*Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ – Τα τρίτα πρόσωπα : Πώς θα επηρεάσουν οι άνθρωποι γύρω σου το προσωπικό σου ζήτημα

Ο Αυτοκράτορας αντιπροσωπεύει την εξουσία, τις ηγετικές ικανότητες, την δύναμη και τον πλούτο. Επιπλέον η κάρτα αυτή φανερώνει την παρουσία και την προστασία του πατέρα ή την φιγούρα ενός άντρα ισχυρού που σας στηρίζει και σας προστατεύει. Αν είστε γυναίκα, ένας άντρας από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή ένα άτομο με κύρος και οικονομική δύναμη, σας έχει ή θα σας προσεγγίσει ερωτικά, θα είναι συνεχώς δίπλα σας και θα σας προστατεύει σε όλα σας τα βήματα.

Θα είναι μια σχέση με γερές βάσεις, που θα νοιώθετε σιγουριά και ασφάλεια. Οι προθέσεις του είναι αγνές και θετικές για σας και ο σκοπός του είναι να ολοκληρωθεί αυτός ο δεσμός, εφόσον στο πρόσωπό σας θεωρεί ότι βρήκε την ιδανική γι’ αυτόν γυναίκα, που θα του προσφέρει μία ευτυχισμένη ερωτική ζωή. Είναι ο έρωτας που ζητούσατε και θα έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του. Βέβαια το γεγονός ότι πολλές φορές γίνεται καταπιεστικός, επειδή θέλει να αποφασίζει αυτός για τα πάντα, αλλά και υπερπροστατευτικός από την υπερβολική του αγάπη, σας κάνει να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε εγκλωβισμένη και ότι πνίγεστε.

Όμως θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τα θετικά και τα αρνητικά της υπάρχουσας σχέσης, να ισορροπήσετε συναισθηματικά και να αποδεχτείτε την κατάσταση αυτή, γιατί κατά βάθος σας εκτιμά και σας σέβεται. Αν είστε άντρας ελεύθερος μία νέα γνωριμία που θα εμφανισθεί στον ορίζοντα θα έχει τις προδιαγραφές που θέλετε για να προχωρήσετε. Για τους παντρεμένους η κάρτα αυτή σημαίνει επιτυχίες, αλλά πιθανόν και ερωτικό αντίζηλο που μπορεί να σας φερθεί με ύπουλο και δόλιο τρόπο.
Comments are Closed