιες ικανότητες δεν χρησιμοποιείτε τώρα; Το να είσαι δημιουργικός μπορεί να έχει αποτελέσματα .
Comments are Closed