*Η ΚΡΙΣΗ – Οι ενέργειες σου : Τι πρέπει να κάνεις για να πραγματοποιήσεις το στόχο σου!

Η Κρίση σε ορθή θέση είναι η κάρτα που δηλώνει τις απρόοπτες αιφνίδιες αλλαγές ή τις ξαφνικές αποφάσεις, που έχουν άμεσο αποτέλεσμα και που θα δημιουργήσουν μια νέα κατάσταση είτε με ευνοϊκή εξέλιξη, είτε με άσχημη, ανάλογα πάντα με τις κάρτες θα πέσουν δίπλα της. Είναι η κάρτα που εκφράζει τα πάθη και τις αδυναμίες σας, που σας δίνει την δυνατότητα μιας δεύτερης ευκαιρίας και που αποτελεί μία ακόμα δοκιμασία της συνείδησης σας. Είστε ένα άτομο που ωρίμασε απότομα από τα χτυπήματα της μοίρας και νοιώθετε τώρα την ανάγκη να διορθώσετε τα λάθη σας και να αποδείξετε στο αγαπημένο πρόσωπο την αγάπη και την κατανόησή σας.

Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη, ένα απρόβλεπτο γεγονός, ένας ανέλπιστος έρωτας κεραυνοβόλος θα ανατρέψει την ερωτική σας ζωή. Ένα πρόσωπο αξιόλογο και ξεχωριστό θα εισβάλει στη ζωή σας, θα σας “αναστήσει” και θα σας χαρίσει μία σεξουαλική έκρηξη, κάτι που δεν περιμένατε ότι θα σας συμβεί. Η σχέση αυτή θα είναι καταλυτική για το μέλλον σας. Αν είστε παντρεμένοι ένα απρόβλεπτο γεγονός και κάποιες αποκαλύψεις που θα συμβούν στην οικογενειακή σας ζωή θα προκαλέσουν στη σχέση σας μια αναταραχή και μια συναισθηματική αναστάτωση. Θα έρθετε αντιμέτωποι με προβλήματα, άσχημες καταστάσεις και εντάσεις, που θα πρέπει να επιλύσετε άμεσα.

Θα χρειαστεί από μέρους σας να επανεξετάσετε τη σχέση σας και να αναλογιστείτε ποια ήταν τα σφάλματα που κάνατε και οι δύο και την οδήγησαν σε αυτό το σημείο, ώστε να μπορέσετε να αλλάξετε την κατάσταση και να την διορθώσετε, προτού να είναι αργά. Η ψυχραιμία είναι αυτή που θα βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και τα εμπόδια και να εξομαλύνετε τις εντάσεις. Αν είστε σε σχέση τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά.

Θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, πιθανόν μια συγκατοίκηση με προοπτική το γάμο, γιατί το αγαπημένο σας πρόσωπο αισθάνεται την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στην ολοκλήρωση. Ένα ταξίδι ή μια μετακόμιση θα σας ανανεώσει και θα δώσει άλλη πνοή στη σχέση σας, αλλά και γενικά στη ζωή σας.
Comments are Closed