Lala (τουλίπα)

Lala

 

  • Χρόνος :Σε 4 μήνες .
  • Σύμβολο :ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ
  • Βουλοκέρι Sky Band = Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας η λήψη καλών ειδήσεων για μια ανησυχητική κατάσταση.

Η Lala είναι η γυναίκα φίλη ή αγαπημένη, φιλία, εξυπηρετικότατα, άνεση, θέση φίλου. Σε οικογενειακά θέματα δηλώνει το σπίτι καστανού ατόμου. Η βοήθεια ή η λύση που παίρνετε  από καστανό άτομο .Σε αισθηματικά θέματα μεγάλη βοήθεια θα πάρετε από φιλικό σας πρόσωπο πάνω σε ερωτικά θέματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα , οι πληροφορίες θα είναι σημαντικές ώστε να πάρετε την σωστή απόφαση .  Αν είσαι ανύπαντρης, ο ενθουσιασμός σου για την ερωτική σου ζωή μπορεί να σε έχει οδηγήσει σε εξάντληση Μπορεί να προσπαθείτε πολύ σκληρά για να εντυπωσιάσετε κάποιον ή να γνωρίσετε κάποιον νέο κάθε μέρα για να βρείτε κάποιον με τον οποίο θέλετε πραγματικά να είστε. Μπορεί να αισθάνεστε εξαντλημένοι και είναι σημαντικό να ακούσετε τη διαίσθησή σας και το σώμα σας για να το χαλαρώσετε για λίγο. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, μπορείτε και οι δύο να επωφεληθείτε από μία περίοδο ξεκούρασης  . Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι πρέπει να είστε μόνοι για λίγο. Αυτό δεν σημαίνει το τέλος της σχέσης, αλλά όλοι, ίσως ειδικά οι εσωστρεφείς, χρειάζονται λίγο χρόνο. Η εργασία μπορεί να ήταν πολύ εξαντλητική ή απογοητευτική τελευταία. Το χρόνιο άγχος μπορεί να επηρεάσει το σώμα ή την ψυχική σας υγεία. Ακούστε το σώμα σας και κάντε ένα διάλειμμα. Εάν μπορείτε, πάρτε μια ημέρα για την ψυχική υγείας σας (για τον εαυτό σας και μόνο) και περάστε την για την  φροντίδα για τον εαυτό σας ή ξοδέψετε την μόνο για ύπνο. Σε επαγγελματικά θα σου κάνει μία εξυπηρέτηση οικονομική ή επαγγελματική ένα άτομο καστανό μην διστάσεις να την αποδεχθείς θέλει πραγματικά να σε βοηθήσει  . Σε θέματα υγείας καλές ειδήσεις παίρνετε σχετικά με πρόβλημα υγείας που σας απασχολεί είτε για εσάς , είτε σχετικά με άτομο που αγαπάτε .

  • Χρόνος :Σε 4 μήνες .
  • Σύμβολο :ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ
  • Βουλοκέρι Sky Band = Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας η λήψη καλών ειδήσεων για μια ανησυχητική κατάσταση.

Αντίστροφα

Η Lala ανάποδα δηλώνει φιλικές συμβουλές, προτάσεις, βοήθεια, οικονομική βοήθεια. Συνεργασία με κοντινό πρόσωπο . Σε επαγγελματικά θέματα θετικά ευρήματα, κάτι που θα σας δοθεί δωρεάν , αναγνώριση της προσπάθειας σας . Σε αισθηματικά θέματα  μια κατάσταση που ξεκίνησε τρομερά ή άσχημα και αποδείχθηκε υπέροχη ή θα αποδειχθεί υπέροχη .

Εάν κυνηγάτε έναν δυνητικό εραστή αδιάκοπα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι εξελίξεις σας τώρα αισθάνονται ανεπιθύμητες. Μπορεί να επωφεληθείτε από το να δώσετε σε αυτό το άτομο χρόνο και χώρο για να κάνει τη δική του επιλογή. Η πίεση κάποιου συχνά δημιουργεί το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείτε. Εναλλακτικά, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδεικνύει ότι βγαίνει από μια περίοδο ανάπαυσης. Μπορεί να αισθάνεστε πιο ενεργητικοί από ποτέ! Τα ζευγάρια που έχουν αισθανθεί ότι η σχέση τους γινόταν λίγο πολύ ρουτίνα μπορούν να βρουν ότι τα πάθη τους ξαναζωντανεύουν.

Μπορεί να έχετε δώσει στον εαυτό σας ένα πολύ απαραίτητο μικρό διάλειμμα από τη δουλειά, αλλά τώρα ίσως αισθάνεστε έτοιμοι να επιστρέψετε. Στην ιδανική περίπτωση, θα έχετε χρησιμοποιήσει αυτό το χρόνο για να μειώσετε το άγχος σας και να φροντίσετε για τον εαυτό σας. Με έναν ανανεωμένο χρόνο μακριά, είναι πιθανό να διαπιστώσετε ότι καταστάσεις που σας έχουν προκαλέσει στο παρελθόν ταλαιπωρία και απογοήτευση είναι λίγο πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν. Προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτικοί για τα επίπεδα άγχους σας από εδώ και πέρα. Μερικές φορές ωστόσο, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει τη συνεχιζόμενη εργασία παρά την ανάγκη ξεκούρασης. Εάν αυτό ισχύει για εσάς, ίσως θελήσετε να το ξανασκεφτείτε. Τα σώματά μας συχνά μας αναγκάζουν να κάνουμε ένα διάλειμμα. Ίσως θελήσετε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο αλλαγής θέσεων εργασίας, εάν η κατάσταση φαίνεται ότι δεν θα βελτιωθεί.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *