Έξι των Πεντάλφα – Πεντάλφα

Το 6 των πεντάλφα αφορούν τη φιλανθρωπία. Μπορείτε είτε  να είστε ο άνθρωπος που δίνει χρήματα στους άπορους, είτε ένας ζητιάνος που λαμβάνει με ευγνωμοσύνη αυτό που χρειάζεστε από τον πλούσιο δωρητή . Η ευγένεια και η γενναιοδωρία χαρακτηρίζουν τη σχέση σας, με το νόημα της αγάπης Ταρώ πεντάλφα. Ο σύντροφός σας μπορεί να σας υποστηρίζει πολύ συναισθηματικά και οικονομικά καθώς επιδιώκετε τους στόχους σας. Μπορεί να πηγαίνετε στο πανεπιστήμιο  ή να ξεκινήσετε μια νέα  επιχείρηση, αλλά ίσως είστε  λίγο φοβισμένοι για το τι μπορεί να αντιμετωπίσετε . Αλλά μπορεί να βρείτε μια ευτυχισμένη έκπληξη στην προθυμία του συντρόφου σας να σας βοηθήσει να επιτύχετε αυτόν τον στόχο. Θυμηθείτε ωστόσο, για να διατηρήσετε την σχέση σας ισορροπημένη. Δώστε και ανταλλάξτε πράγματα με τον σύντροφό σας , για να δείξετε πόσο πολύ τον εκτιμάτε. Με αυτόν τον τρόπο, η σχέση σας ευδοκιμεί. Εάν είστε ανύπαντροι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η γενναιοδωρία σας ή άλλου ατόμου με ενέργεια, χρόνο ή πόρους μπορεί να οδηγήσει σε αγάπη.

Εάν βρείτε το 6 της Pentacles σε εργασιακά θέματα  μπορεί να υπάρχει ένα πιο ανώτερο άτομο στο χώρο εργασίας σας που είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Αυτός ο μέντορας μπορεί να είναι πολύ γενναιόδωρος με το χρόνο και την ενέργειά τους για να σας βοηθήσει να πετύχετε και να αποκτήσετε περισσότερες δεξιότητες και υψηλότερη θέση στην πορεία της σταδιοδρομίας σας. Το 6 of Pentacles μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει ότι ο χώρος εργασίας σας δίνει μεγάλη αξία στις συνεισφορές σας. Αν ψάχνετε για μια νέα εργασία, αυτή η κάρτα μπορεί να προτείνει ότι οι αλλαγές θα είναι ακόμη καλύτερες από ό, τι αναμένατε. Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, αυτή η κάρτα μπορεί να προτείνει επενδυτές ή άτομα που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Είναι πιθανό να βρείτε μεγάλη γενναιοδωρία στον στενό περίγυρο σας αυτή τη στιγμή. Εάν είχατε ένα όνειρο να ξεκινήσετε ένα έργο ή μια επιχείρηση, μπορεί να βρείτε πολλούς ανθρώπους πρόθυμους να σας βοηθήσουν να το κάνετε πραγματικότητα. Βγείτε έξω και ρωτήστε, προωθήστε την ιδέα σας, δημιουργήστε μια ομάδα στα sosial , πείτε στους ανθρώπους τι θέλετε να δημιουργήσετε. Το πάθος σας είναι πιθανό να εμπνεύσει τους άλλους να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε σε θέση να προσφέρετε σε άλλους την υλική σας υποστήριξη αυτή τη στιγμή. Μπορεί τώρα να βρίσκεστε σε μια άνετη θέση όπου μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους.
Comments are Closed