ΑΥΡΑ

Η αύρα είναι ένα σύνολο ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που περιβάλλει το φυσικό σώμα… Ενώ εδώ και χιλιάδες χρόνια υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να δουν την αύρα στους άλλους ανθρώπους και τα πάντα γύρω τους …

Για παράδειγμα μπορούμε να δώσουμε ακόμη και τους Αγίους ή γενικότερα τους θεούς σε όλο τον κόσμο ανάλογα με τα πιστεύω του καθενός το ότι τους ζωγραφίζουν με πολύ έντονα χρώματα και γύρω τους υπάρχει μία χρυσή γραμμή ή ακόμη και ένα φωτοστέφανο….

Οι περισσότεροι όμως που δεν μπορούν να δουν την αύρα μπορούν να καταλάβουν το τι εκπέμπει ο καθένας από τα παρακάτω χαρακτηριστικά, Π.Χ στο αν νιώθεις κουρασμένος όταν βρίσκεσαι δίπλα σε έναν άνθρωπο, αν νιώθεις συμπάθεια χωρίς να τον ξέρεις ή ακόμα αν σου φαίνεται οικείος ακόμη και αν δεν τον ξέρεις, αν νιώθεις αντιπάθεια για κάποιον ή ότι σε κοιτάει πάρα πολύ έντονα, αν νιώθεις ότι γύρω του έχει μία ενέργεια που δεν μπορείς να διαχειριστείς, η ακόμα και τη μυρωδιά του άλλου μπορούν να μας δείξουν την αύρα που εκπέμπτει!!!

Σύμφωνα με τα χρώματα της αύρας όταν ο άλλος εκπέμπει κόκκινο χρώμα τότε είναι η πάνω σε ερωτική διάθεση και έχει πολύ πάθος, ή είναι αρκετά νευρικός οργισμένος και έχει μεγάλο θυμό μέσα του για αυτό είναι ένα χρώμα που πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα!!! Το πορτοκαλί έχει το χρώμα του κόκκινου και του κίτρινου σε συνδυασμό που σημαίνει πως ο άνθρωπος έχει αρχίσει να βρίσκει τις ισορροπίες μέσα του ιδίως όταν ο άλλος έχει κάποια προβλήματα με την υγεία του σημαίνει πως ο οργανισμός του έχει αρχίσει να γιατρεύεται!!!

Το κίτρινο είναι το χρώμα της διαίσθησης και της διανόησης και μπορείς να καταλάβεις από την αύρα κάποιου και το πόσα κίτρινα μέρη έχει κατά πόσο τα έχει βρει με τον εαυτό του και γενικότερα είναι ένα μετρημένο άτομο!!! Το ροζ είναι το χρώμα της ηρεμίας και μπορείς να καταλάβεις κατά πόσο είναι ήρεμος ο άλλος και πόσο έχει αρχίσει να ξεπερνάει τον θυμό και τα νεύρα που έχει μέσα του!!! Το πράσινο μας δείχνει πόσο είναι επιτυχημένος ένας άνθρωπος και πόσο ξέρει να διαχειρίζεται τα οικονομικά του. όμως είναι και λίγο επικίνδυνο χρώμα καθώς αν ο άλλος βγάζει μια πράσινο κίτρινη αύρα σημαίνει πως είναι αρκετά ζηλιάρης, ενώ σε ορισμένα σημεία δείχνει και σημάδι καρκίνου!!!

Η μπλε αύρα μας δείχνει κατά πόσο ο άλλος έχει διαίσθηση και πόσο ασχολείται γενικότερα με μεταφυσική και το πνεύμα του όσο πιο έντονη τόσο πιο πολλά πράγματα ξέρει!!! Η ασημί και χρυσή αύρα μας δείχνει το πόσο άνθρωπος έχει πάει σε ένα άλλο διαφορετικό επίπεδο και έχει πάρα πολλά χαρίσματα για αυτό όπως προαναφέραμε υπάρχουν και εικόνες πολλά χρυσά και ασήμι χαρακτηριστικά όπως π.χ. το φωτοστέφανο!!!

Το καφέ είναι μία αρνητική αύρα και βγάζει συνήθως τους εγωισμούς και τις κακίες που έχει ο άνθρωπος μέσα του!!!! Η γκρι αύρα σημαίνει πως το άτομο που βλέπουμε μπροστά μας είναι αρκετά κλειστός τον εαυτό του και είναι πολύ φοβισμένος σαν χαρακτήρας!!!

Ενώ η μαύρη και λευκή αύρα ουσιαστικά δεν υπάρχουν σαν χρώμα καθώς το μαύρο και το λευκό δεν είναι χρώματα απλά θα πρέπει να δούμε πιο προσεκτικά το τι κρύβεται από κάτω και αυτό καθώς σημαίνει πάλι το ότι αυτό το άτομο είναι πάρα πολύ κλειστό στον εαυτό του!!!

Για να δεις την αύρα του άλλου θα πρέπει να εστιάσεις πάρα πολύ προσεκτικά σε ένα αντικείμενο ή άνθρωπο και σταδιακά θα δεις τριγύρω να βγαίνει σαν μία διαφανή λεπτή γραμμή, όσο περισσότερο εστιάζεις και συγκεντρώνεσαι τόσο περισσότερο μπορείς να δεις αυτό να παίρνει όγκο και Χρώματα έτσι θα καταλάβεις το τι εκπέμπει ο άλλος, χρειάζεται όμως αρκετή προσπάθεια και συγκέντρωση!!!!

by Katerina Divination

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *