Geomancy , Γεωμαντεία .

Το “Geomancy” προέρχεται από το λατινικό “geomantia”, το οποίο με τη σειρά του προέρχεται από το ελληνικό για “μαντική από τη γη”. Το αραβικό όνομα για τη γεωμαντεία, «’ilm al-raml», σημαίνει «η επιστήμη της άμμου». Στην αρχική του μορφή, η γεωμαντική φιγούρα δημιουργήθηκε δημιουργώντας γραμμές τυχαίων αριθμών κουκκίδων στην άμμο, εξ ου και το όνομα. Οι μεσαιωνικοί Ευρωπαίοι συγγραφείς συμφώνησαν ότι ήταν επίσης αποδεκτό να σχεδιάζονται οι κουκκίδες σε ένα κομμάτι περγαμηνής ή χαρτιού.

Read More…

Mirella / G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

Mirella

 

 • Όνομα : Mirella (ευχαριστημένος)
 • Χρόνος :Σε 5 μήνες .
 • Σύμβολο : ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ
 • Βουλοκέρι Cactus Flower = Η απάντηση στο ερώτημα σας είναι ασθενές ΝΑΙ .

G.R. Gypsy Cards // Η Mirella είναι η καλή τύχη, επιτυχία μέσω καλής τύχης, τυχερή συστροφή της μοίρας, ευνοϊκές επιρροές. Σε αισθηματικά θέματα συμβολίζει την καρδιά και τα αισθήματα  ατόμου καστανού σκούρου .Ψάξτε τον ειδικό άντρα για το πρόβλημα σας , ο σύζυγος, ο φίλος. Προβλέπει τη δυνατότητα μιας ερωτικής σχέσης αλλά αργότερα . Μπορεί να υπάρχει ένα αγχωτικό και απαιτητικό συναίσθημα στον αέρα, καθιστώντας εύκολο να υλοποιηθούν επιχειρήματα και αγώνες. Εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεστε ευερέθιστοι και χωρίς να προσέχετε, οι συγκρούσεις μπορεί να ξεκινήσουν εύκολα. Εάν βρεθείτε σε ένα από αυτά, θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τους λόγους για τους οποίους βρίσκεστε σε αυτήν την αντιπαλότητα και να βεβαιωθείτε ότι δεν υποστηρίζετε απλά για να είστε σωστοί. Το Εγώ σας μπορεί να σπρώξει εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο για να συγκρούσετε χωρίς πραγματικό λόγο. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να δημιουργήσει πάθος όταν είναι απολύτως απαραίτητο, αλλά μπορεί να είναι καταστροφικό εάν συνεχιστεί. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας η τύχη θα είναι μαζί σας αυτό το διάστημα ότι απόφαση και εάν πάρετε θα σας βγει .Σε επαγγελματικά θέματα ευνοϊκές συνθήκες παρουσιάζονται, τώρα είναι η ευκαιρία και η τύχη είναι μαζί σας …μην την χάσετε .Μπορεί να αντιμετωπίζετε συγκρούσεις όταν πρόκειται για χρήματα τώρα. είτε είναι με τον σύντροφό σας, την οικογένειά σας ή τους φίλους σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα οικονομικά σας αυτήν τη στιγμή, ειδικά όταν πρόκειται για εμπιστοσύνη σε άλλους.  Σε θέματα υγείας η υγείας σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση .

Αντίστροφα

Η Mirella ανάποδα δηλώνει αργή ή καθυστερημένη επιτυχία, τυχερό διάλειμμα, μικρή τύχη.Υπάρχει μια επιθυμία ανάμεσα σε εσάς και τον εραστή σας να ξαπλώσετε τα σπαθιά σας και να βρείτε έναν συμβιβασμό. Είναι πιθανό ότι οι πληγές θα εξακολουθούν να είναι οδυνηρές ακόμη και αν και οι δύο επιλέξουν να αφήσουν τα πράγματα να φύγουν. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί να υποδηλώνει απομάκρυνση από έναν εραστή ή πιθανή σχέση, σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η συμφιλίωση. Αν και οδυνηρό, αυτό μπορεί να ήταν η καλύτερη επιλογή εάν διαμάχες και εντάσεις συμβαίνουν πολύ συχνά. Μερικές φορές, είναι καλύτερα μακροπρόθεσμα να μειώσετε τις απώλειές σας και να απομακρυνθείτε προτού γίνει μεγαλύτερη ζημιά.

Αυτό που κάποτε ήταν αγχωτικό και εχθρικό εργασιακό περιβάλλον μπορεί να βρίσκεται στη διαδικασία βελτίωσης. Φαίνεται ότι είναι δυνατή η επίλυση τώρα καθώς όλοι είναι έτοιμοι να βάλουν τα σπαθιά τους στις θήκες τους . Γίνονται συμβιβασμοί και η ανοιχτή επικοινωνία είναι πλέον δυνατή ξανά. Εάν αυτό δεν ισχύει για εσάς, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να προτείνει ότι μια κλιμάκωση της εχθρότητας που συμβαίνει αντ ‘αυτού. Εάν έχετε ασχοληθεί με τον εκφοβισμό στο χώρο εργασίας, μπορεί να αυξηθούνν οι επιθέσεις  εναντίον σας, μερικές φορές ακόμη και προσπαθώντας να σας απολύσουν. Μην φοβάστε να το αναφέρετε στον προϊστάμενό σας ή το αφεντικό σας, είναι δουλειά τους να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους συγκρούσεις. Μόλις το κάνετε, βεβαιωθείτε ότι η συμπεριφορά σας δεν είναι επίσης αιτία ανησυχίας. Εφόσον έχετε χειριστεί τα πράγματα ήρεμα και επαγγελματικά, μπορείτε να τα πετύχετε.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Boldo / G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

