Ratri (τη νύχτα)

Ratri

 

  • Χρόνος :Σε διάστημα 3 χρόνων .
  • Σύμβολο : ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
  • Βουλοκέρι Deer = Το σημάδι αυτό συμβολίζει την αλαζονεία, υπερηφάνεια, υπερβολικά φιλόδοξη, υπερβολική βαρύτητα στην εμφάνιση. Η απάντηση σε μία ερώτηση σας είναι να αποφεύγετε της υπερβολές .

Η Ratri είναι η μοναξιά, θλίψη, στέρηση, πρώην σύζυγος / εραστής, χήρος, πρόοδος που καθυστερεί , διαζευγμένος. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει τον χωρισμός, την απώλεια, κάποιος που φεύγει συνήθως μελαχρινό άτομο ..Επιπλέον συμβολίζει γεγονός που θα γίνει σε βραδινή ώρα. Φαίνεται ότι η ερωτική σας ζωή πηγαίνει στην επόμενη φάση. Εάν βρεθείτε σε μια νέα σχέση, φαίνεται ότι θα πρέπει να φροντίσετε να δημιουργήσετε μια ισχυρή βάση για διαρκή δέσμευση για να πάει αυτήν καλά . Εάν είστε σε μια  σχέση, αυτό μπορεί να είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να δείτε τους στόχους σας ως ζευγάρι και να συνεργαστείτε για την επίτευξη αυτών των στόχων… μην χάνετε χρόνο γιατί μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα .Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας προστριβές και καυγάδες με οικογενειακά και φιλικά πρόσωπα , κάποιες καταστάσεις ξεκαθαρίζουν οριστικά .Σε επαγγελματικά δεν είσαι ευχαριστημένη , πολλά πράγματα στα οικονομικά και επαγγελματικά έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ . Περίμενες περισσότερα από την ζωή σου . Σηματοδοτούν μια στιγμή που μπορείτε να απολαύσετε τα κέρδη της σκληρής δουλειάς σας. Οι ώρες εργασίας σας ανταμείβονται. Μην φοβάστε να ξοδέψετε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας σε κάτι που διευρύνει τους ορίζοντές σας, όπως ένα ταξίδι . Εάν συζητάτε για ένα μάθημα ή ένα ταξίδι, αλλά έχετε καθυστερήσει για οικονομικούς λόγους, οι κάρτες σας λένε τώρα είναι η ευκαιρία σας να αγκαλιάσετε αυτές τις επιθυμίες και να επεκτείνετε το μυαλό σας. Οι ιδέες σας για το τι οικονομική σταθερότητα και τη σχέση σας με τα χρήματα μπορεί να επεκτείνονται και τώρα. Σε θέματα υγείας προσοχή σε ένα άτομο στην οικογένεια που είναι ευπαθή ή μεγάλο στην ηλικία .

Αντίστροφα

Η Ratri ανάποδα δηλώνει απειλητικό γέρο ή γριά , τραυματική απώλεια, ξαφνική απώλεια, πένθος, θλίψη, τελετουργικό. Μερικές φορές δεν μπορείτε να πείτε ή να κάνετε το σωστό. Αν συμβαίνει αυτό, μπορεί να φαίνεται ευκολότερο να κρύψετε το κεφάλι σας στην άμμο. Αυτό θα ήταν παράλογο. πρέπει πραγματικά να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα τώρα.  Η προσπάθεια προώθησης των πραγμάτων θα είναι αντιπαραγωγική. Πριν δεσμευτείτε σε μια σχέση, ελέγξτε ότι ο σύντροφός σας είναι ό, τι νομίζετε ότι είναι.
Σε όλες τις σχέσεις πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς από καιρό σε καιρό, απαιτώντας από τον σύντροφό σας να αλλάξει για να σας ταιριάζει μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Σε επαγγελματικά θέματα υποδηλώνουν απογοήτευση, στασιμότητα ή απόρριψη ευκαιριών που σας παρουσιάζονται. Μπορεί να υπάρχουν πολλά πράγματα που θα θέλατε να εξερευνήσετε, αλλά μπορεί να αισθάνεστε άδεια ή σαν να έχετε αφήσει τις πιθανότητες να περάσουν χωρίς να τα εκμεταλλευτείτε. Ίσως απορρίψατε την ευκαιρία να πάτε κάπου αλλού για μια νέα δουλειά ή να επεκτείνετε την επιχείρησή σας . Εάν δεν έχετε λάβει πρόσφατα τέτοιες αποφάσεις, θα μπορούσε να είναι ότι η απογοήτευση και η ενόχλησή σας με την έλλειψη προόδου .

Σε αυτή τη θέση και με αυτόν τον προσανατολισμό, η Ratri ανάποδα σημαίνει ότι μπορεί να βρίσκεστε σε κατάσταση οικονομικού χάους. Ίσως να μην λείπουν χρήματα, αλλά υπάρχουν καθυστερήσεις στο να πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους. Εάν αυτή η κάρτα εμφανίζεται εδώ, λάβετε καλύτερα απολογισμό των πόρων που έχετε εισέλθει και πόσα από αυτά θα διατεθούν. Μπορεί να είστε σε θέση να αντέξετε αυτήν την περίοδο χωρίς οικονομική απώλεια εάν είστε πιο επιμελής.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *