Αυγομαντεία ή Ωομαντεία (Oomancy)

Αυγομαντεία ή Ωομαντεία (Oomancy) : Υπάρχει μια μακρά ιστορία ανάγνωσης αυγών παγκοσμίως (Ελλάδα, Σκωτία, Σάλεμ, Νότια Αμερική, Βίκινγκς, Ασία κ.ο.κ.) . Ότι τα περιεχόμενα είναι γενικά κρυμμένα πριν τα σπάσετε  βοηθά επίσης. Οι μέθοδοι ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό – μπορεί να είναι η ανάγνωση των σχημάτων που σχηματίζονται από το ασπράδι , τον κρόκο , βάζοντας τα αυγά σε ένα ποτήρι νερό και ερμηνεύοντας σχήματα, σπάζοντας πάνω σε ένα πιάτο και διαβάζοντας από θέσεις διακριτών χαρακτηριστικών .

Στη Σύρο, παραμονή του Άγιου Γιάννη του Κλυδωνά (κληδών: αρχαία λέξη, ρήμα που σημαίνει αγγέλλω, λέω την είδηση), οι κοπέλες έριχναν ένα αυγό σπασμένο σε νερό για να δουν τον άντρα που θα παντρευτούν. Αν το αυγό έπαιρνε το σχήμα αμπέλου θα έπαιρναν γεωργό, αν εμφάνιζε σχήμα άγκυρας

Πρώτα πράγματα : πρέπει να πάρετε ένα αυγό και να το προετοιμάσετε. Τουλάχιστον στις Η.Π.Α., αυτό σημαίνει ότι αφήνουμε να καθίσει σε θερμοκρασία δωματίου Το να αφήνουμε να καθίσει όλη τη νύχτα είναι το καλύτερο, αλλά μια ώρα περίπου στον πάγκο θα κάνει την σωστή διαδικασία . Γιατί το θέλεις σε θερμοκρασία δωματίου; Επειδή εάν είναι κρύο, τα μέρη του αυγού δεν θα κινηθούν εύκολα, περιορίζοντας τα αποτελέσματα που μπορείτε να πάρετε.

Στη συνέχεια, θέλετε ένα ποτήρι νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Πρέπει να είναι ένα διαφανές γυαλί, χωρίς απόχρωση ή σχέδια στο γυαλί εάν είναι δυνατόν, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε το αυγό από όλες τις κατευθύνσεις χωρίς παραμόρφωση.

Θα θελήσετε να προετοιμάσετε το αυγό τώρα. Εάν διαβάζετε για να διαγνώσετε τη μεταφυσική κατάσταση κάποιου ατόμου, μπορείτε να το τρίψετε πάνω του  , αλλά αυτό δεν απαιτείται. Μπορεί να το κρατήσετε στο τρίτο σας μάτι, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε καθαρά την ανάγνωση. Ίσως απλώς να προσευχηθείτε ή να μιλήσετε για αυτό, θέτοντας την ερώτηση στο χέρι και για σαφήνεια στην ερμηνεία.

Στη συνέχεια, μετατοπίζω το χείλος του ποτηριού χλιαρού νερού τρεις φορές προς τα πίσω (για να τιμήσω το παρελθόν) τρεις φορές προς τα εμπρός (για να κοιτάξω προς το μέλλον) και μετά αγγίξω βόρεια, νότια, δυτικά και ανατολικά στο ποτήρι για να μείνω στο παρόν .

Η ύπαρξη μιας μεθόδου για τέτοιο προσανατολισμό είναι μια εξαιρετική ιδέα και κάτι που προτείνω θερμά. Κάνοντας αυτό ένα μέρος της υποβολής της ερώτησης είναι ένας καλός τρόπος υποβολής της ερώτησης και των προσευχών σας στην πραγματικότητα και θα σας βοηθήσει ενεργητικά να διαβάσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια .

Αυγομαντεία ή Ωομαντεία (Oomancy)

Σπάζοντας

Το ποτήρι πρέπει να γεμίσει περίπου στα μισά έως τα 3/4 της διαδρομής με χλιαρό νερό, ανάλογα με το μέγεθος του ποτηριού σε σύγκριση με ένα αυγό. Εάν βάλετε ένα αυγό στο ποτήρι, γεμίστε με νερό (αφήστε το διάκενο 1/2 ίντσας περίπου) και αφαιρέστε το αυγό, θα ξέρετε για το πού πρέπει να γεμίσετε.

Αποφασίστε μια μέθοδο για το σπάσιμο του αυγού. Προτιμώ να χτυπήσω τρεις φορές σε μια επίπεδη επιφάνεια και στη συνέχεια να ρίξω τη μέθοδο που επιλέγετε, απλώς να είστε συνεπείς. Όταν σπάτε το αυγό, προσέξτε πώς βγαίνει το αυγό:

Η ευθεία, απλή έξοδος δείχνει μια ευθεία, απλή ενέργεια στο χέρι.

Εάν το αυγό μυρίζει, χρειάζεστε ένα πνευματικό καθαρισμό το συντομότερο δυνατόν – άλλο αν αυτή η ανάγνωση ήταν αποτέλεσμα καθαρισμού. Υπάρχουν αρνητικές ενέργειες γύρω σας.

Εάν ο κρόκος σπάσει στο κέλυφος κατά την έξοδο, υπάρχουν έντονες δυσκολίες και κίνδυνοι. Εάν συνέβη κατά τη διάρκεια μιας ανάγνωσης για καθαρισμό, τότε τα πνεύματα προσπαθούν να σας εμποδίσουν από τον καθαρισμό.

Το ασπράδι που δεν απελευθερώνονται από το κέλυφος δείχνουν αμέσως βραδύτητα και επιπλοκές.

Το κέλυφος που σπάει και καταλήγει στο γυαλί αντιπροσωπεύει εξωτερικές επιρροές εναντίον σας, και όσο μεγαλύτερο είναι το κομμάτι, τόσο περισσότερο αντίκτυπο θα έχει σε σας.

Εάν ρίξετε το κέλυφος στο ποτήρι κατά λάθος, αφήστε το – θα αλληλεπιδράσει με το αυγό και θα επηρεάσει το νόημα. Θα πρέπει επίσης να το θεωρήσετε ως ένδειξη  πνευματικής αρνητικότητας και έλλειψης κατάλληλης προστασίας.

Οι ταχέως αυξανόμενες φυσαλίδες μπορεί να υποδηλώνουν ενέργεια που σας αφήνει, και συνεπώς συνολική αδυναμία. Εάν οι άλλες ενδείξεις είναι θετικές, από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε να δείξει ότι έχετε στείλει αυτές τις ενέργειες  στο σύμπαν με επιτυχία.

Εάν οποιοδήποτε μέρος του αυγού φαίνεται μαγειρεμένο (παχύρευστο), τότε αυτό είναι ένα σημάδι ότι η κατάσταση έχει ήδη επιλυθεί ή είναι καλά στο δρόμο της. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν για να αλλάξουν τα πράγματα.

Καθαρό νερό χωρίς σχήματα – τίποτα σημαντικό δεν συμβαίνει. Είναι είτε πολύ αργά είτε πολύ νωρίς όσον αφορά την ερώτηση.

Αναμονή

Αφού το αυγό είναι μέσα στο ποτήρι, αφήστε το να καθίσει για λίγο. Προτείνω περίπου 5 λεπτά, αλλά δεν ακούγεται να περιμένουμε περισσότερο, ακόμη και μια νύχτα. Αυτό δίνει αρκετό χρόνο στο αυγό για να μετακινηθεί και να ηρεμήσει.

Μπορείτε να δώσετε προσοχή και να σημειώσετε (ή ένα βίντεο) για το τι συμβαίνει από την πτώση του αυγού μέχρι να ηρεμήσει, για λεπτομέρειες σχετικά με το πώς θα προχωρήσουν τα πράγματα. Γενικά δεν το κάνω μόνη μου, καθώς είναι δύσκολο να κρατάω σημειώσεις καθώς όλα αρχίζουν να κινούνται και ακόμη και με ένα βίντεο είναι δύσκολο να πάρω όλες τις γωνίες, αλλά θα μπορούσε να είναι κάτι που πρέπει να προσέξω.

Tips συνιστά να διαβάζετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς είναι ευκολότερο να βρείτε το φως που θα ερμηνευτεί. Ενώ μπορείτε να διαβάσετε σε ένα καλά φωτισμένο δωμάτιο τη νύχτα, είναι γενικά ευκολότερο με φυσικό φως.

Λένε επίσης:

Για πελάτες με περίπλοκα ζητήματα, θα έλεγα ότι αφήστε το ποτήρι με αυγό δίπλα στο κρεβάτι τους για μια νύχτα για περαιτέρω εξελίξεις.