Boldo / G.R. Gypsy Cards

 

 • Όνομα : Boldo (ο αμυντικός του βασιλιά)
 • Χρόνος : Τον Αύγουστος
 • Σύμβολο : ΒΑΛΕΣ ΚΟΥΠΑ

G.R. Gypsy Cards // Ο Boldo είναι ένας άντρας μεταξύ 30 και 45 ετών, ο άντρας εραστής, αγαπημένος, καλά νέα, επιτυχία. Η σκέψη ατόμου καστανού  ανοιχτού. Σε αισθηματικά θέματα βρίσκεις τον έρωτα της ζωής σου και ζεις την ερωτική ευτυχία που ονειρευόσουν πάντα  . Τρελά ερωτευμένη .Ο ρομαντισμός έρχεται στο δρόμο σας σε αισθηματικά θέματα . Αυτό το άτομο είναι πολύ ερωτευμένο με την ιδέα της αγάπης, και ξεφεύγει από το δρόμο του για να το δείξει. Μερικές φορές όμως, αυτό το άτομο πηγαίνει λίγο πολύ στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης. τόσο πολύ που έχουν μάλλον μη ρεαλιστικές προσδοκίες για τέλειους συντρόφους και τέλειες σχέσεις. Χωρίς μια ήπια δόση πραγματικότητας, μπορούν να πάνε από  εραστή σε εραστή, αφήνοντας μια σειρά από ραγισμένες καρδιές απλά επειδή ο καθένας τελικά έδειξε τα πολύ ανθρώπινα ελαττώματα του . Δοκιμάστε και απολαύστε τα πράγματα αυτή τη στιγμή και κρατήστε τον πραγματικό κόσμο σε ό, τι αφορά την αναζήτηση αγάπης. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας οι γύρω απολαμβάνουν την αγάπη που τους δίνεις και στην ανταποδίδουν απλόχερα .Σε επαγγελματικά θέματα αγαπάς την δουλειά σου και για αυτό θα πας και μπροστά , η επιτυχία έρχεται μέσα από την αγάπη για αυτό που κάνεις . Είστε ιδιαίτερα διπλωματικοί αυτήν τη στιγμή. Οι συγκρούσεις γύρω σας μπορούν να αντιμετωπιστούν ευκολότερα αυτήν τη στιγμή. Μπορείτε να επιλύσετε ζητήματα με δημιουργικές λύσεις, καθώς και τη συναισθηματική σας σύνδεση και την ευαισθητοποίηση των άλλων. Σε θέματα υγείας δεν βλάπτει να κάνεις ένα τεστ κοπώσεως .

Αντίστροφα

Ο Boldo ανάποδα δηλώνει ταραγμένος νεαρός άνδρας, άπιστος, τεμπέλης, αδρανής ανώριμος, μόνο φυσική έλξη χωρίς αισθήματα . Μπορεί να είναι μάλλον παθητικός επιθετικός και γεμάτος κενές υποσχέσεις. Όντας ένας υπέροχος ρομαντικός, πολλές από τις ιστορίες του και της δηλώσεις αγάπης του μπορεί να είναι υπερβολικές. Εάν αυτό δεν ακούγεται σαν ένα άτομο στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή, μπορεί να δείξει ότι αισθάνεστε συγκλονισμένοι με τις συναισθηματικές αλλαγές που συμβαίνουν στη ρομαντική σας ζωή. Τα συναισθήματα μπορούν να τρέξουν ζεστά και μετά να κρυώσουν, και οι τέλειες εμφανίσεις μπορούν να γκρεμιστούν γρήγορα. Να είστε προσεκτικοί με αυτούς που λένε πολλά γλυκόλογα , και βεβαιωθείτε ότι εννοούν πραγματικά αυτά που λένε.

Το περιβάλλον του γραφείου σας ή της δουλειάς σας μπορεί να είναι γεμάτο με διαφωνίες αυτή τη στιγμή και όλοι μπορεί να βρίσκονται στην άκρη. Μπορεί επίσης να θέλετε να σκεφτείτε πώς χειρίζεστε τα συναισθήματά σας στην εργασία αυτή τη στιγμή. συμβάλλει η διάθεσή σας σε αυτό το περιβάλλον; Εναλλακτικά, ίσως η επιθυμία σας να διατηρήσετε την ειρήνη φτάνει σε αυτοκαταστροφικά επίπεδα. Αντί να αντιμετωπίζετε τα προβλήματά σας, μπορείτε να κάνετε ό, τι μπορείτε για να αποφύγετε αντιπαραθέσεις, ακόμα κι αν μπορεί να σας βοηθήσει να εκφράσετε αυτές τις απογοητεύσεις. Προσπαθήστε να επιτύχετε μια ισορροπία ανάμεσα στο να είστε τόσο διπλωματικοί ώστε να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα όλων των άλλων, αντί να χτυπάτε…όταν αυτό είναι ακατάλληλο.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Fify / G.R. Gypsy Cards

Fify

 

 • Όνομα : Fify (πολλαπλασιάζεται)
 • Χρόνος :Μάρτιος .
 • Σύμβολο : ΔΕΚΑ ΚΑΡΩ
 • Βουλοκέρι Thunderbird = Η απάντηση σε ερώτημα σας είναι σίγουρα ΝΑΙ .

G.R. Gypsy Cards // Η Fify είναι η εργασία, η νέα δουλειά, η καλή καριέρα, τα καλά οικονομικά. Σε αισθηματικά θέματα τα ερωτικά σου έχουν πέσει σε ρουτίνα, θα πρέπει να πας παρακάτω! προσοχή της παράλληλες σχέσης . Κρυφός έρωτας . Εάν είστε ανύπαντροι, ενδέχεται η έγκριση της οικογένειάς σας να έχει ισχυρή επίδραση στο ποιος επιλέγετε ως συντρόφους . Η επίδραση της οικογένειά σας μπορεί να είναι πολύ σημαντική για εσάς και η αρμονική σχέση μεταξύ τους και των ρομαντικών σας ενδιαφερόντων είναι σημαντική για εσάς. Ψάχνετε για κάτι μακροπρόθεσμο, και αναγνωρίζετε ότι ο γάμος μερικές φορές δεν αφορά μόνο την αγάπη, αλλά και τη σύνδεση δύο οικογενειών. Σε επαγγελματικά θέματα κληρονομιά, νίκη, τύχη, αφθονία, Οικονομική αφθονία. Αυξάνουν τα κέρδη . Μια νίκη. Πλούτος. Ένας ξαφνικός άνεμος μπορεί να έρχεται στο δρόμο σας με την Fify . Εφόσον αυτή η κάρτα σχετίζεται με την οικογένεια, πιθανότατα μπορεί να προέρχεται από συγγενή. Η κάρτα μπορεί επίσης να σημαίνει ότι ρυθμίζετε το οικονομικό σας μέλλον. Μπορεί να συντάξετε το πρόγραμμα συνταξιοδότησής σας, να δημιουργήσετε τις αποταμιεύσεις σας ή ακόμα και να δημιουργήσετε μια κληρονομιά. Σε γενικές γραμμές, αυτή η κάρτα σημαίνει πλούτο και χρήματα που προέρχονται από την οικογένεια. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας εάν η οικονομική σου κατάσταση είναι καλή  μην επαναπαύεσθε, δώσε βάση στην μόρφωση που θα σου αλλάξει τον τρόπο σκέψη σου . Σε θέματα υγείας είσαι σκληρή με το εαυτό σου , πρέπει να αποβάλεις κάποια κομπλέξ σου .

Αντίστροφα

Η Fify ανάποδα δηλώνει προβλήματα στην εργασία, κακός χειρισμός χρημάτων, μη πρακτική χρήση χρημάτων, παράνομη οικονομική δραστηριότητα, γενική ανικανότητα,  έλλειψη δεξιοτήτων.Δίνεις μεγάλη σημασία σε ό, τι πιστεύουν η οικογένειά σου ή άλλοι για τον σύντροφό σου; Σε μια προσπάθεια εξεύρεσης αγάπης, μπορεί να ψάχνετε και για εξωτερική έγκριση, αντί να εστιάζετε στη συναισθηματική σύνδεση μεταξύ των δυο σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρχουν συγκρούσεις μεταξύ του εραστή και της οικογένειας ή των φίλων σας. Μπορεί να διαπιστώσουν ότι ο σύντροφός σας είναι «ακατάλληλος». μπορεί να μην έχουν αρκετά καλή δουλειά, μπορεί να προέρχονται από διαφορετικό υπόβαθρο, μπορεί να μην είναι ο γοητευτικός πρίγκιπας που η οικογένειά σας φαντάζετε για εσάς . Η σύγκρουση μπορεί τώρα να έχει μεγάλη επίδραση στη σχέση σας και ίσως χρειαστεί να διεκδικήσετε τα όριά σας αντί να αποδεχτείτε τις απόψεις τους χωρίς να σκεφτείτε τον εαυτό σας.

Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, τα πράγματα μπορεί να μην πάνε καλά για εσάς. Στα χειρότερα σενάρια, μπορεί να προτείνει τη διάλυση μιας εταιρείας, μία κατάσταση χρέους ή πτώχευσης. Ίσως είναι καιρός να επανεξετάσετε τις επιχειρηματικές σας αποφάσεις και να δείτε τι μπορείτε να σώσετε. Όσον αφορά τη σταδιοδρομία, υποδηλώνει ότι η δουλειά σας μπορεί να είναι ασταθής, ειδικά μακροπρόθεσμα. Μπορεί να βρείτε καλύτερες προοπτικές κάπου αλλού.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Guaril / G.R. Gypsy Cards

G.R. Gypsy Cards

Guavil / G.R. Gypsy Cards

 

 • Όνομα : Guaril  (νικητής, πρωταθλητής)
 • Χρόνος :Το φθινόπωρο.
 • Σύμβολο : ΒΑΛΕΣ ΚΑΡΩ

G.R. Gypsy Cards // Ο Guaril είναι οι γραπτές ειδήσεις που σχετίζονται με την εργασία ή τα οικονομικά, σημαντική επικοινωνία, μεσολαβητής, ταχυδρόμος, δημοσιογράφος, καθορίζει το χρονοδιάγραμμα μιας εκδήλωσης. Η σκέψη ατόμου ξανθού ή γκρίζου. Σε αισθηματικά αλλαγές στην προσωπική σου ζωή , πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να δεις τι θέλεις .Ο Guaril  είναι υπομονετικός, αξιόπιστος και σταθερός, αν και μερικές φορές βαθιά απορροφάται στη δουλειά του. Προτιμούν να μην αναλαμβάνουν κινδύνους στην αγάπη, αλλά και αλλού στη ζωή τους. Είναι δύσκολο να κάνεις αυτό το άτομο να αλλάξει γνώμη. που σημαίνει ότι μπορεί να είναι πεισματάρης, αλλά και πολύ αξιόπιστος και αφοσιωμένος συντροφος . Στα αισθηματικά θέματα  μπορεί επίσης να προτείνει μια σχέση που είναι βαθιά και αξιόπιστη, αλλά όχι πολύ συναρπαστική. Εάν βρίσκεστε σε ένα σημείο όπου θα θέλατε αφοσίωση, σταθερότητα και ασφάλεια στην ερωτική σας ζωή, αυτή η κάρτα μπορεί να είναι ένα ευπρόσδεκτο θέαμα. Δείχνει μια σσχέση στην οποία και οι δύο θα εργαστείτε για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας μαζί. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας βάλε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητα σου , αυτό από την μία αγχώνει εσένα αλλά εκνευρίζει και του γύρω σου .Σε επαγγελματικά θέματα θα μπορούσες να είσαι δικηγόρος,  μεσίτης  αλλά δημοσιογράφος …εάν αυτό που κάνεις δεν σου δίνει χαρά άλλαξε το  .Είστε πολύ αφοσιωμένοι στους στόχους σας . Είναι πιθανό ότι θα κάνετε ό, τι μπορείτε να τα πετύχετε, οπότε είστε έτοιμοι να βάλετε τη σκληρή δουλειά και το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα. Έχετε μια αργή και σταθερή προσέγγιση και πιστεύετε ότι η σκληρή δουλειά ανταμείβεται. Εάν ψάχνετε για δουλειά, θα πρέπει να αποδείξετε την αξιοπιστία και την αφοσίωσή σας σε έναν πιθανό εργοδότη. Σε θέματα υγείας πόνοι στο σώμα , ίσως κάνεις μία μικροεπέμβαση .

Αντίστροφα

Ο Guaril ανάποδα δηλώνει καθυστερημένο μήνυμα ή δέμα, ειδήσεις σχετικά με καθυστερήσεις ή εμπόδια, αρνητικά νέα, κουτσομπολιά, ανεπιτυχείς διαμεσολαβητές. Ίσως η ερωτική σας ζωή να γίνεται πιο βαρετή και παλιά. Μπορεί να αισθάνεστε όιι είναι καλύτερα να είστε μόνοι αντί να αναλάβετε συναισθηματικούς κινδύνους και να αντιμετωπίσει πιθανή απόρριψη μεταξύ άλλων. Εάν είστε σε μια σχέση, μπορεί να αισθάνεστε λίγο απελπισμένοι για αλλαγή. Ίσως κάποιος από εσάς να ξοδεύει τόσο πολύ χρόνο στη δουλειά, είτε όλη του την ενέργεια σε πρακτικά, οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα που δεν δίνουν προτεραιότητα στη σχέση. Βεβαιωθείτε ότι οι δυο σας χαράζετε χρόνο στην πολυάσχολη ζωή σας για να είστε απλά ο ένας με τον άλλον ή δοκιμάστε κάτι αυθόρμητο για να φέρετε μια πολύ απαραίτητη ανάσα καθαρού αέρα στη σχέση σας.

Σου λείπει η φιλοδοξία ; Βρίσκετε ότι έχετε λίγα κίνητρα όταν πρόκειται για δουλειά ; Ένα πιθανό νόημα του αντίστροφου Guaril είναι ότι δεν εργάζεστε αρκετά σκληρά για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα της καριέρας σας. Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε τόσο εμμονή με τους στόχους της καριέρας σας, που θυσιάζετε τα πάντα για να τους επιτύχετε. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι χαμένη, να συναντάτε μόλις φίλους και να έχετε όλα εκτός από ξεχασμένα στενά μέλη της οικογένειας. Θυμάσαι ακόμα πώς να διασκεδάσεις; Μπορεί να είναι καλύτερα μακροπρόθεσμα να αναπτυχθεί μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Baval / G.R. Gypsy Cards

Joffrance

 • Όνομα : Baval (το αεράκι)
 • Χρόνος : Σε 2 χρόνια .
 • Σύμβολο : ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
 • Βουλοκέρι Horse = Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας είναι ΟΧΙ

G.R. Gypsy Cards // Η Baval είναι η ασθένεια, ανησυχίες για την υγεία,   κατάθλιψη, στασιμότητα, μοναξιά, απομόνωση, η ανεργία. Σε αισθηματικά θέματα κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ,ταξίδι με αρνητικά αποτελέσματα που αφορά μελαχρινό άτομο  .  Μπορεί ακόμα να σηματοδοτήσει ότι είστε στη διαδικασία να σκεφτείτε αλλαγές που είναι πλέον επιτακτικές στην ζωή σας . Εάν είστε σε μια σχέση, έχετε την ευκαιρία τώρα να κάνετε αυτές της προσαρμογές. Εάν σκέφτεστε να αναβαθμίσετε τη δέσμευσή σας στο επόμενο επίπεδο, αυτή η κάρτα προτείνει μεγάλη σκέψη , αρκεί να σκεφτείτε και να οραματιστείτε ακριβώς αυτό που θέλετε και όχι απλά να συμβιβαστείτε . Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας και δημιουργήστε ένα μονοπάτι στο μέλλον που θέλετε και οι δύο. Οι αποφάσεις που παίρνετε μαζί τώρα μπορούν να έχουν τη βαθιά ικανότητα να σας ωθήσουν σε σωστά αποτελέσματα ακόμα και εάν αυτά μπορεί να φέρουν πόνο στην αρχή . Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας έχεις απομονωθεί στον εαυτό σου …όσο το συνεχίζεις αυτό απομακρύνονται και γύρω σου όσο και εάν σε αγαπούν .Σε επαγγελματικά θέματα η διάθεση αλλά και ο τρόπος που βγάζεις τα προσωπικά σου προβλήματα δεν σε βοηθάει στο επαγγελματικό κομμάτι , αλλάξτε ” Μανδύα ” όταν πάτε ή όταν ψάχνετε δουλειά !! Σε θέματα υγείας θέματα κατάθλιψης και απομονώσεις ψυχολογικής θα σε καταβάλουν …πρέπει επειγόντως να  λύσεις αυτά σου τα προβλήματα .

Αντίστροφα

Η Baval ανάποδα δηλώνει αποκλεισμένη κατάσταση, περιορισμός, μη ανάπτυξη, ψυχρότητα, κρίση. Μερικές φορές, ανεξάρτητα από τα σχέδια κάποιου για το μέλλον, τα πράγματα δεν μπαίνουν στη θέση τους. Τώρα μπορεί να μην είναι η καλύτερη στιγμή για να προωθήσετε τους ρομαντικούς σας στόχους. Η αγάπη χρειάζεται χρόνο για να συμβεί και ίσως χρειαστεί να είστε πιο υπομονετικοί από το συνηθισμένο. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για να σκεφτείτε πραγματικά τι θέλετε από την ερωτική σας ζωή και να καταλάβετε έναν σαφή δρόμο για να το επιτύχετε.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα σχέδια που σχεδιάσατε για την πορεία της καριέρας σας δεν ακολουθούν τον τρόπο που οραματίσατε. Μπορεί να έχετε χάσει τις λεπτομέρειες και να έχετε πολλά εμπόδια που δεν προβλέψατε. Αυτά τα ζητήματα δημιουργούν προβλήματα για εσάς τώρα. Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε κάνει όλα τα σχέδια στον κόσμο. ίσως σχεδιάζοντας αρκετά σενάρια και περιέγραψα όλους τους κινδύνους. Όμως ο φόβος μπορεί να σας εμποδίσει να κάνετε τα πρώτα σας βήματα. Αντί να αναλύετε υπερβολικά κάθε λεπτομέρεια, ίσως είναι καλύτερο για εσάς να ενεργήσετε ακριβώς. Δεν μπορεί κανείς να σχεδιάσει τα πάντα. πρέπει να εμπιστευτούμε τη δική μας ικανότητα.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Loise (ο διάσημος πολεμιστής)

Loise

 

 • Χρόνος : Σύντομα.
 • Σύμβολο : ΒΑΛΕΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ο Loise είναι ο αντίπαλος, ανταγωνιστής, εχθρός, κρυμμένο μυστικό, κατάχρηση ουσιών. Η σκέψη ατόμου μελαχρινού . Σε αισθηματικά νέα γνωριμία με νεαρό άτομο . Ο σύντροφος σου είναι νεαρός ή εσύ έχεις νεανική εμφάνιση . Κάποιος που είναι γεμάτος ζωντάνια και ενθουσιασμό μπορεί να έχει μόλις εισέλθει στην ερωτική σας ζωή με την έννοια του Loise . Είναι πιθανό να είναι πολύ παρορμητικοί, γοητευτικοί και παθιασμένοι. Όμως ο ενθουσιασμός τους και η ευμετάβλητη φύση τους μπορούν να δυσκολευτούν να γίνουν αποδεκτοί με ένα άτομο. Εάν αυτή η κάρτα δεν αντιπροσωπεύει ένα άτομο, μπορεί αντ ‘αυτού να δείξει μια περίοδο στην ερωτική σας ζωή που είναι συναρπαστική, αλλά και ακανόνιστη και περιπετειώδης. Μπορεί να είστε πιο επιρρεπείς στη λήψη κινδύνων αυτή τη στιγμή, κάτι που μπορεί να αποδώσει πολύ. Ο φόβος απόρριψης μπορεί να μην είναι πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας οι ιδέες σου σε πηγαίνουν σε νέο κύκλο που τώρα ξεκινάει . Νωρίτερα θα μάθεις κρυμμένα μυστικά .Σε επαγγελματικά θέματα ο ανταγωνισμός είναι σκληρός έχεις και δυνατούς αλλά και πονηρούς παίκτες απέναντι σου .  Πιθανότατα είστε παθιασμένοι με το νέο έργο που αντιμετωπίζετε στη δουλειά. Μπορεί να είστε πρόθυμοι να αναλάβετε νέες ευθύνες. Εάν, ωστόσο, δεν ξεκινάτε κάτι νέο, μπορεί να είστε λίγο απογοητευμένοι από αυτήν την έλλειψη προόδου. Σε θέματα υγείας ένα μικρό πρόβλημα ξεπερνιέται πολύ γρήγορα .

Αντίστροφα

Ο Loise ανάποδα είναι ο ύπουλος εχθρός, άγριος αντίπαλος, ένα λάθος, αυτοτραυματισμός. … Εσείς ή ένα άλλο άτομο στη ζωή σας μπορεί να είναι ανυπόμονα την ιδέα της δέσμευσης αυτή τη στιγμή. Το αντίστροφο νόημα του Loise δείχνει ανυπομονησία, αστάθεια και απερισκεψία. Αυτό το άτομο μπορεί να κυνηγήσει την επιθυμία της καρδιάς του μια στιγμή, αλλά όταν το έχει, αλλάζει γρήγορα το μυαλό του μετά. Μπορεί να αγαπούν την αναζήτηση του ρομαντισμού, αλλά όχι τόσο την απλή, σταθερή αγάπη που ακολουθεί. Εάν είστε σε μια σχέση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αισθάνεται ασταθής αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό μπορεί επίσης να οφείλεται στις αλλαγές στο περιβάλλον σας. Τα επιχειρήματα είναι εύκολο να πυροδοτηθούν τώρα.

