Fonso (ευγενής)

Fonso

 

  • Χρόνος :Μέσα σε 4 χρόνια .
  • Σύμβολο : ΡΗΓΑΣ ΚΑΡΩ

Ο Fonso ο επιδέξιος κλέφτης , κάτι ή κάποιος που αφαιρείται, στερείται κάτι, απώλεια, μειονέκτημα, ανεντιμότητα. Άνδρας ξανθός ή γκρίζος ή άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας. Σε οικονομικά θέματα δηλώνει προβλήματα χρημάτων που όμως με έξυπνο τρόπο το αντιμετωπίζετε και τελικά βγάζετε κέρδος .  Ένας άντρας που φέρνει «προστασία» στην ζωή μας . Υπόσχεται καλές ανταμοιβές, αρκεί να κάνετε τα βήματα για να σχεδιάσετε το μέλλον σας. Κάντε την έρευνα, μείνετε σε καλό δρόμο με τον προϋπολογισμό σας και θα δείτε ότι η προσπάθειά σας θα κάνει μεγάλη διαφορά στην υλική σας κατάσταση. Στα αισθηματικά θέματα έρχεστε σε μειονεκτική θέση και στο τέλος  στερήστε κάτι. Το πρόσωπο που συμβολίζεται από τον Fonso είναι φιλόδοξο, πιστό και πρακτικό. Μπορεί συχνά να θεωρούνται φιλόδοξοι, αλλά μόλις τους γνωρίσετε καλά, μπορεί επίσης να είναι αρκετά αστείοι. Η φιλοδοξία και η επιμονή τους τους κάνει να είναι εργατικοί. Είναι πιθανό να είναι τόσο αφοσιωμένοι όσο για τον εραστή τους , όπως και για τους στόχους τους. Η ήσυχη συμπεριφορά τους μπορεί να τους κάνει δύσκολο να το παρατηρήσουν στην αρχή, σε σύγκριση με άλλους ανθρώπους που μπορεί να είναι πιο έξω. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας προσοχή σε χρήματα που ίσως ανήκουν σε κοντινά σας πρόσωπα , υπάρχει φόβος να τα ξοδέψετε αλόγιστα και να μην μπορείτε να τα επιστέψετε !!  Σε θέματα υγείας προσοχή της καταχρήσεις , κάνε μία περίοδο αποτοξινώσεις με πολύ νερό !!

Αντίστροφα

Ο Fonso ανάποδα δηλώνει  ανυπέρβλητο πρόβλημα, παραβίαση της σύμβασης, αφιλόξενο σπίτι , προβληματική οικονομική κατάσταση. Μπορεί να σηματοδοτήσει έλλειψη δέσμευσης και αφοσίωσης όταν πρόκειται για θέματα αισθηματικά. Αντί να εστιάζετε στη μακροχρόνια συντροφικότητα, μπορείτε να αποσπάστε εύκολα τον εαυτό σας από κάθε νέο άτομο.  Άλλες φορές, αυτή η κάρτα μπορεί να δείξει αμφιβολία στη χρονολόγηση. Εάν είστε σε μια σχέση,  μπορεί αυτή να έχει γίνει στάσιμη και μονότονη. Μπορεί να υπάρχει απογοήτευση που προκύπτει από αυτήν την πλήξη. Εσείς και ο σύντροφός σας θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να παραμείνετε μαζί και να θυμάστε γιατί εσείς οι δύο ερωτευτήκατε .

Κακές ειδήσεις μπορεί να έρχονται όταν αντιστρέφεται ο Fonso . Μπορεί να παραμελείτε τη δουλειά ή τις σπουδές σας αυτή τη στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι τα θεμέλιά σας για την επιτυχία αισθάνονται μάλλον ασταθή. Μπορεί να ονειρεύεστε την επιτυχία σας, αλλά όταν πρόκειται για δουλειά, μπορείτε να είστε τεμπέλης και χωρίς κίνητρα. Μερικές φορές αυτό προέρχεται από μη ρεαλιστικά ιδανικά για την επιτυχία. Συχνά βλέπουμε το αποτέλεσμα, αλλά όχι την επαναστατική δουλειά που χρειάζεται για να φτάσουμε εκεί. Να είστε ρεαλιστές για το τι θέλετε να πετύχετε και αν είστε διατεθειμένοι να θυσιάσετε για να φτάσετε εκεί. Εάν βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή στο σχολείο ή σε σπουδές , μπορεί να μην τα πηγαίνετε καλά ή να μην καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *