Liubika (αγάπη)

Liubika

  • Χρόνος : Σε 5 μέρες .
  • Σύμβολο : ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ
  • Βουλοκέρι Running Water = Το σημάδι αυτό δηλώνει τον αδελφό, τον καλύτερο φίλο. Η απάντηση σε ένα ερώτημα σας είναι η ομαλή εξέλιξη των σχεδίων .

Η Liubika φέρνει την εκπλήρωση, χαρούμενο αποτέλεσμα, υπόσχεση. Σε αισθηματικά θέματα αναφέρετε σε  δέσμευση, δοκιμαστική περίοδος, οικογενειακή ευτυχία. Συμβολίζει την καρδιά και τα αισθήματα καστανού ανοιχτού .Ζήστε το νέο και πάψτε να ζείτε στο παρελθόν, προκαλώντας συναισθήματα αυτοκατανόησης και λύπης στον εαυτό σας . Σε οικογενειακά θέματα δηλώνει οικογενειακούς δεσμούς αίματος , ευτυχία με οικογενειακά πρόσωπα . Σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα δηλώνει πως ήρθε η ώρα να γίνουν πράξη κάποιες υποσχέσεις που σας έχουν δώσει . Στο πλαίσιο της καριέρας σας, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη μορφή απώλειας εργασίας, επιχείρησης, πολυπόθητου έργου ή συνεργασίας από αθέτηση υποσχέσεων . Ίσως αναγκάζεστε να κάνετε ένα βήμα πίσω στην καριέρα σας. Ή μπορεί κάποιος με τον οποίο εργάζεστε να εγκαταλείψει τα έργα που μοιραστήκατε ή να επιλέξετε να απομακρυνθείτε. Αυτό μπορεί να είναι μια περίοδος θλίψης και μεταμόρφωσης. Αυτές οι αλλαγές είναι δύσκολες, αλλά προσφέρουν μια μαθησιακή ευκαιρία. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα για τη διάσωση από ό, τι αρχικά σκεφτήκατε. Προσπαθήστε να διατηρήσετε θετικές σχέσεις με παλιούς συνεργάτες εκτός γραφείου. Μείνετε συνδεδεμένοι με τα καλύτερα στοιχεία αυτού που χάσατε. Σε θέματα υγείας δηλώνει θετικά αποτελέσματα σε εξετάσεις .

Αντίστροφα

Η Liubika ανάποδα δηλώνει ασταθής σχέση, προδοσία, οικογενειακές διαφωνίες, εμπόδιο. Δοκιμασίες και προβληματισμό , αμφιβολίες , υποψίες .Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να ζείτε στο παρελθόν . Αυτή είναι πραγματικά η κάρτα να προχωρήσουμε, να αφήσουμε την προηγούμενη θλίψη και τα δεινά. Εάν έχετε περάσει πρόσφατα ένα χωρισμό, αυτή η κάρτα μπορεί να είναι ένα ευπρόσδεκτο θέαμα για να σας παρακινήσει να αποδεχτείτε τι έχει συμβεί και να συμβιβαστείτε με αυτό. Καθώς αυτό το κεφάλαιο κλείνει στη ζωή σας, δημιουργείτε χώρο για να εμφανιστεί νέα αγάπη, εκεί όπου πραγματικά ζείτε στο παρόν, και δεν συγκρίνετε τα νέα φλερτ με το παρελθόν σας. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο και να είστε ευγενικοί. θα βρεις ξανά την ευτυχία. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, ίσως έχετε περάσει από μια τεταμένη περίοδο. Ας ελπίσουμε ότι εσείς και ο σύντροφός σας θα είχατε όλες τις συζητήσεις που χρειάζεστε για να νιώσετε κατανόηση και να ακούσετε ο ένας τον άλλο . Προσπαθήστε να μην παραμείνετε στο παρελθόν με πόνο και δυσαρέσκεια. Κοιτάξτε προς το μέλλον και τι μπορείτε να αλλάξετε οι δυο σας, αντί για αυτό που δεν μπορείτε.

Όσον αφορά την καριέρα σας, εάν έχετε υποστεί πρόσφατα μια οπισθοδρόμηση, όπως η απώλεια εργασίας, μια απόλυση , η αντίστροφη Liubika υποδηλώνει ότι έχετε ό, τι χρειάζεστε για να περάσετε στο παρελθόν αυτές τις τρομερές στιγμές. Μπορείτε να αντισταθμίσετε μερικές από τις απώλειές σας τώρα. Η θεραπεία είναι στο δρόμο. μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι παρά τα βάσανα που βιώσατε, αυτές οι απώλειες σας επέτρεψαν να βρείτε μια θέση που ήταν πολύ καλύτερη για εσάς. Είναι επίσης πιθανό ότι το άγχος και ο πόνος που έχετε αντιμετωπίσει ως αποτέλεσμα αυτών των προβλημάτων θα αρχίσουν να σας επιβαρύνουν λιγότερο.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *