*Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ – Τα τρίτα πρόσωπα : Πώς θα επηρεάσουν οι άνθρωποι γύρω σου το προσωπικό σου ζήτημα

Είστε ένα άτομο σοβαρό, που εμπνέετε τον σεβασμό των άλλων, που σας χαρακτηρίζει η σύνεση και η αληθινή γνώση, εχέμυθο, ικανό να αντιλαμβάνεται τις καταστάσεις γύρω του και που όμως να τις αποσιωπά. Έχετε την ικανότητα να εικάζετε και να προβλέπετε πράγματα και καταστάσεις, εξαιτίας της δύναμης που έχετε καλλιεργήσει για στοχασμό και αυτοσυγκέντρωση.

Την περίοδο αυτή μία στασιμότητα που επικρατεί στην αισθηματική σας ζωή, μία δύσκολη φάση που περνάτε, σας κάνει εσωστρεφή και σας δημιουργεί μία τάση για απομόνωση, μοναξιά και πνευματική αναζήτηση. Έχετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από κάποιες καταστάσεις και πρόσωπα, για να μπορέσετε να σκεφθείτε λογικά και αντικειμενικά πλέον, χωρίς επιρροές άλλων ατόμων και να βγείτε από αυτό το τέλμα που έχετε περιπέσει.

Αν είστε σε σχέση ή σε γάμο θα πρέπει να ξεδιαλύνετε μέσα σας αν τα δικά σας αισθήματα και τα αισθήματα του άλλου προσώπου είναι ειλικρινή ή είστε μαζί μόνο από συνήθεια ή από συμφέρον. Αυτή η αισθηματική ερημιά που βιώνετε σε αυτή τη σχέση ή το γάμο πρέπει να εκλείψει. Χρειάζεται αυτογνωσία, υπομονή και όχι βιαστικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες.

Πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις, να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, να κινηθείτε αργά και με σταθερά βήματα και να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, ώστε να επανέλθει η ισορροπία και αρμονία ανάμεσά σας. Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη η μοναξιά που νοιώθετε σας δημιουργεί πρόβλημα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Τα αισθήματά σας τα εκδηλώνετε αργά, με καθυστέρηση, αφού πρώτα σιγουρευτείτε για τα αισθήματα του άλλου προσώπου και αυτό βέβαια δυσκολεύει λίγο τη σύναψη ερωτικής σχέσης. Προσπαθήστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί και αυθόρμητοι και όλα θα εξελιχθούν ομαλά, ώστε να πραγματοποιηθεί η συναισθηματική σχέση που επιθυμείτε. Για μια γυναίκα μπορεί να σημαίνει ότι πιθανόν να συνάψει ερωτική σχέση με άντρα μεγαλύτερο, ίσως και πολύ μορφωμένο. Φανερώνει επίσης και τον πλατωνικό έρωτα.
Comments are Closed