*Ο ΤΡΕΛΟΣ

Η κάρτα του Ανόητου ή Τρελού είναι αριθμημένη με το νούμερο 0, η οποία θεωρείται ότι είναι ένας αριθμός απεριόριστων δυνατοτήτων. Σκεφτείτε τον ως μια κενή θέση , γιατί η κάρτα του Τρελός δεν έχει ακόμη αναπτύξει μια καθαρή προσωπικότητα. Είναι το σύμβολο της αθωότητας – το επόμενο ταξίδι του θα διαμορφώσει τον χαρακτήρα του και τις πράξεις του .

Το να βλέπεις την κάρτα του Ανόητου ή Τρελού σημαίνει γενικά μια αρχή ενός νέου ταξιδιού, όπου θα είσαι γεμάτος αισιοδοξία και ελευθερία από τους συνηθισμένους περιορισμούς στη ζωή. Όταν τον συναντάμε, πλησιάζει κάθε μέρα ως περιπέτεια, με σχεδόν παιδικό τρόπο. Πιστεύει ότι οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στη ζωή και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που βρίσκονται εκεί έξω, στον κόσμο, περιμένοντας να εξερευνηθούν και να αναπτυχθούν. Ζει μια απλή ζωή, χωρίς ανησυχίες, και δεν φαίνεται να ενοχλείται από το γεγονός ότι δεν μπορεί να πει τι θα συναντήσει μπροστά του.

Το να τον συναντήσετε σε μια ανάγνωση μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως μια πρόσκληση για την ανάληψη κινδύνου από τον δικό σας χαρακτήρα. Εμπνέει θάρρος, γιατί καταλαβαίνει ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να ανοίξετε νέους τομείς στη ζωή σας, και με αυτό έρχεται ένα μείγμα αναμονής, θαύματος, δέους και περιέργειας. Ο ανόητος είναι εκεί για να δείξει ότι δεν μπορείτε ποτέ να πείτε πραγματικά τι μένει όπως είναι , και τι μπορείτε να το χαιρετήσετε μόνο με χαρά και να φύγει για πάντα από την ζωή σας .

The Fool

Όταν αυτή η κάρτα εμφανίζεται στον αισθηματικό τομέα , ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια. Αυτήν η κάρτα Ταρώ στην αγάπη σηματοδοτεί ότι θα πρέπει να ζήσετε νέα πράγματα για να βρείτε το ρομαντισμό που θέλετε. Να είστε πρόθυμοι να αναλάβετε κινδύνους, να είστε τολμηροί και να επεκτείνετε το όραμά σας για τον κόσμο και μπορεί να καταλήξετε να βρίσκετε αγάπη στα πιο απίθανα μέρη. Οι εκπλήξεις είναι διαθέσιμες για εσάς.

Δεδομένου ότι ο ανόητος αντιπροσωπεύει την αρχή των νέων ταξιδιών, είναι ότι η ταρώ σημαίνει ότι η αγάπη μπορεί να είναι ένας δείκτης νέων σχέσεων.

Όπως και με οποιαδήποτε νέα σχέση, μπορεί να φοβάστε την απόρριψη, αλλά αυτή η κάρτα υποδεικνύει ότι αυτό δεν θα σας εμποδίσει. Όταν ανοίγετε τον εαυτό σας στον κόσμο, ακόμη και σε περίπτωση ντροπής ή απόρριψης, μπορεί να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Στην αγάπη και τις σχέσεις, ο ανόητος μας λέει ότι πρέπει να είμαστε σίγουροι και να έχουμε πίστη ότι όλα τα πράγματα θα λειτουργήσουν καλά. Μας λέει ότι αντί να τα παρατήσουμε, συνεχίζουμε να προσπαθούμε και να κοιτάζουμε τον κόσμο με αθωότητα και θαύμα. Ο ανόητο  στον αισθηματικό τομέα ενθαρρύνει την αθωότητα και τη θετικότητα.

Νέες αρχές ξεκινούν, όταν ο ανόητος εμφανίζεται στην καριέρα σας για μία ανάγνωση ταρώ. Αν ψάχνετε να ξεκινήσετε μια νέα πορεία καριέρας, να αλλάξετε δουλειά, να πάρετε μια προσφορά ή ακόμα και να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, ο ανόητος  μπορεί να είναι μια κάρτα καλωσορίσματος για να ξεκινήσετε το νέο σας ταξίδι. Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν νέες δραστικές αλλαγές με τον τρόπο ή τον προγραμματισμό σας, αυτή η κάρτα μπορεί να αισθανθεί σαν μια νέα ανάσα αέρα σε παλιά έργα. Μπορείτε να γεμίσετε με νέα ενέργεια και νέες καινοτόμες ιδέες μπορούν να τεθούν σε δράση τώρα. Αυτό που είναι σημαντικό τώρα είναι να γνωρίζετε πολύ τις ευκαιρίες που υπάρχουν και να έχετε το θάρρος να τις εκμεταλλευτείτε όταν εμφανιστούν. 

Όσον αφορά τα οικονομικά, μπορεί να βρίσκεστε σε μια περίοδο που αισθάνεστε αυθόρμητα και ιδεαλιστικά. Όλες οι δαπάνες τώρα μπορούν να είναι για σκοπούς περιπέτειας και εξερεύνησης. Θέλετε να πάτε σε ταξίδι; Ή να μάθετε μια νέα ικανότητα; Μπορεί να είναι εύκολο για εσάς να χρηματοδοτήσετε αυτές τις αγορές τώρα. Μπορεί να υπάρχει μια αίσθηση ότι θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους λογαριασμούς και να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στο να αισθάνεστε επεκτατικοί και περίεργοι.

 
Comments are Closed