Mikró (κολιέ)

Mikro

 

  • Χρόνος :Σε 6-8 εβδομάδες
  • Σύμβολο : ΝΤΑΜΑ ΚΑΡΩ

Η Mikró είναι η παντρεμένη γυναίκα με παιδιά, μητέρα, σύζυγος, μητρική επιρροή, γυναίκα σε μακροχρόνια σχέση με ή χωρίς παιδιά. Είναι ένα κοσμικό, πρακτικό, γενναιόδωρο, εργατικό και ζεστό άτομο, που έχει ταλέντο τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για την αγάπη της άνεσης και της πολυτέλειας. Απολαμβάνει να κάνει το σπίτι της φιλόξενο, πάντα χαρούμενο να έχει επισκέπτες. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει γυναίκα ξανθιά , συνήθως το τρίτο πρόσωπο ή άτομο που σε ζηλεύει .Σε αισθηματικά θέματα πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο αντρικά πρόσωπα και η επιλογή δεν είναι καθόλου εύκολη !! Άκουσε την καρδιά σου … Οι ελεύθεροι πρέπει τώρα να είναι σε υπέροχη θέση για να επιλέξουν έναν σύντροφο που πραγματικά φέρνει κάτι στη ζωή σας. Θα έχετε πιθανώς υψηλά πρότυπα και ελπίζετε για κάποιον που έχει το ίδιο επίπεδο αφοσίωσης, και φιλοδοξίας με εσάς. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι δυο σας απολαμβάνουν μια σταθερή, γόνιμη και ευημερούσα στιγμή στη ζωή σας μαζί. Μπορείτε σίγουρα να αντέξετε οικονομικά λίγο και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας παραπάνω . Σε επαγγελματικά θέματα πολλές ώρες στον δρόμο , ή αυτήν είναι η δουλειά σου ή αυτό που σου ταιριάζει να κάνεις .Μπορεί να σου γίνει μία πρόταση και πρέπει να πάρεις μία σημαντική απόφαση . Μπορεί να αφορά μία ταλαντούχα επιχειρηματίας που είναι πρακτική, οργανωμένη και πολύ ικανή σε οτιδήποτε βάζει στο μυαλό της. Στη ζωή σας, μπορεί να εμφανιστεί ως επιτυχημένο άτομο, το οποίο μπορεί να γίνει ένας καλός μέντορας, συνάδελφος ή συνεργάτης. Εάν επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί της, θα διαπιστώσετε ότι το τεράστιο σύνολο δεξιοτήτων της θα είναι πολύτιμο για την καριέρα σας ή τα επαγγελματικά σας έργα. Εάν προσφέρει συμβουλές, ακούστε την. νοιάζεται για εσάς και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας πρέπει να φέρεις σε πέρας μία σημαντική οικογενειακή σου υπόθεση, τρίτο πρόσωπο θα σε βοηθήσει  να πάρεις την σωστή απόφαση .Σε θέματα υγείας προσοχή στον μεταβολισμό σου , περπάτημα και βόλτες στην εξοχή θα σου κάνουν καλό .

Αντίστροφα

Η Mikró ανάποδα δηλώνει παντρεμένη γυναίκα σε μπελάδες, διαζευγμένη γυναίκα, γυναίκα με κακές προθέσεις, κακή μητέρα, ψεύτης, εξαπάτηση. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι εγωιστικό και ρηχό, να λατρεύει εύκολα αυτό που έχουν οι άλλοι. Η δική τους ανασφάλεια το καθιστά τόσο συχνά ζηλότυπο και κτητικό, και αυτό μπορεί να επεκταθεί και στους εραστές και τις σχέσεις τους, έτσι ώστε να ελέγχουν και συχνά αντιμετωπίζουν τους συντρόφους τους περισσότερο σαν αντικείμενα για να επιδεικνύουν αντί να έχουν σοβαρή έντονη αγάπη ή αγάπη για αυτούς. Εάν είστε ανύπαντροι, σε αισθηματικά θέματα μπορεί να σηματοδοτήσει ότι ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να αναπτύξετε τη δική σας εμπιστοσύνη και να θεραπεύσετε τυχόν ανασφάλειες που έχετε πριν από τη σύναψη σχέσης με άλλο άτομο. Αποφύγετε τις σχέσεις για λάθος λόγους. είτε πρόκειται για κατάσταση, χρήματα ή απλώς και μόνο επειδή δεν θέλετε να είστε μόνοι. Εάν είστε σε μια σχέση, αποφύγετε να αντιμετωπίζετε τον εραστή σας ως κάτι που πρέπει να έχετε.

Η καριέρα σας μπορεί να είναι λίγο χαοτική τώρα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να δυσκολευτείτε να αποκτήσετε ένα σταθερό εισόδημα. Μην φοβάστε να κάνετε όπως κάνει η Mikró και να λερώσετε τα χέρια σας. Αφήστε την εμπιστοσύνη της στις ικανότητές της να σας εμπνεύσει. Ως άτομο, μπορεί να συμβολίζει έναν συνάδελφο ή έναν επιχειρηματικό εταίρο, αλλά μπορεί να είναι τεμπέλης ή τρομερός στη διαχείριση των καθηκόντων της. Να είστε προσεκτικοί, καθώς μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα που διαφορετικά δεν θα χρειαζόταν να επιλύσετε.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *