Stevo (στεφανωμένο)

Stevo

 

  • Χρόνος :Σε διάστημα  6 χρόνων .
  • Σύμβολο : ΡΗΓΑΣ ΣΠΑΘΙ

Ο Stevo είναι ο γιατρός, ο ειδικός , προσοχή στην υγεία, θεραπεία, ανάγκη φροντίδας, επαγγελματίας άνθρωπος, καλός σύμβουλος. Άνδρας με σταρένια επιδερμίδα, καστανά σκούρα μαλλιά. Ώριμος άντρας. Ο σύζυγος. Άντρας που σας προστατεύει. Σε αισθηματικά θέματα προσοχή στην σχέση σας, μαύρα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται . Αλλιώς περίμενες και αλλιώς ήρθαν τα πράγματα . Μπορεί να σηματοδοτήσει μια σχέση που είναι πιο εγκεφαλική, όπου οι εραστές είναι πιο πιθανό να αγαπούν τις συζητήσεις, αλλά ίσως είναι λίγο πιο επιφυλακτικοί από τη συναισθηματική οικειότητα. Ένας σύντροφος μπορεί επίσης να αισθανθεί ότι οι συναισθηματικές τους ανάγκες δεν ικανοποιούνται. Μερικές φορές, μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει μικρές  διαφορές με τον σύντροφό σας, οι οποίες μπορούν να μετατραπούν σε μεγαλύτερες συγκρούσεις εάν δεν αντιμετωπιστούν σωστά. Σε οικογενειακά  θέματα και θέματα καθημερινότητας μην κάνεις αλλαγές και μην πάρεις αποφάσεις αυτήν την περίοδο , θα το μετανιώσεις .Σε επαγγελματικά μπερδέματα και κουτσομπολιά σε χαλάνε την διάθεση . Ένας μεγαλύτερος άντρας θα σε βοηθήσει . Όσον αφορά ακόμα την καριέρα σας, μπορεί να είστε κάποιος που είναι έξυπνος, καινοτόμος και φιλόδοξος. Μπορεί να έχετε πολλή ενέργεια και πολλές ιδέες για την καριέρα σας. Ακόμα μπορεί να δείχνει κάποιο είδος μαθητείας ή μια νέα εμπειρία, που σημαίνει ότι μπορεί να είστε είτε σε περίοδο εκπαίδευσης  ή στην αρχή μιας νέας εργασίας ή καριέρας. Με τη φιλοδοξία σας, έχετε πολλούς στόχους και πιθανότατα θα έχετε κάποια επιπλέον εκπαίδευση ή εμπειρία, ώστε να επιτύχετε αυτούς τους στόχους. Σε θέματα υγείας το τελευταίο διάστημα πιέζεις πολύ τον εαυτό σου .Πρόσεξε το αναπνευστικό σου σύστημα και προφυλάξου από ιώσεις . Ένας ειδικός θα σου δώσει λύση στο πρόβλημα σου, επισκέψου ένα γιατρό .

Αντίστροφα

Ο Stevo ανάποδα δηλώνει  λανθασμένη διάγνωση, θεραπεία που δεν λειτουργεί, ανίκανος γιατρός ή σύμβουλος , επιβλαβείς συμβουλές. Είναι κάποιος που μπορεί να στερείται ενσυναίσθησης, ευαισθησίας ή βάθους ή μπορεί να είναι κάποιος που μπορεί να είναι αρνητικός ή αμυντικός. Μπορεί να χαίρονται για το «δίκαιο», αλλά αυτό μπορεί να βγει σε βάρος της αρμονίας και να φροντίσει τα συναισθήματα των άλλων. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδηλώνει μια αποτυχία στην επικοινωνία μεταξύ των συνεργατών, ή ίσως ακόμη και μια παρανόηση που δημιουργεί παράνοια. Για να αναπτυχθεί η σχέση σας, οι συνεργάτες θα πρέπει να μάθουν κάποιο βαθμό ανοχής για διαφορετικές απόψεις, ευελιξία και να βρουν την επιθυμία συνεργασίας, αντί να δημιουργήσουν σύγκρουση.

Έχετε πολλή ενέργεια και περιέργεια, αλλά αυτή τη στιγμή δεν αποδίδει καθόλου. Χωρίς διέξοδο, φαίνεται ότι δεν μπορείτε να αποφασίσετε σχετικά με το τι θέλετε πραγματικά να κάνετε για το μέλλον σας. Μπορείτε να μετακινηθείτε από τη μία εργασία στην άλλη όταν βαρεθείτε ή να αποφασίσετε ότι δεν είναι για εσάς. Πολλές φορές, για να αποκτήσετε πραγματικά το πλήρες βάθος και την εμπειρία της εργασίας κάπου, πρέπει να δεσμευτείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μερικές φορές, αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι έχει πολλές μεγάλες ιδέες, αλλά μηδενική συνέχεια. Χωρίς δράση, τίποτα δεν αποδίδει ποτέ. Εργαστείτε! Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δείχνει ένα κουτσομπολιό στην εργασία, ή ένα αγενές άτομο που χρησιμοποιεί τα λόγια του για να βλάψει άλλους.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *