*Ο ΤΡΕΛΟΣ – Τα τρίτα πρόσωπα : Πώς θα επηρεάσουν οι άνθρωποι γύρω σου το προσωπικό σου ζήτημα

Ο Τρελός είναι η κάρτα που φανερώνει την έμπνευση, την αοριστία, την δυσκολία στην ορθή σκέψη, την ανεμελιά, αλλά και την ανώριμη συμπεριφορά που φθάνει στα όρια του παραλογισμού. Δηλώνει την αρχή μιας νέας περιόδου εμπειριών, με κινδύνους, προκλήσεις και δυσκολίες.

Μια περίοδο αβεβαιότητας και ανασφάλειας με απρόβλεπτες και ανεξήγητες καταστάσεις, όπου τα πάντα είναι ρευστά και όπου θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να λάβετε σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον σας. Είστε ένα άτομο αυθόρμητο, αρκετά διασκεδαστικό, μια ελεύθερη προσωπικότητα που δεν συμβιβάζεται εύκολα. Οι δεσμευμένοι διανύετε μία δύσκολη περίοδο.

Πιθανόν η επιλογή συντρόφου να μην είναι η σωστή και να βρίσκεστε σε πλάνη, να είστε δηλαδή σε μια χαλαρή, μια ψεύτικη σχέση, όπου της λείπει η ειλικρίνεια. Το αγαπημένο σας πρόσωπο παρουσιάζει μια επιπόλαια συμπεριφορά με συνεχείς μεταπτώσεις και αποφεύγει συστηματικά τις συναισθηματικές ευθύνες. Οι διαβεβαιώσεις του για την ομαλή πορεία της σχέσης δεν ευσταθούν, καθώς υπόσχεται πράγματα τα οποία δεν είναι σε θέση να τηρήσει. Επικρατεί ένας εκνευρισμός και μια αβεβαιότητα.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση ανάμεσά σας. Θα πρέπει όμως να αναρωτηθείτε και να συνειδητοποιήσετε αν σας καλύπτουν αυτά που σας προσφέρει το ταίρι σας και αν εσείς ανταποκρίνεστε αρκετά στις υποσχέσεις σας σε αυτή τη σχέση. Προκειμένου να μην απογοητευτείτε και πληγωθείτε από πιθανή εγκατάλειψη του αγαπημένου σας προσώπου ή ακόμα κι εσείς να το εξαπατήσετε με τον ίδιο τρόπο, θα πρέπει με ψυχραιμία να βρείτε τη λύση που θα ανατρέψει την κατάσταση και η οποία θα είναι η καλύτερη και για τους δυο σας.

Αν είστε αρραβωνιασμένοι πιθανόν να ακυρωθεί ο αρραβώνας ή ακόμα και ο γάμος. Αν είστε παντρεμένοι σημαίνει ότι έχουν παγώσει τα ερωτικά σας συναισθήματα και υπάρχει μία σεξουαλική αδράνεια ανάμεσα στο ζευγάρι. Θα πρέπει να αναζητήσετε λύσεις για ανανέωση, γιατί υπάρχει φόβος κατάθλιψης ή ακόμα και απιστίας. Αν είστε μόνοι νοιώθετε την ανάγκη να ταξιδέψετε, να κάνετε διακοπές. Ένα ταξίδι αναψυχής αυτή την στιγμή θα σας προσφέρει την ψυχική ευχαρίστηση και την ηρεμία που χρειάζεστε. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να εμφανιστεί ένας κεραυνοβόλος έρωτας, που θα σας αναζωογονήσει αρκετά, χωρίς να σας απασχολεί το αύριο.
Comments are Closed