Το κέλυφος

Οι ρωγμές  στο κέλυφος μπορούν επίσης να διαβαστούν – το κέλυφος αντιπροσωπεύει την προστασία σας στο σύνολό της (θωράκιση, γείωση,  προστασία, σύμμαχοι κ.ο.κ.) Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει το εξωτερικό περιβάλλον που επηρεάζει την ερώτηση. Γενικά ερμηνεύω το μικρότερο κέλυφος μισό ως προστασία μου, και το μεγαλύτερο μισό ως το περιβάλλον που επηρεάζει την ερώτηση

Βλέπετε σχήματα ή εικόνες στις γραμμές της ρωγμής; Αυτά μπορούν να παρέχουν λεπτομέρειες τόσο για τις δικές σας προστασίες όσο και για τις δυνάμεις που δρουν στην ερώτηση.

Οι διακριτές αιχμές στο κέλυφος του αυγού δείχνουν σοβαρές και επικίνδυνες δυνάμεις που λειτουργούν εναντίον σας.

Εάν η άκρη του κελύφους εμφανίζει πολλές ρωγμές γύρω, τότε αυτό είναι ένα σημάδι αδυναμίας, είτε στην προστασία σας είτε στην επιρροή του περιβάλλοντος στην ερώτηση.

Εάν το κέλυφος σπάσει σε πολλά κομμάτια καθώς το σπάτε, υπάρχουν πολλές δυνάμεις που επηρεάζουν την ερώτηση από πολλές κατευθύνσεις. Το μικρότερο κομμάτι εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει τις προστασίες σας και όλα τα άλλα αντιπροσωπεύουν διάφορες δυνάμεις που επηρεάζουν εσάς / την ερώτηση, με το μέγεθος που δείχνει τη σχετική σημασία.

Οι μεμβράνες εντός του κελύφους μπορούν επίσης να είναι σημαντικές. Εάν υπάρχει ισχυρή διάκριση μεταξύ του κελύφους και της μεμβράνης, τότε η μεμβράνη θα περιγράψει τις προστασίες, ενώ το κέλυφος θα περιγράψει το περιβάλλον. Εάν υπάρχει ένα τμήμα μεμβράνης χωρίς το κέλυφος, και το κομμάτι της ακάλυπτης μεμβράνης είναι τουλάχιστον τόσο μεγάλο όσο το μισό ροζ καρφί σας, τότε κάνω τη διάκριση.

Ο κρόκος

Ο κρόκος ερμηνεύεται γενικά ως “ερωτώμενος”, οπότε οι λεπτομέρειες που βρίσκονται κοντά ή πάνω στον κρόκο είναι οι πιο σημαντικές ενδείξεις. Δείχνει επίσης τον υλικό κόσμο. Δώστε προσοχή σε όλο τον κρόκο, από όλες τις γωνίες.

Το χρώμα του κρόκου είναι σημαντικό – το πιο κόκκινο, το πιο δυνατό και επιτυχημένο, και το πιο ανοιχτόχρωμο, το πιο αδύναμο και λιγότερο επιτυχημένο. Σε κάποιο βαθμό, αυτό επηρεάζεται από τη διατροφή του πουλιού από το οποίο προήλθε το αυγό, οπότε θα πρέπει να κρίνετε το χρώμα σε σχέση με άλλα αυγά από αυτό το πουλί / παρτίδα / κ.λπ.

Οι διπλοί κρόκοι δείχνουν ισχυρές δυνάμεις και μοίρα στην εργασία, με το πραγματικό νόημα να εξαρτάται από το περιβάλλον. Στην ουσία, είναι η μεγαλύτερη φούσκα, και δείχνει το έργο του Θείου στο χέρι. Είναι καλή τύχη στο άκρο.

Οι λευκές κηλίδες (όχι φυσαλίδες) στον κρόκο υποδεικνύουν νέες διαθέσιμες δυνατότητες και λύσεις που είναι γνωστές και πρέπει να δράσουν.

Οι φυσαλίδες στον κρόκο υποδεικνύουν προβλήματα με την ερώτηση και παρεμβολή σε επίπεδο υλικού. Προσέξτε να ξεχωρίσετε τις φυσαλίδες στο λευκό κοντά στο αυγό (προγονικά πνεύματα που βοηθούν) έναντι των φυσαλίδων στο αυγό.

