Slavutna (υπέροχη, ένδοξη)

Slavutna

 

  • Χρόνος :Σε 4 -6 εβδομάδες
  • Σύμβολο : ΝΤΑΜΑ  ΚΟΥΠΑ

Slavutna είναι νεαρή άγαμη γυναίκα, ερωμένη, αγαπημένη, γυναίκα μέλος της οικογένειας. Γυναίκα  καστανή  ανοιχτή. Σε επαγγελματικά θέματα πολλές αλλαγές στα επαγγελματικά σου , μικρές αλλά και μεγάλες .Το καλό και το κακό θα το δείξει τώρα ο χρόνος .Υπάρχει πιθανότητας μίας επαφής με το εξωτερικό . Μπορεί να χρησιμοποιείτε τους οικονομικούς σας πόρους για να φροντίζετε άλλους αυτήν τη στιγμή. Σε αισθηματικά θέματα οι μέρες της μοναξιάς τελειώνουν πολύ σύντομα . Εάν είσαι σε σχέση προσοχή μία νεαρή που είναι κοντά στον σύντροφο σου . Μπορεί ακόμα να αντιπροσωπεύει την αξιόπιστη εσωτερική φωνή που έχετε μέσα σας. Με τη σοφή, υποστηρικτική και ευγενική φύση της, η Slavutna είναι πιθανό να έχει πολλούς θαυμαστές. Η συμπόνια της το καθιστά αρκετά φυσικό για να δώσει ένα καλό ακροατή σε όποιον χρειάζεται έναν ακροατή ή έναν ώμο για να ακουμπήσει κάποιος για να κλάψει . Εάν δεν υπάρχει κανείς που μπαίνει στη ζωή σας τώρα με αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αναλαμβάνετε αυτόν τον ρόλο. Μπορεί να προσελκύσετε πολλούς ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο, αλλά προσέξτε να αποφύγετε κάποιον προσκολλημένο και υπερβολικά εξαρτημένο από εσάς. Είναι σημαντικό να είναι σε θέση να σύρει όρια αυτή τη στιγμή, καθώς η συναισθηματική υποστήριξη είναι επίσης συναισθηματική εργασία. Μην φθείρετε τον εαυτό σας. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει. Εκείνοι που βρίσκονται σε σχέσεις μπορούν να απολαύσουν βαθύτερη αγάπη αυτή τη στιγμή. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας πολλά πράγματα και υποχρεώσεις υπάρχουν στο μυαλό σου . Νιώθεις ώρες , ώρες ότι η καθημερινότητα σε καταπίνει .Σε θέματα υγείας μεγάλη περίπτωση εγκυμοσύνης , προσοχή την σεξουαλική σου ζωή .

Αντίστροφα

Slavutna ανάποδα δηλώνει την ιδιότροπη νεαρή γυναίκα, αναστατωμένη, επιπόλαιη. Μπορεί να σηματοδοτήσει ότι καταβάλλετε πολύ περισσότερη προσπάθεια στη σχέση από τον σύντροφό σας. Μπορεί ακόμη και περιστασιακά να νιώθετε περισσότερο σαν γονέας παρά εραστής. Η ισορροπία μεταξύ των δυο σας πρέπει να διορθωθεί. Εναλλακτικά, μπορεί να βρείτε το συναισθηματικό περιβάλλον να είναι αρκετά ταραχώδες και να αλλάζει συνεχώς. Εσείς ή ο σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεστε σαν να περπατάτε πάνω σε αυγά έτοιμα να σπάσουν , χωρίς να γνωρίζετε ποτέ  θα προκύψει αυτό .

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα έργα στα οποία εργάζεστε ή το περιβάλλον που βρίσκεστε εξαντλείται συναισθηματικά αυτήν τη στιγμή. Μερικές φορές, η εξάντληση που νιώθουμε προέρχεται από τις δικές μας ανάγκες που δεν ικανοποιούνται. Δεδομένου ότι η Slavutna μπορεί να επικεντρώνεται τόσο στις ανάγκες των άλλων, μπορεί να είναι δύσκολο γι ‘αυτήν να θέσει τις ανάγκες της ως προτεραιότητα. Έχετε επικεντρωθεί τόσο πολύ στο να κάνετε τους συναδέλφους, τους πελάτες σας ή το αφεντικό σας χαρούμενο που έχετε παραμελήσει να κάνετε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους; Αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε τη δική σας συναισθηματική υγεία για τώρα.

Όταν πρόκειται για την οικονομική σας κατάσταση, η αντίστροφη Slavutna μπορεί να είναι μια κάρτα για να κοιτάξετε τη δική σας συναισθηματική ευημερία και τη σχέση της με την αίσθηση της οικονομικής σας ασφάλειας. Εάν έχετε δαπανηθεί καταναγκαστικά ή αφεθείτε σε μια εργασιακή μονοτονία , αυτό μπορεί να σας βοηθήσει βραχυπρόθεσμα, αρκεί να αντιμετωπίζετε επίσης τη βασική αιτία της δυστυχίας σας. Προσέξτε και τον εαυτό σας Η διακριτική και στοργική σας φύση μπορεί να σημαίνει ότι είναι εύκολο για εσάς να φροντίζετε τους άλλους, ακόμα και όταν έχετε χαμηλούς πόρους μόνοι σας.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *