*Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ – Οι ενέργειες σου : Τι πρέπει να κάνεις για να πραγματοποιήσεις το στόχο σου!

Η Αυτοκράτειρα φανερώνει ότι είστε ένα άτομο δυναμικό, αλλά και ευαίσθητο, με ιδιαίτερη ευφυΐα, φιλόδοξο, με αρχές, που ξέρετε να κρατάτε καλά την θέση σας και την ανωτερότητά σας. Στις σχέσεις σας θέλετε πάντα να έχετε τον πρώτο λόγο, τον κυρίαρχο ρόλο, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μερικές φορές εντάσεις και προβλήματα. Γενικά η κάρτα αυτή έχει ευνοϊκή επίδραση και σας φέρνει επιτυχία και δημιουργικότητα σε όλους τους τομείς. Η κοσμικότητα και η χλιδή είναι το στοιχείο σας.

Ο δεσμός σας ή ο γάμος σας στηρίζεται περισσότερο στην επικοινωνία, σε ένα επίπεδο πλατωνικό και λιγότερο στην σαρκική επαφή. Ένα περίεργο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σας ή μία αντιζηλία ερωτική, πιθανόν να οφείλεται είτε σε τρίτα άτομα που επεμβαίνουν στη ζωή σας, είτε σε θέματα συμφεροντολογικής φύσεως, δηλαδή οικονομικές απολαβές ή περιουσιακά στοιχεία του ή της συντρόφου σας. Αν είστε γυναίκα προσέξτε γιατί μία γυναικεία φιγούρα βρίσκεται ανάμεσά σας και ασκεί μεγάλη επιρροή στο σύντροφό σας.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι η μητέρα του αυτό το άτομο που εμποδίζει την ευτυχία σας ή κάποιο άλλο γυναικείο πρόσωπο που τον έχει πλησιάσει ερωτικά και τον διεκδικεί. Αν είστε αδέσμευτη ένα άτομο με λαμπρό μέλλον θα εμφανιστεί στη ζωή σας, θα δημιουργήσετε μία σχέση με καλές προοπτικές και διάρκεια και θα ανανεωθείτε σεξουαλικά.

Για τους ελεύθερους άντρες προμηνύεται μία καινούργια σχέση με γυναίκα ευκατάστατη που θα αλλάξει την ζωή σας. Κάποια ταξίδια αναψυχής, ανεμελιά και ερωτικές απολαύσεις, θα βοηθήσουν να στερεωθεί περισσότερο ο δεσμός αυτός και να αποκτήσει γερά θεμέλια.
Comments are Closed