Μπορεί να σημαίνει ότι είστε αναποφάσιστοι στην καριέρα σας. Χωρίς ένδεια, μπορεί να αναπηδείτε από δουλειά σε δουλειά χωρίς να σκεφτείτε τι θέλετε και πώς πρέπει να φτάσετε εκεί. Ενώ η απροβλεπτότητα είναι κοινή στις σταδιοδρομίες πολλών ανθρώπων, γίνεται προβληματική στη δική σας. Η ρουτίνα μπορεί να είναι εκφοβιστική ή βαρετή, αλλά αν έχετε μια κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε, πιθανότατα θα πρέπει να αγκαλιάσετε αυτά τα χαρακτηριστικά στη μελλοντική σας εργασία. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ηρεμήσετε τώρα, απλώς προτείνει να αρχίσετε να κινείστε κάθετα προς μια κατεύθυνση αντί για οριζόντια.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Bombana (γλυκό)

Bombana

 

 • Χρόνος :Το Καλοκαίρι.
 • Σύμβολο : ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΩ
 • Βουλοκέρι Saddle Bags = Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας δίνεται σύντομα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Η Bombana είναι άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον, εμπιστευτική επικοινωνία, ιδιωτική συνάντηση, οικειότητα, σεξουαλικότητα, οικονομική πρόοδος, επαγγελματικό δωμάτιο / γραφείο, κάτι που έρχεται σε ζευγάρια. Σε επαγγελματικά θέματα την  απάντηση, έγκριση, αίτηση, έγγραφα, συμβόλαιο, μήνυμα μέσω οποιουδήποτε τρόπου επικοινωνίας. Εάν εκμεταλλευτείτε τις πιθανότητές σας και εργαστείτε σκληρά, ενδέχεται να ανταμειφθείτε με μια προσφορά, μια  επιχείρηση ή μια εργασία που σας ικανοποιεί πραγματικά. Δεδομένου ότι είναι άσος, αυτή η κάρτα σηματοδοτεί τις αρχές και αυτές οι αλλαγές μπορούν να σηματοδοτήσουν την έναρξη μιας νέας περιπέτειας ή εποχής για εσάς.  Σε αισθηματικά τα νέα φέρνουν την αλλαγή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κάποιο ταξίδι όπου θα παραδώσετε ή θα πάρετε ένα μήνυμα . Τα ζευγάρια μπορεί να διαπιστώσουν ότι οι σχέσεις τους τους δίνουν ένα αίσθημα σταθερότητας και ασφάλειας και η επιρροή τους τους δίνει την εμπιστοσύνη να αναλάβουν κινδύνους και να εξερευνήσουν. Αυτό δίνει στους λάτρεις ένα αίσθημα ανεξαρτησίας και επιτρέπει σε κάθε άτομο να ευδοκιμεί ως άτομα, ενώ ταυτόχρονα φέρνει περισσότερα στη σχέση. Οι σχέσεις μπορεί να αισθάνονται ευημερούσες και άφθονες, και εσείς και ο εραστής σας μπορεί να αισθανθείτε τυχεροί και προνόμιο να απολαύσετε τη ζωή μαζί. Εάν είστε ανύπαντροι, φροντίστε να φροντίσετε και την πρακτική σας ζωή, καθώς αυτό θα σας δώσει το θεμέλιο που χρειάζεστε για να βρείτε μια αγάπη που μπορεί να ανθίσει. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας συνάντηση ή επικοινωνία με άτομο που έχετε να δείτε καιρό.  Σε θέματα υγείας περιποίηση του δέρματος , ξηροδερμία .

Αντίστροφα

Η Bombana ανάποδα δηλώνει ότι αποκαλύφθηκε μυστικό, αποκαλυφθέν σκάνδαλο, ενοχλητική εξομολόγηση, διαρροή πληροφοριών, έξοδα, απώλεια χρημάτων. Η αντίστροφη έννοια για αισθηματικά θέματα τ μπορεί να υποδηλώνει ότι μια σχέση που κάποτε σας έδωσε μια αίσθηση σταθερότητας μετά από μία αποκάλυψη μπορεί να σας κάνει να νιώσετε άγχος και γίνει ευάλωτη τώρα . Μπορεί να υπάρχουν ανησυχίες για τα οικονομικά που μπαίνουν στη σχέση, κάτι που μπορεί να κάνει τους δυο σας να νιώθετε ασταθείς. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να μετριαστεί με μια ειλικρινή συζήτηση και ένα σχέδιο  που προχωρά. Άλλες φορές, οι υλικές ή πρακτικές ανησυχίες που αντιμετωπίζετε τώρα μπορεί να είναι προσωρινές και να επιλυθούν με προσεκτικό προϋπολογισμό. Εάν δεν είστε σε μια σχέση, προσέξτε τους ανθρώπους που φαίνονται εγωιστές, άπληστοι ή πρόθυμοι να σας εκμεταλλευτούν. Αυτή η κάρτα μπορεί απλώς να σηματοδοτήσει χαμένες ρομαντικές ευκαιρίες.

