*Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ – Τα τρίτα πρόσωπα : Πώς θα επηρεάσουν οι άνθρωποι γύρω σου το προσωπικό σου ζήτημα

Η Εγκράτεια σε ορθή θέση είναι η κάρτα που εκφράζει περισσότερο την προτροπή και την συμβουλή και όχι ιδιαίτερα την συμπεριφορά σας. Παρουσιάζεται σαν ο φύλακας άγγελός σας που στέκεται δίπλα σας να σας συμβουλεύσει, ώστε να δείξετε την κατανόηση και την ανοχή που χρειάζεται, προκειμένου να είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε σε διάφορα διλήμματα και σε δύσκολες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον σας. Είστε ένα άτομο που στις ερωτικές σας σχέσεις λειτουργείτε περισσότερο με την καρδιά και το συναίσθημα και λιγότερο με το μυαλό και τη λογική.

Μία κινητικότητα θα παρατηρηθεί στο περιβάλλον σας και νέες γνωριμίες θα εμφανιστούν στο προσκήνιο μέσα από κάποιες επαφές και φιλικές συναντήσεις που θα έχετε. Επειδή είστε άτομο καλοπροαίρετο και αξιοσέβαστο στον κύκλο σας, θα έχετε την δυνατότητα να συνάψετε νέες φιλίες σημαντικές και χρήσιμες, που θα σας κάνουν να νοιώσετε ψυχική ηρεμία και συναισθηματική γαλήνη. Κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας τρέφει για σας κρυφή συμπάθεια και αισθήματα, που όμως δεν τα έχει εκδηλώσει. Σύντομα ωστόσο ένα γεγονός θα βοηθήσει να αλλάξει η κατάσταση στην προσωπική σας ζωή και να υπάρξουν συναισθηματικές εξελίξεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Οι προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον διαγράφονται ευνοϊκές. Αυτό οφείλεται και στο σωστό χειρισμό εκ μέρους σας, στα αργά βήματα, αλλά σταθερά, στην μετριοπαθή στάση σας και γενικά στις μετρημένες κινήσεις σας. Με τον τρόπο αυτό η σχέση σας αποκτά γερά θεμέλια, αφού πετυχαίνετε ο αισθησιασμός και το ερωτικό στοιχείο να αποκτήσουν ένα έντονο και σταθερό δέσιμο με το στοιχείο της φιλίας.
Comments are Closed