*ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Αυτή η κάρτα φέρνει ελπίδα, ανανεωμένη δύναμη και δύναμη για να συνεχίσεις τη ζωή. Δείχνει πόσο ευλογημένοι είστε από το σύμπαν, όπως αποδεικνύεται από τα διάφορα πράγματα γύρω σας. Μπορεί να μην είναι άμεσα εμφανές, αλλά σύντομα θα δείτε τα αποτελέσματα . Να θυμάστε ότι κρατάτε μέσα σας όλα όσα χρειάζεστε για την εκπλήρωσή σας – το μόνο πράγμα που χρειάζεστε είναι το θάρρος. Για αυτό, έχετε όλους τους λόγους να χαρείτε. Το να βλέπεις αυτή η κάρτα είναι ένα μήνυμα να έχεις πίστη, γιατί το σύμπαν θα σε ευλογεί και θα σου φέρει ό, τι χρειάζεσαι.

Το να λάβετε το αστέρι στην ανάγνωση σημαίνει ότι έχετε περάσει και περάσατε από μια φοβερή πρόκληση για τη ζωή. Καταφέρατε να το περάσετε χωρίς να χάσετε την ελπίδα σας. Ενώ υποφέρατε, ίσως δεν γνωρίζετε τη δική σας δύναμη, αλλά τώρα ίσως αναγνωρίζετε ότι η απώλεια σε βοήθησε να ανακαλύψεις τη δική σου ανθεκτικότητα και την εσωτερική σου δύναμη. Μόνο τώρα μπορείτε να εκτιμήσετε πραγματικά όλα όσα έχετε.

The Star

Πολλή ελπίδα στην αγάπη και τον ρομαντισμό σηματοδοτείται στον αισθηματικό τομέα . Είναι πιθανό ότι η αίσθηση της ελπίδας και της αισιοδοξίας σας μπορεί να είναι ένας ισχυρός μαγνήτης για σας αυτήν τη στιγμή, δίνοντάς σας μια αίσθηση ανανέωσης και γοητείας. Εαν προσπαθήτε να γιατρέψετε μία παλιά αισθηματική πληγή σας  , αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι είστε καλά στο δρόμο σας και ξαναχτίζετε αργά την αυτοπεποίθησή σας για να προχωρήσετε. Εάν η σχέση σας έχει περάσει από ένα σκληρό μπάλωμα, αυτό μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος θεραπείας. Εφόσον οι δυο σας παραμείνετε επικοινωνιακοί και ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον, υπάρχει μεγάλη δυνατότητα να φέρνετε τους δύο πιο κοντά.

Όταν πρόκειται για δουλειά, παραμείνετε πιστοί ότι οι φιλοδοξίες σας θα επιτευχθούν. Αυτό μπορεί να σας δώσει μεγάλη θετικότητα που θα παρατηρήσουν οι άλλοι και μπορεί να σας προσφέρει τις ευκαιρίες που ελπίζατε. Εάν ψάχνετε για μια νέα εργασία ή μια προσφορά, το αστέρι είναι μια υπενθύμιση για να διατηρήσετε τις ελπίδες σας υψηλές. Εάν έχετε περάσει μια δύσκολη ή αγχωτική στιγμή στην εργασία σας πρόσφατα, το αστέρι σηματοδοτεί επίσης μια περίοδο θεραπείας. Αυτή θα πρέπει να είναι μια ήσυχη και γαλήνια στιγμή καθώς αναρρώνετε.

Όσον αφορά τα οικονομικά σας, το αστέρι σηματοδοτεί ότι η πίστη και η θετικότητα κάποιου θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους. Ενώ καταβάλλετε προσπάθειες για το οικονομικό σας μέλλον, φροντίστε επίσης να αφιερώσετε χρόνο για να εκτιμήσετε και να είστε ευγνώμονες για αυτό που έχετε ήδη, καθώς αυτό μπορεί να σας δώσει έμπνευση για να συνεχίσετε σε αυτό το μονοπάτι.
Comments are Closed