Νιώσατε σαν να χάσατε την ευκαιρία να λάβετε αυτήν την προσφορά που λαχταρούσατε; Είναι πιθανό να υπάρχει κάποιο είδος αίσθησης αστάθειας ή χαμένων ευκαιριών με την αντίστροφη Bombana. Μπορεί να μην αισθάνεστε ότι πηγαίνετε καλά στη δουλειά σας και μπορεί να είστε παρανοϊκοί για να απολυθείτε λόγω κακής απόδοσης. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι σύνδρομο απατεώνων, αλλά ορισμένες ανησυχίες μπορεί να είναι πραγματικές. Θα πρέπει να ρίξετε μια ρεαλιστική ματιά στον εαυτό σας. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε σαν να μην έχετε ξοδέψει το χρόνο σας με σύνεση και να έχετε πάρει μερικές κακές αποφάσεις στην καριέρα σας. Δεν έχετε επενδύσει σε μια καριέρα που σας έφερε υλικές και συναισθηματικές ανταμοιβές. Δεν είναι πολύ αργά για να το αλλάξω αυτό. σκεφτείτε περισσότερα για το τι θα θέλατε να κάνετε.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Zara (πρωί)

Zara

 

 • Χρόνος :Αρνητικό για το παρόν .
 • Σύμβολο : ΕΠΤΑ ΣΠΑΘΙ
 • Βουλοκέρι Four Ages =Η απάντηση στο ερώτημα σας είναι ότι την απόφαση την τελική ετυμηγορία την έχει τρίτο πρόσωπο , δεν εξαρτάτε από εσάς .

Η Zara είναι η υλική ευημερία, ασφάλεια, σταθερότητα, εκπλήρωση μίας επιθυμίας , συσσωρευμένο κεφάλαιο. Σε επαγγελματικά θέματα αναφέρετε σε σταθερό περιβάλλον εργασίας. Αποφάσεις εκείνων που είναι αρμόδιοι. Σε αισθηματικά εξελίξεις με άτομο καστανό σκούρο. Ζύγιση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων σε μια ερωτική κατάσταση. Ίσως είναι σημαντικό για εσάς να παραμείνετε προσεκτικοί, ειδικά αν έχετε γνωρίσει κάποιον νέο φλερτ . Εσείς ή κάποιος στη ρομαντική σας ζωή μπορείτε να είστε ανέντιμοι αυτή τη στιγμή, και στις χειρότερες πιθανές περιπτώσεις, ακόμη και άπιστοι. Ζυγίστε της καταστάσεις και πάρτε σωστές αποφάσεις .Εάν τα ένστικτά σας  λένε ότι σας λένε ψέματα, ίσως χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε και να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση. Εάν έχετε αυτό, σκεφτείτε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των ενεργειών σας. Ακόμη και το ευγενικό ψέμα για την ελευθερία συναισθημάτων μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλα προβλήματα εάν δεν αντιμετωπιστεί η αιτία. Εάν είστε ανύπαντροι, ίσως χρειαστεί να αξιολογήσετε εάν είστε πολύ ύποπτοι ή δεν εμπιστεύεστε πιθανούς εραστές ή, από την άλλη πλευρά, τους καθοδηγείτε ή υπερβάλλετε ποιοι είστε. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας σε περιτριγυρίζουν άτομα ανάξια εμπιστοσύνης , προσοχή σε ποιους εμπιστεύεστε της σκέψης και τα μυστικά σας . Ανησυχία και προβληματισμός .  Σε θέματα υγείας οι έντονοι ρυθμοί στην ζωή σας δημιουργούν ψυχοσωματικά προβλήματα …ηρεμίστε και οργανώστε τον χρόνο σας .

Αντίστροφα

Η Zara ανάποδα δηλώνει μία αποκλεισμένη κατάσταση, έλλειψη εκπλήρωσης, ανασφάλεια, φόβος, άγχος, ταπείνωση, επίθεση.Η ανεντιμότητα έρχεται πάντα στο φως και αυτή η κάρτα σηματοδοτεί ότι η αλήθεια έρχεται τώρα στην επιφάνεια. Εάν είστε ο απατεώνας, είναι μακροπρόθεσμα πιο σημαντικό να ομολογήσετε και να παραδεχτείτε οποιαδήποτε αδίκημα. Δεν είναι εύκολο να φέρεις το βάρος της ανεντιμότητας. γιατί συνήθως έρχεται με συνεχές άγχος να ανακαλυφθεί. Όσοι αναζητούν αγάπη μπορεί να είναι πιο πρόθυμοι να αφήσουν τυχόν προσποιήσεις ή να σταματήσουν να παίζουν παιχνίδια. Μακροπρόθεσμα, αυτό μπορεί να σας φέρει περισσότερη ικανοποίηση από το να πρέπει να αλλάζετε με συνέπεια τον εαυτό σας για την αγάπη.

Είτε είστε το θύμα μίας εξαπάτησης, είτε είστε αυτός που ήταν άδικος, η ενοχή και η ντροπή είναι πιθανό να ωθήσουν τον δράστη να εξομολογήσει και ίσως να συμφιλιώσει. Εφόσον κάνετε διορθώσεις και αντιμετωπίζετε τις συνέπειες, υπάρχει πιθανότητα συγχώρεσης. Εναλλακτικά, η κατάσταση στην εργασία μπορεί να κλιμακωθεί. Μερικές φορές αυτοί που ευθύνονται δεν οδηγούνται δημόσια στη δικαιοσύνη. Μερικές φορές η Zara είναι μια απλή δήλωση ότι οι στρατηγικές και η προσέγγιση που χρησιμοποιείτε στην εργασία απλά δεν λειτουργούν και θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο χειρισμού των έργων σας γιατί θα σας οδηγήσουν σε αποκλεισμό και ανασφάλεια  .

