*ΤΟ ΑΡΜΑ

Η κάρτα Ταρώ Το Άρμα  σας οδηγεί να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και να κερδίσετε τη νίκη διατηρώντας τον έλεγχο του περιβάλλοντός σας. Αυτός ο τέλειος έλεγχος και η αυτοπεποίθηση επιτρέπει στο εγώ σας να αναδυθεί σε κάθε περίπτωση. Η χρήση της δύναμης και της θέλησης είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλιστεί ότι ξεπερνάτε τα εμπόδια που βρίσκονται στην πορεία σας. Το μήνυμα του Άρματος έρχεται να σας κάνει πιο δυνατούς καθώς προσπαθείτε να πετύχετε τους στόχους σας.

Το βασικό μήνυμα που σας φέρνει είναι ότι πρέπει να διατηρήσετε την εστίαση, την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας μέσω μιας διαδικασίας που θα είναι γεμάτη στροφές και παρακάμψεις. Εάν έχετε ένα σχέδιο ή ένα έργο για το οποίο δεν φαίνεται να είστε σίγουροι, το Άρμα δείχνει ότι πρέπει να ακολουθήσετε το σχέδιο με μια δομημένη και τακτοποιημένη προσέγγιση. Η τόλμη σας θα διασφαλίσει ότι θα επιτύχετε ό, τι πρέπει σε αυτόν τον στόχο. Η επιθετικότητα είναι ένα φυσικό μέρος της ανθρώπινης φύσης και το Άρμα σας υπενθυμίζει ότι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να σας βοηθήσει να αναλάβετε την κατάσταση, αλλά πρέπει επίσης να περιορίσετε έτσι ώστε να μην εμποδίζει το δρόμο σας προς τα εμπρός. 

The Chariot

Τώρα είναι η ώρα να πάρετε το τιμόνι και βεβαιωθείτε ότι έχετε μια σαφή κατανόηση του τι ψάχνετε στην αγάπη και το ρομαντισμό. Μόλις ξέρετε τον προορισμό σας, το Άρμαt Ταρώ σε αισθηματικά θέματα σημαίνει ότι σας παροτρύνει να αναλάβετε δράση. Όταν παίρνετε τον έλεγχο της ερωτικής σας ζωής, είναι πολύ πιθανό να δείτε ανταμοιβές. Η εμπιστοσύνη, το θάρρος και η ώθηση θα οδηγήσουν στην επιτυχία.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να υποδηλώνει την ανάγκη εξισορρόπησης δύο ορμών, που αντιπροσωπεύονται από τα δύο άλογα στην κάρτα. Μπορούν να σας τραβήξουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλά οδηγώντας σε ένα καθαρό μονοπάτι μπροστά μπορείτε να παραμείνετε στο σωστό δρόμο. Αυτή η κάρτα μπορεί μερικές φορές να θέσει ερωτήματα σχετικά με το αν οι επιλογές που έχετε κάνει μέχρι στιγμής είναι ισορροπημένες. υποφέρει η σχέση σου λόγω των μεγάλων ωρών εργασίας; Είστε τόσο εστιασμένοι στη σχέση σας που θυσιάσατε πάρα πολύ την ατομικότητά σας για αυτήν; Το Άρμα μας ζητά να ξαναγυρίσουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και να κατευθυνθούμε με αποφασιστικότητα.

Η φιλοδοξία σας θα σας οδηγήσει μακριά, όταν έχετε το Άρμα σε μια ανάγνωση . Με μια σαφή κατανόηση του τι θέλετε για την καριέρα σας, γνωρίζετε τον προορισμό σας και μπορείτε να είστε πολύ εστιασμένοι στο να φτάσετε εκεί. Είναι πιθανό να αισθάνεστε πολύ κίνητρα στη δουλειά, δίνοντάς σας την πειθαρχία, την οδήγηση και τον αυτοέλεγχο που χρειάζεστε για να πετύχετε. Εάν θέλετε να αλλάξετε ρόλους ή να αποκτήσετε μια πιο ανώτερη θέση στον τρέχοντα χώρο εργασίας σας, αυτή η κάρτα σηματοδοτεί ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το κάνετε. Όσον αφορά το εργασιακό σας περιβάλλον, παραμείνετε μακριά από κουτσομπολιά . 
Comments are Closed