Κόκκινες ή μοβ κηλίδες και αίμα στον κρόκο υποδηλώνουν κακή τύχη, αρνητική μαγεία εναντίον σας και γενική αποτυχία. Εάν μπορείτε να δείτε ένα πραγματικό έμβρυο, αυτό είναι ακόμη χειρότερα νέα – αποτυχία, μαγεία και πνεύματα που δουλεύουν εναντίον σας και τα παρόμοια.

Εάν ο κρόκος περιβάλλεται από λευκό, όπως είναι μια πλήρης φούσκα γύρω από τον κρόκο, τότε κοιτάζετε ένα άλλο στρώμα προστασίας και πολλούς ανθρώπους γύρω σας. (TD) Θα μπορούσε να πάει με κάθε τρόπο, για επιτυχία ή αποτυχία, επειδή εμπλέκονται τόσα πολλά άλλα.

Ένας θολός, γκρίζος ή σκούρος κρόκος υποδηλώνει ότι έχετε επηρεαστεί έντονα από εξωτερικές ενέργειες και όχι για το καλό. Σε αντίθεση με ένα κόκκινο σημείο, ωστόσο, αυτές είναι ενέργειες που μπορούν να καθαριστούν για να σας αποκαταστήσουν (ή τον πελάτη) για να ισορροπήσετε.

Οι γραμμές στον κρόκο μπορούν να υποδείξουν μια κατεύθυνση προς εστίαση, ειδικά εάν δείχνουν σε σχήματα και σταγόνες.

Τα σχήματα στον κρόκο μπορούν να δείξουν διαφορετικά πράγματα:

Τα τρίγωνα αντιπροσωπεύουν σταθερές δομές και γεγονότα στο παρελθόν.

Τα τετράγωνα είναι συγκρούσεις και ασταθείς παράγοντες. Με πολλές φυσαλίδες κοντά ή πάνω τους, υποδηλώνουν ψέματα και εξαπάτηση.

Τα ορθογώνια δείχνουν συνεχιζόμενες προσπάθειες προς ένα συγκεκριμένο άκρο (υποδεικνύεται από το σημείο όπου το ορθογώνιο δείχνει).

Οι κύκλοι είναι αρμονικές ομάδες ή επιτυχημένες προσπάθειες, με φυσαλίδες κοντά ή πάνω τους να δείχνουν ότι η επικοινωνία είναι ή θα είναι συνετή και χρήσιμη.

Τα λουλούδια και τα φυτά στον κρόκο, ή πολύ κοντά σε αυτό, είναι πολύ θετικά σημάδια ανάπτυξης και επιτυχίας.

Ένα μάτι στον κρόκο υποδηλώνει ότι έχετε την προσοχή σας, ή ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να προσέξετε, εάν το μάτι κοιτάζει ή αντιμετωπίζει σχήματα και φυσαλίδες.

Σε έναν σπασμένο κρόκο, τα σχήματα που σχηματίζει ο χυμένος κρόκος είναι πολύ σημαντικά. Υποδεικνύουν τους τρόπους με τους οποίους σπαταλάτε τις ενέργειές σας ή τις κατευθύνετε άσχημα. Ανάλογα με τα άλλα σχήματα, μπορεί επίσης να δείξει ασθένεια ή εξάγωνο.

Εάν κάποιος κρόκος, ή μέρος του, επιπλέει, τότε η ερώτησή σας δεν είναι γειωμένη, δεν βασίζεται στην πραγματικότητα ή διαφορετικά δεν είναι πιθανό να συμβεί.

Το ασπράδι

Τα λευκά δείχνουν τις λιγότερο υλικές πτυχές της ερώτησης – συναισθηματικούς, ενεργητικούς και πνευματικούς παράγοντες. Γενικά θα υπάρχει ένα βαρύτερο, παχύτερο τμήμα λευκού και λεπτότερο, πιο απλωμένο τμήμα. Αντιμετωπίζω το παχύτερο μέρος (στο κάτω μέρος του γυαλιού, κοντά στον κρόκο) ως τα συναισθήματα και οτιδήποτε άλλο ως πνευματικές ενέργειες διαφόρων ειδών.

Οι φυσαλίδες στο λευκό γενικά θα αιωρούνται και υποδεικνύουν πνεύματα που εργάζονται υπέρ ή εναντίον σας.

Όσο μεγαλύτερη είναι η φούσκα, τόσο πιο σημαντικό ή σημαντικό είναι το αποτέλεσμα / πνεύμα.

