*Ο ΜΑΓΟΣ – Τα εμπόδια : Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις! Τα τρίτα πρόσωπα :

Ένα νέο πρόσωπο με καλή «χημεία» και «μαγική» έλξη που εμφανίζεται στην ερωτική σας ζωή θα σας ξυπνήσει έντονα συναισθήματα και θα σας προσφέρει διασκέδαση και σεξουαλική δράση. Αν είστε άντρας, η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για σας και προσφέρεται για ερωτική ανανέωση στη σχέση σας ή για νέες ερωτικές περιπέτειες. Μία ελκυστική γυναίκα από το περιβάλλον σας με έντονη προσωπικότητα που επιθυμείτε πολύ και που σας εμπνέει με ένα πάθος ακατανίκητο θα είναι ο επόμενος στόχος σας και θα προσπαθήσετε να την διεκδικήσετε.

Η αυτοπεποίθηση που έχετε από τις επιτυχίες σας στο γυναικείο φύλο σε συνδυασμό με την διπλωματία σας θα σας διευκολύνει, ώστε να μπορέσετε να την καταπλήξετε και να την κερδίσετε. Κάτι ανάλογο θα συμβεί στην ερωτική σας ζωή αν είστε γυναίκα. Αν είστε ήδη σε γάμο ή σχέση ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να αναζωογονηθείτε. Η απρόβλεπτη συναισθηματική και σεξουαλική συμπεριφορά του συντρόφου σας θα σας συγκινήσει και θα οδηγήσει τη σχέση σας σε νέα βάση, σε μία νέα αρχή. Μπορεί όμως και να σημάνει το τέλος αυτής της σχέσης και την αρχή ενός νέου έρωτα.

Αν δεν είσαστε σε σχέση, ένα νέος άντρας θα έλθει στη ζωή σας, πιθανόν και από το επαγγελματικό περιβάλλον, που θα ανεβάσει την διάθεσή σας και την ψυχολογία σας με γοητευτικά λόγια, πλάγια απατηλά μέσα και έντονη συναισθηματική παρόρμηση. Διατηρείστε ζωντανό το δεσμό αυτό, πάρτε πρωτοβουλίες και δημιουργείστε προοπτικές για ένα ευτυχισμένο ερωτικό μέλλον, γιατί μπορεί το πρόσωπο αυτό να είναι το πεπρωμένο σας.
Comments are Closed