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Drina (από τη Hadriya)

Drima

 

 • Χρόνος : Την Άνοιξη .
 • Σύμβολο : ΝΤΑΜΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Η Drina είναι η γυναίκα αντίπαλος, η άλλη γυναίκα, ανταγωνιστής, εχθρός. Γυναίκα μελαχρινή με σκούρα επιδερμίδα. Σε αισθηματικά θέματα προσοχή για τρίτα πρόσωπα στην σχέση σου . Εάν είσαι  ελεύθερη μια ανταγωνίστρια έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι, εάν δεν κινηθείς άμεσα θα έρθεις δεύτερη !!!  Σε αισθηματικά θέματα όταν δεν υπάρχει ένα τέτοιο άτομο στην ζωή σας σημαίνει ότι μπορεί να ενθαρρύνει να είστε ανοιχτοί και περήφανοι για την ατομικότητά σας και να βγείτε έξω στον κόσμο και να ανακατευτείτε. Μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για τον τρόπο εμφάνισής σας ή για το πώς σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι και απλώς να απολαύσετε το να είστε γύρω από τους άλλους. Το θάρρος και η ιδιοκτησιακή σας φύση θα σας προσελκύσουν άλλους και θα τους εμπνεύσουν να κάνουν το ίδιο. Εάν βρίσκεστε σε σε σχέση , μπορεί να διαπιστώσετε ότι η επιτυχία είναι πιο ανοιχτή από ποτέ με τον σύντροφό σας. Αυτή η ειλικρίνεια και η ειλικρίνεια μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά. Η Drina σημαίνει ακόμα ένα πολύ αισθησιακό χαρακτήρα. Σε επαγγελματικά θέματα σου παίρνουν την μπουκιά μέσα από το στόμα … ανταγωνιστές σου βάζουν μπροστά και άλλα “προσόντα’ τους για να σε προσπεράσουν …..Σε θέματα καριέρας  σημαίνει ότι έχετε τόσο την ενέργεια όσο και την ικανότητα να εκτελείτε τις ιδέες σας στην εργασία. Ό, τι κι αν αντιμετωπίζετε στην καριέρα σας, μπορείτε να το προσεγγίσετε με αποφασιστικότητα και πάθος.  Σε οικογενειακά θέματα δώσε προσοχή σε φιλικό πρόσωπο , είναι περισσότερο εχθρός πάρα φίλος , συγγενικό σου πρόσωπο λέει λόγια πίσω από την πλάτη σου. Σε θέματα υγείας πόνους στις αρθρώσεις των χεριών και κάποια γυναικολογικά θέματα θα αντιμετωπίσεις .

Αντίστροφα

Η Drina ανάποδα δηλώνει την κακή γυναίκα, ανόητη, χοντρή στους τρόπους, μέτρια πνευματικά , επικίνδυνη εχθρική . Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του να έχεις αυτοπεποίθηση  και να είσαι εγωκεντρικός. Η αντίστροφη έννοια της Drina μπορεί να αντιπροσωπεύει κάποιον του οποίου η φλογερή ιδιοσυγκρασία μπορεί περιστασιακά να ξεφεύγει από τον έλεγχο, και του οποίου η ευθραυστότητα και ο εγωισμός μπορεί να σημαίνει ότι χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον για εσάς. Μπορεί να δυσκολεύονται να φροντίσουν τις ανάγκες σας, ενώ απαιτούν να ικανοποιήσουν τις δικές τους. Εάν αυτό δεν εμφανίζεται ως άτομο που μπαίνει στην ερωτική σας ζωή, αυτή η κάρτα μπορεί αντ ‘αυτού να σας δείξει ότι ο σύντροφός σας μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι μάλλον κυρίαρχος και ίσως να αγνοεί τις ανάγκες του άλλου, ή μπορεί να υπάρχουν εκρηκτικά επιχειρήματα στη σχέση σας αυτή τη στιγμή . Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να είστε ευγενικοί, να ακούτε και να αντιμετωπίζετε τυχόν αισθήματα ανασφάλειας που παραμένουν.

Σε επαγγελματικά θέματα δείχνει έλλειψη επαγγελματικού ενθουσιασμού. Ενδέχεται να έχετε εξαντληθεί ή δεν θέλετε να αναλάβετε νέες εργασίες. Αυτή η αρνητικότητα απέναντι στην εργασία μπορεί να επηρεάσει τόσο τις προοπτικές σας για την απόδοσή σας στην επαγγελματική σας ζωή. Ενώ η καριέρα σας είναι μόνο μέρος της ζωής σας, είναι σημαντικό να αισθάνεστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά που κάνετε. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη ικανοποίησης στη γενική συμπεριφορά σας εάν δεν βλέπετε αξία στην καριέρα σας. Επομένως, πρέπει να προσπαθήσετε να θυμηθείτε τι σας παρακίνησε να βρείτε αυτήν τη δουλειά, τις πτυχές σχετικά με αυτήν που σας αρέσουν και οποιαδήποτε άλλα θετικά χαρακτηριστικά  . Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε μια λίστα και να την διαβάζετε δυνατά κάθε πρωί (ή να βρείτε κάποιον άλλο τρόπο για να εφαρμόσετε αυτήν τη θετικότητα στη ρουτίνα) Η προοπτική σας για την εργασία μπορεί να αλλάξει, αλλά αυτό το σύννεφο θα περάσει γρηγορότερα αν κάνετε μια συνειδητή προσπάθεια να την νικήσετε.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022