Tips Εάν υπάρχουν πολλοί λευκοί κώνοι, εξετάζετε μια κατάσταση με πολλές απόψεις, συγκρούσεις και επιχειρήματα.

Tips Μια στήλη που ανεβαίνει άμεσα, απομονωμένη από άλλες στήλες ή ακόμη και μόνη της, δείχνει ότι η ερώτηση θα είναι επιτυχής, ανεβαίνοντας στην κορυφή χωρίς δυσκολία.

Tips Οι φυσαλίδες χωρίς συνδεδεμένο λευκό, επιπλέουν στην κορυφή, δείχνουν επικοινωνία. Όσο περισσότερα υπάρχουν, τόσο περισσότερη επικοινωνία συμβαίνει.

Οι φυσαλίδες χωρίς συνδεδεμένα λευκά, αλλού στο νερό, δείχνουν ιδέες μη πραγματοποιημένες. Όσο πιο κοντά βρίσκονται στον κρόκο, τόσο πιο συγκεκριμένοι και χρήσιμοι είναι. Συχνά, μπορούν να υποδείξουν πιθανές λύσεις που εργάζονται ή άτομα που βοηθούν άμεσα.

Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας με σχήματα και σκεφτείτε πώς μοιάζουν. Οι αιχμηρές αιχμές είναι απότομες ενέργειες (και συχνά αρνητικές) και εάν μια στήλη μοιάζει με ψάρι, ίσως αυτό σημαίνει να κάνετε μια βουτιά. Προσπαθήστε να κρίνετε προσεκτικά κάθε στήλη ή σταγόνα σχήματος. Η γενική αίσθηση για ένα blob θα καθοδηγήσει την ερμηνεία σας. Κρατούν περισσότερες πληροφορίες από ό, τι υποπτεύεστε.

Τα σχήματα που συνδέονται με τον κρόκο υποδεικνύουν ενέργειες που πρέπει να κάνει ο πελάτης, πιο κοντά σας (σε σχέση με το χαλάζι) είναι γεγονότα που έχουν μεγαλύτερη σημασία σε επίπεδο υλικού.

Πράσινα ή γαλάζια κηλίδες ή φυσαλίδες υποδεικνύουν πνευματικές ενέργειες και είναι ουδέτεροι δείκτες ανεξάρτητα από το πού εμφανίζονται. Το είδος της ενέργειας που αντιπροσωπεύουν θα προκληθεί από τα σχήματα των λευκών που τους συνδέονται ή κοντά.

Ένα μάτι στα λευκά μπορεί να δείχνει αρνητική προσοχή ή το «κακό μάτι».

Εάν τα λευκά έχουν σκούρο χρώμα (δηλαδή όχι διαφανές ή φωτεινό λευκό), αυτό δείχνει φόβο, άγχος και κατάθλιψη. Οι πηγές μπορούν να υποδειχθούν από τα σχήματα και τις θέσεις αυτών των σκούρων λευκών.

Μια πολύ μεγάλη φυσαλίδα είναι ένα κλουβί, που δείχνει ότι είναι ή αισθάνεται παγιδευμένος. Τα σχήματα κοντά στη φυσαλίδα θα παρέχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Θέση

Τα σχήματα που ξεκινούν αριστερά και κινούνται προς τα δεξιά δείχνουν ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν και το αντίστροφο.

Εάν το μεγαλύτερο μέρος του αυγού πέσει στη μία πλευρά του γυαλιού, η πλευρά στην οποία βρίσκεται δείχνει πόσο έντονα θα αποδειχθεί, για καλύτερο ή χειρότερο.

Όσο πιο κοντά σας, τόσο πιο συγκεκριμένα / εξωτερικά τα γεγονότα και οι ενδείξεις. Όσο πιο μακριά, τόσο πιο λεπτή και εσωτερική. Για παράδειγμα, μια φυσαλίδα στο μεσαίο στρώμα του γυαλιού, στα αριστερά και πιο μακριά θα ήταν πιθανότατα ένα γεγονός, πνεύμα ή άτομο που εργάζεται εναντίον σας συναισθηματικά ή μαγικά.

Τα θετικά σημάδια στα αριστερά ή αρνητικά στα δεξιά είναι σημάδια μικτών / περίπλοκων καταστάσεων. Μπορεί να μην πετύχετε, αλλά θα είστε ευχαριστημένοι από αυτό, ή θα πετύχετε, αλλά αποδεικνύεται τρομερό για εσάς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *