*Ο ΠΥΡΓΟΣ

Να είστε θετικοί, ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε τα παλιά θεμέλια του παρελθόντος με κάτι που είναι πιο γνήσιο και θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα στο μέλλον.

Όσον αφορά την εργασία, υπάρχει αναπόφευκτο επιχείρημα που θα συμβεί. Πρέπει να έχετε τον έλεγχο και να κρατάτε την ψυχραιμία σας υπό έλεγχο. Αποφύγετε να πείτε κάτι που μπορεί να βλάψει άλλους ανθρώπους. Όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή, η ρομαντική σας σχέση μπορεί να πλησιάζει στο τέλος της. Πάρτε αυτό ως προειδοποίηση – εάν εκτιμάτε πραγματικά τη σχέση σας, τότε είναι καιρός να πάρετε τον έλεγχο ζημιών ή να ανοίξετε μια επικοινωνία για να ξεκαθαρίσετε τις παρεξηγήσεις. Στα οικονομικά σας, η έννοια του πύργου αναφέρεται στην ανάγκη εξασφάλισης στις συναλλαγές σας.

The Tower

Στα αισθηματικά σηματοδοτεί μεγάλες θεμελιώδεις αλλαγές. Οι σχέσεις που έχουν αδύναμα ή αδύναμα θεμέλια δεν θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο και ενδέχεται να καταρρεύσουν. Αν και αρχικά οδυνηρά, αυτά ανοίγουν τον δρόμο για νέες εμπειρίες. Ίσως η σχέση σας ήταν απίστευτα σημαντική για το εγώ σας. υπερηφανεύτηκες που είσαι καλός σύντροφος ή γονέας, κάνοντάς σου να μείνεις ακόμη και ενώ μπορεί  να είσαι δυσαρεστημένος. Εάν είστε ανύπαντροι, μπορεί να μην είναι μια σχέση που διαλύεται, αλλά η προοπτική και η κατανόησή σας για ολόκληρη την έννοια του τι σημαίνει αγάπη για εσάς. Ποιες πεποιθήσεις για την αγάπη δεν εξυπηρετούν τον υψηλότερο εαυτό σας; Αυτά πρέπει να μεταμορφωθούν έτσι ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε μια ατομική κατανόηση των αναγκών σας όταν πρόκειται για σχέσεις.

Μπορεί να υπάρχει πολύ άγχος αυτή τη στιγμή στην καριέρα σας. ο Πύργος μπορεί να σημαίνει ξαφνική απώλεια θέσεων εργασίας ή την επίτευξη μιας νέας θέσης που δημιουργεί χάος λόγω ξαφνικών αυξήσεων στην ευθύνη. Κάτι από το εξωτερικό περιβάλλον, όπως ένα νέο αφεντικό, ή η απώλεια ενός συναδέλφου μπορεί να σημαίνει καταστροφές στο χώρο εργασίας. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτή τη στιγμή, αν και τα πράγματα είναι απογοητευτικά, είναι πιθανό αυτά τα προσωρινά μηνύματα να οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μακροπρόθεσμο μέλλον, όπως μια δουλειά που σας ταιριάζει καλύτερα ή σε έναν πιο ειρηνικό χώρο εργασίας μακροπρόθεσμα .

Θα ήταν συνετό να βεβαιωθείτε ότι έχετε διαθέσει κάποια χρήματα αυτή τη στιγμή. Ο Πύργος στη χειρότερη περίπτωση του μιλάει για καταστροφή, και στα οικονομικά δεν διαφέρει. Μπορεί να υπάρχουν ανεπιθύμητες εκπλήξεις σε καταστάσεις που μπορούν να δημιουργήσουν ξαφνική απώλεια πόρων. Αυτά τα σενάρια μπορούν να χρησιμεύσουν ως κλήσεις αφύπνισης. αναπτύξτε ένα ανθεκτικό σύστημα υποστήριξης και τείνετε στα πράγματα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά.
Comments are Closed