*Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – Τα τρίτα πρόσωπα : Πώς θα επηρεάσουν οι άνθρωποι γύρω σου το προσωπικό σου ζήτημα

Διανύετε μία περίοδο, όπου η ερωτική σας ισορροπία έχει τρανταχτεί. Εντάσεις και καβγάδες επιδεινώνουν την κατάσταση ανάμεσά σας και καταστρέφουν τόσο την σχέση σας, όσο και την ευτυχία σας. Επίσης υπάρχει ο φόβος να αποκαλυφθούν κάποιες κρυφές σας σχέσεις και να προκληθούν μεταξύ σας νέες φιλονικίες και διαμάχες. Είναι υπαρκτός πλέον ο κίνδυνος για τη διάλυση της σχέσης σας ή του γάμου σας. Είστε άτομο αυθόρμητο και νευρικό. Συχνά ξεστομίζετε λόγια πικρόχολα και έχετε την τάση να καταδικάζετε εύκολα και να κρίνετε το έτερον σας ήμισυ αυστηρά και ίσως άδικα μερικές φορές.

Επειδή όμως ο χαρακτήρας σας είναι επιρρεπής σε έριδες, διενέξεις και φασαρίες, θα πρέπει άμεσα να αλλάξετε στάση και συμπεριφορά και να αποκτήσετε αυτοέλεγχο, παρότι τα σφάλματα δεν προέρχονται μόνο από την δική σας πλευρά. Προκειμένου να αποκατασταθεί η ισορροπία ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας και να υπάρξει κάποια ελπίδα δικαίωσης και επίλυσης των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί, θα πρέπει να ζυγίσετε προσεκτικά τις καταστάσεις και απαραίτητα να βρείτε μια συμβιβαστική λύση. Ήρθε η ώρα να λάβετε δραστικές αποφάσεις, γιατί τώρα κρίνετε πλέον το μέλλον της σχέσης σας. Τα θέματα αυτά χρειάζονται να επιλυθούν με τρόπο ήρεμο και αντικειμενικό, αφού πρώτα εκθέσετε, εκ νέου, τα γεγονότα που σας οδήγησαν σε αυτή τη θέση.

Προσπαθήστε να συμφιλιωθείτε, να δεχθείτε ότι ο ένας αγαπάει τον άλλον με ένα δικό του τρόπο, να βρείτε μία μέση οδό, που θα σας βοηθήσει να εναρμονιστείτε και να προχωρήσετε μαζί μία πορεία υγιή, απαλλαγμένη από τα ψέματα και τα σφάλματα του παρελθόντος. Αν είστε άτομο ελεύθερο, σημαίνει ότι αποζητάτε μία σχέση σταθερή για να έχετε μία ήρεμη και ισορροπημένη ζωή. Μην αγχώνεστε, λίγο υπομονή ακόμα και μία γνωριμία με ένα νέο πρόσωπο που θα εμφανισθεί στη ζωή σας, με καλή επαγγελματική θέση, θα εξελιχθεί σύντομα σε ερωτική σχέση.
Comments are Closed