*Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο τροχός της τύχης στρέφεται συνεχώς, φαινομενικά μας λέει ότι η ζωή αποτελείται από καλούς και κακούς καιρούς και ότι ο κύκλος είναι αυτός που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Είναι κάτι που υπόκειται τόσο στους βασιλιάδες όσο και στους εργάτες, και ότι κανένας στη γη δεν μπορεί να αποφύγει αυτό που είναι μοιραίο. Όταν έχετε καλές στιγμές στη ζωή σας, βεβαιωθείτε ότι απολαμβάνετε στο έπακρο, γιατί αυτό που έρχεται μπορεί να είναι κάτι χειρότερο . Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα – όταν βρίσκεστε σε κακή κατάσταση, τα πράγματα τελικά θα γίνουν καλύτερα ξανά. 

Εδώ λειτουργούν μεγαλύτερες δυνάμεις που βρίσκονται εκτός του ανθρώπινου ελέγχου. Οι ίδιες δυνάμεις που διέπουν την αλλαγή των εποχών, ή την ανατολή και τη δύση του ήλιου είναι επίσης ο κύριος της τύχης και της μοίρας των ατόμων. Αλλά θυμηθείτε ότι ανεξάρτητα εάν το αποτέλεσμα είναι καλό ή κακό αυτό μπορεί να μην διαρκέσει για πολύ καιρό, γιατί ο τροχός περιστρέφεται πάντα.

Wheel of Fortune

Η ζωή είναι γεμάτη απροσδόκητες αλλαγές και η αγάπη δεν διαφέρει. Σε αισθηματικά θέματα η έννοια  του Τροχού της τύχης μπορεί να σηματοδοτήσει μεγάλες αλλαγές στη σχέση σας, ίσως μια που δεν είδατε να έρχεται. Αυτά δεν είναι απαραίτητα κακά πράγματα, αλλά μπορεί να χρειαστεί να γίνουν προσαρμογές. Η δέσμευση που έχετε με τον σύντροφό σας μπορεί να δοκιμαστεί τώρα και και οι δύο ίσως χρειαστεί να καταβάλλετε προσπάθεια ή θυσία για να παραμείνετε μαζί. Εάν επιλέξετε να κάνετε την επιλογή, η σχέση σας μπορεί να είναι πιο κοντά από ποτέ καθώς οι δύο σας μαθαίνετε να περιηγείστε στα σκαμπανεβάσματα της ζωής μαζί ως ομάδα. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι αν οι αλλαγές είναι θετικές ή αρνητικές, δεν είναι για πάντα, γιατί ο τροχός περιστρέφεται πάντα.

Μεγάλες αλλαγές μπορεί να έρχονται όταν πρόκειται για την καριέρα σας. Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε τη διαδρομή της καριέρας σας ή τη θέση σας, τώρα μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε αυτές τις κινήσεις. Δοκιμάστε και γνωρίστε περισσότερο τις ευκαιρίες που υπάρχουν στο περιβάλλον σας τώρα και πείτε ναι όταν εμφανιστούν. Μερικές φορές, οι αλλαγές που έρχονται με τον τρόπο σας μπορεί να είναι δύσκολες και απαιτητικές, αλλά αυτές μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ευλογίες για να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να σας προετοιμάσουμε για μελλοντική ανάπτυξη. Αγκαλιάστε αυτές τις αλλαγές και κάντε τον εαυτό σας προσαρμόσιμο. Το να ακολουθήσετε τη ροή αυτών των αλλαγών είναι πιθανό να σας φέρει επιτυχία.  

Όσον αφορά τα οικονομικά σας, ο Τροχόςe προτείνει επίσης αλλαγή, οπότε να είστε έτοιμοι να προσαρμοστείτε σε ό, τι έρχεται με τον τρόπο σας. Εάν είστε οικονομικά άνετοι, βεβαιωθείτε ότι συνεχίζετε να τοποθετείτε ένα συγκεκριμένο ποσό για να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές. Σε περίπτωση που ασχολείστε με υλικές δυσκολίες, να είστε βέβαιοι ότι αυτό δεν θα διαρκούσε για πάντα. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά σε τυχόν ευκαιρίες που σας ανοίγονται μπροστά σας.
Comments are Closed