*Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ – Το Παρόν : Τα συναισθήματα σου, οι προσδοκίες σου, οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν!

Ο διάβολος σε ορθή θέση είναι η κάρτα που φανερώνει την παράνομη σχέση, τις σαρκικές επιθυμίες και γενικά τον ερωτικό δεσμό, συνοδευόμενο από έντονο πάθος, από ερωτική έλξη και πολύ αισθησιασμό. Είστε ένα άτομο με αδυναμίες και με ροπή προς την μοιχεία. Το αδύνατό σας σημείο, το οποίο δεν μπορείτε να ελέγξετε, είναι η έντονη επιθυμία σας για παθιασμένες σχέσεις, για σεξ και καυτό ερωτισμό.

Αν είστε αδέσμευτοι ένα νέο πρόσωπο θα εμφανισθεί στη ζωή σας, που θα σας ξεσηκώσει και θα συνάψετε σχέση που θα βασίζεται περισσότερο στο ερωτικό στοιχείο και λιγότερο στο συναίσθημα. Ένας σαρκικός έρωτας θα φουντώσει, ο οποίος δεν θα έχει και τις καλύτερες προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε μία φυσιολογική και σοβαρή σχέση. Αν είστε παντρεμένοι μία κρυφή και παράνομη σχέση θα σας αναστατώσει ιδιαίτερα αυτή την περίοδο και θα χρειαστεί να δείξετε αυτοσυγκράτηση για να μη δημιουργηθούν ολέθρια αποτελέσματα στην οικογενειακή σας ζωή.

Θα πρέπει να προσέξετε επίσης γιατί πιθανόν να δημιουργήσετε δεσμό, έχοντας αρχικά καθαρά σεξουαλική πρόθεση και στην πορεία της σχέσης αυτής να χάσετε τον έλεγχο με κίνδυνο να φέρετε ανατροπές στα δεδομένα της ζωής σας με άσχημα επακόλουθα. Αν είστε γυναίκα σημαίνει ότι έχετε κάποιο κρυφό ερωτικό δεσμό και ερωτικές συνευρέσεις με άτομο δεσμευμένο.

Αν είστε δεσμευμένη πιθανόν να ανακαλύψετε κάποια παράνομη ερωτική δραστηριότητα του συντρόφου σας, που θα σας προκαλέσει ζήλεια και τάσεις αντεκδίκησης και θα καταστρέψει την ισορροπία της σχέσης ή του γάμου σας.
Comments are Closed