*Η ΔΥΝΑΜΗ – Το τελικό αποτέλεσμα : Η απάντηση στο ερώτημά σου!

Η Δύναμη είναι η κάρτα που συμβολίζει τον δυναμισμό σας, την ενέργειά σας, αλλά και τη θέλησή σας να αντιπαλέψετε με την άσχημη πλευρά του εαυτού σας, η οποία αδυνατεί να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες σας. Προσπαθείτε να καταπολεμήσετε το μίσος και να επιβάλλετε την αγάπη, να αναπτύξετε τον έλεγχο του νου σας, ώστε οι επιθυμίες σας να συμβαδίζουν με τους στόχους και τις ικανότητές σας. Είστε άτομο παρορμητικό, που αντιμάχεται με τα πρόσωπα που σας αμφισβητούν, καθώς και με αυξημένη γοητεία, πάθος και σεξουαλικότητα.

Αν στη σχέση σας ή στο γάμο σας έχει εμφανισθεί κάποιο ερωτικό πρόβλημα ή κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του ή της συντρόφου σας, μην αδιαφορήσετε, γιατί τότε θα συσσωρευτούν και άλλα προβλήματα, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να τα επιλύσετε. Η ισορροπία και η αρμονία θα επέλθει ανάμεσά σας, αρκεί να εμφανίσετε την καλή πλευρά του εαυτού σας, που είναι η κατανόηση, η καλή συμπεριφορά, τα αγνά σας συναισθήματα, αλλά και ο διάλογος. Η αυτογνωσία που σας χαρακτηρίζει σας τονώνει την αυτοπεποίθηση και σας βοηθά να πετυχαίνετε τα ακατόρθωτα.

Αν είστε σε σχέση σημαίνει ότι το ταίρι σας επιδιώκει και εκφράζει την επιθυμία του να είστε συνέχεια μαζί, γιατί η επιρροή που ασκείτε στο αγαπημένο σας πρόσωπο είναι μεγάλη. Υπάρχει ένας έντονος αισθησιασμός και πάθος μεταξύ σας, γεγονός που κάνει τις ερωτικές σας συνευρέσεις να σας απογειώνουν και να σας φθάνουν στα ουράνια. Η σχέση αυτή έχει όλες τις προοπτικές που χρειάζονται για να προχωρήσει σε επισημοποίηση.

Αν είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες σημαίνει ότι σύντομα θα συνάψετε δεσμό με ένα νέο πρόσωπο ή πιθανόν και με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο και θα σας ολοκληρώσει ερωτικά. Γενικά διανύετε μία περίοδο γονιμότητας και επιτυχίας.
Comments are Closed