Vita (ιτιά)

Vita

  • Χρόνος : Απογευματινή ώρα .
  • Σύμβολο : ΟΚΤΩ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ
  • Βουλοκέρι Warning Arrows =Το σημάδι αυτό δηλώνει απογοήτευση, αρνητικά συναισθήματα, ενοχλημένος, κακή διάθεση, ένα σύμβολο συναισθημάτων. Θέματα θυμού. Κάποιος πρέπει να ηρεμήσει . Μια προκλητική περίσταση που ελέγχει την υπομονή σας. Η απάντηση σε μία ερώτηση σας είναι ότι πρέπει να αποφύγετε την εκδικητικότητα ή την λήψη αποφάσεων πάνω σε ένταση .

Η Vita είναι η οικονομική κρίση, απώλεια χρημάτων, φθόνος. Σε αισθηματικά θέματα δηλώνει την ζήλια την κτητικότατα και δάκρυα από προσωρινό χωρισμό. Ίσως να έρχονται σημαντικές ειδήσεις στο δρόμο σας και μπορεί να αντιμετωπίσετε μια ξαφνική, αλλά σταθερή θετική εξέλιξη μετά από προβλήματα. Εάν βρείτε την ερωτική σας ζωή σε μια ρουτίνα, θα ανακουφιστείτε από την κίνηση και τον ενθουσιασμό από μία εξέλιξη . Εάν είστε ανύπαντροι, θα διαπιστώσετε ότι η ρομαντική σας ζωή κινείται και πάλι. ένα νέο ενδιαφέρον αγάπης μπορεί να προκαλέσει ένα ρομαντισμό και η ερωτική σας ζωή μπορεί ακόμη και να κινείται εκπληκτικά γρήγορα. Βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να επωφεληθείτε από αυτήν την μερικές φορές ξέφρενη ενέργεια. Εάν βρίσκεστε επί του παρόντος σε μια υπάρχουσα σχέση, οι εκπλήξεις μπορούν να είναι μπροστά σας , δίνοντας στους δυο σας ενθουσιασμό στη σχέση σας.  Σε επαγγελματικά θέματα διαφωνίες και στενάχωρα λόγια . Παρά όλα αυτά όμως η πορεία σας συνεχίζει να είναι θετική , βάζετε λόγια και φθόνο στην άκρη και εσείς προχωράτε προ τον στόχο σας . Σε οικογενειακά θέματα δείξτε προσοχή σε φιλικό σας πρόσωπο που είναι αυτό σας δείχνει .Σε θέματα υγείας βγάλε από το μυαλό σου πράγματα που σε απασχολούν . Ασχολήσου με τον εαυτό σου πηγαίνοντας στο κομμωτήριο , σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς κλπ

Αντίστροφα

Η Vita αντίστροφα δηλώνει συναισθηματική κρίση, βαθιά κατάθλιψη, αυτοκαταστροφικές και αυτοκτονικές τάσεις, απογοήτευση .Οι παρεξηγήσεις μπορεί να διαδραματίσουν έναν ισχυρό ρόλο τώρα . Ανεξάρτητα από το αν είστε ανύπαντροι ή σε σχέση, φροντίστε να σκεφτείτε προσεκτικά τι λέτε ή κάνετε. Εάν μπείτε στον πειρασμό να κάνετε κάτι, οτιδήποτε – αντί να περιμένετε, ίσως θελήσετε να το ξανασκεφτείτε. Αντί να προχωρήσετε προς τα εμπρός, μπορεί να είστε καλύτερα να δώσετε χρόνο στο άλλο άτομο ή τουλάχιστον να κάνετε σχέδια. Εάν είστε συνδεδεμένοι, η ζωή μπορεί να είναι ταραχώδης αυτή τη στιγμή, καθιστώντας ευκολότερη την απώλεια ή τη σύγχυση της επικοινωνίας μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Δώστε στον εραστή σας το πλεονέκτημα της αμφιβολίας καθώς οι δυο σας περνούν από αυτήν την περίοδο και φροντίστε να συνεχίσετε να επικοινωνείτε.

Σε επαγγελματικά θέματα είτε δεν κινείστε αρκετά γρήγορα στη δουλειά σας είτε έχετε μετακινηθεί πολύ γρήγορα στο παρελθόν. Δείτε πώς αισθάνεστε. Εάν είστε απογοητευμένοι από την αίσθηση της στασιμότητας στην εργασία, αυτή η κάρτα μπορεί να σηματοδοτήσει ότι έχετε χάσει ευκαιρίες παραλείποντας να ενεργήσετε εγκαίρως. Δεν προχωράτε επειδή αφήνετε την ευκαιρία να το πράξει. Εάν, ωστόσο, προχωρήσατε πρόσφατα στην καριέρα σας, μπορεί να προχωρήσατε πολύ γρήγορα. Αυτή η ανησυχία θα εκδηλωθεί με το να αισθάνεται συγκλονισμένος από αυτό που σας ζητούν οι άνθρωποι. Εάν τα έργα φαίνονται τρομακτικά, μπορεί να είναι χρήσιμο να μιλήσετε με κάποιον για το πώς χειρίζεται τέτοιες εργασίες. Θα μάθετε να χειρίζεστε τις νέες ευθύνες σας, αλλά θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή.

©Copyright – Okeanos Coffee Company LDT – 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *