*Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ – Το τελικό αποτέλεσμα : Η απάντηση στο ερώτημά σου!

Είστε ένα άτομο με θετική αύρα, που προκαλείτε έλξη στις ισχυρές δυνάμεις του σύμπαντος και οι οποίες σας παρέχουν την ανάλογη προστασία. Ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας από σας, με ισχυρή πνευματική δύναμη, έμπνευση και ανεπτυγμένη διαίσθηση σε ενέργειες, βρίσκεται δίπλα σας και σας στηρίζει με τις συμβουλές του. Είναι μία περίοδος δημιουργική και ευνοϊκή για την εξέλιξη της αισθηματικής σας ζωής. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε και να κάνετε ένα μεγαλύτερο βήμα στη σχέση σας. Δεν τίθεται λόγος πλέον να περιμένετε.

Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση στον έρωτά σας από το αγαπημένο σας πρόσωπο, το οποίο είναι έτοιμο να σας προσφέρει όλα όσα επιθυμείτε. Είναι καιρός πια να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας και να πραγματοποιήσετε όλα όσα ονειρευόσασταν. Αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες και διαφωνίες στη σχέση σας, ένα άτομο του περιβάλλοντός σας θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα σας βοηθήσει με τέτοιο τρόπο, ώστε να επέλθει η ισορροπία, η σταθερότητα και η ηρεμία ανάμεσά σας.

Αν είστε παντρεμένοι μην καθυστερείτε, γιατί η εποχή αυτή είναι κατάλληλη και προσφέρεται για γονιμοποίηση. Αν είστε αδέσμευτος ή αδέσμευτη, ένα σοβαρό και αξιόλογο άτομο που βρίσκεται στο περιβάλλον σας με ερωτικά αισθήματα για σας, θα σας προσφέρει την στήριξη που χρειάζεστε και θα νοιώσετε την θετική επιρροή του. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, εκφράστε τα συναισθήματά σας, αντιμετωπίστε με διαφορετικό τρόπο την κατάσταση αυτή και θα δείτε τις εξελίξεις με αισιοδοξία.

Comments are Closed